Together – sisustustarra ja -10% alennusta Wallstyle.fi-verkkokaupasta

Uuden yhteistyön kunniaksi sain valita Wallstyle.fi-nettikaupasta itselleni sisustarran. Valikoima oli runsas ja valinta hyvin vaikea. Rivissä oli toinen toistaan ihanampia sisustustarroja ja myös omalla tekstillä olisi voinut teettää sellaisen.

Päädyin kuitenkin kauniiseen “Together – we make a family”-tarraan, koska sen sanoma kolahti minuun ja Together-sanan fontti oli niin upea.

Tälläinen siis kotiutui minulle Wallstylelta ja se löysi paikkansa olohuoneesta kaapin päältä:

P1013590.JPG

P1013594.JPG

P1013596.JPG

P1013597.JPG

P1013592.JPG

P1013601.JPG

(Tarran löydät TÄMÄN linkin takaa!)

Wallstyle tahtoo tarjota lukijoilleni 

-10% alennuksen kaikista sisustustarroista 30.9.2012 asti.
Alennuskoodi on casablogit.
Alennus ei koske seinäkelloja.
Ihanaa lauantaita kaikille! <3
*Postaus tehty yhteistyössä Wallstyle.fi kanssa*

15 kommenttia “Together – sisustustarra ja -10% alennusta Wallstyle.fi-verkkokaupasta

 1. Sopii niin ihanasti tuo tarra tuohon seinän sävyyn ;)Meillä on nuo samat seinävalaisimet, miten kuvasta ei erota niistä lähtevää sähköjohtoa lainkaan? Mä niin haluaisin saada omista lampuistani jotenkin ne piiloon….Ja ne sinun uudet kynttilänjalat ovat todella upeat, oliko ne 129 eur kappale? Ovat hintansa väärtit vai, itse olen niitä kohta kuolannut vuoden päivät…. Ei vaan taida raaskia, kun kaksihan niitä sitten olla pittää ;)Mukavaa viikonloppua!Jaana

  1. Jaana: Seinälampuissa on ne normaalit johdit, mutta retusoin ne piiloon kuvankäsittelyssä, jotta huomio osuisi paremmin tuohon tarraan. :)Harkinnassa oli tehdä porakoneella ja piikkausterällä pieni railo seinään johdon upotusta varten, mutta koska mies ei ehtinyt auttamaan minua maalausprojektissa niin se sitten jäi. Itse en uskaltanut alkaa jyystämään seinää, olisi tullut varmasti pahaa jälkeä. :)Kynttilänjalat olivat 113,50 euroa kpl. Tyyriit kyllä mutta minusta hintansa veroiset. 🙂 Ja ihme kyllä, minun mieskin tykkää niistä eikä tuskaillut hinnan kanssa kuten yleensä. HIH 🙂

 2. Kaunis tarra kauniilla pohjalla. Onkin pitänyt kysyä, että mikä väri tuo teidän seinä onkaan?-Ida

  1. Ida: Kiitos! &amp;lt;3 SEinämaalin sävy on Tikkurilan X487 eli Laasti nimeltään. 🙂

 3. Se on upea. &amp;lt;3 Sopii hienosti tuohon kohtaan. Ja teksti on täysi kymppi! 🙂

  1. Celine: Kynttilänjalat on Perfect Homen. 🙂 Laitatko minulle sähköpostia __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi niin kerron mielelläni enemmän. :)Ihanaa että löysit itsellesi taulujulisteita, itse teen uuden tilauksen pikapuoliin ja ne päätyvät pukinkonttiin. Ihan huippuidea joululahjaksi minusta. Kehykset niihin ajattelin ostaa Ikeasta, Ribba-kehys valkoisena ja mustana. &amp;lt;3

  1. Padmerine: Kiitos! &amp;lt;3 Tarraa suunnittelin alunperin makuuhuoneeseen, mutta makkarissa jo olemassa olevien yksityiskohtien vuoksi päätin että tuo tarra tulee paremmin esille tilassa, jossa ei ole &amp;quot;liikaa tapahtumaa&amp;quot; ympärillä. :)Ihanaa sunnuntai-iltaa! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *