Pieni maistiainen huomisen postaukseen :)

Miehen ystävä vinkkasi sisustusideasta, jossa keittiön ikkunan eteen on laitettu rentoilupaikka esim lukemiselle. Ikkunan edusta on kovin pieni, vain 180x210cm kokoinen läntti, johon ei ihmeitä mahdu. Nyt kun meillä kuitenkin on tuo valkoinen divaani ja valkoiseksi muutettu matala taso, päätimme miehen kanssa sommitella kalusteet uudella tavalla. 🙂

Tässä pieni maistiainen huomisillan postauksesta, jossa myös uusi TamTamimme esiintyy. 🙂

507dc56ec98c7e360e000005.jpg

507dc573c98c7e0460000014.jpg

507dc56fc98c7e9365000078.jpg

Meidän pikkuneiti nukahti vain 5 minuuttia sänkyyn menon jälkeen. Jäi iltasatukin ihan alkutekijöihin. 🙂 Ihan mahtava juttu, tämä mamma ei nimittäin ehtinyt nukahtamaan ja nyt ei edes väsytä enää. Käväisin saunassa rentoutumassa kiireisen päivän päätteeksi ja ajattelin hetken tapittaa televisiota ennen kuin väsy tulee uudelleen. 🙂

Huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

19 kommenttia “Pieni maistiainen huomisen postaukseen :)

  1. Irina: Toimii tosi hyvin! &hearts; Muutama blogini lukija ehdottikin jo aikoinaan, että kokeilisin tehdä tuohon kohtaan löhönurkan, mutta minulla ei ollut siihen sopivan kokoista istuinta. Nyt onneksi oli ja kun miehen kaveri sitä ehdotti niin pakkohan se oli kokeilla. Miehinen näkökulma on aika hieno, eikös?? 🙂

 1. hej kan du svenska? undrar var ditt sideboard vitt med crom ben kommer i från samt<br />
  lampan du har på den bredvid ljuslyktorna.?<br />
  <br />
  Tacksam för svar<br />
  <br />
  Du har en fin blogg o fint hem.<br />
  <br />
  Mvh<br />
  Eva

  1. Eva: My Swedish is very rusty, so I answer to you in english, if you dont´t mind… 🙂 <br />
   <br />
   The sideboard is BoConcepts Occa and bought it from Vepsäläinen. It was originally colored as walnut, but I did some fixing for it and put white plastic coating on top of it.<br />
   <br />
   You can ask the details directly from BoConcepts own brandstore, contact information below:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.boconcept.se/&quot; target="_blank">http://www.boconcept.se/</a><br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.boconcept.se/kundservice.aspx?ID=74146&quot; target="_blank">http://www.boconcept.se/kundservice.aspx?ID=74146</a><br />
   <br />
   The table lamp is bought from Anttila and it´s about three years old. I don´t know the brand or manufacturer, it was just named as Pacific- table lamp in the receipt. <br />
   <br />
   Thank you for your kind comment! &hearts; &hearts; &hearts; Have a great day! &hearts;

 2. Hei, tuohan on kiva idea! Ja sneakpeekin perusteella näyttää myös hyvälle! Mulla pyörii kotona aina vaan &quot;ylimääräisiä&quot; tuoleja, joten ehkä pitäisi harkita vastaavaa ideaa meillekin. 😉

  1. Jolindha: Kokeile ihmeessä! 🙂 Ideana tuo on nimittäin aivan ihana ja nyt kun meilläkin oli tuo divaani, niin pääsin kokeilemaan miltä käytännössä näyttäisi tuollainen oma pikku loossi. 🙂 Nyt meillä on vähän kuin pikku olkkari ja iso olkkari. :)<br />
   <br />
   Mukavaa päivää sinulle Jolindha! &hearts;

 3. Ihan oikiasti! Tosi, tositosi, tosi hyvältä näyttää!! Onneksi hoksasit sen teän tason ja tuunasit sen, ja nuo tuunatut kauniit korikki soppii hyvin tuonne 🙂 Nyt passaa vaikka bloggailla tuossa ja näkkee koko kodin kerralla 🙂 Ihana luku-löhö-rentoutumisnurkka &hearts; Tyylikäs, elegantti, upea, upea ja upea nurkkaus nyt &hearts;

  1. Meän Satu: Minustakin tuo on aivan ihana! &hearts; &hearts; &hearts; Lähes täydellinen, jos ei huomioi tuota kamalaa lattiaa. 🙂 Kuvissa sen oranssinen sävy vielä korostuu, nyt kun on pimeää ja valaistus on keinotekoista. 🙂 Parhaillaankin istun divaanissa ja kirjoittelen sinulle tätä vastausta. Kahvikuppini on uudella TamTamilla divaanin vieressä. &hearts;<br />
   <br />
   Tyttö touhuaa omia leikkejään olohuoneen puolella minun valvovan silmän alla. Tämä on siis ihan mahtava valvontapistekin tytön touhuille. Ei tarvitse koko aikaa nousta katsomaan, minne se neiti taas mennä viipotti, hih :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää sinulle muruseni! &hearts; &hearts;

  2. Hih 🙂 Emmie etes huomannu lattiaa 😀 ei se korostu ku kaikki on valkosta, nuo upeat kalusteet ne korostuu paremmin 🙂 Ei tuo teän oo kyllä niin paha ko vois olla mutta ku sie itte et tykkää niin sehän näyttää pahalta :)<br />
   Arvaappa tekkeekö mieli vaihtaa meilläki lattiaa 😀 Hioa ja sävyttää ainaki, ei siis koko lattiaa vaihtaa ku on ihan hyvässä kunnossa, mutta on niin kauhia homma ku ite assuu täällä ja 2 kissaa (tassunjälet märässä lattiassa!?) niin antaapi vielä olla 🙂 Ja tuo parketti on koko talossa lukuunottamatta keittiötä jossa on jo Ah niin ihana valkonen laminaatti &hearts;<br />
   Haaveilen vaan tällä hetkellä erivärisestä lattiasta kans 🙂 Väriä/sävyä en vielä tiä kuhan nyt haaveilen :D<br />
   Meillä ku on Upofloorin Saarni baroque tai jotenki sinnepäin tuo parketti nyt :)<br />
   Ihanaa päivää sinnekki uuella olostelualueella 🙂

  3. Satu &hearts;: Tuo lattia ei onneksi ihan pahasti tule esiin tuon Laastin värisen seinämaalin kanssa, kuin edellisen harmaan. 🙂 Itse haaveilen edelleen joko valkoisesta lattiasta, tai sitten antiikkiharjatusta, hieman harmaasta lautalattiasta (se voi olla myös laminaattia, jossa tuo kuosi =D). Vaihtoja on kyllä ihan liikaa ja moensti se mieli vaihtuu. 🙂 Lattian vaihto / laitto on niin iso projekti ettei parane paljoa vaihdella, hih 🙂 Mies sanoikin mulle että odotetaan vielä pari kolme vuotta, niin eiköhän se siihen mennessä ole varmistunut. Tsihhii. 😉 Teidän keittiön lattia on aivan ihana &hearts; Ja tykkään kovasti myös teidän saarni-lattiasta. &hearts; &hearts;

  1. Miia: Tykkään itsekkin tosi paljon. 🙂 odotappas kun näet illalla tekemäni postauksen kuvat… 😉

 4. Hei, <br />
  <br />
  Teillä ihana talo. Meidän perhe on muuttamassa uuteen asuntoon ja täytyy valita maali olohuoneen seinälle. Teidän keittiössä(tuon ihanan nahka divaanin takana) on ihanan värinen seinä, muistatko väriä?

  1. Heidi: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Meillä on kaikki seinät maalattu samalla sävyllä, eli Tikkurilan X487, nimeltään Laasti. Sävy on beigen ja harmaan sekoitus, ei viileä muttei lämminkään. Todella kaunis vivahde tuossa värissä. &hearts; &hearts; &hearts; Suosittelen!<br />
   <br />
   Maali on purkissa ja märkänä tummempaa, kuin kuivuessaan, joten älä säikähdä kun avaat maalipurkin alat töihin. 🙂 Lopputulos on kuivuttuaan aivan ihana, täydellinen! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *