Tänään on todella hyvä päivä ja mieli ♥

Kuten otsikko kertoo, on minun päiväni ollut tänään varsin onnistunut ja kiva. 🙂

Sain kuulla tänään hyvin iloisia uutisia, jotka kenties antavat elämälleni hieman uudenlaisen suunnan. Olen haaveillut pienen ikäni muutamista asioista, joista osa on jo toteutunut ja osa on nyt kovaa vauhtia menossa sinne suuntaan. Tämä riemun määrä on aivan uskomaton ja minun on aivan pakko tulla tänne blogiinkin sitä purkamaan. JEEEEEE! 🙂 Vielä en uskalla teille kuitenkaan paljastaa asian yksityiskohtia, koska se liittyy tulevaan työhöni, mutta kenties myöhemmin teen senkin. 🙂

Hyvät uutiset eivät myöskään loppuneet tuohon, sillä sain sähköpostia Glorian Blog Awardsin tiimoilta. Minun blogiani olette ihanat ja rakkaat ihmiset käyneet sankoin joukoin äänestämässä, vaikken edes ole päässyt heidän listalleen ehdokkaaksi. Ihan mielettömän SUURI kiitos teille kaikille!!!! WAU!!!! <3 <3 <3 Minulle se on todella suuri asia, että olette nähneet vaivaa äänestääksenne blogiani. Kiitos siis vielä kerran!!! <3 <3 <3

Ja koska päivä on todellakin ollut ihan mieletön, käväisin postissa paketinhaku reissussa. Sieltä saapuivat mm. Stockmannilta tilaamani Linarin huonetuoksu, Philippin maljakot, pussilakanaa, alusvaatteita, mustat korkeavyötäröiset farkut…. Ja kaikki olivat juuri niin täydellisiä kuin toivoinkin. <3

Ettei tämä postaus olisi täysin kuvaton, räppäsin teille pari kuvaa Philippin kiiltävää terästä olevista maljakoista. <3

5081708fc98c7e502e000006.jpg

5081708ec98c7e346b000007.jpg

Loppupäivän otan rennosti ja nautiskellen. Tyttö vaikuttaa jo nyt todella väsyneeltä ja voisin uskaltautua arvioimaan, että vilperimme on onnellisesti yöunilla ennen kuin kello ehtii lyömään yhdeksää. Jos näin onnekkaasti käy (onhan tänään minun onnenpäivä =D), ajattelin saunoa, hörppäillä Marlin lemppari-glögiäni ja katsella leffan. Onko teillä suositella jotain hyvää elokuvaa??? Olen kaikkiruokainen, joten jokainen ehdotus huomioidaan! 🙂

Toivottelen teille kaikille aivan ihanaa iltaa ja viikonloppua! <3 <3 <3

Ps. Huomenna postailen pakettien sisällöistä ja erityisesti Linarin huonetuoksusta. <3 <3

41 kommenttia “Tänään on todella hyvä päivä ja mieli ♥

 1. Tänään klo 21 tulee Vitoselta Sarah Jessica Parkerin tähdittämä &quot;Avio-onnea Morganeiden tapaan&quot;. Itse ajattelin sen tutkailla. 🙂

  1. Irina: Sen leffan olen ehtinyt jo katsomaan, eikä ole kauaakaan aikaa. 🙂 Ihan super hauska ja tykkäsin kovasti. 🙂 Pidähän hauska leffailta Morganeiden parissa. &hearts;

 2. Oi, nyt täälläkin päässä alkoi jännittämään! Minun oma pikku veikkaukseni on, että sinut on kiinnitetty johonkin sisustuspainoitteeseen uuteen sarjaan. Olen jo jonkinaikaa ihmetellyt, miten vähän tv:n puolella on ymmärretty hyödyntää suosittujen bloggareiden osaamista. Tämä villi veikkaukseni voi mennä ihan mönkään, mutta menkööt sitten 🙂

  1. Satu: No ei nyt sentäs, hihii 😉 Suomalaisia sisustusohjelmia saisi kyllä olla enemmän, en tosin tiedä uskaltaisinko lähteä tuollaiseen hankkeeseen mukaan jos kutsu kävisi. 🙂 Idea on erinomainen, toivottavasti tv-kanavat nappaavat tämän idean jostakin. 🙂

 3. No kuulostaapa tosi hyvältä päivältä!=) Toivottavasti paljastat myöhemmin sen työhön liittyvän asian.<br />
  <br />
  Mukavaa perjantai-iltaa! =)

  1. Jemina: Kenties, kenties…. 😉 Työ on aina hyvin henkilökohtainen juttu, mutta toisaalta se ei ole mikään valtionsalaisuuskaan. Jokaisen on kuitenkin jotain työtä tehtävä. HIH 🙂 Ja aika avoimesti olen muutenkin kertoillut asioistani, joten miksipäs ei, kun aika on kypsä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

 4. Moikka!<br />
  <br />
  Löysin vasta noin kuukausi sitten blogisi ja se koukutti heti 🙂 Kiitos monista hyvistä ideoista, joita olen täältä löytänyt. Yksi ehdotus perjantai illan elokuvaksi on Holiday. Ihana! Sen jaksaa katsoa aina vaan uudelleen :)<br />
  <br />
  Hauskaa viikonloppua!

  1. Pirita: Kaunis kiitos kivasta kommentistasi ja lämpimästi tervetulloo tänne minun blogikotiini. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Holidaysta olen nähnyt joskus pienen pätkän ja se voisi olla juuri sellainen mitä haenkin. JOuluntunnelmaa, romantiikkaa ja huippunäyttelijät. JOOOO, sen mie kyl katson illalla. Kiitos vinkistä!!!! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle Pirita! &hearts; &hearts;

 5. Siitäkö hommasta, josta sillon joskus puhuttiin? Mahtavaa homma. &hearts;<br />
  Ihanaa viikonloppua sinne, nää lähtee remppaamaan kaksiota koko viikonlopuksi, tänään tosin on relax ilta. 🙂

  1. Image: Ei se, mutta sinne päin kuitenkin hieman. :)<br />
   <br />
   Mukavaa iltaa teille myös ja inspiroivaa ja onnistunutta remppavkonloppua! &hearts; &hearts;

 6. Ihana päivä sulla murunen ollut! &hearts;&hearts; Tuollaisista päivistä sa mielettömästi energiaa 🙂 ja iloa! Ihanaa! Rentouttavaa iltaa &hearts;

  1. Piia: Pitkästä aikaa tosi hyvä päivä ja niin hyvä mieli, ettei sitä sanoiksi osaa edes pukea. &hearts; Kiitoksia sinulle murunen ja viettäkää tekin kiva ilta! &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Voi Miia, tällaiset postaukset on niin ihania. Suotta niin monet ihmiset jättävät hehkuttamatta, kun on todella hyvä päivä. Tulee pirteä fiilis, kun saa lukea toisen ilolla tuottamaa tekstiä. Leppoista viikonloppua sinne valkoiseen paratiisiin! 🙂

  1. Janika: Olen kanssasi täysin samaa mieltä! 🙂 Onnistumisia ja ihania asioita pitäisi paljon enemmän tuoda esille, ne kun eivät kuitenkaan ihan jokapäiväistä herkkua ole. HIH 🙂 Jokaisessa päivässä on paljon hyvää, mutta tälläiset extreme-onnekkaat asiat ovat itselleni ainakin harvinaista herkkua. Tshihiii 🙂 Olen niin onnellinen just nyt, että toivoisin tämän päivän kestävän piiiiitkään. :)<br />
   <br />
   Rentoa ja mukavaa viikonloppua sinulle myös Janika! &hearts; &hearts;

 8. Useamman kerran telkustakin tullut ihana Family Man – perhe on paras, jännityksellä odotan tietoa uudesta kivasta työstäsi!

  1. t: Family man on ihan super hyvä! Olen nähnyt sen varmaan kuusi kertaa. 🙂 Kertoilen enempi tuosta työjutskasta vasta ensi vuoden puolella, kun homma starttaa. 🙂

  1. Cride: Ei ole mitään super speciaalia ja jänskää, mutta itselleni suuri unelmien täyttymys. &hearts; &hearts; &hearts; Kertoilen asiasta varmaankin ensi vuoden puolella… 😉

 9. Tämä saattaa nyt vaikuttaa sellaiselta &quot;täti-ihmisen&quot; kommentilta, mutta tiedätkö, että elämästä saa juuri sen, mitä siihen itse panostaa. Olen seuraillut blogiasi tovin ja ihailen energiaasi ja positiivista asennettasi elämään. Jos samalla ihanalla asenteella teet kaiken työssäsi ja elät elämääsi, on vain ajan kysymys, milloin toteutat unelmiasi yksi kerrallaan. Näin yritän itsekin elää ja se kyllä palkitsee 🙂 Säilytä energiasi ja pääset pitkälle. Onnea kivoista asioista, olkoon tämä lisänä siihen.

  1. Tuija: Aivan ihana ja kaunis kommentti, kiitos sinulle Tuija! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Olen oppinut siihen jo lapsena, ettei mitkään asiat tapahdu itsestään, vaan kaikki täytyy itse tehdä ja toteuttaa. Ja jos jotakin kovasti tahtoo, sen eteen täytyy nähdä vaivaa. Positiivinen asenne auttaa kohtamaan vastoinkäymisiä ja jaksamaan kulkea ylämäkeä, vaikka tuntuisi ettei jaksa enää. 🙂 <br />
   <br />
   Suhtaudun elämään hyvin optimistisesti, vaikka onhan sitä itselläkin kaiken näköistä ehtinyt sattumaan ja tapahtumaan. 🙂 Välillä elämä sitten palkitsee tehdyn työn ja nähdyn vaivan ja muutamat itkutkin, jotka on tullut tirauttaneeksi huonoina päivinä, hih. :)<br />
   <br />
   Sanottakoon sen verran, että minut YT-neuvoteltiin nyt hoitovapaalla ulos vanhasta työpaikastani, joka oli itselleni aika kova kolaus. Työ oli nimittäin todella mielekästä ja olin siinä erittäin hyvä. Ikäväkseni ns. tuurini oli huono, koska yrityskauppojen myötä koko työtiimi omistajia myöten vaihtui mammalomani aikana, eikä kukaan heistä tunne minua tai tiedä minusta juuri mitään. Tämän seurauksena sain sitten lähtöpassit ja kyllä tuli itkettyä hetki ihan huolella kurjaa kohtaloani. <br />
   <br />
   Kun yksi ovi sulkeutui, toinen aukesi. Oman aktiivisuuteni ansiosta saan nyt maailman ihanimman mahdollisuuden tehdä jotain vielä hienompaa ja parempaa, levittää siipeni täysin uusille maisemille ja samalla haastaa itseni rohkeasti uusiin haasteisiin. 🙂 Nyt olen maailman onnellisin, juuri tällä hetkellä. Ja tuntuu kuin kaiken olisi kuulunutkin mennä juuri näin, itkuineen päivineen. :)<br />
   <br />
   Sanasi ovat minulle suuri kohteliaisuus ja olen iloinen, että olen onnistunut välittämään omat tunnetilani teille asti pelkästään tekstin muodossa. Se on todella vaikeaa välillä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa perjantai-iltaa ja tunnelmmallista viikonloppua sinulle Tuija! &hearts; &hearts;

 10. Juuri näin. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu ja sitten sitä huomaa hetken päästä, että näinhän sen pitikin mennä! Nauti nyt, kun on sen aika 🙂

  1. Tuija: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Nautiskelen nyt ihan olan takaa ja hieman varastoonkin valmiiksi. 🙂

 11. Moikka, Tilasin myös blogisi innoittamana tam tamin ja on kyllä hieno! 🙂 Ainut miinus puoli on että päällystaso viettää sisäänpäin, ei ole aivan tasanen. Kyselisin oliko sullakin niin vai sainkohan viallisen yksilön?<br />
  Hyvää syksyn jatkoa! :)<br />

  1. Jenni: Minun Tamissa myös se kansi on hieman taipunut sisäänpäin, mutta se on ihan hyvä minusta. Esim valaisin tai kahvikuppi pysyy paremmin paikoillaan. 🙂 Edellisissä valkoisissa Tameissa oli toisin päin, eli ne oli aavistuksen kuperat ulospäin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa syksyn jatkoa sinulle myös Jenni! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Kiitos infosta! 🙂 Hyvä tietää, että kaikki ovat sellaisia kuperia, niin en lähde palautus operaatioihin.. en enää millään tuosta ihanuudesta olisi halunnut luopuakaan 🙂 Ja Paljon Onnea uusiin työkuvioihin!!

  3. Jenni: Luulen että nuo kaikki on samalaisia, käyttötarkoitus kun taitaa pääasiassa olla se jakkara, vaikka minusta tuo on ehdottomasti maailman makein pikkupöytä. HIH 🙂 Lamppu ainakin pysyy tuossa todella tukevasti paikoillaan, toki riippuu varmaan valaisimesta tuo meidän Rondo esim. Ei keikkunut juuri lainkaan vaikka tönäisinkin pöytää testiksi. :)<br />
   <br />
   Kiitoskiitos! &hearts; &hearts; Ihana olet! &hearts; &hearts;

 12. Ihana postaus Miia &hearts; Oon onnellinen puolestasi hyvistä uutisistasi ja jään myös innolla odottamaan että kerrot ne meillekkin!:)<br />
  Holiday on ihana leffa,oon nähny monesti ja aina se on yhtä ihana!:)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle ja ihanaa leffailtaa!:) &hearts;<br />
  <br />
  <br />

  1. Niina: Kiitoksia sinulle Niina! &hearts; &hearts; *halaus*<br />
   <br />
   Holaiday lähtee kohta pyörimään ja ilta naposteltavat valmistuvat parhaillaan uunissa, namkis minipizzoja, niitä pieniä pyöreitä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinne myös! &hearts; &hearts;

 13. Ihana postaus, positiivisuus välittyy tännekin puolelle näyttöä! 🙂 Hienoa, että oma vaivannäkö palkitaan ja saat tehdä sitä, mistä pidät! Toivottavasti kuulemme lisää uusista haasteista myöhemmin. :)<br />
  <br />
  Mukavaa perjantai-iltaa! &hearts;

  1. Jenni: Kiitoksia!! &hearts; &hearts; Enköhän mie rohkene teillekin kertoilemaan asioista ensi vuoden puolella sitten. HIH 😉 <br />
   <br />
   Mukavaa iltaa sinulle myöskin! &hearts; &hearts; &hearts;

 14. Ihana juttu Miia, en malta odottaa että paljastat lisää! &hearts; <br />
  Ja muuten, Holidayta olisin ehdottanut minäkin! :)<br />
  Niin ja noi uudet maljakot, IHANAT!

  1. Mia: Holiday tuli eilen katseltua ja vitsit se oli ihana leffa. Nessut kädessä nyyhkin tuossa sohvalla ja kittasin litran glögiä nassuuni. &hearts; &hearts; &hearts; Snif. :)<br />
   <br />
   Ensi vuoden puolella alkavat uudet työkuvioni enkä malttaisi odotella enää ollenkaan. Kertoilen niistä teillekin sitten, se koskettaa kuitenkin omaa elämääni niin paljon ja varmasti muutenkin näkyy blogini puolella jonkin verran tuo muutos elämässäni. 🙂

 15. Ihanaa että tapahtuu ihania asioita &hearts;<br />
  Postailinkin just tällä viikolla makkarin taulustani jossa komeilee nyt mun motto: Sitä saa mitä tilaa. Olen kanssa sitä mieltä että itse on vastuussa omasta onnestaan ja unelmien toteutumisesta. Mulla on töitten suhteen vähän samantapainen tilanne kuin sulla, kohti uusia juttuja ja varmasti jotain paljon parempaa mennään 🙂

  1. LittleB: Niin on! &hearts; &hearts; Kyllä piristää mieltä kun saa välillä tälläisiä suuria onnistumisia elämässä. :)<br />
   <br />
   No höh, ihan kurjaa kun sinullakin on häsmänkäkkää työkuvioiden kanssa, se syö ihmistä kun ei oikein tulevasta ole tietoa. 🙁 Kaikki tsemppaus täältä sinulle, kyllä asiat aina järjestyy parhainpäin ja välillä jopa paljon paremmaksi. 🙂 *halaus*<br />
   <br />
   Mukavaa lauantaita sinulle B! &hearts;&hearts; &hearts;

  2. Niin, pakko se on uskoa, että vaikka tässä on millasessa suossa rämmitty, niin kyllä kaikki aina lopulta järjestyy kun jaksaa uskoa niin :)<br />
   Halit sinnekin ja ihanaista lauantaita &hearts; &hearts;

 16. Moi, ja onnea onnea paljon uusille haasteille! =)<br />
  Ja onnea myös Blog Awards hommasta, sain samanmoisen postin itsekin… Mieletöntä! :)<br />
  Pidetään kiva viikonloppu.

  1. Nanna: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Ihan mahtava fiilinki kyllä, pakko myöntää. :)<br />
   <br />
   Tuo blogiposti oli kyllä myös aivan ihana yllätys, kävin itse antamassa ääneni silloin kun se starttasi ja unohdin sittemmin koko jutun. En tullut edes ajatelleeksi että minuu saattaisi joku ihana äänestää, kun en ollut listalla lainkaan, hih. 🙂 Wau todellakin!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja onnea myös sinulle kovasti!!! Oletko menossa sinne paikan päälle käymään??? Itse en tiedä pääsenkö, mutta kovasti tekisi mieli kyllä mennä. 🙂

  2. Oli vähän hankalaan aikaan. Olen seuraavana päivänä menossa Jyväskylään ja kun täällä perähikiällä asuu, niin ei aivan helposti joka suuntaan pysty repeämään. Olis ollu kyllä kiva käydä, ja vaikka tavata teitä kanssablogistejakin 🙂

  3. Nanna: No voi kökkö. En tosin tiedä pääsenkö itsekkään menemään sinne, kun miehellä on oma meno juuri samalle illalle sovittu. Jos en saa siskoa hoitamaan niin aika mahdottomalta näyttää sitten. <br />
   <br />
   Ehdottomasti olisi ihana tavata isollakin porukalla, täytyisi melkein kehitellä joku jätti-iso blogimiitti, jonne kaikki halukkaat saataisi paikalle. &hearts; &hearts; &hearts; Loppuvuosi on varmaankin monelle kiireinen, mutta kenties keväälle saisi sumplittua jonkinlaisen miittingin… pitäisi vain keksiä paikka jonne mahtuisi parisataa henkeä. HIH 🙂

  4. No ehdottomasti pitäisi, ja silleen hyvissä ajoin päivät luukkoon, ettei tule pustkista yhtäkkiä tänne takahikiälle (toisin kuin tämän awards-kutsu) :)). Niin pääsee täältäkin sitten jollain resiinalla sinnepäin. Olis aivan huippua kyllä. <br />

  5. Nanna: Joo, olisi hyvä että päivämäärä ja paikka olisi kaikilla tiedossa jo kuukautta aikaisemmin ainakin, jotta pystyy järjestämään vapaata. 🙂 Tuo Glorian ilta tuli aika pienellä varoajalla. Tänään pitäisi ilmoittaa, pääsenkö paikalle vai en ja minulla ei ole lainkaan tietoa. Snif. taitaa jäädä väliin siis tämäkin. :(<br />
   <br />
   Mutta täytyisi kyllä saada sovittua ensi keväälle iso miittinki, en vaan tiedä kuinka sen voisi toteuttaa ja miten saisi viestiä levitettyä kaikkialle… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *