Torstain (PERJANTAIN) ostokset Hulluilta Päiviltä… ja vähän muualtakin :)

Olen viikonpäivissä sekaisin…. Otsikossa virheellisesti Torstai, hihihihihihihih =D

No höh, en ehtinyt ostamaan Villa Stockmannin isoa kromattua kynttilälyhtyä Puutarha-osastolta, josta niin haaveilin. Mutta onneksi sain sentään kaksi pakettia Iittalan pieniä Kartio-laseja kirkkaana. Säästö se on pienikin säästö, kun nämä lasit kuitenkin on ollut tarkoitus hankkia nopsaan. 🙂

5077c3a0c98c7e7d43000002.jpg

Olen myös miettinyt tytön huoneeseen seinäkellon ostamista ja koska Hullujen Päivien alesaaliini jäi kahteen lasipakettiin, naputtelin myös Villa Stockmannin Diamond-kellon kotimatkalle. <3

5077c3a0c98c7ebd6a000016.jpg

Kartellin Stone-jakkara jäi pahasti kaivelemaan ja sitä googletellessani (yritin etsiä edullista hintaa, jolla sen raaskisin ostaa) löysin aivan upean kuvan kromatusta jakkarasta. <3 <3 Ja mikäs muukaan se oli kuin Henry Massonnetin kuuluisa Tam Tam, joka onkin minulle jo tuttu. 🙂

Äkkiä klikkasin itseni Palorannalle ja kappas vain, sieltä löytyi Tam Tam Chrome Argent-jakkaraa. 🙂

5077c3a4c98c7e9f7600001a.jpg

Tälläinen on nyt sitten tulossa meille korvaamaan menetettyä Kartellin Stonea. <3 <3 <3 Ja enää ei harmita yhtään. 🙂

Hullujen Päivien saaliini on aika pieni, vain Iittalan Tools-kattilasarjan ja 2 pakettia Kartio-laseja olen onnistunut tilaamaan (ja sitten tuo normihintainen kello tietysti myös). Huomenna yritän ehtiä ostamaan Iittalan Jars-purkkeja ja Calvin Kleinin alushousuja, katsotaan miten käy. 🙂

Mukavaa perjantaita kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä!*

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

24 kommenttia “Torstain (PERJANTAIN) ostokset Hulluilta Päiviltä… ja vähän muualtakin :)

  1. Jemina: Tuo TamTam on ihan taivaanlahja. &hearts; &hearts; &hearts; Miten ihmeessä en ole sitä aikaisemmin huomannut, vai onko se sitten Palorannalta ollut loppu…. Googlella löytyi ihania kuvia tuosta Chrome Argent-väristä ja vaikka se on pinnoitettua muovia, se näyttää ihan oikealta metallilta. &hearts; &hearts; &hearts; Hintakin oli mielestäni edullinen. 🙂

 1. Toi kello on kyllä näyttävä! Oon monesti sitä käyny ihailemassa ja oonkin päättäny et se meille tulee hetiku saan miehen ylipuhuttua autollaan mun mukaan 😛 Se paketti on niin iso etten yksin oo viittiny sitä raahata :)<br />
  <br />
  Kivoja löytöjä oot tehny! Laseja tarvii aina :))

  1. Noel: Minä olen kanssa tuota kelloa katsellut, mutten sille aikaisemmin keksinyt kotoamme paikkaa. 🙂 Nyt kun tytön huoneessa on tuo uusi sänky ja muutenkin teema vaihtui prinsessamaiseksi, sopii tuo kello tytön huoneen seinälle todella hyvin. &hearts; &hearts; Voi apuva, onko niin iso paketti??? Mie tilasin sen postiin ja haen sen sieltä itse ilman autoa (varmaan vielä tytön ja rattaiden kanssa). Kääk. No, tyttö saa kävellä kotiin ja taiteilen kellon sitten rattaisiin. 🙂

 2. TamTam on ihana, mielestäni kauniimpi kuin Stone. Ja käytönnöllinenkin, meiltä löytyy kaksi mustaa. 🙂

  1. Sari: tuo kromin värinen TamTam on kyllä aivan ihana, ja minustakin ehkä kivempi kuin Stone. &hearts; &hearts; &hearts; Malttamattomana odotan että sen saan (Paloranta on pakannut se jo ja se lähtee varmaankin maanantaina tulemaan meille päin =D). 🙂

 3. Heijjj! Kyllä on komia tuo jakkara ja se on ihana kun niissä on vaihtoehtona myös tuo kiiltävä ; ) eli siis loistava valinta Miia ; ) Mulla meinas kyllä ihan palaa hihat, kun keskiviikkona puol 8 jälkeen aamulla kirjauduin hulluille päiville ja kahen aikaan päivällä sain tilauksen läpi, EI HUONO! ja montakohan kertaa se väitti mulle että KAAAIIKKIIIII LOPPU ja kaupan puolella ei taas ollu jne..jne.. mutta loppu hyvin kaikki hyvin ; ) PS. se mango takki täytyy varmaan tilata ; )) &hearts;

  1. Nince: Olen muutenkin ihan kamala harakka ja rakastan kaikkea kiiltävää, varinkin kromia ja kristalleja. HIH 🙂 Miksen jo aikaisemmin tajunnut tuota TamTamia, no parempi myöhään kuin ei koskaan. 🙂 Minä pääsin tänään helpolla, eikä ongelmia nettikaupassa ollut. Tosin se iso lyhty oli tietenkin juuri ehditty myymään loppuun, kun pääsin kassalle. Damn! :)<br />
   <br />
   No, täytyy toivoa että samannäköistä lyhtyä myytäisi tänäkin vuonna Prismassa… Viime jouluksi nimittäin oli ja harmittelen kun en loppualesta kantanut kotiin. HIntakin oli hieman alle 30 euroa.

  2. No heiii yks harakka löytyy täältä myös ; )) Mäkin pääsin tänään hulluille päiville ihan hyvin mutta olihan sieltä jotain jo loppunut ku kassalle pääsin ( mut se ke oli ihan kauheeta sählinkiä ). Vitsi täytyy muistaa itekin useemmin pitää prismassa silmät auki, sieltähän näyttäisi löytyvän myös kaikkea kiwaaa ja ei oo kyllä paha hinta ollu lyhdyllä ; ))

  3. Nince: Prismasta olen bongaillut aina silloin tällöin hienoja löytöjä. 🙂 meidän pyöreä Vallilan matto on ostettu prisman poistolaarista (lieneekö joku vanha reklamaatio tai mallikappale), samoin Avan tyynyt ja peitot ostin alesta. Korkeita kromattuja lyhtyjä oli alennuksessa vielä kesälläkin, tosin niiden kunto oli hieman kärsineen oloinen ja naarmuinen. 🙂 Joulukoristeeksi ostamani roikkuvat helmisydämetkin on Prismasta bongattu. :)<br />
   <br />
   Heillä on valikoimassaan myös Lamp Gustafin kristallivalaisimia, joita meidän jokaisesta huoneesta löytyy. Tosin omani ostin Anttilasta, mutta sama asia, perus marketti sekin. :)<br />
   <br />
   Kauniita unia! &hearts;

  4. No mutta tosi kiva kuulla, että oot tehnyt hienoja löytöjä : ) yleensä ku ite prismaan sisään astun, niin on meininki mitä tänään syötäisiin ja äkkiä ulos : ) noh joskus pieniä poikkeuksia : ) mutta täytyy ehdottomasti tarkkailla useimmin ja kattoa vähän paremmin valikoima : )) kauniita unia myös sinne &hearts;

 4. Hyvännäkönen tuo TamTam 🙂 Meillä on vuojelta 50 tai 60 valkosena versiona, saanu sen mummolta joskus 🙂 ja kivasti oot uusinu omia sivujaki :)<br />
  Ihanaa viikonloppua 🙂

  1. Meän Satu: Ihana kun saa mummun juttuja &hearts; &hearts; Itselläni ei ole mahdollisuutta tuollaiseen, mutta ihastuneena kuuntelen aina tarinoita perintötavaroista ja isoäidin aarteista! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua teille myös! &hearts;

  2. H: Palorannalta tuli sähköpostia, että tilaukseni on nyt pakattu ja odottaa postin kuljetusta. 🙂 Ensi viikolla taidan saada oman Tamin. &hearts; Tilasin muuten vain yhden kappaleen ja harkitsen toista vasta sitten kun ensin näen millainen tuo kromipinta on luonnossa. :)<br />
   <br />
   Laita pukille toivomuslistaan tuo TamTam. Paloranta taitaa olla Suomessa ainoa jälleenmyyjä (en ainakaan googlella löytänyt muualta) joten nettilinkki siihen mukaan. Wink ;)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 5. Voih tuo jakkara on ihana &hearts; Se onkin tullut jossain vastaan ja herätti kyllä hyvin lämpimiä tuntemuksia minussakin! <br />
  <br />
  Minäkin kuule tein tänään ekat hullariostokset. Voit käydä kurkkaamassa blogistani 🙂 Ei kylläkään mitään sen kummempia, mutta ainakin käytännöllisiä 🙂 <br />
  <br />
  Ja tuo kello &hearts; <br />
  <br />
  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua.

  1. Fanni Pauliina: Minä tuunkin heti kurkistamaan mitä kaikkea Hullutuksia olet keksinyt. :)<br />
   Tuo kello on ihana! &hearts; Ja sopii tytön prinsessa-teemaan tosi hyvin. Parasta on se, että huone alkaa pikkuhiljaa muistuttamaan tyttöjen prinsessahuonetta, kun saadaan lisää blingiä peliin. :)<br />
   <br />
   Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua myös sinulle! &hearts; &hearts;

 6. Olen sumplinut tuon kiiltävän TamTamin ja Kartellin Stonen välillä, molemmat ovat niin upeita että en kertakaikkiaan osaa päättää 🙂 tamtamissa mietityttää tuo paino, onko kovinkin kevyt? Haluaisin että painoa löytyisi jonkin verran ettei tulisi sellainen &quot;halpis&quot;vaikutelma… vaikka onhan tuo kaikessa kiiltävyydessään kaikkea muuta kuin halvan näköinen 😀

  1. Meri: Olen hypistellyt sekä Stonea että TamTamia ja molemmat ovat about saman painoisia, melko keveitä. 🙂 TamTamiin voi kannen sisälle laittaa lisäpainoa, kuten kiviä tai hiekkaa, pysyy ainakin ulkokäytössä hyvin paikallaan eikä tuuli vie mukanaan. <br />
   <br />
   Meillä oli kaksi valkoista TamTam-jakkaraa ja niistä ei ainakaan minulle tullut halpa vaikutelma, toivottavasti tuo kromipintainen on tarpeeksi kiiltävä, ettei siitäkään tulisi. 🙂

  1. carie: Ainakin kuvan perusteella tuo kromattu TamTam on aivan täydellinen. Toivottavasti on sitä myös luonnossa. 🙂

 7. Tulin vinkkaamaan, että Jyskissä myydään vähän samannäköistä lyhtyä edulliseen hintaan, pikkuisen matalampi ja leveämpi on tämä Jyskin versio :)<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.jysk.fi/210/223/345/3918900/a/catalog&quot; target="_blank">http://www.jysk.fi/210/223/345/3918900/a/catalog</a><br />
  <br />
  Itse ostin tämän noin kuukausi sitten Porttipuiston Jyskistä ja siellä ainakin vielä oli näitä.<br />
  <br />
  Upea TamTam minunkin mielestä &hearts;

  1. Terhi: Ihana Terhi!!!! Kiitoksia vinkistä! &hearts; &hearts; &hearts; Porttipuistoon asti en pääse millään käymään, mutta tuohon lähempänä sijaitsevaan Jyskiin voisinkin yrittää huomenna ehtiä. Toivottavasti heillä olisi tuota lyhtyä! 🙂 KiitosKiitosKiitos jälleen kerran sinulle!!!! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Heh, kyllä päivistä saa olla hieman sekaisin, se on sallittua joskus :)<br />
  <br />
  Aivan ihania ostoksia olet tehnyt &hearts; , kateellinen lukee postausta loppuun itku silmässä (tahtoo myös) ja kuola valuen suusta 😀 <br />
  Tuo TamTam on aivan ihana &hearts; <br />
  Olen itse myös katsellut tuota kelloa jokusen aikaa, mutta nyt silmääni on pistänyt aterimista tehty kello joka sopisi tulevaan keittiöön täydellisesti &hearts; Se siis menee ostoslistalle ;)<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua &hearts;

  1. Live &amp; Home: Ihan oikeasti aamulla luulin että eletään torstaissa, hih 🙂 Nyt onkin ihan ihme fiilis, kun tuntuu että yksi päivä katosi johonkin. :)<br />
   <br />
   Ainakin kuvan perusteella tuo kromattu TamTam on ihana, toivon sormet ristissä että se on sitä myös luonnossa. &hearts; Jos kromipinta ei ole tarpeeksi kiiltävä, niin sitten se saattaa näyttää ihan höhlältä… Tilasin nyt alkuun vain yhden kappaleen ja mietin sitten sen saatuani mitä teen, tilaanko toisen kenties. Teen myös heti raporttia, kun saan oman Tamini ensiviikolla. <br />
   <br />
   IHanaa viikonloppua ja kauniita unia teidän perheelle! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *