Joulufiiliksissä jo syyskuussa :)

Ulkona sataa vettä kuin saavista, mutta ei se mitään. Yleensä nautin syksystä kovasti ja fiilistelen kynttilöitä ja syksyn sävyjä, mutta tänä vuonna taidan suosiolla hypätä syksyn ohi ja keskittyä odottelemaan joulun tuloa. 🙂

Eilisen kimalluspostauksen inspiroimana kuvailin myös joulukoristeitamme. Mies nauroi vieressä, kun kaivoin joulupalloja laatikosta ja ripustelin niitä naulakkoon roikkumaan. 🙂

505eaafec98c7e530c000003.jpg

505eaafec98c7eb943000003.jpg

505eab06c98c7ef41400001b.jpg

505eab06c98c7e052400002a.jpg

505eab04c98c7e3508000013.jpg

505eab04c98c7e7a78000017.jpg

505eab08c98c7eb943000021.jpg

505eaaffc98c7e7a7800000d.jpg

505eab01c98c7eab14000016.jpg

505eab01c98c7eab31000007.jpg

505eaaffc98c7e0524000011.jpg

505eab02c98c7ebe10000009.jpg

505eab02c98c7e350800000e.jpg

505eab05c98c7eb943000017.jpg

505eab05c98c7ef414000016.jpg

Valkoiset joulupallot kaikki Stockmannilta, Hopeiset tähtikuvioidut pallot Tiimarista, valkoiset helmitähdet, hopeiset tähdet sekä hopeiset kävyt Prismasta. Valkoiset puiset tähti- ja kuusikehykset sekä lahjanauhat Riviera Maison.

Ostoslistalla joulua ajatellen on valkoinen tai hopea tekokuusi, led-valopunosta ja muutama joulupallo. Näiden metsästys alkakoon. 🙂

Sateisen sunnuntain iloksi sytytän nyt kynttilät palamaan ja sulatan pakastimesta muutaman äitimuorin tekemän korvapuustin. Glögiä tekisi myös mieli, mutta kaupat eivät taida ihan vielä sitä myydä. HIH 🙂

Ihanaa päivää teille kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

18 kommenttia “Joulufiiliksissä jo syyskuussa :)

 1. Tunnustan – itsekin odotan ylihuomista (24.9.) jolloin minulla on lupa kaivella koristeita esiin ja miettiä, mitkä säästetään ja mitkä lähtee eteenpäin. En tiedä mikä siinä on, mutta tänä vuonna on joulu hiipinyt jo ennätysaikaisin mieleen. ;)<br />
  <br />
  Ihanaa tunnelmointia sinne!

  1. Mia: Lieneekö melko viileäksi jäänyt kesä, kun tuntuu, että aika monet ovat itsenikin lisäksi jo joulua vastaanottamassa. HIH 🙂 malttamattomana googletin jo joulujuttuja ja varsinkin viime vuotisia blogipostauksia. Ihanaa nautiskelua sinulle myös Mia! &hearts;

  1. Sofia: kaiholla pakkasin koristeet takaisin laatikoihin vielä hetkeksi. 🙂 Mutta meillä joulua aletaan koristelemaan varmasti jo marraskuun aikana. Lokakuussa muistaakseni alkaa ilmestymään joulujuttuja kaupoihin ja Stockmannin jouluosasto aukenee marraskuun alussa. Miten maltan odottaa sinne asti… HIH 🙂

 2. No ohhoh, sitä tosiaan ollaan ajoissa liikkeellä 🙂 Jossain vaiheessa loppusyksyä mulla on tapana valita muutama &quot;syysvalo&quot; esille. Jouluvaloja oikeasti, mutta tämä hölmöys pitää voida itselleen jotenkin parhain päin selitellä.

  1. Kirpparikeiju: Hih, joo. 🙂 Tosin pakkasin nuo koristeet takaisin laatikoihin odottamaan marraskuuta. 😉 Frank Sinatran musiikkia olen tänään soittanut ja kyllähän se White Christmaskin tuli soitettua. 🙂 Joulufiilistely on ihanaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Täällä ei olla ihan viellä joulufiiliksissä 😉 mutta täytyy todeta että noi sun joulupallot oavt aivan mahtavia, tartutat pian jouluintoilun minuunkin ;)<br />
  Valko-hopea joulu kuulostaa kivalta 🙂

  1. Sanna: Hihii, ihanaa olla syyllinen, jos saan sinutkin jouluhöperöintiin mukaan. 🙂 veikkailen että oma joulun odotukseni johtuu viime kesän kylmistä keleistä. Ei pääse oikein syksyyn nyt mukaan ja odotan oikeastaan jo ensi lumen ripottelua ja pieniä pakkasia. &hearts; Joulu saisi tulla jo. 🙂

 4. Oi oi…Ihana joulupostaus! &hearts; Rakastan joulua 🙂 <br />
  <br />
  Kohta pääsee joulupallo ostoksille &hearts;

  1. Päivi: Ihana että siäkin odotat jo malttamattomana! &hearts; Kirmataan yhdessä jouluostoksille heti kun kaupat alkavat puskea joulun sesonkia myymälöihin. 🙂 Veikkaisin että kaupatkin ovat tänä vuonna normaalia aikaisemmin liikkeellä ja jos oikein hyvin meille käy, niin reilun viikon kuluttua alkavat ensimmäiset jutut tipahdella kaupan hyllyihin. &hearts;

 5. Hih* 🙂 Ihanaa, että siekin jo odottelet Joulua &hearts; ..itse meinasin jo laskea kuinka monta yötä aattoon on;) Tunnustan myös löytäneeni itseni pohdiskelemasta että, millaisen Joulukalenterin likoilleni tekisin tänä vuonna 😀 ja oi, kuinka kauniita Joulu koristeita&hearts;

  1. piia: mietin ensin, etten kehtaa kirjoitella omista joulufiilareistani tänne blogiini vielä, mutta päätin sitten kuitenkin. HIH 🙂 ihan mahtavaa etten ole ainokainen joulun odottaja täällä. &hearts; Minäkin mietin jo kalenterin hankintaa, ajattelin tänä vuonna ostaa sellaisen suklaattoman kalenterin itselleni, jossa olisi jokin runo tai muu sananlasku piristämässä aamuja. &hearts;

 6. Voi että miten ihania koristeita – täällä myöskin toinen kenen tekisi jo niin mieli laitella vähän jouluvaloja ja maistella glögiä 😉

  1. Karoliina: Minä virittelin jouluvalot isoon lattiamaljokkoon, jossa hopeiset oksat. Hiihii 🙂 Ihana tunnelmavalaistus tuli. &hearts; Glögiä ei ollut ainakaan meidän lähikaupassa tänään kun piipahdin katsomassa, ja ihan sitä varten menin vielä… Nams kun tekee mieli glögiä. &hearts;

 7. Joulua ei voi koskaan aloittaa odottamaan liian aikaisin, jos minulta kysytään! Kauniita joulukoristeita teillä odottaakin jo esiinpääsemistä. 🙂

  1. nieinda: Ei kyllä minustakaan! &hearts; 🙂 kesä kun on ohi, niin ei oikein muuta odotettavaa olekaan kuin joulu. 🙂 Pakkasta en kyllä kaipaa yhtään, mutta lunta saisi olla muutama sentti maassa, vaikka jo nyt. HIH 🙂

  1. Terhi: Oooooo, mahtavaa! &hearts; meidän lähikauppa sulkee ovensa remontin takia, mutta onneksi on Prisma. 🙂 Menenkin heti huomenna kuikkimaan hyllyjen väliin ja etsin käsiini glögiä ja pipareita. JES! &hearts; Kiitos Terhi &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *