Sohva on kodin paras paikka

Meidän sohva on yksi parhaista asioista mitä tiedän. 🙂 Se on kaunis, ihana, mukava, rento, lötkö ja tilava, eikä pelkää likaa. Sohvalla tuleekin oltua tosi paljon, niin tietokoneen kanssa, kuin telkkariakin katsoen. Myös yöunia ja pikkupäikkäreitä siinä usein nukutaan. 🙂

5072f52cc98c7ed56300001b.jpg

Tykkään myös näkymästä, joka avautuu sohvalla istuessa (paitsi vessan ovea vastaapäätä olevista sähkö- ja datakaapista, valkoiset neliöt seinissä).

5072f530c98c7ed563000020.jpg

5072f538c98c7ec403000024.jpg

5072f534c98c7ee266000002.jpg

5072f53cc98c7ec403000029.jpg

Ainoastaan riippuva kattovalaisin keittiön puolella häiritsee, se kun jäi roikkumaan ruokapöydän vanhalle paikalle. Joskos viikonloppuna saisi aikaiseksi siirtää sen tuonne pöydän päälle ikkunan eteen, minne se kuuluukin oikeasti. 🙂

Illan ohjelmassa on sohvalla köllöttelyä, leffan katsomista ja pieni muotoista herkuttelua kasvistikuilla ja dippikastikkeella (miehelle tosin myös sipsejä). Elokuvavalintana tänään ilmestynyt Lumikki ja metsästäjä, joka tipahti oikealla ajoituksella suoraan postiluukusta. Olen aktiivinen leffa-clubin jäsen ja useimmiten ennakkotilaan hittielokuvat valmiiksi, jotta pääsen nauttimaan niistä tuoreeltaan (juu en ole malttamaton =D). 

5072f844c98c7e5330000010.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

14 kommenttia “Sohva on kodin paras paikka

 1. Voi teillä on niin ihanan avaraa! 🙂 Tykkään!<br />
  <br />
  Me ollaan myös innokkaita leffojen katselijoita, viikottain joku vuokrataan yleensä..joskus parikin. 😉 Me tykätään lähinnä thrillereistä ja vähän sellasista kummallisista missä pitää vähän funtsia ja analysoida vielä leffan päätyttyä – esim. Shutter Island. Kerro sitten oliko tuo Lumikki mistään kotoisin?! 🙂 Ollaan kaikki supersankarileffatkin katsottu, viimeisimpänä Avangers. 🙂

  1. Pieni Lintu: Thrillerit on parhaita ja jos niissä on hiemankaan yliluonnollinen twisti niin aina parempi. 🙂 Salaisuus pinnan alla on yksi mun ja miehenkin alltime-suosikeista. 🙂 Shutter Island oli kanssa todella hyvä, ihan mielettömiä käänteitä siinä oli. Aina kun luulit tietäväsi missä mennään, niin tuli mutka matkaan, ihan loistoleffa. &hearts;<br />
   <br />
   Lumikki ja metsästäjä on saanut sekä risuja että ruusuja, monet ovat mieltäneet sen teinileffaksi pääosanäyttelijä Kristen Stewartin takia. Itse olen sitä mieltä, että kaikki leffat joissa näyttelee Charlize Theron, on pakko olla hyviä tai vähintäänkin ok. 🙂 Teen raporttia huomenna omasta mielipiteestäni leffan suhteen. 🙂

  1. E: 80m2 kokoiseen kerrostalokotiin ei ihan hirmuisesti saa huoneita ja kalusteita, joten siinä ei paljoa kuvattavaa ole. 🙂 Ja yritän välttää ihan tietoisesti inspiraatiokuvia netistä poimittuna. Välillä niitäkin toki teille tarjoilen, mutta harvakseltaan. :)<br />
   <br />
   minusta tuo näkymä oli kiva ja siksi kuvasin, ja harvoin tuosta suunnasta edes kuvaan. 🙂 Kommenttisi olisi sopinut paremmin meidän makuuhuonekuviin, niitä on riittänyt viime aikoina, hih 🙂

 2. Kiva uusi kuvakulma! Sähkökaappeja olen itsekin miettinyt, että miten ihmeessä niistä saisi kauniimmat, vaikka valkoinen kaunis väri onkin. Monethan tuunaavat sähkökaappeja ja netistä löytyisi varmaan kivoja ideoita. Ja niinhän se menee, että se, mitä et voi peittää, sitä pitää korostaa 🙂

  1. Sanna: Tuolla olohuoneen nurkassa päin on harvemmin tullutkaan istuttua, joten ihan mukavaa vaihtelua silmille. 🙂 Tuosta aukeaa nyt meidän kodin kaunein näkymä, mikä on juuri makkarin ovelle päin. &hearts; &hearts; Minäkin olen miettiny sähkökaappien tuunausta, mutta ilmanvaihdon vuoksi tuossa alemassa kaapissa on oltava ilmastointireiät näkyvissä. Höh. Olisin muuten yrittänyt etsiä hyppysiini valkoista liitutaulukalvoa ja kirjoittanut siihen jotakin kivaa. 🙂 Voisinkin oikeastaan tehdä tuosta postauksen ja kysellä teiltä vinkkejä ja ideoita, mitä siihen voisi keksiä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa tiistaita sinulle Sanna! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Sanna: Sohva on tosi matalalla, mutta meidän imurin suulake varsineen mahtuu sohvan alle oikein hyvin. 🙂 Meidän suulake on sellainen tosi litteä ja karvaton, Dysonin perusmalli. 🙂

  2. Se onkin siis suulakkeesta kiinni, eikä sohvasta. Kiitos vinkistä. Kiitos muuten sivuistasi. Töiden jälkeen on kiva ottaa kuppi kahvia ja lukaista, mitä uutta ja kivaa oot taad keksinyt! 🙂

 3. Kaunis olohuone ja nuo myöhemmät keittiökuvat on hienot. Meillä ei vaan toimisi kun ei mitenkään mahdu kaikki astiat ja ruoat noin pieneen tilaan.<br />
  <br />
  Sähkökaappi on helppo piilottaa rakentamalla kehys jonka päällystää kankaalla ja sitten kiinnittää tuon kehyksen seinään saranoilla jolloin se on helppo avata tai nostaa vaan kehyksen kaapin päälle. Tarroilla voi tehdä kuvioita suoraan kaapin pintaan jolloin voi hyvin tehdä vaikka kukan keskustan pakollisesta reijästä kaapissa.

  1. Tiina: Kiitos vinkeistä, tuo kangas-niksi kuullostaa tosi hienolta. 🙂 En tullut edes ajatelleeksi tuollaista vaihtoehtoa. :)<br />
   <br />
   Nyt lähdenkin etsimään hienoa kangasta, tai kävisikö muuten tapetti??? Jos sen saisi jotenkin kiilakehykseen niitattua?? tapettivalkoimaa on niin paljon, että heti mieleeni tulisi useampikin vaihtoehto…. :)<br />
   <br />
   Kiitos ideanjakamisesta!!! &hearts; &hearts; &hearts;&hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *