Korkea kynttelikkö lattialle

Metsästin tälläistä hopeista korkeaa lattiakynttelikköä pitkään. Kyselin teiltä apuja sen etsimiseen ja yksi vinkkaus olikin napakymppi. Kiitos siis Outi sinulle! <3

Kynttilänjalka löytyi Sapiran nettikaupasta. Korkeutta sillä on noin 100cm, joka on varsin hyvä korkeus kruunukynttilöiden kanssa käytettäväksi.

50548102c98c7ee262000067.jpg

Kynttilänjalan pinta on kiiltävä, mutta ei aivan kromi kuitenkaan. Jalka toimitettiin osissa ja ilman kasausohjetta, mutta suhteellisen helposti sain sen rakennettua nettisivujen tuotekuvaa hyödyntäen.

Painoa jalalta löytyy aika tavalla ja todella tukevasti pysyy pystyssä heilumatta. Hinta on minusta kohdillaan myös, vain hieman reilun satasen tuo kustansi. 🙂

50547e6bc98c7e9e38000064.jpg

50547e6bc98c7ee262000062.jpg

Olen tyytyväinen! Yksi sisustushaaveeni on viimein toteutunut. <3

Olemme saaneet flunssan kotivierailulle ja vointi on kuin jyrän alle jäänyt. Nyt täytyy ottaa äkkiä kaikki keinot köyttöön, jolla tämän pöpön saa nujerrettua ennen ylihuomista. 🙂 Tiedossa siis huilaamista ja sohvalla loikoilua, kera lämpimän juotavan, elokuvien ja ihanien blogien.

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE TEILLE SINNE RUUDUN TOISELLE PUOLEN! <3

EDIT: Tässä suora linkki Sapiran verkkokauppaan ja kyseiseen kynttilänjalkaan:

http://www.sapira.fi/Sapira/kynttilanjalka/iso

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Korkea kynttelikkö lattialle

  1. On tuo kyllä kaunis! Kelpuuttaisin meillekin, mutta pelkään kisujen kaatavan sen rallia juostessaan 🙂 Pikaista paranemista sulle, flunssailu on tylsää! Onnittelut vielä Casa-blogien johdosta, harmi, ettet päässyt tänään julkistamistilaisuuteen 🙁

  2. Ostin juuri tänään (blogisi innoittamana) Timanttisilta samanlaisen kynttelikön kokoa isompana (122cm), huomasin että kynttiläkolot on todella Väljät, mistähän löydän tarpeeksi paksut kynttilät..? Oletko huomannut samaa? Kiitos blogistasi, sitä on ilo lukea!

    1. Satu: Meillä ne aukot on hieman väljät, mutta onneksi niin vähäsen, ettei se haittaa. Antiikkikynttilät on usein liian pieniä eli suosittelen kokeilemaan kruunukynttilöitä. Jos nekin ovat liian pieniä, niin laita foliosta sinne kynttelikön &quot;kuppiin&quot; hieman lisä fylliä ja kynttilä siihen. Voit myös kierittää foliota suoraan kynttilän ympärille, sen verran kuin se uppoaa kynttelikköön, ettei foliota jää näkyviin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *