Michael Korsin untuvatakki-asiaa

Tilasin Stockmannilta sen Michael Korsin mustan untuvatakin, josta postailin viikko takaperin. Päätin valita koon XS, koska esim Tommy Hilfigerin vanha S-kokoinen untuvatakkini on hieman liian iso ja roikkuu päällä. Moni muukin itseni lisäksi oli kiinnostunut MK:n takkien kokoluokasta ja nyt oman kokemukseni kautta ainakin tämä minun takkini on reilua mitoitusta. Alle mahtuu itselläni vähintäänkin hyvin paksu neule tai normaali neule ja fleese-takki yhdessä. sanoisin mitoituksen olevan reilua, ja että takissa on jo otettu huomioon alle puettava muu kerrasto. 🙂

Tässä kuvia takista:

50630eb5c98c7e5304000014.jpg

50630eb5c98c7ec573000006.jpg

50630eb6c98c7ebd77000008.jpg

50630eb7c98c7e8c29000014.jpg

50630eb8c98c7e484000000a.jpg

Toppatakit eivät koskaan minusta ole järin kauniita päällä. Mutta silti olisin ehkä olettanut näin kalliin takin istuvan hieman kauniimmin. Yläselkään ja alavatsalle tulee ikävän näköinen pussitus, oletan sen johtuvan tuosta vyötäröllä olevasta vyöstä. Muuten takki on ihan ok. En ole varma, tahdonko maksaa ok-tasoisesta takista näin montaa sataa euroa ja mietin sekä sovittelen takkia vielä pariin kertaan ensi maanantaihin asti. 🙂

Kun hinta nousee, nousee vaatimustenkin taso, hih 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

14 kommenttia “Michael Korsin untuvatakki-asiaa

 1. Jos yhtään epäröit jo nyt, ei ehkä kannata pitää. Jos se olisi perfect, niin et epäröisi. :/

  1. Irina: Olen itsekkin aikalailla palauttamisen kannalla. 🙂 Tuo masun pullistelu häiritsee itseäni eniten. 🙂

 2. Katsoin tuota sivukuvaa ja ajattelin heti, että onpa heikko istuvuus noinkin kalliissa takissa. Luin postauksen loppuun ja itse mietitkin ihan samaa asiaa! Takki tuskin sovittamisella alkaa paremmin istumaan, joten uutta takkia vaan kiikariin! Takki kyllä muuten oli tosi sievä 🙂

  1. Neiti Sievänen: Takissa on paljon hyviä puolia, mutta varsinkin tuo masun pullea muoto on hieman häiritsevä. Tutkailin takkia nyt ilalla tarkemmin ja luulen sen pullotuksen johtuvan siitä, että ilma jää "pussiin" tuohon vyön alle eikä se tule ulos. Sen verran on tiiviin oloinen tuo päälikangas. Tällä takilla voisi kyllä uhmata Alaskallakin pakkasta, laatu siis muilta osin on tosi hyvä, ja harmittaa tosi paljon tuo pussittava ongelmakohta –> maha. 🙂

  1. Leetta: Vilan talvitakkien kaavoitus on itselleni liian reilu, heiltä ei löydy tarpeeksi napakkaa mallia omille hartioilleni, vaan takki roikkuu päällä. Täytyy kuitenkin käydä takin etsintä reissulla sovittamassa myös heidän valikoimaansa. Kiitos vinkistä! 🙂 Ja huomasin että Espritilläkin on saman tyylisiä… Kampin kauppakeskuksesta löytyneen edelleen sekä Vila että Esprit. 🙂 Ihana Leetta! ♥ ♥ ♥ ♥

 3. Sivusta katsottuna ei kyllä istu kunnolla. Onko se kuitenkin mukava päällä? Tosin, kalliiseen hintaan sitä odottaa mistä tahansa asiasta &quot;parasta ystävää&quot; moneksi vuodeksi, joten silloin sen pitäisi olla kyllä ihan tositositosi mieluinen 🙂 Sama periaate mullakin siis hintavimmissa jutuissa.<br />
  <br />
  Huomasin nyt vasta, että sulla on Olympus. Mikä Olympus ja mikä objektiivi? Sulla on niin ihanan teräviä kaikki sisustuskuvat, vaikka olis vähän laajempaakin otettu. Kuvausvinkkejä? 🙂

  1. Heidi: Takki on tosi mukava päällä ja jopa kädet ylös nostaessa se tuntuu hyvältä (yleensä takki nousee kurkkuun ja jää ruttuun peffan yläpuolelle =D). Laatu on hyvää ja täyte tosi muhkea. Harmittaa tosi kovasti, että tuo takki pussittaa noin pahasti päällä. Voihan se toki olla omassakin vartalonmallissa vikaa, mutta siitä huolimatta tuo alamahan pussi on hyvin häiritsevä. 🙂 sain mieheltä viime jouluna lahjaksi oman valkoisen Olympukseni. Se on Olympus PEN mini E-PM1-paketti, johon kuului mukaan M.Zuiko Digitalin 14-42mm (f3.5-5.6 II R) objekti. Olen itse säätänyt jonkin verran kameran asetuksia, kuten valkoisen tasapainoa ja suljinaikaa. Olen vielä ihan amatööri kuvien ottamisessa. 🙂 Kuvaan useimmiten makro-kuvauksella, joskus myös laajakuvalla. Ja kohdistan kuvan &quot;tarkkuuspisteen&quot; (tai mikä se nyt onkaan) ennen kuvan räpsäyttämistä. 🙂 Mitään muita vinkkejä en osaa antaa. Kuvailen aina fiilispohjalta ja lähinnä räpsin menemään ilman sen kummempaa hifistelyä. 🙂

 4. Upea takki, mutta niinkuin itsekin mainitsit, niin hinnan noustessa vaatimustasokin saa nousta 😉 <br />
  Itse en mielelläni kustantaisi &quot;OK&quot; -ostoksesta montaa sataa vaan palauttaisin ja etsisin uuden paremman takin päälleni 🙂 On se kyllä muuten todella nätti takki &hearts; <br />
  Kiitos, kun kuvasit kokoa ja istuvuttaa tänne &hearts; &hearts;

  1. Piia: Kaunis takki ja laadukaskin vielä. Ihanan muhkea ja lämmin. Ja sanoinko kaunis, huoh. 🙁 Kyynel sentään, miten tuo pussitus nyt tulikaan kiusakseni. Hirmuinen pettymys. Toki tuossa illalla takkia kokeillessani tuli mieleeni, että ehkä oma vartalomallini ei vain sovi MK:n vaatteisiin. Yhden takin kokemuksella en uskalla sitä vielä allekirjoittaa, mutta voisin uskoa että osasyy tuohon pussi-ongelmaan on oma vartaloni ja varsinkin mun peffa. HIH 🙂

 5. Laittaisin myös palautukseen, jos yhtään epäröi, on totta, että kalliin vaatteen on herätettävä WAU-tunne ihan heti. Tuon hintaista takkia on hankala lähteä myöhemmin myymään, jos ei sitten sitä käytäkään.

  1. Sanna: Olen kallistunut hyvin vahvasti samalle kannalle. Kyllä noin kalliin takin täytyy aiheuttaa jo onnenitkua ja hykertelyä, eikä pään seinään takomista ja harmittelua. 🙂 Harmistus on nimittäin tosi suuri, takki kun muuten on todella kaunis ja vaikuttaisi olevan todella laadukas materiaalin suhteen. Jos pussitusta ei (varsinkaan vatsankohdalle) tulisi, niin takki olisi täyden kympin ostos. Nyt se saa minulta vain seiskan, ja se on toooosi huono arvosana. 🙁

 6. Oletko katsonut zaran takkeja? niillä on hyvin samantyylisiä takkeja joka vuosi. itselläni on hyvin samantapaiset takit kahdelta viime vuodelta

  1. Tuuli: Zaran takit on käyty läpi. Pitkää kivaa mallia ei löytynyt ollenkaan ja lyhyellä takilla en tarkene. Mangolla tosin oli aika samannäköinen kuin tuo MK:n takki (hinta 119), mutta pienet koot on Suomesta loppu. Nettikaupassa olisi, mutta palautusrumba Espanjaan ei houkuttele. Nyyh. 🙁 Zaralla on aina ollut tosi kauniita takkeja, tämä vuosi on ihmeen huono siistien untuvatakkien suhteen siellä. Räyh. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *