Lauantai-kuvia (sis. paaaljon kuvia)

Lupasin teille siivousaiheisen postauksen tälle päivälle, mutten jaksanutkaan siivota tänään. 🙂

Toki päivittäiset perusasiat tulee hoidettua yleisen siisteyden eteen, kuten astiat koneeseen ja pois, pyykkihuolto ja kuraisten kumppareiden aiheuttamien sotkujen siivous, mutta muuta en sitten jaksanutkaan. 

Kuvasin teille kuitenkin meidän kotia, ilman mitään suurta hifistelyä ja kuvien rajailua. 🙂

Ekana tämän hetkiset siivousaineeni, jolla koti puhdistuu. Ihan itsestään nuo ei sentään toimi, mutta heti kun jaksan nostaa peffani ylös sohvalta niin sitten. 😉

50703137c98c7ea74f000016.jpg

Universal Stone (vihreä purkki) on luottoaineeni edelleen ja sillä jynssään meillä lähes kaiken. Yleispesuun ja pikkulikaan käytän valkoisessa sumutepullossa olevaa Fairy-liuosta (1L vettä + 2-3 tippaa Fairya). Kylpyhuoneessa käytän nykyään Lidlin valmiita puhdistusliinoja. Tuon sininen paketin tuoksu on hyvin voimakas ja miehekäs, ei kovin hyvä mutta onneksi haihtuu nopeaan. 🙂 Pynttyyn Methodin Tub Scrubia ja lattioihin Puu Tolua.

Alemassa kuvassa ihana imurimme, joka sekin viettää tänään laiskaa päivää. 🙂 Harvoin laitan imuria käytön jälkeen takaisin kaappiin omaan hyllyynsä, vaan se jää aina johonkin nurkkaan nököttämään. Tuo keittiön nurkka on oikeastaan ihan hyvä jemma, siihen ei juurikaan kiinnitä huomiota mutta on helposti käytettävissä heti kun sitä tarvitsee. 🙂

50703137c98c7eee6b00000f.jpg

Eteisessämme on tällä hetkellä tuollainen myytyjen tavaroiden kasa, jotka odottavat sekä noutoa että postitusta. 🙂 Onneksi olen säästänyt kaikki Stockmannin pahviset pakkauslaatikot, niihin on helppo pakata myydyt jutut ja sopivat luonnollisesti myös postitusta varten.

5070313cc98c7ea74f00001b.jpg

Ja kun mamma huseeraa kameran kanssa, meidän neiti laiskottelee sohvalla… 🙂

50703166c98c7ea80100001f.jpg

Ja tältä meillä useimmiten näyttää (kts. alla oleva kuva). 🙂 Jos olisi tehnyt peruspostausta olkkarista, olisin kuvia varten nostanut tyynyt sohvalle, potkinut muut lattialla lojuvat tavarat taakseni ja pois kuvanottoalueelta sekä kuvannut enemmän oikealle päin (jotta peilistä ei heijastu sotkuja ;)).

5070316bc98c7e4002000046.jpg

Eli näin! 🙂 Onko tuo nyt sitten huijaamista vai hienosäätöä, en tiedä. 🙂 Ja jos en tahdo tyttöä näkyvän kuvassa, pyydän hänet auttamaan kuvaamisessa. Tyttö on ottanut tuon alla olevan kuvan äidin avustuksella. 🙂

50703176c98c7e317f000033.jpg

Tälle kuvalle en tiedä pointtia, mutta menkööt nyt sekin. Kynttilänjalka ainakin on kaunis! <3

5070316ec98c7e3f7900001d.jpg

Villa Stockmannin harmaanruskea pussilakana jäi sittenkin palauttamatta. 🙂 Otan sen omaan makuuhuoneeseemme tehostekäyttöön. Samoin Sapirasta kotiuttamani Riviera Maisonin “Just Because”-lahjanauha, jonka yritän sommitella silkkisen tyynynpäällisen ympärille.

50703172c98c7e400200004b.jpg

Sitten vuoroon tytön huone, joka todellakin kaipailee päiväpeittoa. En tykkää kun pussilakana on näkyvissä ja rutussa. Ja ihan yleisen hygieniankin osalta olisi parempi, että päiväpeitto suojaisi sänkyä.

50703141c98c7ea74f000020.jpg

50703151c98c7e3d2f000010.jpg

Avan suosikkilelut eli Lego Duplot. <3 Niillä leikitään joka päivä ja tuo Luhdan iso punoskori onkin ollut mainio säilytyspaikka niille. Tytön on helppo aloittaa leikit ja hän osaa myös itse ne korjata takaisin. Suuriakaan rakennelmia ei tarvitse purkaa, vaan ne voi nostaa kokonaisina tuonne koriin.

50703155c98c7ea74f00002a.jpg

Siirsin Bestå-kaappia hieman lähemmäs ovea, jotta tuo Scala-pöytä mahtui nurkkaan Avan piirtämistä ja askartelua varten. Nyt ei tarvitse kyniäkään enää kerätä kaappiin, vaan piirtovälineet yms. voi jäädä niille sijoilleen käytön jälkeen.

50703145c98c7e2759000027.jpg

50703162c98c7e317f00002e.jpg

5070315dc98c7e3d2f000015.jpg

50703159c98c7e390500001f.jpg

Avan uusin takki on päässyt henkariin roikkumaan. <3 Riviera Maisonin henkarissa on suloinen teksti “Happy girls are the prettiest”.

5070314cc98c7e275900002c.jpg

Ava tykkää edelleen ratsastaa Ponyllaan, vaikka kiinnostus muihin Eero Aarnion ötököihin lopahtikin kokonaan. Tuossa katsellaan myös päivän piirretyt, on siis aktiivisessa käytössä päivittäin. 🙂

5070317bc98c7ea80100002e.jpg

Ja piirretyistä puheenollen, tyttö tahtoi katsella televisiota ja omatoimisesti päätti avata tv-kaapin ja laittaa telkkarinkin päälle. Alla kuvasarja neidin touhuista. 🙂

5070317fc98c7e4002000050.jpg

50703183c98c7e3f7900002e.jpg

50703188c98c7ea80100003f.jpg

5070318dc98c7e4002000055.jpg

50703191c98c7e3905000034.jpg

Ja kas noin se kävi. 🙂 Kun ei pituus riitä kaapin yläreunaan, niin tyttö keksi että ovethan saa auki alareunastakin. 🙂 Myös telkkarin virtanappi löytyi heti ensimmäisellä yrittämällä. 🙂

Ihanaa lauantaita teille aivan kaikille!!! Minä jatkan laiskottelua sohvalla ja odotan iltaa, erityisesti klo 22.00 alkavaa Twin Peaksin uusintaa. 🙂

Heipat ja huomiseen!

42 kommenttia “Lauantai-kuvia (sis. paaaljon kuvia)

 1. Kivaa kun laitoit paljon kuvia!:) Noinhan se useimmiten käy, sotkut selän taakse ja kamera käteen!!<br />
  Omatoiminen neiti sielläkin!&hearts; Ja heii koska oot käyny Sapirassa?!!<br />
  Mukavaa iltaa! &hearts;

  1. Niina: En alkanut kuvia karsimaan sen kummemmin, eli kaikki kuvat jotka eivät olleet &quot;töhröisiä&quot; päätyivät blogiin. 🙂 Kyllä oli lataaminen, huh. =D<br />
   <br />
   Meidän neiti on turhankin omatoiminen välillä, saa olla tarkkana kuin haukka hänen kanssaan ettei pääse mitään vahinkoa tapahtumaan. :)<br />
   <br />
   En ole käynyt Sapirassa paikanpäällä, mutta netin kautta tilasin sen korkean jalallisen kynttilänjalan sekä RM:n lahjanauhan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinne myös! &hearts; &hearts;

 2. Kiva postaus ja paljon kuvia &hearts; <br />
  Millainen olis sun unelmakoti? Tarkoitan että ootteko koskaan ajattelu alkaa omakotitaloa rakentamaan, niin millainen olis sun mieleen? :)<br />
  Vietä nyt mukava ilta 🙂

  1. Nux: Kiitoksia! &hearts;<br />
   <br />
   Minun (ja miehenkin) unelmakoti olisi iso, noin 150m2, kaksi kerroksinen ja korkealla huonekorkeudella varustettu. Ikkunat saisi olla tosi isoja ja olohuoneessa mieluiten kokonainen lasinen seinä terassille / parvekkeelle. Itselleni tahtoisin walk-in-closetin. Mies tahtoisi täysin äänieristetyn työhuoneen / musiikinkuuntelu ja -tekotilan. Huoneita saisikin olla vähintään viisi (makuuhuone, tytönhuone, olohuone, työhuone, vierashuone) ja oma kotiteatterihuonekin olisi ihana extra. Talo voi olla joko omakotitalo tai sitten ihan kerrostalokin, mutta ei alimmissa kerroksissa kuitenkaan. Paritalo ja rivitalokin käy. :)<br />
   <br />
   Eli paljon tilaa, valkoista ja vaaleaa, lasia (portaiden kaiteet kokonaan turvalasista tehdyt), avaruutta ja valoisuutta. Niistä on meidän unelmakoti tehty. :)<br />
   <br />
   En usko että miehen kanssa koskaan lähdetään omaa taloa rakentamaan, mutta valmiin omakotitalon ostaminen voisi olla mahdollista. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle Nux! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Kaunista! Mulla ois vielä vähän imurin huudatusta tälle päivälle mutta täytyy blogailla välillä 🙂

  1. Hannele: Bloggailutauot on parasta. 🙂 Niitä harrastan itsekin. Ja kun alkaa kyllästyttämään lakanoiden viikkaus ja imurointi on hyväkin välissä touhuta hetki jotain muuta. Sitten jaksaa taas… :)<br />
   <br />
   ihanaa lauantai-iltaa sinulle Hannele! &hearts;

 4. Moi! Avan sänky näyttää ihanalta! Ja toi vaaleansininen sopii niin hyvin.=) Mitä oot muuten tosta Methodin tökötistä tykännyt? Itse ostin sen kylpyhuonetta varten, mutta se oli jotenkin pettymys: kuivui ihme klönteiksi eikä kyllä tehonnut esim. kalkkitahroihin…siis vessanpyttyynkä sie sitä laitat?? Vois kokeilla itekkin, se jää muuten käyttämättä eikä mitään halpaaa ainetta ollut. <br />
  <br />
  t. Laura

  1. Laura: Tuosta kylppäri-tökötistä olen tykännyt. Putsaan sillä lähinnä pyntyn ja altaan sekä hanat ja siihen se toimii tosi hyvin. 🙂 Laattasaumojen pinttymiseen se ei auttanut, ainakaan meillä. Itse laitan sitä pynttyyn ja hyvin puhdistaa. Olen jo vajaan vuoden sillä pynttyä eikä posliinin pinta ole siitä kärsinyt. Kokeile, ruiskuta sitä reunoille ja hankaa perään. 🙂

 5. hei,<br />
  Kivoja kuvia…saanko udella mistä tuo ihana tytön sängynpääty on?<br />
  Ihanaa Syksyä

  1. Niina: Tytön pääty on osa sänkypakettia, johon kuuluu myös jenkkisänky 120cm leveä. 🙂 Sänky päätyineen on Dream Deluxin tuotantoa ja Kodin1:stä ostettu. heillä on ollut myynnissä myös pelkkiä päätyjä myymälävalikoimassaan joskus. <br />
   <br />
   Pispan Puu niminen yritys valmistaa myös ihania päätyjä, kannattaa tutustua:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt&quot; target="_blank">http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt</a><br />
   <br />
   He toimittavat myös nettikauppansa kautta ja pitkään harkitsin päädyn tilaamista heidän kautta. Tyttömme tarvitsi kuitenkin myös sängyn, johon päädyn kiinnittää joten päädyin tuohon Dreamin pakettiin lopulta. 🙂

 6. Ihania kuvia. Sinulla on tosi inspiroiva blogi!! Mistä tuo olkkarissa oleva torkkupeittonne on ostettu?

  1. Kati: Kiitos!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Olkkarissa ei ole torkkupeittoa nyt ollenkaan. Jos tarkoitat tuota tytön päällä olevaa valkoista peittoa, niin se on ihan normi lasten nukkumapeitto vanutäytteellä, marketista ostettu. 🙂

  2. Katille vielä: tai jos tarkoitit tuota kuvaa, missä harmaanruskea pussilakana paketti ja RM lahjanauharulla, niin se on otettu meidän makuuhuoneesta ja tuo valkoinen hieman kiiltävä alusta on päiväpeitto (Villa Stockmann). 🙂

   1. Johanna: Minä myös, siivoan aina jos olen kiukkuinen tai muuten pahalla päällä. Myös tylsyyteen se yleensä tehoaa hyvin. Ja silloinkin tykkään siivota kun päivä on hyvä ja energinen. 🙂 Toivottavasti joskus pääsemme asumaan unelmakotiimme, saa nähdä mitä elämä tuo tullessaan. :)<br />
    <br />
    Ihanaa lauantai-iltaa teille myös! &hearts; &hearts;

 7. Mukavan rauhallista ja tutun näköistä touhuilua. Meilläkin uusi City Dyson odottaa lattialla töihin pääsyä ja on kyllä näppärän kokoinen laite. Aluksi tuntui melkein kuin olisi leluimuria vetänyt perässä, mutta tehoa löytyy kuin pienestä kylästä. Ei kai sen imurin tarvitse tuntua siltä että perunasäkkiä vetäisi perässä. =D Olispa eilen saanut siivottua ettei lauantaina tarvisi siivota, mutta äkkiähän se mies imuroi. (Itse vetoan lentsuun)=D Ihanaa lauantaita.

  1. Torkkuja: Jes, teillä on nyt sitten pikkupaholainen kotiutunut! 🙂 Eikö olekkin huikean hyvä, vaikka onkin pieni vempain? 🙂 Imuteho on yhtä suuri kuin isommillakin imureilla ja liikkuu perässä unelman kevyesti isoon rohmuun verrattuna. Flunssassa kannattaakin ottaa löysin rantein. Itse tein (taas) sen virheen, että kun olo alkoi olemaan voiton puolella aloitin imuroinnin ja pesin lattiat. Sen seurauksena kuume nousi uudelleen ja kurkkukipu tuli kahta kauheammin takaisin. <br />
   <br />
   Paranemisia sinulle! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa ja laiskaa iltaa!

  2. Kiitos ja ihanaa ja laiskaa iltaa myös sinne! &hearts; <br />
   Imuri on kyllä aivan loistava. =) Aivan kuin täällä olisi paljon raikkaampi ilmakin kun imuroi tuolla uudella. Ehkä vanhan filtterit olisi pitänyt puhdistella useammin ja tuon Dyson poistoilma taitaa muutenkin olla puhtaampaa. Oon huomannu että useasti kuumeessa ja kipeänä tulee keksittyä parhaimmat huonekalujen siirtely ja siivous/järjestely ideat vaikka juuri silloin pitäisi levätä. Mistäköhän seki johtuu. =D <br />

   1. Fanni Pauliina: Tuo seläntaakse siivous on ihan mainio juttu. 🙂 On varmasti aika yleistä bloggaajien kotona, hih 🙂 Meillä on aina ihan perussiistiä hygienian osalta, mutta nuo tavarat lojuvat lattioilla joka päivä. Eikä siinä montaa hetkeä mene, kun ne paikoilleen siivoamisen jälkeen löytyvät taas pitkin poikin. :)<br />
    <br />
    Itselläni meni TP sivu suun, kun tyttö päätti raivostua yliväsyneenä. Nukahtamiseen meni 2 tuntia ja neiti simahti tietysti just silloin, kun lopputunnari päjähti soimaan. Snif. Onneksi on TP-boksi kaapissa, jota voi katsoa, vaikkei se ole yhtään sama asia kuin katsoa se telkkarista mainostaukoineen. :)<br />
    <br />
    Ihanaa illan jatkoa ja kauniita unia! &hearts; Älä näe pahoja unia! (mulla TP-tunnari niin aiheuttaa, huiiii =D).

  3. Torkkuja: Minä muistan ajatelleeni samaa tuosta huoneilmasta kun vuosia sitten siirryin LG:stä Dysoniin. Dysonissa on tosi hyvät suodattimet (ja teilläkin yksi suodatin on toisessa renkaassa sen muovilevyn takana piilossa). Itselläni välähtää parhaimmat sisustusvisiot aina iltaisin juuri ennen nukahtamista. 🙂 Olen oppinut vuosien varrella siihen, että nukahdan nopeiten kun alan ajatella sisustusjuttuja ja suljen mielestäni kaiken muun. Ja tuon vinosohva-ideankin sain juuri näin. Näin kuvan missä oli matto aseteltu vinoon ja se teki illusion siitä, että kaikki kalusteet olisivat olleet vinossa…. siitä se sitten ajatustyöllä lähti ja päätin kokeilla meillekin samaa, tosin vinon sohvan kautta. 🙂

  4. Hyvä tietää tuosta suodatimesta. Olen vähän laiska lukemaan ohjeita ja lisäosatkin ovat vielä imurin laatikossa. =)<br />
   Paitsi joskus ne ideat haittaa unentuloa ja sitten pitää mennä nettiin tutkaileen asiaa. Ehkä yöllä on niin rauhallista että pystyy ajattelemaan &quot;out side of the box&quot; ja ratkaisut tupsahtaa ihan itsestään. Vähän niinkuin meditointia =D

 8. Hei! Teillä on kaunis koti:) Mistä tytön huoneen lipaston päällä olevat pupu pehmot on ostettu?

  1. Annika: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Puput ovat Pentikistä. Koko on se suurin kolmesta, alla linkki isoon valkoiseen pupuun:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=5PEH4503A11(Pentik&quot; target="_blank">http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=5PEH4503A11(Pentik</a&gt; Base Catalog)<br />
   <br />
   Värivaihtoehtoja on myös kolme, valkoinen, vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Materiaali on ihanaa ja pumpulin pehmoista. Kestää hyvin pesua ja retuutusta. 🙂

 9. Ihania kuvia Miia! Jotenkin niin kotoisia ja erityisesti tykkäsin tuosta Avan kuvasarjasta 🙂 Lapsen touhut tuo niin paljon lämpöä kuviin 🙂 Ihanaa lauantai-iltaa sinne ♥

  1. J: On ihan uskomatonta, miten nopeasti lapset kasvaa ja kehittyy. 🙂 Vielä vuosi sitten neiti oli niin pieni ja vaikka olikin omatoiminen jo silloin niin otteet olivat hapuilevia ja sen oikein näki, kuinka toinen pinnistelee aivotyön kanssa saadakseen esim. kengän jalkaansa. 🙂 Nyt Ava tekee kaiken hyvin systemaattisesti, että huppista heijakkaa vaan mamma rakas, kun touhuan ja toteutan. 🙂 Ava on oppinut &quot;kirjoittamaan&quot; aakkosista a, b ja c ja oman nimen AVA. Tosin luulen että se on hänelle vain piirtämistä ulkoaopeteltuna. 🙂 <br />
   <br />
   Ja riemu mikä siitä syntyy, kun toinen onnistuu viimein, oli se sitten piirtämistä tai äitin pyykkiapulaisena olemista tai kurakakun kasassa pysymistä. &hearts; Pitäisi itsekin ottaa mallia ja iloita kaikista pienistäkin jutuista. :)<br />
   <br />
   HUh, olipas juttua minulla. HIH 🙂 Ihanaa illan jatkoa ja kauniita unia! &hearts;

  1. Katja: Kiitos! &hearts; &hearts; Suosittelen kokeilemaan tuota &quot;suih saih ja jalalla työnnän roinat lattialta selkäni taakse jemmaan&quot;-taktiikkaa. 🙂 Itselleni se on ihan päivittäistä, kun kuvailen kotia tänne blogiin. HIH 🙂 Aina on jossain lojumassa vaatetta, kenkää, leluja tai koiran mööpeleitä. 🙂

 10. Oi miten sievää taas! Mukavasti tuo vaihtelua kun vaihtelet välillä järjestystä, tuntuu että oma olohuone on jämähtänyt juuri siihen asentoon kuin se on alunperin aseteltu 🙂

  1. By J: Itse vaihtelen järjestystä liiankin usein. 🙂 Mies aina nauraa, että eihän sitä ikinä tiedä miten tavarat on kun tulee töistä kotiin. Paras laittaa valot päälle jo eteisessä, ettei muksahda nurin kun on uusittu järjestystä taas. HIH :)<br />
   <br />
   Järkkää vaihtamalla saan &quot;uusittua&quot; sisustuksen 0-euron budjetilla. Monesti kaikki vanhat mööpelit ja esineet näyttävät ihan uutukaisilta ja niihin viehättyy taas uudestaan ja uudestaan pienen fiksailun jälkeen. :)<br />
   <br />
   Toki toivoisin, että en olisi niin vaihtelunhaluinen, mutta meneehän se näinkin. Tsihhhiii =D<br />
   <br />
   Kauniita unia J! &hearts; &hearts;

 11. Ihana Ava &hearts;<br />
  Ihana postaus, Kiitos 🙂 Sain itselle siivous innon päälle, (mikä on ollut jostain syystä hieman kadoksissa, vai johtuneeko siitä että kädet ovat hommia täynnä :D) Mutta huomenna niskasta kiinni ja rätti heilumaan! ;)<br />
  Oli silloin aiemmin puhetta tuosta Universal Stonesta, nyt kyselisinkin mistä tuota ostat? Olisiko vinkkejä mistä täältä päin maailmaa voisin tuota hankkia, jotta saan tuhrut ja piirustukset pois, vaikkakin ne ovat hienoja taideteoksia, mutta mutta :DDD

  1. Live &amp; Home: Ava kiittää ja kuittaa! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sinulla onkin hieman kiirusta varmasti kahden kullanmurusen kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Värvää isompi murunen auttamaan sinua, anna hälle rätti kouraan. 🙂 Meillä Ava tykkää hirmuisesti autella minuu (juu, ei kestä ikuisuuksiin tuo vaihe, murkkuikää odotellessa =D), ja ihan innoissaan pyyhkii pölyjä ja lattiaa. Hyvää ja menevää musaa soimaan taustalle ja jammailette samalla. Pienikin siellä ihmettelee sitten, että mitäs perheen naiset siellä oikein bilettää rätin ja mopin kanssa. HIHHII :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teidän perheelle ja kauniita unia myös! &hearts; &hearts;

  2. Meilläkin neiti tykkää kyllä &quot;siivoamisesta&quot;, mutta hei tuo musa juttu on ihan mahtava, miksen oo ite keksiny 😀 ? Huomenna kotiteatteri pauhaa lastenlauluja ja rätti heiluu :D<br />
   <br />
   Kiitos Kiitos, sinne myöskin. 🙂 &hearts;<br />
   <br />
   Ps. Mites tuo Universal Stones ??? :DD

  3. Live &amp; Home: Musat vaan täysille. 🙂 meillä siivoushittinä toimii nyt sata kertaa veivattu hevisaurusten Räyh-biisi. 🙂 Kunnon metallia lapsille sopivalla tyylillä, siinä kuule peppu vatkaa ja moppi heiluu tuhatta ja sataa. Suosittelen youtubesta tuon etsimään. :)<br />
   <br />
   Samoin Nylon Beatin Um maa maa toimii hyvin ja Avakin tykkää kovasti &quot;mamma uu mamma&quot;-laulusta.<br />
   <br />
   Universal Stone on ihan huippuainetta, myrkytön ja turvallinen. Se putsaa kaiken ja kiillottaa ja suojaa pinnat. Sopii teräkselle, muoville, puulle, nahalle, kaikelle. :)<br />
   <br />
   Universalia saa ihan marketeistakin, Prismat, Anttilat, Cittarit ja isoimman S-marketit myös. HInta noin 18 euroa ja kestää vuoden-kaksi. Siinä oaketin mukana tulee sellainen karhea sieni, sitä älä käytä kuin korkeintaan kylpyhuoneen laattoihin. Se sieni saattaa naarmuttaa.<br />
   <br />
   Itse putsaan pinnat mikrokuituliinalla ja Universalilla. Kostutan ekaksi liinan (nihkeää märemmäksi, muttei ihan vettä vuotavaksi) ja vaahdotan sillä purkista sitä ainetta rättiin. Sitten pyörivin liikkein puhdistan esim tiskialtaat ja tiskipöydän. Sitten huuhtelen liinan liasta ja pesuaineesta ja puuhin samat pinnat uudestaan. Lopuksi kiillotan ja kuivaan kuivalla mikrokuituliinalla. Johan kiiltää ja tuoksuu ihanalta.<br />
   <br />
   Älä muuten säikähdä jos metallipintaa putsatessa liina muuttuu mustaksi. Se on vain hapettunutta ja vanhaa teräspintaa ja piilopinttynyttä likaa, joka lähtee pois. PInnasta tulee uuttuuttaa hohtava ja vettä hylkivä. PUHDAS ja hygieninen. :)<br />
   <br />
   Kokeile ihmeessä ja jos tulee kysyttävää niin laita viestiä! &hearts; &hearts; &hearts; Et varmasti tule katumaan. 🙂

 12. Lueskelin juuri vanhaa postausta Method pyykinpesunesteestä. Vieläkö suosittelisit vai oletko jo vaihtanut merkkiä? 🙂

  1. Marija: Suosittelen edelleen Methodin pyykinpesunestettä, varsinkin fresh air-tuoksu on todella hyvä. Olen tosin joutunut viime aikoina turvautumaan Arieliin, kun meidän lähikaupoista on aina tuote loppu, kun menen sitä ostamaan. On todella haluttua tavaraa ja itse kun sitä saan hyppysiini, niin hamstraan kaikki mitä kaupan hyllyssä on. :)<br />
   <br />
   Jos peset vähänkään vajaita koneellisia, niin kaksi pumppausta pesuainetta riittää (noin 3-5kg). Se vaahtoaa ja pesee tosi hyvin, jopa normaalia likaisemmatkin pyykit (kura, ruokatahrat yms). 🙂

 13. Hei..ihana koti sulla ja sama maku kuin minulla:)Se ihku valkoinen,nahkainen lepotuoli,mistä ostit?Upea.Oon itse juuri muuttamassa ja remppa menossa.Kaikki mahdollisimman valkoista,lattioita myöten.Ne upeat valaisimet myös kivoja sulla.Korkeakiiltovalkoinen keittiö laitetaan alkuviikosta ja sitten jopa valkoinen sauna.Aika hullua,eikö:)<br />
  Tytön sängynpääty myös kiva,saisko senkin ostopaikan,kiitos.Ostin itse valkoisen nahkadivaanin,josta jo unta näin.<br />
  Ihanaa aikaa sinulle ja kiitos vinkeistä:)<br />
  <br />
  Jessica

  1. Jessica: Tarkoitatko lepotuolilla sohvaa vai tuota pitkulaista divaania? Sohva on ostettu Maskusta ja on merkiltään Bellus. Pitkulainen divaani on ostettu NetAnttilasta, kun se oli kampanja-alennuksella puoleen hintaan (tämän taisit ostaa itsellesi myös?). <br />
   <br />
   Sängynpääty on osa kokonaista sänkypakettia, johon kuuluu myös jenkkisänky patjoineen 120cm leveänä. Sänky on Dream Deluxin valmistama ja ostin sen Kodin1:stä. Ymmärääkseni pelkkää päätyä voi ostaa Kodin1-myymälöistä (ainakin joskus onnistui). Ja jos tarvitset vain pelkän päädyn, niin suosittelen kurkkaamaan pispan puun valkikoimaa, heillä on aivan ihania päätyjä. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt&quot; target="_blank">http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt</a&gt;

 14. Kyllä kuulostaa ja näyttää kovin tutulta :D! Minulla on sinulle pieni haaste blogissani onnenhelmi.blogspot.fi, kiva jos haluat vastata siihen, kiitos :).

 15. Hei! Tutustuin vasta blogiisi ja täytyy sanoa että aivan ihana blogi ja koti sinulla:-) mistä ovatkaan nuo ruokapöydän tabletit?

  1. Meri: Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   <br />
   Tabletit on ostettu Tiimarin alennuslaarista, muistaakseni euron kappalehintaan. 🙂 Samannäköisiä tabletteja olen nähnyt ainakin Anttilassa ja Citymarketissa. Tabletit ovat muovia, mutta hieman hohtavan pinnan vuoksi näyttävät nahalta. Todellinen löytö siis. 🙂

 16. Ihanalta näyttää :-). <br />
  Ja sitten, nöyrin anteeksipyyntöni 🙁 , aikaa sitten kyselin verhoistasi, näistä Stockmannin valkoisista silkkiverhoista. Sain tiedot, laitoin lappuselle…..ja hups, kuinkas sitten kaaoksessa kävikään 🙁 . Nyt en enää blogistasikaan niitä onnistunut löytämään, joten SAANHAN KERRAN VIELÄ KYSÄISTÄ TARKEMMAT VERHOTIEDOT? Lupaan laittaa talteen niin, että ne tallessa pysyvät, kohta kun on tuo veronpalautusten aikakin …. Kiitos, ja oikein ihanaa sunnuntaipäivää!<br />
  -Pirjo

  1. Pirjo: Höpsistä, ei tarvitse pahoitella. 🙂 Ja tottahan toki saat kysellä minulta ihan mitä vain. :)<br />
   <br />
   Valkoiset silkkiverhomme ovat Stockmannilta, Villa Stockmann-sarjaa. Materiaali 100% dupion-silkkiä ja puuvillainen valkoinen vuorikangas. Alla linkki Stockmannin nettikauppaan ja kyseiseen verhoon:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkiverhot/76623?itemId=24462&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkiverhot/76623?itemId=24462</a><br />
   <br />
   Verho on väriltään taitettu valkoinen, eli taittaa hohtavuutensa vuoksi ihan aavistuksen lämpimään (ei kuitenkaan liikaa, eli ei ole kerman valkoinen). Sävy sopii silti hyvin myös paperinvalkoisen kanssa (eli se valkoisista valkoisin). <br />
   <br />
   IHanaa sunnuntaita sinulle Pirjo! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *