The Talvitakki on löydetty! :)

Päätin palauttaa sen Michael Korsin untuvatakin, koska se ei istunut toivotunlaisesti päälleni. Kolusin samalla monen kaupan valikoimaa läpi ja totesin, ettei vyöllä olevat untuvatakit sovi vartalonmallilleni laisinkaan. Oli merkki tai koko mikä hyvänsä, sama ongelma toistui – alavatsa ja yläselkä pullottivat pahasti. 

Ei auttanut muu kuin siirtyä PlanB-vaihtoehtoon, joka on laadukas, polvimittainen, musta untuvatakki ilman vyötä. 🙂

Tälläisen löysin Stockmannilta:

506484f5c98c7e7e7c000022.jpg

Takki on Parajumpersin muhkea untuvatakki, jossa on 90% untuvaa ja vain 10% untuvaista höyhentä. 

Sovitin takista S-kokoa, joka oli melko reilu. Muutoin The Takki hipoi täydellisyyttä unelman keveänä ja jopa hieman hoikentavana. Hyvin harvoin paksu takki, varsinkaan untuvatäytteinen sellainen, näyttää hyvältä päällä saati että sillä olisi slimmaava vaikutus. Olin todella todella tyytyväinen. 🙂

Valitettavasti takista ei löytynyt pienempää kokoa myymälän puolelta, mutta ihana apurini katsoi puolestani nettikaupan saatavuutta ja niinpä kotiin päästyäni ryntäsin koneelle ja klikkasin pienempi kokoisen takin kotimatkalle. <3

Huippumahtava uutinen oli myös Stockmannin kanta-asiakkaiden takkialennus -20%. Sievoinen säästö tulikin siis tehtyä ja uskon tämän takin kestävän vaativaakin käyttöä vuodesta toiseen. Yhden Parajumpersin takin omistan jo valmiiksi ja se on lunastanut kyllä kaikki korkeat odotukseni tähän mennessä. 🙂

Stockmannin takkivalikoimaan ja kanta-asiakas aleen pääset TÄSTÄ*!

Kyseiseen Parajumpersin untuvatakkiin puolestaan TÄSTÄ*!

Talvitakin metsästys on siis viimein ohi ja löysin kuin löysinkin lopulta juuri sen itselleni täydellisen yksilön! <3

Ihanaa iltaa kaikille!

PS. Huomenna saapuu Avan uusi prinsessa-sänky!!!!! JEEEEEE!!!!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

16 kommenttia “The Talvitakki on löydetty! :)

  1. Nux: Se on takista tosi paljon, mutta Parajumpersin takki on oikeasti todella laadukas ja hyvä. Sen voi pestä myös koneessa, tosin itse otan mielummin pesulasta vakuutetun pesupalvelun tuon hintaiselle takille. 🙂 Minulla on PJ:n ohut parka ollut päivittäisessä käytössä viime kevään ja osittain kesänkin, syksystä puhuttamattakaan ja sen on todella hyvä takki. Kerran olen sen itse pessyt, eikä ollut moksiskaan. Ei päästänyt väriä, ei rytistynyt ei kutistunut, mitään. &hearts; &hearts; Mielummin maksan 559 todella hyvästä ja lämpimästä takista, joka ei säiky räntää, loskaa, sadetta tms. taivaalta tulevaa höttöä, kuin että ostan joka vuosi uuden takin 120 eurolla ja se ei sitten kuitenkaan pysy kuosissaan. 🙂 Tein jo viime vuonna päätöksen, että jos vanha takkini sanoo itsensä irti, niin satsaan kunnolla uuteen, enkä katso hintalappua. HIh 🙂 Tuo takki ei ole mikään muotijuttu saati malliltaankaan viimeisimpien trendien mukainen, mutta laatu ratkaisi (kulunut fraasi, tiedän =D) sekä takin pelkistetty malli, joka sopii lähes minkä tahansa vaateparren kanssa käytettäväksi. 🙂 Huh, olipas piiitkä viesti, mutta tahdoin täsmentää syitä miksi näin kalliin investoinnin menin tekemään. HIH 🙂

 1. Niin ja siis toi takki on tosi nätti ja itsein harkitsisin, mutta melkein 600€ on aaika kova raha takista :s

  1. Nux: Niin on! 🙂 Mutta minusta jokaisen lantin arvoinen. Nuorempana en välittänyt takin laadusta lähes lainkaan, vaan ostin vain &quot;muotitakkeja&quot;. Milloin olen paukkupakkasilla mennyt napa-mallisessa toppatakissa ja milloin ostellut vanutäytteisiä ohuita takkeja. Nyt vanhemmiten olen tullut mukavuudenhaluiseksi, enkä tahdo enää palella ulkona. Siksi lyhyt, pepun yläpuolelle oleva takki ei minulle käy. 🙂 Tuon takin on tarkoitus palvella minua vuosia, mieluiten hyvin useita sellaisia. Minusta tuo 559 euron satsaus on ihan ok viidelle vuodelle laskettuna. 🙂

 2. Wau, hieno takki! Hinta vähän hirvittää tällaista pihiä opiskelijaäitiä, mutta muuten todella OK 😀 Ehdin hetken ihmetellä, että miksei mun yhdestä lemppariblogista kuulu yhtään mitään….noo, sitten tajusin, että ehkä olisi hyä päivittää osoite.. parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Hyvää viikonloppua!

  1. Satu: Ihan mahtavaa että löysit tänne uuteen osoitteeni! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Tuo takki on tyyris, en kiellä sitä alkuunkaan. Mutta oman kokemukseni sekä muilta kuultujen käyttökokemuksien mukaan takin laatuun voi luottaa. 🙂 Äidilläni on yli 10-vuotta vanha takki vieläkin käytössä ja edelleen se on uutta vastaavassa kunnossa. Tavoitteenani on ollut löytää samanlainen helmi, joka säilyy käyttökelposena ainakin 5-6-vuotta. Edellinen Tommy Hilfigerin takkini (joka ei sekään ollut ihan halpa) oli suuri pettymys revenneen päälikankaan takia. Myös valkoinen väri talvitakissa on hieman epäkäytännöllinen, josta viisastuneena ainoa värivaihtoehto oli musta. 🙂 Nyt vaan sormet ristiin, että tilaamani kokoa pienempi takki istuu päälle hyvin, ilman että se on liian tiukka. HIH 🙂 Riskillä mennään, mutta onneksi on 14pv vaihtoaika, vaihdan sitten siihen S-kokoiseen… :)<br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös Satu! &hearts; &hearts;

 3. Voooii eiii : ) mua rupes niin hymyilyttämään kun luin ton takki hankinnan : ) mul oli viime talvena ( lopputalvesta ) takki ongelma ( vanha sanoi itsensä irti ) ja näin vilukissana joka ei halua palella talvella oli takin etsinnän aika. No siihen aikaan oli joka paikasta kaikki hyvät loppu ja kun viikkojen etsinnän jälkeen oli 2 vaihtoehtoa Henry Lloyd takki tai parajumpers, jälkimmäiseen ihastuin täysin. Hinta vaan kauhistutti pikkasen ja malli olisi ollut light long bear ja sain vielä liikkeestä mistä takkia kyselin, niin erinomaista palvelua. He laittoivat kuvia takista oman mallinsa päällä : ) ja siitä näki miten takki istuu päälle ; ) takin osto kumminkin jäi koska talvi oli jo melkein ohi. Takkia en ole kuitenkaan unohtanut ja se todellakin on monen vuoden investointi ja varmasti kestävä ja lämmin : ) että näin tulipahan tarina. Hih ja hienon takin olet löytänyt ; ))

  1. Nince: Ihana tarina ja tosi hyvää palvelya olet saanut. &hearts; &hearts; &hearts; Light Long bear on tosi kehuttu ja tykätty takki, itsellänikin se oli vaihtoehtona. Tahdoin kuitenkin hieman naisellisempaa mallia ja tuo PJ:n uusi Michelle-malli, jonka tilasin on juuri sellainen. &hearts; Minusta takit ja kengät on satsauksen arvoisia, niiden kuitenkin soisi kestävän rajuakin käyttöä vuosikaudet. 🙂 Takki-investointini oli laskelmoitu, tosin meni hieman varaamani budjetin yli. Mutta syysvaatteita en muita ostakkaan sitten tänä vuonna. HIH 🙂 Jostain täytyy tinkiä minunkin. 🙂

  2. Joo katotaahan nyt sit mikä parajumpersin malli sieltä joskus kotiutuu, toi sun on kyllä tosi nätti kanssa : ) ja voi että tein äsken löydön Clarksin korkkari nilkkureista, katoin niitäkin viime talvena mutta oli koot loppu. Värit on konjakki&amp; musta , mulla ei kyllä sen mallisia oo aikasemmin ollu mutta jos nyt laitettaisiin kokeiluun .. Mukavaa iltaa uuden sängyn parissa &hearts; mahtaa olla pikku prinsessa onnellinen ; )

  3. Nince: OMG, Clarksin kengät on aivan super ihanat jalassa! &hearts; &hearts; &hearts; Konjakinruskeat korkkarinilkkurit ovat varmasti ihan täydelliset! &hearts;<br />
   <br />
   Huonetta on saatu hieman laitettua kuntoon ja neiti odottaa nukkumaan menoa innoissaan, ekaa kertaa koko elämänsä aikana. 🙂 Tämä mamma on kyllä totaalisen tyytyväinen uuteen sänkyyn nyt. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinullekin Nince! &hearts;

 4. Upea takki! Millaiset kengät ajattelit yhdistää tuohon takkiin? Minulla etsinnässä täksi talveksi hieman samantyyppinen, mutta millaisia kenkiä yleensä tuollaiseen takkiin yhdistetään..apua, olen ihan ulalla 😉

  1. Sanna: Minä ajattelin yhdistää takin kanssa nahkaiset mustat ylipolvensaappaat, joissa ei ole korkoa. Hieman ratsastusmalliset, mutta todella pelkistetyt ja simppelit. Räntäkelillä mustat Hunterin kumpparini fleece-sukan kanssa. Myös tennareita ajattelin pitää, siihen asti kunnes pakkaset alkavat. 🙂 Eli pelkistettyä ja simppeliä siis. 🙂

 5. Upea takki, tykkään myös tästä takista tosi paljon, taisi olla nyt tarjouksessa, koskeekohan tuo takkialennus myös tarjoushintaisia takkeja?<br />
  Mulle tuli ennen aina uudet postauksesi sähköpostiin, kuinka saisin ne jatkossakin?

  1. Tuisku: En ole varma onko alennustakeista vielä erikseen saatavilla se -20% kantisale… Yleensä nuo kantisalet on kai koskenut vain normaalihintaisia tuotteita.<br />
   <br />
   Email-seuranta on työnalla ja se saadaan varmaankin lokakuun aikana toimimaan. Meillä tekniikan pojat / miehet työstää koko ajan uusia juttuja, kuten juuri tämä email-homma. Samoin kommenttien jatkoseuranta sähköpostitse on työnalla. :)<br />
   <br />
   Toistaiseksi en muuta järkevää seurantakeinoa keksi sinulle, kuin blogini laittaminen nettiselaimesi kirjanmerkkiin. 🙂 Postailen aika varmasti päivittäin, kuten tähänkin asti, tosin iltapainotteisesti. :)<br />
   <br />
   Minä muistuttelen teknikkoja tuosta email-tilauksesta, jos saataisi se nopeastikin lisättyä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *