Tänään ei mikään mene putkeen

Kävin noutoreissulla hakemassa mm. Zaran tekstiilit tytön huoneeseen. No, puolet jutuista puuttui kokonaan ja kuitti kertoo niiden olevan loppuunmyytyjä. En voinut pelkän hinnan perusteella arvioida, mitä paketti sisälsi ja mitä puuttui, joten käteismaksua vastaan noudin nöyränä tilaukseni lähikaupasta.

Kaikki tärkeimmät tuotteethan sieltä sitten puuttuivat, eli päiväpeitto, torkkuviltti, sekä kuvioitu pussilakanasetti tyynyliinoineen. Myös yksi sisätyyny jäi uupumaan. Paketti sisälsi loppujen lopuksi yhden raidallisen pussilakanan, viisi koristetyynynpäällistä sekä putkityynyn. Nyyh. 🙁 Ei tullut valmista sitten tytön huoneesta tälläkään kertaa.

Tässä kuvia nyt kuitenkin, kun niitä teille lupasin. Päiväpeiton ja pikkuisen somistetorkun etsiminen jatkukoon edelleen.

506c61adc98c7e533c000010.jpg

506c61c6c98c7e3f2e00002e.jpg

506c61b5c98c7eb22e000011.jpg

Ja kuten kuvasta huomaa, tuo tähtikuvioinen tyynynpäällinen on pari astetta liian tumma ja kirkas, eikä sovi muiden vaaleansinisten joukkoon lainkaan. En nyt kuitenkaan jaksa yhtä päällistä palauttelemaan, joten menkööt. 🙂

506c61b9c98c7eb22e000016.jpg

Alla oleva kuva on pussilakanasta, joka on toiselta puolen yksivärinen ja toiselta ohutraitainen. Se on ihan kiva ja vaikuttaa laadullisesti tosi hyvältä. Harmi, että sitä toista pussilakanaa ei tullut, se olisi nimittäin ollut tuhat kertaa hienompi. <3

506c61c2c98c7e2c2e00002e.jpg

Myös 30x40cm sisätyyny jäi tulematta, joten tuo tekoturkis-raukka jäi nyt ilman sisätyynyä. Päällinen on molemmin puolin tuollaista pehmoista karvaa ja tosi ihana! <3

506c61bec98c7e2c2e000029.jpg

Alla SisustusSydämestä ostamani tähti-salkut, jotka ovat loistava hankinta. 🙂 Ne onkin tämän päiväinen ilonlähde minulle. <3 Tyttö on nimittäin sellainen kassialma, että matkalaukut pääsevät varmasti päivittäiseen leikkiin mukaan. Tämä ostos on aivan napakymppi. 🙂

506c61adc98c7e427a000003.jpg

506c61b1c98c7ebc2c000023.jpg

Stockmannin ruskea iso torkkupeitto oli aivan liian tummanruskea ja päätyy palautukseen. Samoin myös se vaaleanruskea pussilakana, liian tumma sekin ja taittaa lisäksi liikaa punaiseen. Kumpikaan ei sovi tuohon seinämaalin sävyyn, joten huono tuuri kyllä tänään ollut. 

En saa siis tytön huonetta nyt sisustettua, ainakaan sellaiseksi kuin olisin halunnut ja millainen visio minulla oli. Harmistus sentään.

Postailen teille vasta huomenna Parajumperin takista, joka on tosi kiva. En enää tänään jaksa kuvailla mitään, vaan menen parantelemaan päänsärkyäni sohvalle tytön viekkuun. <3

Mukavaa iltaa kaikille! <3

20 kommenttia “Tänään ei mikään mene putkeen

 1. Tuo sängynpääty on ihan unelma, mä niin haluaisin itselle tuollaisen meidän sänkyyn 🙂 Noi on niin harmillisia kun tuotteita puuttuu paketista ja ne on vieläpä loppuunmyytyjä, tiedän tunteen, minullekin käy niin lähes aina 🙂 Parempaa tuuria huomiselle, joskus ne vastoinkäymiset vaan kasaantuu &hearts;

  1. Johanna: No tämä oli tälläinen ikävä takapakki, kun olin niin kovasti jo odotellut että pääsen sisustelemaan tytön huonetta. 🙂 Minusta on kyllä kurjaa, kun ei voida erikseen ilmoittaa loppuunmyydyistä tuotteista. Olisin jättänyt koko paketin lunastamatta, jos olisin tiennyt että kaikki tärkeimmät puuttuvat sieltä. 🙁 No onneksi nuo tähtisalkut saivat ilonkiljahduksia osakseen tytöltä ja niihin onkin jo mummilaan menoa varten pakattuna nalleja ja muita tärkeitä juttuja. 🙂 Toisen riemua on ihana katsoa, siinä oma harmistus laantuu, hih. 🙂

 2. Tähtisalkut on aivan ihanat niinkuin koko huone! &hearts; <br />
  Huomenna on varmasti parempi päivä!&hearts; 🙂

  1. Niina: Salkut on ihan yli söpöt. Ja kooltaan sopivat tuollaiselle pikkuiselle maailman matkaajalle! 🙂 Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; Huomenna onkin jo ihan kohta, jes! Kohti parempaa päivää ja tuuria, hih 🙂

 3. No voi kurjuus. Se on turhauttavaa, kun tuotteita uupuu. Mutta kivalta tuo näyttää ja vaaleansininen värinä on ihana raikas tuulahdus. 🙂

  1. H: Tuo vaaleansininen on tosi haalea ja pehmeä (paitsi tuo yksi räikeämpi tyynynpäällinen, yöks =D). Ihan kiva sävy kyllä, vaikka sinisen värejä hieman välttelenkin. Voi olla että rakastun tuohon enemmänkin. HIH 🙂

 4. Ihana tuo sängynpääty ja varsinkin se union jack tyyny. Olen nimittäin suunnittelut tuollaisen ompelua pikkumiehen huoneeseen, mutta jos tuollaisen saiskin valmiina tuossa värissä, niin ostaisin heti elikkäs mistä se tyyny on jos saa udella? 🙂

  1. Cride: Tuo on ihana kyllä. &hearts; Tyynynpäällinen on tilattu Ellokselta ja on ZARA Home Kidsin valikoimaa, väreinä oli vaaleansini-valkoinen ja vaaleanpuna-valkoinen, koko 30x40cm, joka on ihan sopivan kokoinen pienille ihmisille. 🙂 Itse tehty olisikin aivan upea, kumpa itsekkin osaisin ommella. 🙂

  2. heh olis pitänyt lukea ensin kaikki postaukset kun tuolta vanhemmistahan löytyi vastaus kysymykseeni. Laitoin nyt kaksi flag tyynyä tilaukseen 🙂 Saitko muuten käytettyä noihin niitä alekoodeja?

  3. Cride: En saanut ZARAn tuotteisiin käytettyä alekoodeja, ne on ymmärtääkseni aina alekampanjoiden ulkopuolella, harmi. 🙂 Onneksi hinta on kohtuullinen kuitenkin ja laatu on hyvä. Tilasitko kaksi samanväristä vai otitko sekä v.punaisen että v.sinisen?? 🙂

  4. Mä otin kaksi vaaleansinistä kun hinta tosiaan ei kuitenkaan ollut paha. Pikkuneidin sänky on jo niin täynnä mun ompelemia tyynyjä, että sinne ei mahdu enää yhtään lisää 🙁 Nyt en muuten huomannut edes katsoa kuuluiko niihin sisätyyny mukaan vai olikos se valmis tyyny. Hyvin olen tutustunut ostoksiini 😉

  5. Cride: Ei kuulunut sisätyynyä. Ne täytyy ostaa erikseen, mutta onneksi isoimmista marketeistakin löytynee kokoa 30x40cm. 🙂 Meilläkin tuo sänky alkaa olemaan jo aika täysi, mutta silti kutkuttelisi vielä muutaman vaalean koristetyynyn hankkiminen. 🙂

 5. Onpa tosi huonoa tuuria! 🙁 Miten ihmeessä tuotteet on voitu myydä, jos ne ovatkin loppuunmyytyjä? Ihmeellistä asiakaspalvelua! Toivottavasti löydät jotain vastaavaa tai parempaa tilalle! Tyynyt ovat ainakin suloisia ja sänky itsessään upea! 🙂 Nuo tähtilaukut ovat myös tosi söpöt! Toivottavasti huomenna on parempaa onnea! &hearts;

  1. Jenni: Samaa ihmettelen minäkin. Tilausvahvistuksessa kaikki tuotteet ovat ja toimisaika 6-7pvää. Hintakin oli vahvistuksessa ymsyms. Ihmettelin kun Siwan myyjä (mypack-paketti) näppäili hinnan koneeseen ja se oli 120 euroa vähemmän kuin piti. Paketin kokokin oli tosi pieni ja tiesin heti että jotain uupuu. Aikani pähkäilin asiaa kassalla ja päätin ottaa riskin ja lunastaa sen käteismaksulla. Toivoin hartaasti että kyseessä olisi ollut jälkitoimitus, niiden puuttuvien juttujen osalta, mutta ei. Lapussa luki Loppuunmyyty – ei toimitusta. Kiva. 🙁 Harmi kun suomesta ei Zara Homea saa muualta kuin ellokselta. melkein voisin sen adressin laittaa pystyyn, että saataisi kivijalkamyymälä tai edes nettikauppa, joka toimittaisi tuotteita. 🙂

 6. Voi harmi, että kävi noin!! 🙁 <br />
  Tiedän tuon harmituksen, kun haluaisi saada valmista, mutta sitten tulee takapakkia jostakin päin.<br />
  Kyllä se vielä valmiiksi tulee (tota oon hokenut itelleni jo 9 kuukautta), aivan varmasti.

  1. Heidi: JOssain vaiheessa varmasti valmistuu tytön huone, mutta harmittaa kovasti kun nuo ZARA Home Kidsin tuotteet ovat niin suloisia ja usein myös keskenään saman sävyisiä. Nyt alkaa hervoton metsästäminen ja vaaleansininen on enemmän kevät-kesä väri, niin sekin vaikeuttaa hieman, kun tarjonta on aika suppeaa. Pentikin vaaleansininen on hieman väärän sävyinen nuihin Zaran juttuihin. Kävin heti nimittäin katsomassa Pentikin lasten sarjan. 🙂

 7. Huone näyttää kivalta. Ymmärrän kyllä, että harmitus on suuri kun kaikkea tavaraa ei tule. Kyllä Zara homen tuotteisiin voi käyttää alennuskseen oikeuttavia koodeja. Tilasin juuri yli 150 eurolla Zara Homen malliston tuotteita ja sain niistä 50 euron hyvityksen.

  1. Minna: Kiitoksia!&hearts; &hearts; &hearts; Minulla ei ole koskaan Ellos hyväksynyt alekoodeja Zaran tuotteisiin. 🙁 Viimeksikin yritin tuota 40% alekoodia ja ei onnistunut. 🙁 Hitsin vitsit. Elloksella on selkeästi jotain mua vastaan nyt… HIH 🙂 Mitä kaikkea ihanaa shoppasit Ellokselta?? 🙂

  2. Tilasin makuuhuonetekstiilejä. Minulle tuli postissa arvoseteli (Saat 50 € alennusta, kun tilaat väh. 150 eurolla) kupongissa on maininta alennus koskee myös merkkituotteita. Zara Homen tuotteet on niin kauniita ja hyvälaatuisia. Maltan tuskin odottaa, että paketti saapuu… <br />
   <br />
   Mulle tuli tänään aamulla sähköposti, että tilaukseni on lähtenyt. Siinä ainakin vielä oli mainittu kaikkien tilaamieni tuotteiden olevan tulossa. Toivotaan, että näin tapahtuu…

  3. Minna: No voehan kinkkumakkara, tilasin eilen riskillä toisen ZARA Homen päiväpeiton ja ihmettelin kun netin alekoodit eivät käyneet. 🙁 Enpä tullut sitten katsoneeksi lainkaan, että edellisen tilauksen mukana tuli se etuseteli. Nyyh. 🙁 Minullekkin tuli aamulla viesti että tilaukseni lähti matkaan, siinä on päiväpeitto ja yksi 30×40 sisätyyny. :)<br />
   <br />
   Ja edelleen Ellos myy näitä kaikkia tuotteita, jotka minun ed. tilauksessa oli loppuunmyytyjä. En tajua yhtään, että mikä logiikka tuolla oikein on. 🙁 RÄYH! Teki mieli ihan kiusallaan tilata samat tuotteet uudelleen ja katsoa joko niitä saa. Tsihhiihii :)<br />
   <br />
   Mitä kaikkea sinä tilasit?? Itselläni on aina hirveä henkinen kamppailu, kun tekisi mieli ostaa kaikki ihanuudet kerralla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *