Greigen sävyyn muokattuja valokuvia ja päläpälää :)

Tänään on ollut vauhdikas päivä. On juostu lääkärissä, apteekissa, postissa ja pankissa, on imuroitu pikkuneidin levittämät koristehiekat lattialta ja itketty kahteen osaan hajonneen huono-onnisen Block-valaisimen kohtaloa… On kummasteltu pesukoneen poikkeuksellisen kovaa vinkumista lingotessa ja ripustettu vaaleanpunaiseksi värjääntynyt lempipaita kuivumaan. Tämä päivä on ollut suorastaan Monday from Hell. 🙂

Kaiken lisäksi mies oli hukannut vaivalla tekemäni teksti-kortit jonnekkin ja valokuvakehyksemme huutavat edelleen tyhjyyttään. En jaksanut uudestaan alkaa työstämään tekstejä ja katkelmia julkaisukuntoon ja ratkaisin tilapäisesti ongelmamme niin, että muokkasin muutamia valokuvia lämpimän harmaaksi. 🙂

Tässä maistiaisia kuvista, joita tulette näkemään valokuvakehyksissä huomisesta alkaen:

50609b55c98c7eae7b000003.jpg

50609b55c98c7eb87b000021.jpg

50609b57c98c7eae7b000008.jpg

50609b5ec98c7e607e000010.jpg

50609b66c98c7e607e000015.jpg

50609b6fc98c7eae7b00001a.jpg

50609b77c98c7ed505000010.jpg

50609b7ec98c7e583b000014.jpg

Meidän osalta alkaa päivä olla pulkassa ja suuntaamme tytön kanssa iltapalan kautta untenmaille. 🙂

Toivottelen teille kaikille ihanaa maanantai-iltaa! <3

Huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

21 kommenttia “Greigen sävyyn muokattuja valokuvia ja päläpälää :)

 1. Voi mikä päivä!:/ miten sattuukin kaikkea samalle päivälle!<br />
  Ihanat kuvat, Ava on suloinen!&hearts;<br />
  Kauniita unia ja mukavaa viikkoa!<br />

  1. Niina: Tänään on ollut kyllä ihan hirveä päivä, huh, onneksi se on kohta ohi ja pääsee nukkumaan. 🙂 Kiitoksia ihanainen ja samoin sinulle! &hearts; &hearts;

 2. Roope ja Miffe &hearts; &hearts; &hearts; On niin kova ikävä. Ruttaan Miffen lyttyyn halauksillani, kun tulen kaffelle. &hearts;

  1. irina: Mun muruset! &hearts; &hearts; &hearts; *snif* :´/ En ole vieläkään sopeutunut siihen, että on vain yksi koiruus jäljellä…. Onneksi muistot on syöpynyt sydämeen &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Voi noita Avalaisen uniasentoja. &hearts; Ihana pieni keiju… :)<br />
  Onko tuo ekan kuvan karvakamu Roope vai Misukka? <br />
  Sun päivä kuulostaa juuri niin &quot;hehkeältä&quot;, että joo, Monday from Hell osuu ja uppoaa. :(<br />
  <br />
  Ps. Vaikka en nähnytkään niitä tekstijuttuja, niin minusta nuo kuvat on PAAAALJON kivempia. &hearts;

  1. Image: Ava kiittää ja kumartaa kehuista, ja mamma tietty kanssa. :)<br />
   Ekan kuvan karvaturri on Roope omalla lemppari paikallaan pötköttelemässä. &hearts; ne teksti kuvat oli aika kivoja, olin tehnyt ne itse wordilla, käyttäen itselleni tärkeitä sanontoja ja laulujen sanoja. Ne oli tehty vanhalle kovalevylle asennetulla wordilla ja miehelle lähetetty sähköpostilla tulostusta varten. Tulostin on kutenkin ollut mäsänä ikuisuuden ja nyt kun se on kunnossa niin mies ei enää löydä sitä meiliä ja itselläni ei ole backuppeja niistä. Nyyh. 🙁 No, kuvatkin ovat kivoja 🙂 Ja päätin julkaista ne täällä blogissakin osittain, koska jatkossa ne näkyvät kotipostauksissa kuitenkin. 🙂

 4. Ihania kuvia! Ja ihanat tytöt, te molemmat! :)<br />
  Koitin katsella casa-blogin avajaiskuvia ja lempibloggariani bongata mutta kuvissa en ainakaan näe tai tunnista?

  1. Juliet: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Itse en päässyt osallistumaan Habitareen kamalan flunssani vuoksi joten minun nassua ei kuvista löydy. 🙂 Tuosta postauksessa olevasta kuvasta poiketen tukkani on nyt leukalinjainen polkka ja tumma. HIH 🙂

  1. Maanvaiva: Tänään oli kamalaista karmein maanantai aikoihin. RÄYH ja MURRRR. 🙂 En muutenkaan ole maanantai-ihminen, vaikkei viikon aloitus olekkaan enää niin kamalaa kuin kouluaikoina. 🙂

 5. Voi yök mikä maanantai! No onneksi huomenna on tiistai :)<br />
  Kivoja kuvia! Tulee näyttämään hyvältä kehyksissäkin!

  1. J: Ihana tiistai on alkanut! &hearts; Eilinen päivä koetteli kyllä kaikessa kamaluudessaan kärsivälliyyttäni, mutta onneksi olemme jo seuraavassa päivässä ja eilinen on muisto vain. 😉 Tänään pääsen kehystyshommiin, jes! 🙂

 6. No huh huh mikä maanantai siellä, murr kaikelle ikävälle tapahtuneelle. Vaikka jokaisesta päivästä pitäisikin olla kiitollinen niin kyllä oli matalapainetta täälläkin tänään liikkeellä. Todettiin puolison kanssa töistä kotiin tullessa, että onneksi hyvä fiilis valtasi sentään mielen kotiin tullessa. &hearts; <br />
  <br />
  Ihania kuvia, arvokkaita muistoja ikuistettuna. &hearts; &hearts; &hearts; Mun suosikki tuo sinun ja pikkuprinsessan yhteiskuva, kauniita olette. 🙂 Kauniita unia ja paljon tätä päivää ihanaisempaa viikon jatkoa!

  1. Pöppis: Mies totesi eilen hyvin, kun kiukkusin hänelle päivän &quot;kohokohdista&quot;, että eikö se ole ihan hyvä, että yhdelle päivälle sattuu useampi kurja juttu kerralla, niin voi sitten viikon loput 6 päivää nauttia mukavista jutuista. HIH 🙂 Ihanan positiivinen asenne (psst. joka oli eilen itseltäni kyllä täysin kadoksissa ;)). Kiitoksia murunen ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Ihanaa tiistaita sinulle Pöppis! &hearts;

 7. Maanantait… Mä vihasin niitä ennen. Viime talvena mä keksin (mielestäni) loistavan tavan selviytyä maanantaista! Kun vanhimmat lapset lähtevät kouluun ja mies töihin, meillä alkaa nuorimmaisen kanssa Laiska Maanantai. Laiskana Maanantaina hillutaan yökkäreissä, katsellaan Junioria ja leffoja, tehdään palapelejä, leikitään legoilla, luetaan lehtiä ja sisustusblogeja, sisustellaan tai vaan höpötellään. Tai ollaan tekemättä mitään! Nautitaan vaan Laiskasta Maanantaista, toisistamme ja siitä, että me saadaan viettää Laiskaa Maanantaita, kun toiset raataa 🙂 Maanantaille ei sovita mitään menoja, eikä hommia. Maanantaita ei ikäänkuin ole meidän kalenterissamme lainkaan 🙂 SUOSITTELEN!<br />

  1. Teija: Aivan ihana taktiikka masennus-maanantain päihittämiseen! &hearts; Taidankin ottaa tuon vinkin vastaan ja alkaa hyödyntämään sitä meilläkin, ainakin niin kauan kunnes työelämä taas kutsuu tätä kotiäitiä. 🙂 Kiitos! &hearts; Ihanaa tiistaita koko perheellenne! &hearts;

 8. Kurja päivä, mutta superihanat valokuvat 🙂 Täytyykin ruveta muokkailemaan kuvia pitkästä aikaa 🙂

  1. Lissu: Kiitoskiitoskiitos! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 Kuvien muokkailu on tosi hauskaa puuhaa, hetkeksi unohtui eilisen koettelemuksetkin, kun väkersin nuita omia kuvia. 🙂

  1. S: Huomenta (vaikkakin hieman myöhäistä sellaista =D)! Kiitos ihanainen! &hearts; Ava kiittää ja kumartaa kehuista! &hearts; Ja mamma kiittää kivasta haasteesta! 🙂 Mukavaa tiistaita sinulle S ja kisuille myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *