Lukijan toiveesta: TamTam yöpöytänä

Ihana Nina esitti minulle toiveen, että kuvaisin uuden hopeisen Tamtam-jakkarani yöpöytänä makuuhuoneessa. Idea on loistava ja Tami sopii oikein hyvin myös siihen käyttöön. 🙂

Tässä Ninalle ja muillekin kuvia, miltä siro jakkara näyttää ison sängyn vieressä. Minusta todella kaunis yhdistelmä. <3

5080053dc98c7e4d69000016.jpg

50800531c98c7e4d69000011.jpg

50800545c98c7e1259000014.jpg

50800540c98c7ee047000015.jpg

50800535c98c7ee047000010.jpg

50800549c98c7e4b1e00001b.jpg

TamTam jakkaralla on korkeutta 45cm ja halkaisija on 30cm. Valaisimina meillä on Pentikin hopeoidut Rondo-jalat ja valkoiset Deco-varjostimet, joiden halkaisija on 29cm. Vaikka valaisin on melko kookas TamTamin kaveriksi, sopivat nekin mainiosti yhteen. <3

Nämä jakkarat ovat monikäyttöiset, sillä sopivat niin yöpöydiksi, sivupöydiksi kuin jakkaroiksikin. Pyöreän muodon ansiosta ovat turvalliset myös lastenhuoneeseen ja säänkestävän materiaalinsa vuoksi eivät säikähdä edes ulkokäyttöä. 🙂

Sateisen päivän iloksi alamme tytön kanssa kokkaamaan makaroonilaatikkoa ja odotamme, että pikkukakkonen alkaa. Ihanaa iltaa kaikille! <3

24 kommenttia “Lukijan toiveesta: TamTam yöpöytänä

  1. Nina: Niin minustakin! &hearts; &hearts; Ja teillä lamput sopivat vielä kauniimmin Tamien kanssa yhteen. &hearts; &hearts; Ole hyvä! &hearts;

  2. Ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta muistelisin, että olit vailla valkoista joulukuusta… Netanttilaan on nimittäin tullut joulutavarat =)<br />
   Tässäpä sellainen kuusi olisi:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=433438&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=38154&categoryId=32158&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=433438&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=38154&categoryId=32158</a&gt;

  3. Nina: Kiitoksia ihanainen vinkistä! &hearts; &hearts; &hearts; Käynkin heti tutustumassa heidän valikoimaan… 🙂

 1. Onpas kiva myös yöpöytänä! Meillä nuo Pentikin lamput ja aattelin Kartellin Stoneja yöpöydiksi, mut oliskohan tuo Tam Tam melkein kivempi…. Ku osais päättää.=) Olin ajatellut, että tulee liikaa kromia tuolla yhdistelmällä, mut näköjään olin väärässä. Jotkut tuollaiset sirot yöpöydät meillä on pakko olla.

  1. Jemina: Minulla oli aikomuksena hankkia myös Stone, mutta useiden sattumusten vuoksi se meni sivu suun. Nyt ei tosin enää harmita, koska tuo Stone korvaaja, tamtam on niin täydellisen upea. &hearts; &hearts; Jos nyt saisin kaiken tämän kokemuksen jälkeen päättää, ostaisin TamTamit ja nimenomaan tälläisenä Chrome Argent-värisenä. Kokonsa puolesta ovat Stonen kanssa täysin identtiset, joten väri / pinta on ainut ero. 🙂 valinta tulee olemaan varmasti vaikea, kun molemmat on ihania. &hearts;

  2. Meiltä löytyy 1kpl Stone ja olin ajatellut ostaa sille kaverin niin saisi yöpöydiksi. Mutta noita Tameja sais 2kpl yhden Stonen hinnalla! =D Ja Stonen voisi jättää olkkariin.&hearts;<br />
   <br />
   Kiitos tästä vinkistä! Tää on mun lempiblogi! &hearts;

  3. Jemina: Hinta on todellakin kohdillaan. 🙂 Ja tämäkin on ihan oikeaa designia, joten senkään puolesta ei tarvitse tinkiä. Hyvän ratkaisun mielestäni teit!<br />
   <br />
   Iso kiitos ihanasta kunniasta! &hearts; &hearts; *halaus sinulle Jemina* &hearts;

 2. Ovatpa todella kauniit! Kaunis kokonaisuus muutenkin koko makuuhuone! Ihana idea tuo valo myös sängynpäädyn päällä! 🙂

  1. Heidi: Kiitoksia! &hearts; Sängynpäädyn päällä on Ikeasta heräteostoksena kotiin kannetut led-valolistat (en muista merkkiä, mutta halvin mahdollinen, hinta alle kympin). Todella hyvä että nappasin ne mukaani, sillä olen tykännyt tosi paljon tuosta valosta päädyn yläpuolella. On miellyttävä valaistus silmillekin ja sopii hyvin esim lukemiseen. 🙂

  1. Dreamer: No niin sopii. 🙂 Arvaa harmittelinko äsken, kun siirsin Tamin takaisin divaanin viereen ja Kartellin Jollyn tuohon yöpöydäksi. 🙂 Mutta Jolly ei sopinut ollenkaan tähän omaan bloggailunurkkaani, joten pakko oli tehdä tuo siirto. 🙂

  1. J: Kiitoksia! &hearts; Sängynpääty on osa kokonaista sänkyä, joka on kauttaaltaan valkoista keinonahkaa. Sänky on tilattu Palorannan nettikaupasta ja on merkiltään saksalainen kare Design. Alla linkki:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.paloranta.org/product/2262/icecubes-sanky&quot; target="_blank">http://www.paloranta.org/product/2262/icecubes-sanky</a><br />
   <br />
   Itse sängynrungon sisällä meillä on Ikean 2 x 80cm leveät runkopatjat jalkoineen sekä paksu petari. Toki siihen voi tilata erikseen myös sälepohjan halutessaan ja laittaa joustinpatjat. 🙂

 3. Oi teidän makuuhuone ja koko asunto on mitä kaunein! Olen äitiys lomani myötä tutustunut blogiin jos toiseenkin, mutta kyllä oma koti valkoinen on on noussut suosikiksi! Harmi meillä ei ole Stockmannia lähimaillakaan, joten Hullut päivät jäävät aina välistä. (Nettikauppaan en vielä ole onneksi hurahtanut), mutta huomasin tänään Pentikin Rondo valaisimet Pentikin tehtaanmyymälöissä alennettuun hintaan 70€! Ajetutin sitten mieheni ja 5 viikkoisen vauvani Kuopiosta Varkauteen lamppunjalkojen takia. Kyllä kannatti!! Mieheni vaan totesi lopputuloksesta, että ostit sitten kromattuja lumiukkoja 🙂

  1. Petra: Aivan ihanan kommentin laitoit, kaunis kiitos sinulle Petra!!! &hearts;&hearts; <br />
   <br />
   Stockmannin nettikauppa on oma suosikkini, vaikka myymälätkin täällä Helsingissä on suht lähellä. Tykkään tehdä ostokseni rauhassa ja siihen ei useinkaan ole mahdollisuutta kuin iltasella, jolloin kaupat ovat jo kiinni. Siksi tuo nettikauppa on kuin taivaanlahja minulle! :)<br />
   <br />
   Tosi hyvällä hinnalla kotiutit kromatut lumiukot, hih. 🙂 Miehet on ihania, kun ne aina keksii näitä juttuja. Meidän kromiset maljakot ovat mieheni mielestä Pekka ja Pätkä, vertasi myös Linnanmäen Vekkula-laitteen peilisaliin, jossa yksi peili pidentää ja kaventaa ja toinen lyhentää ja leventää. 🙂 Samoin sanoi Linarin huonetuoksupullosta, että sehän on kuin kasvovettä tikuilla. HIH 🙂 Miehet…. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa sunnuntaita teidän perheelle!!! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Teidän kotinne on aivan ihana, monia ideoita olen löytänyt omaan kotiimme blogiasi lukiessa 🙂 Kiva on tuo teidän sängyn valkoinen päiväpeitto, mistähän se on? 🙂

  1. Henna: Kaunis kiitos sinulle Henna ihanasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Päiväpeitto on Stockmannilta ja heidän omaa Villa Stockmann-merkkiään. Tällä hetkellä sitä ei taida olla missään myymälässä, mutta nettikaupassa on sitä ruskeana vielä jäljellä. Toivottavasti saavat vielä yhden lisäerän sitä valkoistakin hankittua, tai ainakin saman tyylistä. 🙂

 5. Ihana blogi ja ihana koti! Itse ajattelin myös hankkia tam tamit yöpöydiksi, en vaan osaa päättää haluanko juuri nuo kromiset vai sittenkin valkoiset.. Voisit kuvailla joku päivä miltä näyttää valkoinen tam tam yöpöytänä ja päällä pentikin rondo valaisin 😉 kun eikös sulta löydy tam tamit valkoisena myös? 🙂

  1. sari: Mie ehdin myymään valkoiset TamTamit pois, joten en pysty tekemään postausta. Minun mielestäni tuo kromin värinen on ehdottomasti parempi, varsinkin jos sen kanssa on valaisin, jossa hieman metallia mukana. &hearts;<br />
   <br />
   Valkoinen on mattavalkoinen, joten se on hieman arkisempi kuin tuo krominen. Minusta makuuhuoneessa saa olla luxuksen tuntua ihan reilusti ja itse valitsisin ehdottomasti tuon kromatun. :)<br />
   <br />

 6. Mistä olet Tamtamit hankkinut , itse halusin kans hankkia yöpöydiksi, Teillä on aivan ihana koti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *