Ava 2-v asupostaus ja uudet kenkulit Pikkujalasta ♥

Avalla jalka tosiaan on kasvanut kahdella numerolla viime syksystä ja uusille menomonoille oli huutava pula. Jokin aika sitten tilansinkin Pikkujalat.fi-nettikaupasta karvavuorelliset nahkasaappaat sekä perinteiset mustat kumisaapaat.

Sain kunnian osallistua CASA Blogien kanssa tehtävään yhteistyöhön Pikkujalat.fi kanssa ja valikoin Avalle vielä kolmannetkin kengät. 🙂

Meiltä jäi viime tilauksesta uupumaan karvavuorelliset talvikumisaappaat, koska meidän koko oli loppunut. Nyt saappaita oli kuitenkin saatu lisää ja päätös oli harvinaisen helppo. Tiesin siis heti, millaiset popottimet yhteistyökampanjan merkeissä Avalle valikoin. 🙂

(Lisätietoa: Klikkaa yllä olevaa linkkiä!)

P1013484.JPG

P1013482.JPG

P1013485.JPG

Ja kuten kuva kertoneen, myös reilu 2-vuotias neiti osaa itse ottaa kengät pois jaloistaan. 🙂

P1013487.JPG

(Lisätietoa: Klikkaa yllä olevaa linkkiä!)

P1013471.JPG

P1013472.JPG

P1013474.JPG

Pikkutarkka neiti löysi lattialta pientäkin pienemmän roskan kuvaushetken lomassa. 🙂

Se piti heti poimia ja viedä roskiin. 

P1013475.JPG

P1013477.JPG

P1013479.JPG

Ava itsekkin ihasteli kumppareitaan kovasti, ja jos totta puhutaan, hän mennä viipottaa näillä kumppareillaan täällä sisällä joka päivä. 🙂 

Välillä ei ole kuin teepaita ja pikkupöksyt jalassa, niin ja tietty kumpparit. HIH 🙂

P1013480.JPG

Ja yhteiskuva molemmista. 

Ruskeat talvikumpparit ovat kokoa 25, kasvunvaraa kengässä on 2cm.
Mustat ohuemmat kumpparit ovat kokoa 24 ja niihin mahtuu tällä hetkellä paksu villasukka tosi hyvin. Eli kasvunvaraa noin 1,5cm verran. 

P1013492.JPG

Kuva paksusta karvavuoresta:

P1013494.JPG

Ja ohuesta puuvillavuoresta:

P1013496.JPG

Rakastan tuota konjakinruskeaa mokkanahkaista Bisgaardin logoa. <3 Tälläiset kumpparit kelpaisivat itsellenikin… Hmmm, olisikohan heillä kokoa. 🙂

P1013499.JPG

P1013500.JPG

Pikkujalan laajaan valikoimaan pääset tutustumaan alla olevasta linkistä:

Lämpimät kiitokset vielä Pikkujalkojen ihanalle henkilökunnalle avusta, jonka sain kenkien kokovalintaan!!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Pikkujalat.fi kanssa*

16 kommenttia “Ava 2-v asupostaus ja uudet kenkulit Pikkujalasta ♥

    1. enne: HIh joo! 🙂 Arvaa oliko vaikea saada edes kohtuullisesti onnistunutta kuvaa… Ei ole meidän nelli-nöppönen mikään helppo kohde kuvattavaksi. :)Tälläinen pakkaus sinuu sitten odottaa, jos uskaltaudut kahvittelemaan jonain kauniina päivänä. Ava odottaakin jo kovasti omaa PoikaPrinssiä, saas nähdä pääsetkö meiltä enää lähteen pois, jos tulet. HIHIHHIIII 😉

  1. Hei! Onko tuo puppy todellakin noin valkoinen kuin kuvassa vai onko se todellisuudessa sellainen enemmänkin luonnonvalkoinen ehkä hieman kellertävä? Itselle oli vähän pettymys kun blogeista olin ihastellut valkoista puppya ja kun omani tilasin Finish Design Shopista, se olikin luonnonvalkoinen 🙁 Kotisi on muuten TODELLA KAUNIS, tykkään =) (ja olen vähän kateellinenkin, hih)t. Nina

    1. Nina: Kiitos ihanasta kommentistasi Nina! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Puppy on hieman kermainen myös meillä, verhot ja patteri ovat myös, joten siksi väriero on kuvissa hyvin huomaamaton. :)Aarnion Dino ja Pony ovat erilaista materiaalia kuin Puppy ja ne ovatkin sitten ihan puhtaan valkoiset. Eivät sovi samaan huoneeseen. 🙂

  2. Aivan ihania asuja pikku-Avalla, onko se hänen &amp;quot;oikea&amp;quot; nimensä? 🙂 Ihana &amp;lt;3

  3. Hei. Tosi kiva blogi sinulla ja todella kaunis koti. Kysyisin että mistä tuo matto on ostettu mikä näkyy tässä postauksessa. Olen tuon tyylistä mattoa etsinyt, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa.

    1. Anonyymi: tarkoittanet tuota ruokapöydän alla olevaa mattoa? Se on Pappelinan muovikudematto ja tilasin sen sisustus Saganista keväällä. Hinta on suolainen, mutta jokaisen pennosen arvoinen. 🙂 Voin siis todellä lämpimästi suositella tuota mattoa, varsinkin eläin- ja lapsitalouksiin. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *