Oma Koti Valkoinen Pinterestissä

Pakkohan se oli minunkin viimein liittyä Pinterest-kuvapalveluun, kun sitä jatkuvasti kehutaan. 🙂

Omat fiilikseni olivat alussa hyvin ristiriitaiset Pinterestiä kohtaan, koska palveluun “pinnatuista” kuvista nousi aikoinaan hirveä haloo ja mediassakin sitä kiivaasti käsiteltiin. Nyt kun Pinterestin sääntöjä on täsmennetty ja suurin kohusta noussut pöly laskeutunut, uskaltauduin minäkin arkaillen sinne liittymään (ihanan ystävän kannustamana, kiitos S <3).

5076bb1ac98c7e433c000133.jpg

Ja kyllähän se ihan totta on mitä palvelusta sanotaan, tuohon kuvapinnailuun jää todella pahasti koukkuun. 🙂 Itsekkin addiktoiduin ja pari tuntia tuli vietettyä aikaa omia kuviani pinnaillen. Ihan mieletön tuo kuvapalvelu ja suosittelen oman kokemukseni kautta Pinterestiin tutustumaan. <3 

5076bb1ec98c7e882c000002.jpg

Oma Koti Valkoinen löytyy Pinterestistä nimellä OKValkoinen. Nimi on ihan höhlä, mutta parempaakaan ei ollut tarjolla. 🙂

Jatkossa pinnailen blogini parhaat palat myös Pinterestiin ja suunnitelmissani on tuottaa sinne myös kivaa extraa (extra-sisällön pidän toistaiseksi salaisuutena, siitä lisää myöhemmin). 🙂

Kaikki joukolla siis seuraamaan Pintsu-sivuani!!

pinterest.com/okvalkoinen/

11 kommenttia “Oma Koti Valkoinen Pinterestissä

 1. No, kaipa sita pitaa pikkuhiljaa alkaa pinnailla! <br />
  Mulla on ollut vahan samanlaisia ajatuksia kuin sullakin enka oikein ole tiennyt mita tehda.<br />
  Vai jaa siihen koukkuun…<br />

  1. Tibs: Suosittelen lämpimästi! 🙂 Minä olen ollut todella skeptinen tuon Pinterestin kanssa, enkä suoraan sanoen ole tajunnut sitä hypetystä ollenkaan. Ihana ystäväni on kuulunut Pinterestiin jo ikuisuuden ja antoi minulle kädestä pitäen ohjeet ja näytteen Pintsun käytöstä. 🙂 Sydämenihän suli samantien ja olen aivan PInterestin lumoissa nyt. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Itse pinnaan toistaiseksi vain oman blogini kuvia sinne, ennenkuin tulen täysin sinuiksi sen kanssa. Myöhemmin alan lisäilemään sitten inspiraatiokuvia… :)<br />
   <br />
   Kokeile ja katso itse! 🙂 Jos et tykkää niin voit lopettaa tilisi kokonaan. Epäilen kyllä että sinäkin ihastut siihen… HIH 🙂

 2. Hei tosi upeeta! Sydän meinaa pysähtyä ku kattoo tota &quot;kollaasia&quot; eri huoneista, siis upea kokonaisuus. Pitääpä käydä tutustumassa Pinterestissä 🙂

  1. H: Niin on! Kaikki kuvat on jotenkin aivan äärettömän hienoja kun katselee niitä tuolla Pinterest-kansioissa. &hearts; &hearts; &hearts; Ehdottomasti teet oman tilin sinne ja alat kerryttämään omaa Pinterest inspiskuva kansiota. 🙂 Ainakin meidän CASAlaisten blogeista sinne saa pinnata niin paljon kuin sielu sietää, pinnaus nappulakin on valmiina jokaisen postauksen lopussa. 🙂 Nappulaa kun painaa, avautuu postauksen kuvat erilliseen luukkuun, josta voit valita pinnaamasi kuvan. Kaikki osoitteet ja lähdelinkit on siinä valmiina, joten se on turvallista ja luvallista toimintaa. 🙂

 3. Mulla on näköjään taipumus hetkeksi pystyä unohtaan tuo ja sitten kun joku mainitsee sanan Pinterest istunkin sitten viikon siellä 😀 Niin tais käydä nyttenkin 😀

  1. LittleB: Mulla taitaa olla sama edessä, sen verran koukuttava tuo sivusto on. 🙂 En kadu kyllä ollenkaan että sinne viimeinkin uskaltauduin. 🙂

  1. Heidi: EHDOTTOMASTI JOO!!!!! 🙂 Ihan huippukiva pinnailla sinne kuvia ja ihastella kansioita. Kolusin läpi mm. Coconut Whiten kansioita ja ou mai gaad, miten ihania inspiskuvia sieltä löytyikään. Vielä en ole ehtinyt etsimään sieltä uusia seurattavia sivuja, mutta enköhän kerkiä Pintussa aikaa viettämään, ihan liiankin kanssa. 🙂 Ihan mieletön ja loputon kuvataivas…. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *