Stockmannin Hullut Päivät 10.10-14.10.2012

Iloitsinkin jo aikaisemmassa postauksessani Stockmannin Hulluista Päivistä, jotka löytyvät tänä vuonna myös verkkokaupasta.

5072bfb9c98c7e411b000002.jpg

Itse olen asiasta aivan innoissani, koska en tykkää tehdä ostoksia ryysiksessä saati tappelemaan tuotteista käsikähmällä. 🙂 Näin kävi nimittäin pari vuotta sitten (olin raskaana viimeisimmilläni), kun eräs nainen päätti kassajonossa viedä käsistäni valkoiset Villa Stockmann-sarjan pyyhkeet sekä kylpyhuoneen maton. Olin aivan huuli muikeana ja jäin hölmönä seisomaan kassajonoon tyhjin käsin. 🙂 Poru pääsi kyllä ja kiukutti älyttömästi, koska olin varta vasten raahautunut hillittömän mahani kanssa väentungokseen kylpyhuoneen tekstiilejä hakemaan.

Nettishoppailu on muutenkin minusta paaaljon hauskempaa, joten kiitoskiitoskiitos Stockmann! 🙂

Tein tarkan ostoslistan itselleni valmiiksi, jotta en vahingossakaan sorru tekemään herätehankintoja. Tälläisiä juttuja olisi tarkoitus metsästää:

5072bfb2c98c7ef965000002.jpg

Pentikin Rondo-jalka on oikea hankinta meille olohuoneen tasolle. Varjostimen ostan erikseen ja suoraan Pentikistä. Iittalan Jars-purkkeja olisi takoitus ehtiä muutama ostamaan, mutta niistä en ota stressiä, menee jos menee… 🙂 Iittalan Tools-sarjan teräksinen uunivuoka olisi akuuttilistalla ja sitä aioin ensimmäisenä hyökätä ostamaan. Kartellin Stone-jakkara / pöytä sopisi hyvin meidän bling-bling sisustukseen ja ostan jos ehdin. 😉

5072bfb5c98c7e1f3a00000e.jpg

Itselleni ajattelin tuota valko-harmaata Calvin Kleinin kylpytakkia, tulisi tarpeeseen… Valentinon pitsirinnuksinen pikkumusta olisi ihana omistaa, nyt kun hintakin on kohtuullinen. Alushousuja, niitä tarvitsee aina. Ja Avalle muutama Benettonin trikoopaita, niitä tulee muutenkin ostettua, joten parin euron säästö kappalehinnassa on loistava juttu. 🙂

5072bfb2c98c7e6149000002.jpg

Voit tutustua kaikkiin verkkokaupassa oleviin Hullut Päivät-tuotteisiin jo ennakkoon TÄSTÄ LINKISTÄ!

Onko siellä muita Hullareille menijöitä??? 🙂

*Postaus sisältää mainoslinkin!*

12 kommenttia “Stockmannin Hullut Päivät 10.10-14.10.2012

 1. Huh kuullostipas hävyttömältä tuo kassajono juttu 🙁 Näitä hullari &quot;hulluista&quot; olen kuullut juttua jos toistakin koskaan ei vaan hiffaa, että ne ovat täyttä totta! 🙁 Niin älyttömiltä ne kuullostaa.. :(<br />
  <br />
  Minäkään en tuonne väkiryysikseen lähde tappelemaan vaan jään odottelemaan armopaloja nettiin 😉 Mukavaa alkuviikkoa sinulle Miia!!&hearts;

  1. S: Minäkin niistä olin kuullut, mutten oikein uskonut tarinoita ennen kuin itse jouduin Hullari-uhriksi. 🙂 Kyllä välillä on ollut hermo kireellä itsellänikin, kun olen 50-asteen sisäilmassa toppatakki päällä yrittänyt päästä eteenpäin Hullareilla. Sitten kourat täynnä tavaraa jonotat tunnin verran kassalle pääsyä. Parasta vielä jos maksupääte tekee tenän, niinkuin kerran kävi. Siinähän sitten ihmettelet kun kortti ei käy. Nykyään olen varautunut pahimpaan ja nostan aina käteistä valmiiksi. 🙂 Onneksi verkkokaupassa on myös hullari-ostoksiin, toivottavasti tästä tulee menestys ja saamme jatkossakin ostaa hulluna Hullujen Päivien tuotteita omalta kotisohvalta. HIH :)<br />
   <br />
   Mukavaa alkanutta vikkoa sinulle myös S! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Eikä!? Ompa röyhkiä ollu, ja sie vielä raskaana…voi hel…!! &gt;:(<br />
  Onneksi on nettikauppaversio nyt 🙂 Mukavia löytöjä oot katellu, toivotan, että saat kaikki :)<br />
  Mie oon kerran käyny hulluilla päivillä..ja siihen se jäiki 🙂

  1. Satu: Hulluilla päivillä ja kaikissa alemyynneissä yleensäkin on ihan hillitön meno, ihmiset tönii ja tuuppii ja kassajonoissa varsinkin fiilis on aivan kaikkea muuta kuin hyvä. 😉 Itse välttelen nykyään aleja tai ainakaan kauppoihin en lähde kiertelemään (nettialeen sorrun aina joissain määrin =D). Tuo vuosien takainen stocka-tapahtuma oli vain piste iin päälle joka kruunasi kaiken. Silloin päätin etten enää HUlluille päiville mene (kerran olen käynyt sen jälkeen pikavisiitillä). Saas nähdä millainen ryysis tulee olemaan nettikaupan puolella, tuskin nimittäin olen ainut jolla on kurjia kokemuksia hullareista. :)<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle murunen! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. HÄ!? Miten ihmiset kehtaa? Uskomatonta touhua! <br />
  <br />
  Mä en oo vielä kertaakaan ollu helsingin keskustan hulluilla päivillä mutta ajattelin nyt keskiviikkona suunnata sinne vaikkakin tälleen viimisilläni raskaana! Piti keksiä jotain tekemistä joka vie ajatukset pois siitä et seuraavana päivänä syntyy vauva : )<br />
  <br />
  En varmaankaan ymmärrä mihin oon pääni pistämässä jos siellä on oikeesti niin villiä ku kerrotaan 😀

  1. Noel: Hullut Päivät saa ihmisetkin ihan hulluiksi, hih 🙂 Luulen, että tuo verkkokauppa saattaa (ainakin toivon niin) hillitä sitä väkimassaa, vaikkakaan kaikkia tuotteita ei löydy nettikaupan valikoimasta. Keskiviikko on aina ollut ruuhkaisin päivä, toki ihmisiä riittää muilekin päiville. 🙂 Itse ajattelin aikoinaan, että kun ison masun kanssa menee sinne, niin ihmiset ei ryntäilisi päin ja muutenkin kohtelisivat hieman huomaavaisemmin, mutta ei, turhaan ajattelin moista. Ei siellä kukaan edes huomannut mun isoa masua, kun oli kova kiire penkoa laareja ja rekkejä. 🙂 <br />
   <br />
   Mene ihmeessä kiertelemään, otat vaan vettä mukaan pullossa jotta saat juotua ja pukeudu mahdollisimman ohuesti (tai niin että saat helposti avattua takin yms). Jos saat päänsärkyä helposti, niin ota muutama pastilli mukaan (ne helpottaa, jos ilma huono ja kyllästetty hajuvesillä).Menet rennosti valtavirran mukana niin hyvä tulee. 🙂 Ja vältä lastenosastoa aamupäivällä, siellä vasta onkin hurja meno, näin olen kuulut. :)<br />
   <br />
   Mukavaa maanantai-iltaa ja hyviä shoppailua keskiviikolle! &hearts;

 4. Luulin että tuollaista sattuu vaan elokuvissa. Aika törkeä tantta.. Tuollaset jutut tulee niin yllättäen, että vasta jälkeenpäin sisuuntuu ja miettii, että olis pitänyt tehdä näin tai näin. 🙁 Itiksen hulluilla päivillä aikoinaan ei meinannut päästä ulos, kun se sisään menevä virta oli pahempi. =D<br />
  <br />
  Tuo teidän leffavalinta vaikuttaa aika hyvältä. Mies yritti saada minuakin uuden television hankintaan lämpenemään, kun Gigantin mainoksessa oli juuri tuo leffa kylkiäisenä. Tulee kallis leffa, kun se uusi tv ei niinkään kiinnosta.Me katsotaan varmaan Wallander kovalevyltä, jos nuorempi malttaisi tänä yönä nukkua itsekseen puolta tuntia pidempään.=D<br />
  <br />
  Mukavaa elokuvailtaa!

  1. Torkkuja: Kylläpäs tulee leffalle hintaa sitten… HIH 🙂 Leffa on nyt katsottu ja oli ihan hyvä, Charlize Theronin rooli kuningattarena on suorastaan loistava. 🙂 Mies tosin totesi että leffa kuuluu Harry Potter-kategoriaan, mutta ihan toimiva elokuva kyllä. <br />
   <br />
   teille myös ihanaa leffailtaa ja kauniita unia! &hearts;

 5. Moikka! Osaatko sanoa miten nettikaupassa tuo tilaus menee? Eli kun tuotteita tulee myyntiin eri päivinä, niin pitääkö tehdä monta eri tilausta vai säilyvätkö keskiviikkona ostoskoriin laitetut tuotteet sunnuntaille?

  1. Niina: Luulen, että jokainen tilaus käsitellään omanaan, eli postimaksu taittaa tulla jokaisen päivän osalta. En tosin mene varmaksi vannomaan, koska minulla ei tarkempaa tietoa asiasta, tämä siis vain oma olettamukseni. 🙂

  2. Ok! Kyselin myös stockmannin asiakaspalvelusta mutta sieltä ei ole vas<br />
   tattu. Täytyy siis naputella monta tilausta menemään 🙂

  3. Niina: heillä on varmasti hirmuinen ruuhka asiakaspalvelussa, yleensä vastaavat sähköpostikysymyksiin (tai kontaktilomake-kysymyksiin) 24 tunnin sisällä. Toivotaan että ehtivat vastailemaan tämän päivän aikana sinulle ja vamasti monille muillekin. 🙂 jeeeeeee, huomenna se alkaaaaaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *