Kynttiläasetelma ja käännetty ruokapöytä

Muutama päivä takaperin sommittelin tylsyyksissäni teräksiseen Aalto-maljaan (vai onko se alusta???) kynttiläasetelman. Laitoin kynttilöiden joukkoon valkoisen ja vaaleanbeigen koristehiekan sekoitusta. Lopputulos jäi melko ontoksi, vaikkakin siitä tuli ihan kiva. 🙂

50636accc98c7e535a000002.jpg

50636accc98c7e7154000026.jpg

Tuo iso Aalto-malja ei sovi mittojensa puolesta meillä oikein mihinkään, mikä on tosi harmillista. Kaunis malja menee aivan hukkaan kaappiin jemmattuna. Jouluna ajattelin tuohon Aaltoon laittaa valkoisella Lumi-spraysuihkeella koristeltuja puunoksia ja käpyjä. Hopeinen hile olisi myös ihana extra jouluisen koristeen kanssa. 🙂

Jotain käyttöä tahdoin sille kuitenkin jo nyt ja kun muuta ei ollut tarjolla, niin kynttilät ja hiekanjyvät saavat kelvata. 🙂

50636c39c98c7e673d000024.jpg

50636c3bc98c7e3b4f00000c.jpg

Käänsin ruokapöytämme taas vaihteeksi toisin päin, koska tahdoin tietää kuinka paljon lisätilaa se tuo tuohon eteisen peilien edustalle (jossa myös Bestå-kaapit). Ihan kiva ja käytännöllinen tuo kyllä on noinkin, ainakin kulkeminen divaanin ohi on nyt helpompaa. Kattovalaisin ruokapöydän päällä pitäisi tosin siirtää, jos järjestyksen pitäisimme näin ja sitä emme tee. Emme tahdo porata kattoon enää yhtään lisäreikää, koska keittiöremontin joskus valmistuessa ruokapöytä siirtyy pysyvästi keittiön ikkunan eteen. Eikä katon pakkelointi ja maalaus oikein nappaa kumpaakaan meistä miehen kanssa (kröhöm, muistissa edelleen Laastilla maalaaminen =D). 🙂

50636c39c98c7e5e53000002.jpg

50636c3cc98c7eb519000012.jpg

50636c3dc98c7e3b4f000011.jpg

Unettomana yönä on ihana postailla tälläistä jonnin joutavaa höpönpöppöä. <3 Onko siellä muita, joilla ei tule uni silmään??? 🙂

16 kommenttia “Kynttiläasetelma ja käännetty ruokapöytä

 1. Eihän vielä ole edes yö ;)<br />
  Mutta kuten on aikaisemminkin huomattu, parhaat postaukset tulee öisin (etenkin pe ja la)

  1. enne: No ei ja joo. 🙂 Jos herää aamuisin ennen seiskaa niin saattaa olla zippi ilta kymmeneltä. Mulla on hypermania meneillään, koska en saa oikein unta ja varsinkin sisustusinspiraatiota riittää näin iltaisin/öisin. 🙂 Se on totta, parhaat ja kreiseimmät postaukset tulee aina vkonloppuiltaisin. Hihii 🙂

 2. Ei tule uni nyt. Kun mies meni nukkumaan, aloin kattelemaan leffaa ja neulomaan peittoa Eelille. Siinähän se aika TAAS meni.

  1. heidi: Minäkin katsoin illalla / yöllä leffan, kun en oikein muutakaan keksinyt. 🙂 Se on hyvää ajanvietettä. 🙂

 3. Mainio tuo kaveri yleiskuvien oikeassa yläkulmassa 😉 Täytyy kyllä itsekin ostaa noita kynttilöitä, ovat niin kauniita.

  1. Oona: Karvaturilas siellä nurkassa ottaa nokosia, hih 🙂 Nuo kynttilät on tosi kauniita ja hintaansa nähden hyvää laatua. Hieman valuttavat steariinia palaessaan, mutta mitäs pienistä. 🙂

  1. Lissu: Ei ole Partyliten, nuo on Citymarketista ostetut Feelings-sarjan kynttilät. Niitä myydään ymmärtääkseni kaikissa marketeissa (Prisma, Anttila, Cittari, tarjoustalo….). :)<br />
   Hinta 6,90 / kpl

 4. Meillä on myös tuo Aallon teräksinen alusta, mikä lie. Useimmiten siinä palaa kynttilöitä, mutta juhlapöytään laitan sen viinipullojen alustaksi, aika kivannäköinen niinkin. Olisi kiva kuulla muidenkin ideoita ja käyttötarkoituksia 🙂

  1. Sannu: Viinipullon alustana en olekaan sitä kokeillut. Kiitokset vinkistä. 🙂 Lisävinkit ison Aallon käyttöön olisivat tervetulleita tännekin. 🙂

 5. Nuo kynttiläthän soppii erinomaisesti just tuohon!<br />
  Ja ihan ku tuo pöytäsysteemi ois parempi nuin, tuliko ihanku lisätillaaki ympärille..vai onko se vaan että vaihtelu virkistää 🙂

  1. Meän Satu: Se on varmaan se vaihtelu mikä virkistää, omasta mielestä molemmat on hyviä. 🙂 Minusta on niin kivaa välillä (eli usein) vaihdella kalusteiden paikkoja ja moni hyvä sisustusideani olisi saattanut jäädä syntymättä, ellen olisi niin paljon siirrellyt täällä asioita. HIHHIII 🙂 Ihanaa torstaita sinulle Satu! &hearts;

 6. Meillä on tuo sama Aalto-vati tai mikä se nyt onkaan ja sen kanssa olen tuskaillut minäkin! Tuo sinun kynttiläasetelma ja koristehiekka näyttävät kyllä hyvältä yhdistelmältä. Hyvä idea! 🙂 Silloin kun otan tuon alustan meillä esille, olen laittanut siihen pieniä ja isoja Kivi-tuikkulyhtyjä. Kaksi molempia on näyttänyt omaan silmään ihan mukavalta.<br />
  <br />
  Pöytä sopii hienosti noin. Nuo kattovalaisimet pöydän yllä on kyllä aina vähän haasteellisia. Meillä ei vielä ole sopivaa valaisinta löytynyt ja pitäisi myös porata koukkua pöydän yläpuolelle jotta saadaan se oikeaan kohtaan, huoh. :(<br />
  <br />
  No mutta nämä ovat pieniä murheita, sisustamisen haasteita vain. 😉 <br />
  <br />
  Minä kukkuisin vaikka kuinka myöhään,mutta viimeistään keskiyön aikaan kömmin sänkyyn että pääsen edes joten kuten oikeaan aikaan aamulla töihin. 😀 <br />
  Mukavaa torstai-iltaa sinne. &hearts;

  1. Pöppis: Tuikut onkin tosi kivat tuossa aallossa. &hearts; Ja mietin myös Pentikin porp-kokoelmaa… jo viime vuonna oli harkinnassa alkaa keräämään joulua varten Pentikin hopeoituja poroja, se voisi olla aika kiva yhdistelmä tuohon aaltoon. :)<br />
   <br />
   Tuo ruokapöydän päällä oleva valaisin aiheuttaa usein harmaita haivenia, pöytää kun ei niin vaan siirrellä, ainakaan pitkäksi aikaa, ellei lamppu siirry mukana. 🙂 Pöytä on nyt toistaiseksi ollut tuolla tavalla, mutta viikonloppuna varmaan käännän sen takaisin &quot;oikein päin&quot;. :)<br />
   <br />
   Ihanaa torstai-iltaa sinne myös ja kauniita unia! &hearts; &hearts;

 7. Hei! Mistäs tuo teidän ruokapöytä tuolit on ostettu? Meillä haussa valkoinen korkeakiiltopöytä myös,mieluista ei vain meinaa löytyä.

  1. Kaisa M: meidän ruokapöytä sekä tuolit on Anttilan nettikaupasta. Sekä NetAnttila että kodin1 niitä myy. Pöytä on Classico-pöytä, koko 90x180cm, kiiltovalkoinen ja tuolit on nimeltään Chic-tuoli, valkoista keinonahkaa. :)<br />
   <br />
   Linkit olisin laittanut, mutta molemmissa anttiloissa on tilapäinen katkos menossa. :)<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *