Seinäkello – kimallusta ja bling-blingiä

Tytön seinäkello saatiin aamulla kiinnitettyä seinälle ja se on aivan ihana. Tyttö on tietysti ihan innoissaan ikiomasta kellostaan, onhan hän maailman suurin prinsessa-fani ja perso timanteille. Taitaa olla äitiinsä tullut, hihii 🙂

Kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa, joten ne saavat puhua tällä kertaa puolestani. 🙂

508123b9c98c7e3e7f000018.jpg

508123c3c98c7e6f02000039.jpg

508123bec98c7e4015000044.jpg

508123b9c98c7e1c0e000037.jpg

Kello päätyi pitkän sommittelun jälkeen matalan Bestå-kaapin päälle. Seinälle on suunnitelmissa lisätä muutama Ikean pieni Lack-hylly, johon laitetaan esille tytön kauniita esineitä, kuten soittorasia ja vauvatossut. <3 Tätä suunnitelmaa joudun kuitenkin vielä miettimään, koska tahtoisin muutaman pienen seinäkoukunkin kiinnittää ja niihin ripustaa prinsessamekkoja yms. 🙂 Tila ei kaikkeen kenties riitä, enkä tahdo että tuo seinänpätkä menee liian sumppuun.

50811d1bc98c7e2639000003.jpg

50811d1ac98c7ef22c00001c.jpg

Ihanaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia “Seinäkello – kimallusta ja bling-blingiä

 1. Minä en ole koskaan ollut mikään suuri bling blingin ystävä, mutta tuo kello on kyllä aivan ihastuttava, ja moisen huolisin itsellenikin ihan koska tahansa! 🙂

  1. Coraline: Tuo kello on maltillinen, vaikka siinä onkin timangeja. 🙂 Sopii mielestäni myös aikuiseen makuun. Meinasin sen kähveltää omaan nurkkaukseeni divaanin yläpuolelle, mutta se ei olisi ollut reilua, kun tyttö niin kovasti timanttikelloaan odotteli ja hänelle alunperinkin ostettiin. 🙂 Ihana kello kaikin puolin. &hearts; &hearts;

 2. Kaunis kello, mieki ottasin tuon ittelle makkariin 🙂 Sais aamusin ja iltasin katella hieman blingblingiä 🙂 Ava on varmasti niin onnessaan uuesta &quot;harakka&quot;kellosta 😀 Pikkuharakka &hearts; (eli kiiltävää ja blongblingiä se olla pittää)<br />
  Ja se Tamtam siinä divaaninurkassa, nam!<br />
  Ihanaa viikonloppua 🙂

  1. Meän Satu: Me ollaan varsinainen harakka-perhe. HIH 🙂 Tuo kello on aivan ihana, ja mikä parasta, se ei tikitä lainkaan. 🙂 Itse en osaa nukahtaa huoneessa, jossa on tikittävä kello. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 3. Tuo kello on kyllä tosi kaunis. Jos meiltä puuttuisi seinäkello, saattaisin ostaa juurikun tuollaisen. Hauskaa perjantaita. 🙂

  1. Jen: Tuo on aivan ihana, ja luonnossa vielä kauniimpi ja kimaltavampi kuin kuvissa, olematta kuitenkaan mauton. 🙂 Suosittelen siis kovasti, ja extra plussaa näyttävästä 50cm halkaisijasta ja äänettömästä käynnistä. Kello ei nimittäin tikitä ollenkaan. 🙂

  1. Marjo: Kello on ostettu Stockmannin verkkokaupasta, alla sinulle suora osoite kelloon:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Diamond-kello/12725?itemId=12726&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Diamond-kello/12725?itemId=12726</a><br />
   <br />
   Kello on tosi iso ja näyttävä, kristallit hehkuvat valossa kauniisti kun kävelee ohi. &hearts; &hearts; Ja koska sekuntiviisaria ei ole lainkaan, se ei tikitä, eli pidä sitä ääntä mitä kellot yleensä. HIH 🙂 Itselleni se on plussaa, koska en osaa nukahtaa huoneessa jossa kellon tikittävä ääni. 🙂

 4. Voi vitsit kun on upea seinäkello, just täydellinen. Pitää alkaa miettimään mihin mä voisin tuollaisen meillä laittaa 😀

  1. Johanna: Se on aivan ihana ja ehkäpä täydellisin seinäkello koskaan, jonka olen nähnyt. &hearts; &hearts; Pari vuotta olen tätäkin hankintaa ehtinyt makustelemaan ja onneksi kelloa tuli uudelleen valikoimiin kun se vuosi sitten myytiin loppuun kaikkialta. :)<br />
   <br />
   Hinta on aika hyvä minusta, ei liian kallis vaan kohtuullinen. Halkaisija on 50cm, joten se n aika kookas. Ja vaikka tuota välkettä aika reilusti onkin, on se mielestäni vielä kohtuuden rajoissa ja maltillinen, sopii hyvin myös aikuiseen makuun. HIH :)<br />
   <br />
   Sisustus ja Sepustus-blogissa on saman näköinen kello olohuoneessa ja se on aivan upea! &hearts; &hearts; &hearts; Sopii siis tilaan kuin tilaan. :)<br />
   <br />
   Kauniita unia ja mukavat viikonloput! &hearts; &hearts;

 5. heipat! saako mainostaa että yksi pieni luotettava nettikauppa myy tuota ihanaa kelloa tosi edullisesti, tilasin itselleni ja se on sama kello kuin tuo pikku A:n kello:<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.muovikuisma.fi/index.php?page=shop.product_details&category_id=112&flypage=vmj_naru.tpl&product_id=1339&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71&quot; target="_blank">http://www.muovikuisma.fi/index.php?page=shop.product_details&category_id=112&flypage=vmj_naru.tpl&product_id=1339&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *