Vaatekaapilla… ja muutama uusi hankinta

Samalla kun kuvasin uusia vaatepuolen ostoksiani, päätin kuvata samalla koko vaatekaapin. 🙂 Omassa kaapissani on pienoinen sotku, mutta koska se ei toistaiseksi ole johtanut totaaliseen kaaokseen, annan sen vaan olla. 🙂

Ekana ne Hullujen Päivien ostokset:

Calvin Kleinin nuden väriset alusvaatteet; t-paita liivit ja hipstersit, joissa takapuoli pelkkää pitsiä. Se tuli yllätyksenä, mutta on ihan kivannäköinen joten saavat jäädä. Näiden liivien mitoitus on aika pientä, tiesin sen jo entuudestaan ja osasin ottaa normaalia kokoani yhden koon isompana nämä liivit. Alushousut taasen ovat tosi reilut, pienempikin olisi mennyt. 🙂

50827d3dc98c7e1b750000e7.jpg

Olen metsästänyt näitä alla olevia mustia Pieceksen farkkulegginsejä jo tovin. Malli on Funky Highwaist, eli hyvin korkeavyötäröinen. Näissä yksilöissä on kultainen vetoketju alaselässä ja se on juuri se syy, miksi nämä olen tahtonut. Eivät näytä niin paljoa aluskalsareilta, kun ne laitan jalkaani. 🙂

Valkoisen shifonkipaitiksen ja korkkareiden kanssa nämä pökät sopivat myös juhlavampaan menoon. 

50827d41c98c7e653c000030.jpg

50827d3cc98c7e653c00002b.jpg

Sitten sinne kaappiin…

Vasemmalla minun puoli ja oikealla miehen. Miehellä onkin kaikki pinot ja kasat pysyneet siistinä, minulla on paitapino ylähyllyssä ihan vinksallaan ja alempana on Hullari-jemmani. 🙂

50827f44c98c7efa2900009c.jpg

50827f37c98c7e971100001a.jpg

50827f2ec98c7e1b750000ec.jpg

50827f2fc98c7e1d6a000024.jpg

50827f3bc98c7e971100001f.jpg

50827f33c98c7e1d6a000029.jpg

Illemmalla postailen teille sisustusostoksistani, joita on tullut tehtyä viimeaikoina aivan liikaa. 🙂

Viettäkää kiva päivä! <3

16 kommenttia “Vaatekaapilla… ja muutama uusi hankinta

 1. Olen piipahtanut täällä päivittäin jo jonkin aikaa, enkä ole tainnut ennen kommentoida, mut nyt on pakko. Ai jumankauta mä oon kade noin siististä vaatekaapista! 😀 Yks vaatepino vähän vinossa ja se on &quot;pienoinen sotku&quot; 😀 Ihan mahtavaa, että saat pidettyä teidän kaapit ja komerot noin hyvässä järjesteyksessä, mä vaan haaveilen siitä ja yritän imeä sen verta inspiraatiota näistä sun kuvista, että saisin meidän vähän isommat sotkut edes jonkinlaiseen kondikseen. Tuntuu, että kaikki paikat pursuu tavaraa ja aika ei vaan riitä sen kaiken läpikäymiseen ja järjestelyyn… Olen nyt itse alkanut pyrkiä kohti vähempää tavaramäärää ja suurempaa järjestystä, mutta eteneminen tavoitetta kohti on tuskallisen hidasta (ja haastavaa, kun on naimississa hamsterin kanssa!). Täytyy kai vaan hyväksyä, että aikajänne tässä projektissa on piiiitkä.<br />
  <br />
  Oho, tulipas pitkä kommentti 🙂 Kiitti kivasta blogista, teillä on tosi kaunis koti ja kuten sanottu, saan täältä inspiraatiota omiin sisustus ym. kotiprojekteihin.

  1. Anna: Ihanaa että laitoit kommenttia! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos! :)<br />
   <br />
   Olen karsinut todella paljon turhia vaatekappaleita pois ja nyt olen aika tyytyväinen tuohon määrään. Kaikkea on sopivasti ja jokaista vaatetta tulee käytettyä kuukausittain (paitsi yhdet farkkuleggarit on jäänyt aika vähälle käytölle). Korkkkarit tosin on harvinainen näky mun jalassa, mutta sekin muuttuu taas, kun pääsen takaisin työelämään.<br />
   <br />
   Meillä mies on onneksi kanssani samoilla linjoilla, eli turhaa ei tarvita. Mies tosin käyttää vaatteet aikalailla loppuun asti, ennen kuin ostaa uutta tilalle. Itse pyrin samaan, eli mietin tarkoin mitä haluan ja tarvitsenko sitä todella. Valkoiset trikoopaidat menevät nopeasti huonoon kuntoon ja niissä vaihtuvuus onkin nopeaa. H&amp;M:n ja Seppälän trikoopaitoja olen ostellut, niissä on hyvä hinta-laatusuhde.<br />
   <br />
   Minulla meni kaappiprojektissa kaiken kaikkiaan noin 2-vuotta, ennen kuin lopputulos on ylläolevan mukainen. Ennen meillä makuuhuoneessakin 6 kaappia ja kaikki tietysti tupaten täynnä. Vuonna 2009 menetin hermoni aika pahasti ja viimeisen kerran, nappasin tyhjän jätesäkin ja nakkelin sinne kaikki vaatteet ja kengät joita en ollut käyttänyt viimeiseen puoleen vuoteen tai koskaan (niitäkin oli vinot pinot, hintalappuineen päivineen). Säkkejä tuli sillon kaksi ja ne oli aivan täynnä. Muistaakseni pelkkiä vaatekappaleita oli 70kpl kengät päälle. HUH :)<br />
   <br />
   Myöhemmin sain karsittua vielä noin kolme säkillistä lisää ja tämän hetkinen tilanne on erinomainen. Jos jokin vaate hajoaa tai on tullut tiensä päähän, niin siinä vaiheessa vasta hankin korvaavan tilalle. :)<br />
   <br />
   En tiedä toimisiko tämä idea, mutta voisit laittaa miehesi &quot;turhat&quot; vaatteet ja kengät säkkeihin ja laatikoihin ja varastoida ne huspois. Eli sellaiset, joita ei hän ei koskaan käytä, muttei niitä &quot;raaski&quot; poiskaan antaa / heittää. Voitte yhdessä katsoa ne läpi esim vuoden kuluttua. Takaan että miehesikin mieli on siihen mennessä muuttunut, vaikka nyt vastustaakin kovasti. Ensimmäinen avomieheni oli ihan kamala hamsteri ja hänen kanssaan tuo taktiikka toimi. Ei tosin helposti, mutta toimi kumminkin. HIH :)<br />
   <br />
   Tsemppiä operaatio-kaapinraivaukseenne! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 2. Kivoja hankintoja! Tosi kiva tuo kultainen vetskari farkkujen takana. Olisi kiva jos innostuisit tekemään joskus vaikka lisää asupostauksia, esimerkiksi juuri noista farkuista :)<br />
  <br />
  Ps. Vautsi miten siisti vaatekaappi! Itsekin viikkailen aina vaatteeni ja kaappi näyttää aika kivalta, mutta silloin kun tulee kiire laittautua, ovat kaikki juuri viikatut vaatteet sen vaatekriisin jälkeen aivan hujan hajan ympäri taloa 😀

  1. Dreamer: Asupostauksetkin onnistuvat toki, tarvitsisin vain hieman omaa rauhaa, jotta voin pelleillä peilin edessä kameran kanssa. HIH 🙂 Se on tosi hankalaa tytön kanssa… :)<br />
   <br />
   Vaatekriisien jälkeen minunkin kaappi näyttää, öööö, tyhjältä. 🙂 Kun kaikki vaatteet ovat hujan hajan pitkin huushollia ja varsinkin meidän sänkyä. 🙂 Onneksi pahoja vaatekriisejä ei enää tule kuin kerran puolessa vuodessa. Ennen tuli lähes päivittäin, kun valinnanvaraa oli hieman liikaa (lue kaappi täynnä vaatteita joiden olemassa olostakaan ei ole havaintoa =D)

  1. irina: Tuo on uusi malli olevinaan, mutta minusta ihan samanlaiset kuin sinunkin. Saattaa tosin olla hieman vielä korkeampivyötäröiset, minulle tulee ne todella ylös.<br />
   Oliko sinulla myös kultainen vetoketju?? Materiaali on ainakin ihan sama…. ja liian pitkät lahkeet, niin kuin aina. 🙂

  2. On mullakin kullan värinen vetoketju takana. Ja lahket todellakin on liian pitkät, saa olla taittelemassa ja kääntelemässä, että saa lahkeet sujautettua nilkkureiden tai saappaiden sisään (ja silti näyttää ryttyseltä). Mullahan on noi mustat ja tummansiniset. 🙂

  3. Irina: taitaa samat pöksyt olla. 🙂 Tosi kivat ja mukavat päällä, mutta nuo lahkeet…. 🙂 Taidan omat punttini lyhentää, koska en tykkää ruttulahkeista, ainakaan näin paksussa materiaalissa ja varsinkaan saappaan sisällä. Auts, kun ne painaa nilkkoja, pakko on taitella ja kääntää ne ja ängetä sukan sisään. HIH :)<br />
   <br />
   Mut kun ei ole niitä mallin kinttuja, niin minkäs teet… 😉 Sama ongelma on yleensä aina, oli housut mistä hyvänsä… 😀

  4. Irina: Se ei ole vaikeeta itsekkään tehdä, jos vaan saa ompelukoneen lainaan jostain. 🙂 Ompelimo veloittaa parisen kymppiä eli ei kovin paha hinta, jos konetta ei löydy lainaksi tuttavilta tai kavereilta. Minun siskolla onneksi on kone itsellään, joten saan hänelle tyrkättyä housut lyhennettäväksi. Itsekin voisin sillä tosin ommella, mutta sisko ei enää anna, kun sain jo kertaalleen rikki. HIH 🙂 Olen tunari. 🙂

 3. Heippa! Luen blogiasi säännöllisesti, mutta olen maailman huonoin jättämään kommenttia. Itselläni on 5kk ikäinen tylleröinen ja toivoisinki että tekisit postauksen Avan vaatekaapista ja syys-talvivaatteista 🙂 Kotinne on aivan kadehtittavan ihana! &hearts; Joku ihme valkoinen vimma itsellekki on iskenyt ja kaikki tummapuu etc. ahdistaa ja tilalle on jo osa saatu vaihdettua valkoiseen 🙂

  1. Lara: Tosi ihana juttu, että laitoit puumerkkiä ja jätit kommentin! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Laitan ehdottomasti ylös tuon idean Avan vaatepostauksesta. En tosin tytön päällä välttämättä onnistu niitä kuvaamaan, enkä viitsi typykkää kiusata vaikka hän tykkääkin vaihdella vaatteita pitkin päivää. HIH 🙂 Voisin ensiviikolla tämän toteuttaa… kelitkin ovat jo sen verran vilpoiset, että aihe on ajankohtainenkin. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen vinkistä! &hearts; &hearts; Tule ihmeessä vinkkailemaan ideoita jatkossakin ja jos tahdot tietää / lukea jostakin enempi, niin toiveita tulemaan vaan. 🙂 Ja kaunis kiitos kivasta kommentistasi!!! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa lauantai-iltaa teidän perheelle! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Arvostan kovin tuota järjestelmällisyyttä :D<br />
  …ja edelleenkin sitä mieltä, että asupostaukset pitää olla vaatteet päällä tyylisiä ;)<br />

  1. enne: Mä olen kaappipoliisi, hihiii 🙂 &quot;Rivit suoraan ja sassiin tai putkaan mars&quot;. =D<br />
   <br />
   No njaa juu, en nyt kuitenkaan ehkä alusvaatteita ajatellut kuvailla päälläni, jos siihen viittaat, HIH 😉 Vaikka ei siinä mitään, kyllähän muotiblogeissakin esitellään bikinitkin, niin miksei alusvaatteetkin… 🙂 Itse en kylläkään rohkene kumpaankaan enää näin 30-v kynnyksellä, vaikka tanssin kautta onkin tullut joskus aika pienissä vermeissä keikisteltyä ihmisten edessä. Thihii :)<br />
   <br />
   Asukuvien ottaminen on muuten super vaikeeta. Ei sitä tajuakaan, miten kinkkistä se on kun muotibloggaajien omat asukuvat on aina niin helpon näköisiä &quot;täs oon ja räps, täydellinen kuva&quot;. Minulla on varmaan sata asukuvaa koneella ja kaikki on aivan kamalia. Vaikken enää ole niin kriittinen itseni suhteen, niin en kuitenkaan tahdo tänne blogiin laittaa tuollaisia kamalia kuvia missä näytän ihan vinksahtaneelta. 🙂 Ja tytön pyöriminen jaoissa on myös hieman rajoittava tekijä, minun pitäisi tyttökin stailata päivän asuun ja samaan kuvaan saada sitten molemmat.=D<br />
   <br />
   Kivaa sunnuntaita! &hearts;

 5. Aivan mielettömän ihana vaatekaappi. Niin siisti ja ennenkaikkia pieni! Itse en saisi ikinä karsittua noin vähiin vaatteitani. Onko sinulla kesäksi ja talveksi samat vaatteet? Olen mykistynyt ja kateellinen:)

  1. Sinikarhu: Käytän aika pitkälti samoja vaatteita täpi vuoden. Tosin talvelle on tietysti untuvatakki, toppahousut, pipoja ja tumppuja… Muuten ei juurikaan eroa ole. :)<br />
   <br />
   Vaatteissani toistuu aina samat sävyt, valkoinen, beige ja musta sekä farkut tummansinisenä. Joskus käytän myös peruspunaista, mutta sekin käy mihin vuodenaikaan tahansa. <br />
   <br />
   Vuodenaikojen ja sään mukaan päällä on joko enemmän tai vähemmän kerroksia. Kesäisinkin on joskus niin viileää, että neuleita tulee käytettyä. Ja talvella vastaavasti saattaa päällä olla toppi / teepaita, pitkähihainen trikoo sekä neule. :)<br />
   <br />
   Monta vuotta olen tehnyt töitä tuon eteen, että olen saavuttanut itselleni lähes täydellisen vaatekaapin sisältöineen. Ikinä ei ole pukeutuminen ollut niin helppoa ja mukavaa kuin nyt. Kaikki osat sopivat toisiinsa ja jokainen vaatekappale on yhtä ihana. :)<br />
   <br />
   Itse aloitin aika radikaalisti aikoinaan, kun menetin hermoni hirveän kaaokseen. Nappasin jätesäkistä pussin suun auki ja nakkelin sinne kaikki tylsät, käyttämättömät, rumat ja väärän kokoiset, puhumattakaan näistä &quot;what was I thinking&quot;-yksilöistä. 🙂 Tämän voisi toteuttaa myös hieman lempeämmin, eli karsit kaikki pois mitö et ole käyttänyt puoleen vuoteen tai ovat muuten hyvin vähällä käytöllä. Myös nyppyiset ja nahistuneet vaatteet sekä selkeät virheostokset. Sitten pussi kylmästi kiinni ja varastoon. 🙂 Tällöin olet karsinut turhaa pois, muttet ole kuitenkaan menettänyt mitään, sillä ne ovat sinulla vielä olemassa ja tarvittaessa saatavilla. 🙂 Takaan kylläkin, ettet tule koskaan pussista hakemaan mitään. Vuoden kuluttua voit kurkata pussiin ja todeta naureskelleen &quot;what was I thinking&quot;. :)<br />
   <br />
   Tsemppiä projektiisi, jos siihen (ja kun! =D) siihen ryhdyt! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *