Diy – tuunataan jo tuunattua, helposti! :)

Viime vuonna maalasin pinkit tähtikuvioiset säilytysrasiat sisustukseemme sopivaksi. Ensin maalisävynä oli vaaleanharmaa ja sittemmin ehdin maalaamaan ne valkoiseksi kattomaalin jämällä. Valkoiset säilytysrasiat ovat kuitenkin hieman tylsät ja tavanomaiset ja keksinkin tuunata ne samalla tavalla, kuin tyynynpäälliset muutama postaus takaperin. 🙂

Kokeilin myös kapeaa BoConceptin tasoa olohuoneen ikkunan eteen. Tein tilaa siihen laittamalla sohvan kiinni seinään. Aikaisemminhan sohva oli vinottain kulmassa. Lopputulos ei miellytä, varsinkaan kun tuo kammottavan ruma patterin rötiskö pilkottaa tason takaa eikä hyllyllä olevat lootat niitä piilota lainkaan. 🙂

Tästä lähdin liikkeelle, eli kuva tylsääkin tylsemmistä valkoiseksi maalatuista rasioista…

507bdf7fc98c7e804100004b.jpg

Minulta löytyi viime joulun jäljiltä muutamaa erilaista Riviera Maisonin kankaista lahjanauhaa, jotka olivat sopivasti lyhyemmissä pätkissä. Nämä otin hyötykäyttöön ja kiinnitin ne rasioiden ympärille.

507bdf80c98c7e090e000014.jpg

Nauhat olisi voinut liimata paikoilleen, jolloin ne voi asetella haluamallaan tavalla, vaikka hieman viistoon kierittäen rasian ympärille. Meiltä ei tähän hätään löytynyt mitään liimaa, joten kiinnitin nauhat rusettisolmulla tiukasti rasioiden ympärille. 🙂

507bdfa2c98c7eb67d00000d.jpg

507bdf9dc98c7e401e00005d.jpg

Alla muutama kuva niiden sijoituspaikasta ja BoConceptin tasosta, jota kokeilin tuohon ikkunan eteen. 🙂

507bdf89c98c7eb67d000002.jpg

507bdf8fc98c7e8505000070.jpg

507bdf85c98c7e361e000042.jpg

507bdf94c98c7ed56a000077.jpg

507bdf98c98c7eff1100006e.jpg

Tälläinen diy-projekti tällä kertaa. 🙂

En ole askarteluihminen pahemmin, joten omat tuunaukseni ovat usein hyvin nopeita toteuttaa ja yksinkertaisia. Minusta on kuitenkin mukavaa päästä välillä uudistamaan vanhaa ja tällä tavalla antaa uusi elämä tavaroille ja kalusteille, jotka muuten alkavat kyllästyttää. HIH 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

Ps. Huomenna saapuu Palorannalta tilaamani kromin värinen TamTam-jakkara. 🙂

30 kommenttia “Diy – tuunataan jo tuunattua, helposti! :)

 1. Tuunailu on kyllä niin kivaa ja kivasti ole saanut tuunattua. Pienillä, edullisilla, jopa ilmaisilla jutuilla voi jokin käytämättä jäänyt tavara saada uuden elämän. Kauniit kynttilälyhdyt sopivat täydellisesti teille. Mistä noin upeat blinbling-tyynyt olet ostanut? Vai oletko tuunannut nekin;) *liimannut paljetit yksitellen vanhoihin tyynyihin* ;):D

  1. Taika Karodia: Olen samaa mieltä kanssasi! 🙂 Tälläiset pikkutuunailut on kivoja, kun ne ehtii saamaan valmiiksi nopeallakin aikataululla. :)<br />
   <br />
   Bling-tyynyt on molemmat H&amp;M:n nettikaupasta tilatut. Pieni paljettista tyynyä ei enää löydy mutta iso paljettista löytyy, tosin toimitusaika menee ensi vuoden puolelle. 🙂

  2. Hei, kiitos vastauksestasi tyynyuteluuni! ja kiitos inspiraatiosta rohkeaan tyynyvalintaani! Laitoin nimittäin H&amp;M:lle isopaljettibling-tyynyt tilaukseen, tosin toimitus vasta helmikuussa:( Hyvää kannattaa odottaa:). niitä on kiva odotella ja piristävät kivasti sitten lopputalvea. Toivottavasti ne näyttävät edes puoliksi nin kivoilta kun teillä. Mietin vähän sitä, että ovatko ne isot paljetit vähän liiikaa… No, saahan ne aina palautettua.

  3. Taina K: Minäkin alussa mietin että onko ne vähän liikaa ja melkein palautin ne. 🙂 Nyt kuitenkin rakastan niitä ja ne on juuri sopivasti. <br />
   <br />
   Hinta ei päätä huimaa ja jos tuntuu siltä että pari päivää katseltuasi et ole tyytyväinen, niin palautukseen vaan. 🙂 Luulen kyllä että ihastut niihin, niin kävi minullekin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Voisin uskoa, että H&amp;M:n joulusesonkiin olisi tulossa pienipaljettista tyynyä ja jos tulee niin ajattelin tilata pari kappaletta niitä lisää. Pikkupaljettinen päällinen on aivan ihana nimittäin, niihin rakastuin heti samantien palavasti. &hearts; &hearts;&hearts;

 2. Tosi kivalta näyttävät ja mielestäni tuunattu taso sopii erittäin hyvin ikkunan alle! Patterin osittainen näkyminen ei haittaa ollenkaan vaan tuo mukavasti särmää kokonaisuuteen ;).

  1. Katja: Katselin uudestaan tuota tasoa ja patteria, yritin antaa sille mahdollisuuden (vihaan pattereita ja niiden ulkonäköä =D). Onhan se tavallaan aika hauska, vähän kuin olisi hyllyssä tuollainen vekitetty takalevy. 🙂

 3. Minustakaan tuo patteri ei häiritse ollenkaan vaikka näkyykin takaa. Näyttää itseasiassa aika hauskalta. 🙂 Taso on kyllä tosi upea! Löytyisköhän itseltä jotain tuolla dc-fixillä tuunattavaa… -&gt; lähtee mullaamaan varastoa. 😉

  1. Cinnabaria: Tuo dc fix oli kyllä varsinainen taivaanahja tuolle tasolle. Kallis ja laadukas taso kun on nököttänyt varastossa pari vuotta turhan panttina. En pitänyt kiirettä sen myymisenkään kanssa, kun en tiedä olisinko raaskinut siitä luopua, vaikka pähkinänvärisenä se ei meille olisi sopinutkaan (ja myös laiskuus, en saanut aikaiseksi kanniskella sitä kotiin ja takaisin varastoon ottaakseni myyntikuvat =D). Ja nyt se on ihan kuin uusi ja meille aivan täydellinen! &hearts; &hearts; &hearts; Toivottavasti varastosta löytyisi sinullekin jotain päällystettävää. 😉

 4. Mulla on ollu tänään tosi kurja päivä. Tulin kotiin, avasin koneen ja luin uusimman postauksesi. Elämä näyttää taas paljon aurinkoisemmalta. 🙂 En tosiaan tiedä miksi tälläinen, ymmärrät varmaan mitä tarkoitan: turha höpöhöpöpostaus sai mut näin hyvälle tuulelle, mutta se todella sai! 🙂 Muistin taas, että elämässä on kauheesti kaikkea kivaa ja niihin pitää keskittyä, eikä jäädä vellomaan tyhmiin juttuihin.<br />
  Isoiso kiitos sinulle blogistasi!! 🙂 Ja ihanaa joulunodotusta (saako sitä jo toivottaa…;D)

  1. Tiina: No höh, kurjat ja huonot päivät on ihan pehvasta. 🙁 Onneksi kuitenkin pahan päivän jälkeen yleensä tuppaa tulemaan ihan hyvä päivä, joten toivottavasti huominen tuo jotain kivaa tullessaan sinulle. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Tiedän oikein hyvin tuon tunteen, kun kaipaa vaan jotain pinnallista ja ilomielistä höpönpöppöä viemään ajatukset pois kurjista asioista. Se on yksi syy itselleni lukea paljon blogeja. On blogeja joita luen erityisesti silloin, kun kaipaan iloa ja mukavaa &quot;aivot narikkaan&quot;-tyylistä ajanvietettä, joka saa pieneksi hetkeksi irtautumaan arjen askareista ja muista velvotteista ja vaatimuksista. 🙂 Minulle on todella suuri kunnia saada olla sinun hyvänmielen-blogisi. KIITOS! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Iso ja lämmin halaus sinulle! <br />
   <br />
   Itse ammennan posiitiivista energiaa itseeni sillä, että ajattelen (ja uskonkin!) jokaisen päivän olevan uusi mahdollisuus kaikkeen mukavaan, ennemmin kuin hokisin mantraa &quot;ja taas uusi päivä tuo lisää p****aaa niskaan&quot;. =D<br />
   Vaikka edellinen päivä olisi mennyt ihan pieleen ja mieli olisi synkkääkin synkempi, olen oppinut nollaamaan kaiken eilispäivänä tapahtuneen kurjuuden ja tavallaan aloittamaan alusta joka ikinen päivä. 🙂 Opettelin tätä taitoa vuosia (aloitin noin 15-vuotiaana, kun teinidramatiikka oli pahimmillaan ja jokainen asia niiiiiiiiiin kamalan vaikeaa =D) ja nyt olen siinä jo todella hyvä. 🙂 Itselläni on pahoja, epäonnisia ja kiukkuisia päiviä joka ikinen viikko, mutta en anna sille valtaa muuttaa koko elämääni yhdeksi isoksi pahaksi päiväksi. 🙂 &quot;Se oli eilen se…&quot;<br />
   <br />
   Joulunodotusta saat ehdottomasti toivotella ja odotankin sitä jo innolla. Meilkein tekisi mieli kaivaa joulupallot jo esiin ja sommitella niistä kaunis asetelma ruokapöydälle kynttilöineen. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Vietä ihana ilta ja yritä vaikka hemmotella itseäsi kurjan päivän päätteeksi. Pitkä suihku on rentouttava ja herkullisen tuoksuisilla pesuaineilla saa myös mielen virkeämmäksi, kääriydyt pehmoiseen vaateparteen villasukkineen ja kietoudut torkkupeittoon sohvan nurkkaan, lakkaat kynnet kauniiksi, teet iiiison kupin teetä / kahvia / glögiä ja selaat hömppälehtiä / hömppäblogeja, katsot jonkin hömppäleffan, jossa mieluiten saa nauraa vedet silmissä. :)<br />
   <br />
   Huomenna on varmasti parempi päivä! &hearts; &hearts; *halaus*

  2. Pahimmalla kurjuuden hetkellä tuli tänään muutama kyynelkin vuodatettua ja nyt kommenttiasi lukiessani kyynelkanavat aukesi taas. Mutta ihan päinvastaisesta syystä! Kiitos kauniista sanoistasi! &hearts;<br />
   Ehdottomasti superhyvä idea unohtaa nuo kurjat asiat ja aloittaa uusi päivä alusta. Harmikseni joudun kohtamaan tämän saman asian (=ihmisen), joka harmia aiheutti myös huomenna, mutta aion olla vahva (ja ajatella kotona odottavaa suklaata ja glögiä). En aio enää välittää ko. tyypin sanomisista ja jätän hänet täysin omaan arvoonsa. <br />
   <br />
   Huomenna tapahtuu varmasti miljoona kertaa enemmän ihania asioita kuin tyhmiä. Aion keskittyä vain niihin hyviin juttuihin. Huomenna ja aina! :)<br />
   <br />
   P.S. Ehdottomasti joulupostauksia vaan tulemaan…:) 🙂 🙂

  3. Tiina: On tosi inhottavaa, kun kurjuus on peräisin toisten ihmisten aiheuttamasta ja kenties tahallisesta toiminnasta. Siinä on aika avuton. Tiedän tuon liiankin hyvin, eikä ole kauaakaan aikaa kun kohtasin vastaavanlaisen tilanteen. :´( Kyynel jos toinenkin tuli vuodatettua ja sorruin myös hirvittävään synkistelyyn. Mutta niin vaan mieli on taas parempi ja ihmisten ikävät sanomiset jätetty taakse. 🙂 Ei ole helppo tie ponnistaa eteenpäin vastoinkäymisissä, mutta se palkitsee myöhemmin. &hearts; Ja kyllähän sitä nahkakin kovettuu, jos pitkään joutuu tuollaista sietämään. <br />
   <br />
   Minusta ihmisen toiminta kertoo enemmän hänestä itsestään, kuin ihmisestä joka joutuu &quot;kiusaamisen&quot; kohteeksi. Paha olo johtuu aina jostakin ja se usein purkautuu sitten muiden ihmisten niskaan. Kyseessä ei siis välttämättä ole lainkaan sinä tai tekosi / sanasi, vaan ihan jokin muu sinuun liittymätön juttu. 🙂 Monesti sanotaan, että älä ota henkilökohtaisesti, mutta itse olen siinä tosi huono ja otan kaiken hyvin henkilökohtaisesti. SEkä risut että ruusut. Olen kuitenkin oppinut näkemään asiat suhteellisessa mittakaavassa ja hyväksynyt sen tosiasian että kaikkia ei voi miellyttää eikä kaikkien tarvitse tykätä. 🙂 Siksi minulle onkin nykyään aivan se ja sama, jos joku saa nautintoa ja piristystä siitä että toimii tyhmästi ja ilkeästi minua kohtaan. 🙂 Hetken se kirpaisee, mutta menee nopeasti ohi. :)<br />
   <br />
   Keskity itseesi ja omaan hyvään oloosi. Jos sinulla on hyvä päivä, anna sen kuulua ja näkyä. 🙂 kenties se hyvä mieli tarttuu myös tähän henkilöön, joka sinulle aiheuttaa harmaita haivenia. 🙂 Hän ei sitä tietenkään, koskaan, ikinä vo myöntää, mutta pikkuhiljaa hän ehkä huomaa että hänen toimintansa on täysin turhaa ajanhukkaa ja alkaa keskittyä itseensä. :)<br />
   <br />
   Jopa pahimmat draamat kuivuvat kasaan, kun antaa ymmärtää että on aivan sama mitä toinen osapuoli tekee tai sanoo. Ei monikaan jaksa pitkään yksinään käydä vuoropuhelua. HIH :)<br />
   <br />
   Nyt vaan leuka pystyyn ja nokka kohti omaa onnea ja iloa. Jätä tämä tyyppi täysin vaille huomiota (tai jos olet esim työkaveri, niin kohtelet ystävällisesti ja asiallisesti, mutta mahd. vähän). :)<br />
   <br />
   Minusta on ihanaa että sain sinut paremmalle mielelle!!! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus kertaa sata* &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Ei tuo patteri loppujen lopuksi kovin kamala ole, omaan silmään osuu ennemminkin nuo kivasti astellut laatikot. 🙂 Täytyy tulla jossain vaiheessa kurkistelemaan livenä miltä näyttää &hearts;

  1. Irina: Nuo laatikot olivat todella tylsät ja paljaat ilman nuita RM:n nauhoja. 🙂 Itseasiassa mieleeni tulikin alkaa tuunamaan niitä hieman enemmänkin ja käydä askarteluliikkeessä ostamassa strasseja ja niitä liimailla myös nuihin lootiin. 🙂 Myös tuon nauhan ajattelin liimata, jääköön ne ikuisiksi ajoiksi laatikoihin. 🙂

  1. Jemina: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Tuunaaminen on kivaa puuhaa, sitä helposti unohtaa miten hauskaa se on ja miten mahtava fiilis tulee jo noinkin pienestä aikaansaannoksesta. :)<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Jemina! &hearts;

 6. Tää tykkäsee ihan kovinkin paljon. 🙂 Vielä tosiaan niitä bling-blingejä kehiin, niin johan säihkyy…<br />
  Ihanaakin ihanampaa on se, että suhun on nyt se tuunauskärpänen puraissut. &hearts; <br />
  Tasostakin tuli ihan uusi, ja vain kybällä. Lisää tälläistä. 🙂

  1. Image: Blingejä pitäisi metsästää, taidan kurkata Tiimarin ja Sinooperin näin aluksi. 🙂 Sieltä varmasti löytyy paljon muutakin tuunausvälineistöä mukaan ostettavaksi. 😉

 7. wau, upea tuo tuunattu taso! Ja laatikot myös:) En kyllä käsitä, miten sen kalvon saa noin siististi kulmista tuohon tason päälle, miten ne kulmat pistät ? Tekisi mieli itsekkin tuunata yksi pöytä, en vain tiedä onnistunko mun kädentaidoilla siinä 😉

 8. Ihan kivoja juttuja sulla, mutta jättää kylmäksi. Suurin osa esineistä ihan kauniita, mutta näistä tämänkin postauksen kuvista tulee kauppa-fiilis. Aivan kuin sisustusliikkeessä tavarat esillä. Miten saisit sellaista kodinomaisuutta kotiinne?

  1. Memmu: Erityiskiitokset sinulle Memmu asiallisesti esitetystä mielipiteestäsi! &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Kodikkuus on monelle erilaista ja erinäköistä, tyylejä ja makumieltymyksiä on monia. 🙂 Itse tykkään huonekalukauppamaisesta lookista ja haenkin kodikkuutta enimmäkseen valaistuksella. &hearts; Tekstiilejä lisäämällä saa pehmeyttä aikaan, jollekin se on sitä kodikkuuden tunnelmaa. Meillekin torkkuja on tulossa kun lähemmäs joulua menemme, myös isompi matto on suunnitelmissa hankkia. Kenties jo nämä muutokset tuovat lisää pehmeyttä ja kodikkuutta. 🙂 Valokuvien perusteella ei aina saa todellista kuvaa, mutta uskon että monien milestä kotimme saattaa vaikuttaa kalsealta.<br />
   <br />
   Tulehan kurkkaamaan blogiani uudestaan marraskuun puolella, kun saan lisää mattoa lattialle ja muita tekstiilejä. Mielelläni kuulisin mielipiteesi, kuinka paljon vaikuttaa yleisilmeeseen ja kuvien kautta muodostuviin mielikuviin tuo tekstiilien lisääminen. :)<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa! &hearts;

 9. Hienolta näyttää! Ja mahtavan hyvin onnistu tuo tason värin vaihtaminen! *bravo, bravo*<br />

  1. Kirpparikeiju: thanks my friend! &hearts; &hearts; &hearts; Olen aika laiska ja saamaton ja ehkä myös liian höslääjä, että tuunailisin kovinkaan paljon. 🙂 Myös pikkuneidin pyöriminen jaloissa rajaa tuunailumahdollisuuksia aikalailla. 🙂 Mutta tälläisistä pikatuunauksista saa niin hyvän mielen. Nytkin olisi hirveä inspis alkaa liimaamaan strasseja ja blingejä pitkin huushollia. 🙂 ne pitäisi vaan ensin ostaa jostakin, hih :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teidän perheelle! &hearts;

 10. Aivan mahtavat tuunaukset! Ja mä olen kanssa sitä mieltä, että toi patteri on vaan mielenkiintoinen ja särmää tuova yksityiskohta, ei ollenkaan ruma!<br />
  <br />
  Mä olen tuunainnut tänään mustalla dc-fixillä wc:n laattoja mustaksi… Ja decoupage -lakalla ja isoisoäitini vanhalla Monte Criston Kreivi -kirjalla olen päällystänyt vanhaa kenkälaatikkoa uusiokäyttöön 🙂 Muutama viikko sitten sai Ikean rumat pahviset lehtikotelot pintaansa myös tuon saman kirjan sivuja! Mulle kaikenlainen tuunailu on tosi hyvä stressin lievittämiskeino. Muutaman vuoden tuo tuunausvimma oli hukassa, mutta onneksi se on löytynyt taas! Tai no, ei se tuunausvimma koskaan hukkunut, aloittaminen vaan oli ylitsepääsemättömän vaikeaa… Onneksi tuli sinäkin aikana kerättyä talteen kaikenlaista materiaalia mitä tuunailla ja millä tuunailla! Mies kyllä on useampaankin kertaan vihjaillut, että materiaaleja voisi vanhemmasta päästä viedä jo kaatopaikalle :-)<br />
  <br />
  Toivottavasti suakin toi tuunauskärpänen purasee oikein kunnolla ja nähdään jatkossakin yhtä ihania puuhasteluja!!<br />

  1. Teija: Aivan ihania tuunauksia sinulla, varsinkin tuo kenkälaatikoiden päällystäminen. &hearts; &hearts; &hearts; Tuon idean voisinkin sinulta napata itselleni, minulla olisi viime vuodelta jäänyttä kiiltävän hopeista lahjapaperia varastossa ja ajttelin sillä kokeilla päivittää muutamia laatikoitamme. :)<br />
   <br />
   Tuunaus kärpänen saattaa kausittain puraista, yleensä aina ennen joulua. 🙂 Tytön nukkekodin kimppuun ajattelin hyökätä, hieman värien vaihtoa ja blingejä. Kenties lunta katolle yms. tarkoitus olisi saada siitä talven haavetalo valoineen päivineen. Suuret on siis suunnitelmat, hih 🙂

 11. Ei vitsit kun oon ollut kateellinen tuosta sun BoConcept -tasosta! Jos oisin tiennyt, että sulla on lojunut tuo varastossa tarpeettomana niin oisin varmaan tehnyt ostotarjouksen 😀 Upea! Ja nuo korit ja muut tolla alatasolla &hearts;&hearts; Tuo on juuri sellainen mitä me ollaan nyt etsitty meille aivan samaan tarkoitukseen jo pidempään: Olohuoneen ruman patterin eteen &quot;peitoksi&quot;. Meillä on siis saman näkönen patteri kun teillä, mutta ikkuna on vain korkeammalla (patteri 40cm K, ikkunaan lattiasta 70cm).<br />
  <br />
  Ei sulla ois mitään ideaa mistä me keksittäis tollanen kaluste? Tykkään tuosta alatasostakin! Mutta oon valmis tinkiin myös siitä: sitä ei tarvita/se voi olla ylempänä/jalat voi olla tollaset taikka erilliset taikka &quot;frame table&quot;-tyyppiset. Värilläkään ei nyt tässä vaiheessa ole niin väliä, mutta sen tiedän, että mustaa me ei kyl välttis haluta.. Pituutta sillä tasolla vois olla 150cm ylöspäin (=patteri jäisi täysin taakse). Kato nyt miten joustavakin oon 😀 Mutta en vaan oo keksinyt moista kalustetta mistään 🙁 Tuo värijuttu on siinä mielessä avoin, että meillä on tällä hetkellä olohuoneessa päin oikeestaan vaan pähkinän väristä puuta (ruokapöytä, kaiuttimet, ikkunoiden pokat, takapihan ovi..), ja sohva on tumman ruskea. Tänhetkinen tvtaso on menossa vaihtoon, kun saadaan lopullinen järjestys kuntoon.

  1. joan: Miten olisi Ikean lack-hylly, johon kiinnottäisi kromatut irtojalat? Jossain näin tälläisen tuunauksen. Siinä oli kaksi valkoista lack-hyllyä päällekkäin ja molemmissa reunoissa kromiset putket / jalat (neliön muotoiset, ei pyöreät). <br />
   <br />
   BoConceptilta saa kyllä tilattua tuota samaa tasoa kuin meilläkin, vaikkei heillä sitä enää perusvalikoimassa ole. BoConceptin oma myymälä löytyy Helsingin keskustasta ja kaikista Vepsäläisen liikkeistä voi myös kysellä. :)<br />
   <br />
   Boconceptin kuvastosta löytyy lähes samanlainen taso kuin meillä, kahdella hyllytasolla ja korkeus 74cm.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.boconcept.fi/konsolipoydat.aspx?ID=133042&imageid=5760&quot; target="_blank">http://www.boconcept.fi/konsolipoydat.aspx?ID=133042&imageid=5760</a><br />
   <br />
   Kuvassa on pähkinän värinen, mutta tuon kansilevyn värin voi valita monesta eri vaihtoehdosta. 🙂

 12. En tiedä saanko sinuun enään yhteyttä kun näin vanha ketju, mutta pakko edes yrittää ja kysäistä että mistä ihmeestä oot hommannu ton kuvan pitkän sivupöydän, etsin juuri tuollaista pöytää ikkunani alle nimittäin 😀

  1. Äippä: Kyseinen taso on BoConceptin, jota myy Suomessa Vepsäläinen. En tiedä onko tuota mallia saatavana enää, mutta heillä on melko laaja valikoima erilaisia sivutasoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *