Pikkuinen talolyhty

Olen pitkään kuolannut Norman Copenhagenin isoa valkoista talolyhtyä, mutten ole viitsinyt vielä sellaista hankkia. 🙂 SisustusSydämessä tähtisalkkuja shoppaillessani löysin suloisen pienen talolyhdyn, joka oli niin edullinen että klikkasin myös sen kotimatkalle. Talolyhdylle on paikka valmiina tytön korkean kaapin päällä tunnelman luojana, pienten sormien ulottumattomissa. Kuvasin sen teille tosin nyt olohuoneen kaapin päällä, kun seinätarran kanssa se on jotenkin suloinen yhdistelmä. <3

506f0440c98c7e2b16000028.jpg

506f043fc98c7e2c3c000009.jpg

Vaikka lyhty on aika pieni kokoinen, sen sisälle mahtuu jopa tavallinen noin 5cm korkea pöytäkynttilä. Itse päädyin polttelemaan tuolaista isoa tuikkua. Meidän tyttö nimesi tuon lyhdyn Helinä-keijun taloksi. 🙂

Rentouttavaa ja tunnelmallista perjantai-iltaa ja alkanutta viikonloppua!

Huomenna postailen siivousjuttuja. 🙂

24 kommenttia “Pikkuinen talolyhty

 1. Ihana ja ihana nimi 🙂 Itsekin olen ihan hurahtanut näihin talolyhtyihin. Hurahdin jo viime syksynä. Niin somia ovat.

  1. Petra: Olen katsellut talolyhtyjä monissa blogeissa viimeisten parin vuoden aikana ja päätin että tänä talvena meilläkin on ainakin yksi sellainen. 🙂 Tuo SisustusSydämen pikkulyhty on tosi suloinen ja sopii kesäaikana tytön lego-ukkojen asuintaloksi. Siitä on siis moneksi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Petra! &hearts; &hearts;

  1. Niina: Syksyssä ja talvessa on parasta kynttilät ja niiden tunnelma. &hearts; Ja tuo talolyhty luo tosi kauniin heijastuksen seinälle. &hearts; &hearts; &hearts; Isomman samanlaisen ajattelin vielä ostaa, tai miksei useammankin ja rakentaa niistä pikkuisen joulukylän lumikasoineen kaikkineen. :)<br />
   <br />
   Mukavaa ja rentoa perjantai-iltaa! &hearts;

  1. Pieni lintu: Niin on! &hearts; Niissä on ihan erilainen tunnelma kuin tavallisissa lyhdyissä. 🙂 Itselleni tulee joulu mieleen, kun nuo talolyhdyt on tuollaisia pienten tonttusten kotien näköisiä. 🙂

 2. Niin suloinen lyhty! Meillä on samantyylinen pieni lyhty ja meillä se toimii Nasun (dublo) kotina. 😀 Suloisia nuo pienet neidit myös, kun niille pitää aina olla joku tarina! :D<br />
  <br />
  Mukavaa perjantai-iltaa!

  1. Jenni: Hihiii, meillä tyttö tahtoi omia tuon talon omalle palomies-duplolleen ja se on nyt siinä käytössä. 🙂 Ei taida mamma poltella kynttilää lyhdyssä. 🙂

 3. Ihana lyhty! &hearts; Huomista siivouspostausta ootellessa :)<br />
  <br />
  Rentouttavaa viikonloppua myös teidän koko perheelle 🙂

  1. Mirella: Kääks, nyt ei tullut siivouspostausta vaikka piti. Laiskuus vei mennessään enkä millään jaksa tarttua imuriin ja moppiin… 🙂 <br />
   <br />
   Mukavaa lauantaita! &hearts;

 4. Minä hamstrasin viime talvena nuita talolyhtyjä ja nyt eilen vein ne kirpparille 🙂 Jospa löytäisin tilalle nyt jotain muuta 🙂

  1. Johanna: Viime vuonna ihastelin talolyhtyjä kovasti, mutta en tullut hankkineeksi niitä silloin itse. Olen hieman myöhässä. 🙂 Harmi kun ehdit myymään omasi, olisin voinut ostaa ne sulta pois. :)<br />
   <br />
   Mitähän siihen keksisi tilalle?? Miten olisi sellaiset lyhdyt, jossa huurrelasi kuvioitu. Se heijastaisi tosi kauniita muotoja ja varjoja seinille…? 🙂

 5. Kaunista ja tunnelmallista, ja superhieno nimi lyhdylle! 🙂 Minullakin samat talolyhdyt ostoslistalla. Puolisoni aina välillä tuumaa minulle, että kun löydän koko ajan jotakin, mitä pitäisi ostaa.:D Naisen elämä nyt vain on sellaista, että koko ajan tulee uusia suunnitelmia! 😉

  1. Pöppis: Itselläni on ihan sama, aina löytyy uusia ihania juttuja mitä tahtoa ja ostaa. 🙂 Mies sanoi mulle, että ei se ostettava tavara ostamalla lopu. HIHHIII 🙂 Mutta shoppailu on kyllä välillä aivan ihanaa puuhaa. &hearts;

 6. Juuri katselin tuollaista lyhtyä kaupassa. Teki mieli ostaa, mutta sitten muistin, että meillä on jo kotona enemmän erilaisia lyhtyjä, tuikkukippoja, kynttilänjalkoja jne kuin laki salli. Inspiroiduin kuitenkin kuvistasi niin, että ehkä SITTENKIN vielä rynnistän huomenna katsomaan, löydänkö talo-lyhdyn sieltä kaupasta. P.S. uutena lukijana tahon kertoa, että sinulla on ihana blogi ja kaunis koti. Ja suloinen tytär. Ja olohuoneesi seinien väri on aivan täydellinen!

  1. TaikaKuu: Kaunis kiitos ihanista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Tälläisen palautteen saaminen on aivan ihanaa ja lämmittää mieltä hyvin suuresti ja pitkään! KIITOS! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on ollut kynttilänjalkoja, välillä turhankin paljon, mutta tuollaisia tuikuille sopivia alustoja ei juurikaan. 🙂 Tuo talolyhty tuo aivan ihanan tunnelman, vaikka onkin hyvin pikkuruinen. Meidän tyttö tosin ryöväsi sen oman lego-ukkonsa taloksi, joten ainakaan toistaiseksi en pääse siinä polttelemaan kynttilää. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa sinulle ja perheellesi! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *