Prinsessan oma huone – Tuhkimon tyylillä

Avan vanha sänky alkaa olla liian pieni jo nyt. Neiti pyörii ja hyörii unissaan niin paljon, että tila loppuu kesken. Uuden sängyn hankinta on ollut muutenkin ajatuksena, koska tytön nukuttaminen on itselleni melko rankkaa touhua. Varsinkin kun joudun aina tunti tolkulla makoilemaan paljaalla lattialla “leikkinukkumassa”. 🙂 

Ava on edelleen Disneyn Prinsesojen lumoissa ja koska ikääkin alkaa jo olla, sai tomera neitimme itse valita huoneeseensa uuden aiheen. Prinsessa-teema olikin varma voittaja. 🙂

Prinsessoille sopivan sängyn löysin Delux Dreamsin valikoimasta. 120cm levyinen muhkea jenkkisänky sopii niin äidille kuin tyttärellekin makoisia ja hattaraisia unia varten. 

50618bffc98c7e8e6b000002.jpg 

Erityisesti Tuhkimo on meillä kova sana ja varsinkin siniset lasiset korkopopot aiheuttavat riemunkiljahduksia. Näytin Avalle kuvia monenlaisista Prinsessa-aiheisista tekstiileistä ja valinta oli sata varma, Tuhkimoa sen olla pitää. 🙂

50619087c98c7e8e06000008.jpg

Ja koska tämä mamma ei nyt kuitenkaan ihan koko huonetta tahdo koristella Tuhkimon kuvilla, seikkailimme myös Elloksen sivulla katsomassa ZARA Home Kidsin valikoiman. Löysimme tytön kanssa monta ihanaa ja suloista juttua, jotka sopivat mainiosti tulevaan vaaleansini-valkoinen-vaaleanruskea sävytettyyn Prinsessa-huoneeseemme.

Tein teille kollaasin, josta saatte hieman ensimakua tulevan huoneen uudesta värityksestä.

50618c90c98c7e8e6b000007.jpg

(Kollaasin kuvat lainattu Ellos / ZARA Home Kids ja Stockmann.com)

Uusi sänky onkin jo matkalla kotia kohti, samoin muutama ZARA Home Kids-sarjan tuote. <3 Myös seinillä oleville maalatuille Pony-kuville on keksitty tuunausidea, joka saa ne sopimaan Prinsessamaiseen teemaan paremmin. Suunnittelin nimittäin, että laitan jokaiselle Ponylle tarratimanteista tehdyn satulan, joko vaaleansinisillä timanteilla tai sitten ihan vaan kirkkailla. Prinsessan arvolle sopivia kuninkaallisia poneja siis. 🙂

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

24 kommenttia “Prinsessan oma huone – Tuhkimon tyylillä

 1. Oi, kuulostaa ihanilta prinsessahuoneen suunnitelmat! Ja kauniita yksityiskohtia kollaasissa, noilla saa mukavan prinsessatunnelman ilman vaaleanpunaista yliannostusta. 🙂 Jään mielenkiinnolla odottamaan millaisen muutoksen Avan huone kokee. 🙂

  1. jenni: itse kärsin sinisen sisustuksen kammosta, johtuen omista sisustusvalinnoistani joskus aikoinaan. Kaikki tavarat ja tekstiilit olivat joko vaaleansinistä tai keskisinistä. Yöks. Jäi traumat. HIH :)<br />
   En ole mitenkään järin innostunut tuosta vaaleansinisestä väristä vieläkään, mutta tahdon kuitenkin antaa tytölle mahdollisuuden luovuuteen ja tietenkin toivon myös että hän viihtyy huoneessaan (varsinkin öisin HIH =D). Tuhkimo teemalla siis mennään, kompromisseja tehden. 🙂 Ensi viikolla arvelisin saapuvan sekä sängyn että ZARA Home Kidsin tuotteiden, teen heti postauksen kun saan tavarat huoneeseen. 🙂

 2. Tosi kivan näköistä tulossa pienelle prinsessalle. 🙂 Vihdoinkin sain päivitettyä tämän uuden blogisi luettelooni. 🙂 Ihana sänky &hearts;

  1. salla: Ihanaa, että sait laitettua uuden &quot;kotiosoitteeni&quot; talteen. 🙂 Tuota vaaleansinistä hieman jännitän, kuinka saan sen kauniisti esille ilman että itse saan slaagin. 🙂

 3. Mihin laitoitte Avan ihanan vauvasängyn? Meillä nimittäin hankintalistalla juurikin samainen sänky, joten jos olet myymässä sitä niin olisin kiinnostunut! 🙂 ja ihanalta näyttää tuo tulevakin sänky, oikea prinsessaunelma &hearts;

  1. mer: Avan vauvasänky (valkoinen Brio siis) on edelleen käytössä. Siihen asti kun uusi sänky saapuu. Olen myymässä sängyn patjoineen kyllä. Sängyssä on käytönjälkiä ja se pieni erillinen pintalaita (ettei leikki-ikäinen putoa sängystä kun toisen ison sivulaidan ottaa pois) puuttuu, mutta on ihan siisti vielä seuraavallekin käyttäjälle. 🙂 Laittako minulle sähköpostia, jos olet kiinnostunut: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi

 4. Näyttää todella ihanalta! Sininenhän on nyt sisustuksessa tosi vahvasti taas tulossa. Kohta kun sitä näkee enemmän kauniisti käytettynä sisustuksissa niin omakin kynnys käyttää sitä varmasti taas alenee. Eli huoli pois ja suunnitelmaa toteuttamaan! 🙂 <br />
  <br />
  Hempeän sininen ja beige on tosi kaunis väripari! En malta odottaa lopputulosta! &hearts;

  1. Cinnabaria: Sininen alkaa taas tehdä paluuta sisustustrendeissä, varsinkin Italiassa design-talot ovat ottaneet sähkönsinisen moniin mallistoihin mukaan. 🙂 Itse toivon välttyväni siniseltä-buumilta kokonaan, vain vaaleansinistä ripauksena tytön huoneen tekstiileihin ja that´s it. 🙂 Zaran tekstiilit lähtivät jo tänään Ellokselta matkaan ja varmaankin ensi viikolla pääsen ne hakemaan kotiin. Sängyn toimitusaika on noin viikko, joten ensi viikolla sekin varmasti saapuu. Itselläni sormet syyhyää myös sisustuksen osalta, mutta eniten odotan tytön nukuttamista, kun itsekkin mahdun kömpimään tytön viereen sänkyyn, eikä tarvitse enää lattialla makoilla. Jes. 🙂

 5. Onpas ihanat sisustussuunnitelmat teillä! Täälläkin fanitetaan kovasti prinsessoja, erityisesti Tuhkimoa, mutta viikonloppuna mystisesti Tähkäpää vei voiton! Ehkä syynä oli H&amp;Mn pinnit joissa oli pinkki hiuslisäkeletti 😉

  1. J: Tähkis on meilläkin suosittu, samoin Prinsessa ja sammakon Tiana. 🙂 Mummi toi meille viikonloppuna yllärinä Tähkäpää-paidan, jonka oli löytänyt H&amp;M:stä. Tosi kaunis beige trikoopaita jossa on edessä iso Tähkäpään ja Pascalin yhteiskuva. &hearts; Ava on muuten aivan hulluna korkokenkiin ja löysin BR-lelukaupasta Disney Princess korkokenkäpaketin, jossa on pienet muoviset korkopopot neljän eri prinsessan tyyliin. JOulupukin konttiin sellaisen hankin. 🙂 Prinsessa jutut on kyllä ihania, varsinkin kun katsoo kuinka ilahtunut ja haltioissaan meidän pikkuneitimme niistä on. 🙂

  1. heidi: Toivottavasti lopputuloksesta tulee kiva ja rauhallinen. 🙂 Yritän hakea sellaista utuista ja pehmeää, hieman Lexington-tyylistä sisustusta, jossa on otettu huomioon neidin omat toiveet, kuten ihana vaaleansininen. 🙂

 6. Tiiätkö, nyt kun oon ollut melkoisessa nettipimennossa 1-2 viikkoa (en oo viittinyt hirveesti blogeja lukea, kun sivujen kanssa kesti lataa tuhat vuotta tai sitten kesken latauksen netti pätkäs ja joutui aloittamaan latauksen alusta), niin oon rakastunut TÄYSILLÄ sun blogiin uudestaan 🙂 Ihania postauksia tullut tällä välin. <br />
  Ihanaa loppuviikkoa!!

 7. Heidi: Aivan ihastuttavan kommentin jätit! &hearts; &hearts; Miljoonasti kiitoksia sinulle ihana Heidi! &hearts; &hearts; &hearts; Nettipimennot on tylsiä, itselleni se olisi aivan kamalaa, kun ei pääsisi iltaisin rentoutumaan blogien ääreen. 🙂 Toisaalta pieni vierottautuminen tekee ihan hyvääkin, hih 🙂 *nettiriippuvainen bloggaaja täällä vilkuttaa HIH * :)<br />
  <br />
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle myös! &hearts;

 8. Ihanan söpöläinen ja kaunis huone tulossa &hearts; Sievät sävytki ja tekstiilit valinnu &hearts; ja mikä kiva idea Ponylleikki 🙂 Tyttö on taatusti innoissaan ja ihastuksissaan uuesta huoneesta! &hearts;<br />
  Mukavaa viikkoa 🙂

  1. satulle: Ava odottaa jo kovasti prinsessa-huonettaan ja kyselee monta kertaa päivässä &quot;koska postisetä tulee? – koska postisetä tuo minun plinsessa-sängyn?&quot;. 🙂 Ja Tuhkimo tarinoita neiti satuilee myös pitkin päivää, varsinkin niistä sinisistä korkopopoista hän pulputtaa. 🙂 Ihanaa viikkoa myös teille! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus*

  2. Oi &hearts; kyselee milloin postisetä tullee, ja plinsessa-sänky 😀 &hearts; &hearts; &hearts; Haleja &hearts;

 9. Hiihii, tuttu sänky : ) olisin itse ottanut meille aikuisille tommosen sieltä anttilan alesta jos olisi ollut hiukan leveempi : ) mutta löysin huippukalusteen sivuilta jenkkisänky flygel keinonahka valkoinen ja säilytystilaa on itse sängyssä ( ja sitä kyllä tarvii ) . Ehkä myöhemmin ostan siihen sen päädyn, kunhan nyt saisi sen sängyn ensin : ) ja tulee kyllä Avalle ihana uusi prinsessa huone ; ))

  1. Nince, millanen se Flygel sänky oli? Oon ite tilamassa, mutta vielä vähän epäilyttää. On niin hieno ja hinnan perusteella pitäisi ehkä olla hyvä patjakin 😀 <br />
   Olisin niin kiitollinen jos vastaisit. Huippua olisi se sänky juuri säilytystilan vuoksikin. Ite aattelin kans että kokeilen eka tehä sit ite sen päädyn ja jos ei onnaa sit tilan :D<br />
   <br />
   T. Hennu 🙂

  2. Hennu: Tuo Flygel on tosi kivan näköinen ja patja vaikuttaa laadukkaalta, toivottavasti Nince on kuulolla! 🙂

  3. Kiitti rohkaisusta 😀 Toivotaan että Nice kans vastaa. Mä aattelinkin että eihän ton hintanen sänky voi kovin huono olla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *