Joulu lähestyy…

Olen aikamoinen joulufani ja olen ehtinyt suunnittelemaan joulun sisustuksenkin jo valmiiksi. Värejä meille ei tule tänäkään vuonna, vaan valkoisella ja hopeisella mennään. 🙂 

Joulujuttuja on alkanut ilmestymään kauppojen hyllyille ja esim NetAnttilaan on putkahtanut aika ihania sisustusjuttuja jouluksi. Itse naputtelin tilauksen menemään, sillä valkoinen tekokuusi oli tarkoitus hankkia ja tuoltahan se löytyi. Kuvan perusteella kuusi on hyvin muhkea, joten ei ollut vaikea tehdä ostopäätöstä. Varsinkaan kun korkeusvaihtoehtona oli 210cm, joka on meille juuri sopiva. <3

Tämmöiset klikkasin kassan kautta kotimatkalle:

50841493c98c7ea449000002.jpg

50841499c98c7eaa2c000088.jpg

5084149fc98c7e2c7500001d.jpg

508414a3c98c7ee520000096.jpg

Ylläolevien lisäksi löysin muutaman muunkin kivan jutun, joita jäin vielä arpomaan… ostaako vai eikö. 🙂

5084155dc98c7ee2200000b7.jpg

50841551c98c7ee52000009b.jpg

50841551c98c7ea449000012.jpg

50841557c98c7eaa2c000093.jpg

Varsinkin nuo alimman kuvan kolme Elexi-valopyramidia houkuttelisivat. Prismassa nuo jo näin ja meinasin kotiin ne kiikuttaa. Valon sävy ei ole luonnossa aivan noin keltainen, kuin tuossa mallikuvassa. Hmmm, jään vielä harkitsemaan. 🙂

Jokos te olette ehtineet suunnitella joulua tai tehdä hankintoja??:)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

33 kommenttia “Joulu lähestyy…

 1. Moi Miia! Aivan sama kuusi, minkä minä hankin kyseisestä paikasta viime jouluna. Kuusi oli aivan ihana, joten voin luvata, että hyvän ostoksen teit 😉 Ihania juttuja olit klikannu kyllä muitakin 🙂 Minä myös NIIIIIN olen jouluihminen, mutta valitettavasti olosuhteiden pakosta oma joulu jää tänä vuonna vähän pieneksi koristuksiltaan… ensi vuonna sitten 😉

  1. Suvi: Jes, mahtava juttu! &hearts; &hearts; Hieman kyllä epäilin, että onkohan tuo kuva kuinka paljon photoshopattu, mutta hyvä että se on oikeastikin aivan ihana! :)<br />
   <br />
   No höh, kurjaa. 🙁 Mutta toisaalta pienikin joulu voi olla aivan ihana ja paljon tunnelmallisempikin. &hearts; &hearts; &hearts; Muutamia koristeita, tunnelmavaloa ja ihanaa ouluista musiikkia. Frank Sinatra on oma suosikkini ja hänen joululevyään veivaan sata kertaa joulukuun aikana. :)<br />
   <br />
   Ei meilläkään isosti joulua vietetä, tuo kuusi tulee ja muutamat jouluvalot ajattelin viritellä. Siinä se. 🙂 Tekstiilejä tietysti lisään, mutta ne saavat olla kauan joulun jälkeenkin esillä, eli eivät ole pelkästään joulua varten nekään. 🙂 Hyvin rauhallinen ja intiimi joulu oman pienen perheen kesken on tarkoituksena. Ja jos meidän neiti soisi meille aikuisille omaa aikaa aattoiltana niin toiveeni on täyttynyt. Emme myöskään aio ostella kovinkaan montaa lahjaa tänä jouluna, vaan keskittyä enemmän yhdessä olemiseen ja tekemiseen. Pulkkamäkeen olisi ihana päästä, jos vain sitä lunta on maassa siinä vaiheessa. &hearts; &hearts; Hyvin arkisia haaveita siis minulla tuon joulun suhteen. :)<br />

  2. hei Suvi! Onko teillä tuo 210 korkea kuusi? Kuinka leveä se on? Mietin vaan että mahtuuko kuusi siihen mihin olin sen suunnitellut, se näyttää tosi leveälle ja upean muhkealle &hearts;

 2. Vau, onpa kyllä muhkea kuusi! Näen tuon jo teillä 🙂 Oon minäki jo miettinyt joulusisustusta ja muuten meillekin tulee hopea-valkoinen joulu, mutta miehen toiveesta olohuonetta piristetään pienillä punaisilla yksityiskohdilla. Mun mielessä siitä tulee hieno vaikka punaista oon aika paljon karsastanutkin aiemmin. Vihreää ei kyllä tule, on totuttelu varmasti niihin punaisiin yksityiskohtiinkin.

  1. H: Ihanalta kuullostaa teidän suunnitelma. &hearts;&hearts; Punainen on todella kaunis pieninä ripauksina siellä täälläm varsinkin valkoisen ja hopean kanssa. Itse meinasin vuosi sitten sisustella valko-hopea-punaisella, mutta jätin sitten viimetipassa punaisen pois. :)<br />
   Teille tulee todella kaunis joulu! &hearts; Ja ihanaa, että mieskin saa osallistua &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Me mennään samalla reseptillä kuin viime vuonna, sillä erotuksella että tälle vuodelle tulee enemmän hopeaa ja varsinkin kimallusta ja blingiä melko reilusti. Tahdon sellaisen Winter Wonderland-tyylisen lumimaan… &hearts; &hearts; &hearts; Mies on edelleen aidon kuusen kannalla, mutta hänelle onneksi sopii tuo valkoinen kuusi myös. 🙂 Hän saa halutessaan hakea toki pikkuisen pöytäkuusen meille, tai ison aidon kuusen parvekkeelle, mutta sisään en tahdo neulasia. Ainakaan vielä, kun Ava on niin pieni ja ylikiinnostunut kaikesta. 🙂

 3. Ihania joulujuttuja! Meillekin tulee tänäkin vuonna koristeissa olemaan vain valkoista ja hopeaa, ne on vaan niin ajattomia ja tyylikkäitä sävyjä!<br />
  Tilasin muuten Mandille Clasun verkkokaupasta tuon tähtivalaisimen, ja se olikin sellaista ohuen ohutta &quot;kova&quot;muovia…lähinnä sellaista, mihin joskus pakataan jotain tuotteita, sellaista velmua. Ja lisäksi se oli tuhannen murskana, eihän tuollainen ohut muovi kestä mitään kolhuja joita se oli paketissaan ollessaan saanut 🙁 <br />
  Testasin kuitenkin valaisinta ja ihana se olisi ollut jos materiaali olisi toinen! En uskaltanut edes vaihtaa, palautin vaan, sillä ei p*ska laatu paremmaksi muutu vaihtamalla ;)<br />
  Mutta tähdet heijastuivat tosi kivasti lamppuun ja lampun ulkopuolellekin hämärässä! Harmi vaan että liikkeissäkin nuo lamput on pakattuina laatikoihin joita ei kai olisi suotavaa mennä aukomaan, uskoisin että suurin osa näistä valaisimista on palasinan paketissaan, niin murusina se meidän yksilö oli.

  1. J: No voehan nyt sanonko mikä! Ärgggg, tuollainen on niin ärsyttävää, kun kovlla innolla odottaa paketin avaamista ja ihanaa juttua… ja sit se on rikki. Niin raivostuttavaa ettei tosikaan. Hyvä että tulit vinkkaamaan minulle tuosta laadusta, jätän suosiolla sen hankkimatta. Edellisvuonna oli myynnissä saman näköisiä, mutta ne oli riisipaperia metallikehikossa. Nyt harmittaa, etten ostanut silloin… Sama juttu oli muuten Elloksen yksien ihanien metallisten lyhtyjen kanssa. ne on aivan täydellisen näköiset, mutta kaikki palautteet joita tuote oli saanut oli negatiivisia. Lyhtyjen lasi on niin ohutta, että ne on olleet aika monet (elleivät jopa kaikki) rikki ja pirstaleina pahvipakkauksissaan. Jätinpä tilaamatta sitten nekin. <br />
   <br />
   Toivottavasti vielä löytyy jostain ihana ja EHJÄ tähtivalo meille molemmille. 🙂 Jos löydän niin tulen heti vinkkaamaan sinulle myös! :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

 4. Meillä on kanssa tuo sama kuusi ollut jo muutaman vuoden, tosin matalempaa mallia. Meinasin tuota jo sinulle aiemmin suositellakin, mutta kun en tiennyt, että onko sitä enää Anttilassa saatavilla.. On muuten hieno 😉 Viime vuonnakin pystyttelin sen heti joulukuun alusta, kun en malttanut enää odottaa 🙂 <br />
  <br />
  Vinkkinä muuten, että kannattaa pöyhiä ja availla niitä oksia sitten kunnolla, niin siitä saa juuri noin tuuhean. Suoraan paketista otettuna kuusen oksat oli muistaakseni tosi supussa, ja kuusi näytti aika tylsältä.. Mutta sitten kun älysin availla ja taivutella kaikki ne oksat ja havut erikseen, niin tulipas upea!

  1. MuuMuu: Hih, minäkin ajattelin kuusen ottaa käyttöön jo ennen joulua. Maltankohan odotella edes sinne joulukuulle… 🙂 Kiitos vinkistä, pöyhkin ja oijon niitä oikein olan takaa. 🙂 Siinä onkin varmaan aika kova homma. 🙂

 5. Ihana tuo kuusi. Itse olen monet vuodet haaveillut tuollaisesta valkoisesta kuusesta. Tänä vuonna meille tulee ensimmäisen kerran kuusi, mutta vihreänä. Mies kun on niin ehdoton siitä, että kuusi on vihreä (piste). Itse kun olen saanut päättää hyvin pitkälle sisustuksen, ajattelin antaa hänelle siimaa tässä kuusiasiassa. Päätöstä tukee tokin myös se, että haluaisin ehkä aidon kuusen. 🙂 Tyydyn siis ihailemaan valkoista kuusta kuvien kautta teidän kodissa.

  1. Jen: Vihreä kuusikin on kaunis! Varsinkin Riviera Maisonin joulukuvissa, kun se on koristeltu valkoisella ja hopealla! R-A-K-K-A-U-T-T-A! &hearts; &hearts; &hearts; Aito kuusi on muuten ihana, mutta en kestä sitä neulasten varistelua. Aikuisten kesken se ei haittaa, mutta kun meillä on tuo kuusen tuoksusta hepulit saava koira sekä yliutelias pikkuneiti, on päivänselvää että he molemmat ovat jatkuvasti kuusen kimpussa. 🙂 Mies tahtoisi aidon kuusen kaikista mieluiten, mutta hyväksyi onneksi mukisematta tuon valkoisenkin. Viime vuonna ehdittiin kättä asiasta vääntämään ja vuosi on tehnyt tehtävänsä, sillä nyt se on miehelle ihan ok, että mennään muovikuusella. :)<br />
   <br />
   Mukavaa iltaa teille! &hearts; &hearts;

 6. Ihana tuo kuusi 🙂 &hearts;<br />
  Haluaisin myös meille valkoisen muovikuusen jouluksi, koska inhoan sitä neulashelvettiä… Mutta mies kun on metsienmies niin ei tule kuuloonkaan muovikuusen hankkiminen. :/ Se ois nii paljo kätevämpi, näen ainoa plussana kunnon kuuseen sen tuoman tuoksun. &hearts;<br />
  <br />
  Olet tehnyt ihania &quot;löytöjä&quot; 🙂 Taidan itsekin vähä ottaa vinkkiä ja tilata valkoiset pallot sekä tuon merry-kynttilän &hearts; Ihania &hearts; <br />
  <br />
  Juuri perjantaina tilasin tuolta Led paristovalosarja Emilyn, kun se oli niin pakko saada 😀

  1. Live&amp;Home: HIhii, uskon että sinun mies ei varmaan hyvällä muovista kuusta katsele. 🙂 Mitäs jos teillä olisi molemmat?? Eli iso aito kuusi paraatipaikalla ja sitten pieni valkoinen (90cm korkea) pöytäkuusi jossain tasolla eri huoneessa / tilassa? Näin saisitte molempien toiveet toteutumaan. 😉 Ties vaikka se mies lämpenisi siihen, että ensi vuonna olisi iso muovikuusi kotona ja aito koristeltuna ulkona…. Se uusi kotikin kun on jo sitten kunnossa ja laitettu kauniiksi… &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ai vitsit, tuo patterivalo olisi tosi kätevä. Jos viitsit, niin tuletko kertomaan minulle sitten millainen se on. Onko valo kuinka kellertävä. :)<br />
   <br />
   Mukavaa illan jatkoa ja kauniita unia koko perheellenne! &hearts;

  2. Tänään noudettu paketti postista ja patterivaloja testailtu…<br />
   Patterivalon kellertävyys on asteikolla 1-kirkas 5-keltainen niin sellainen 3.5…<br />
   Tuli yllätyksenä että niinkin keltaiset ovat, mutta menkööt nyt :/ ;)<br />

  3. Live&amp;Home: Höh, tyhmää… Mutta ei välttämättä pahan näköistä. 🙂 Taidan kipaista katsomaan Prismasta, jos sieltä löytyisi samaa ja näkisin samalla kuinka kellertävä se on. Meillä on niin paljon valkoista, että monet jouluvalot muuttuvat oranssiksi. 🙂

 7. Hyviä valintoja olet klikkaillut! 🙂 Itseäni miellyttävät erityisesti nuo kauniit kynttilät, niitä voisin hankkia itsekin. 🙂

  1. Jenni: Tuo hopeinen Shimmer-tekstikynttilä on aivan ihana! &hearts; Sitä oli saatavilla myös kultaisena ja punaisena, molemmat helmiäishohtoisia. &hearts; &hearts; Samoin jäin pähkäilemään tuota Merry Christmas-kynttilää, se on kaunis! &hearts;

 8. Täällä kanssa kovin jo joulu mielessä. Ulos virittelin jo &quot;jouluvalot&quot; ja nyt suunnittelen nukkekodin joulua. Hih, kävin ostamassa siihen jo joulukuusen ja tänään koristelin sitä. Lisäksi väsäilin sinne pieniä paketteja ja ovikranssin. Mä olen ihan kahjo 😉 Vähän vaan menee tuon joulun henkutus ohi suun kun ollaan juuri joulukuun alussa parisen viikkoa Jenkkilässä, joten täytynee hehkuttaa joulua jo hyvissä ajoin. Siis onhan ihan kiva sinne reissuun lähteä, mutta olishan tuo niin ihanaa aikaa olla juuri kotosalla ja laittaa joulua.

  1. Cride: Ihanaa, nukkekodin laittaminen on mukavaa ja palkitsevaa puuhaa. 🙂 Meillä Avan nukkekoti odottaa mun tuunausta, pintamaalit vaihtuu ja sisusta pitäisi laittaa kokonaan. En ole koskaan nukkekoteja sisustanut, joten minulle se on aivan uusi aluevaltaus. :)<br />
   <br />
   Olen niin kade, pääset jenkkeihin juuri joulun parhaimpaan huuma-aikaan. Ai vitsit, kaikki ne joulukadut ja torit, kauppojen ikkunat, musiikkia kaduilla… IHanaaaa! &hearts; &hearts; &hearts; Minäkin joskus vielä suuntaan sinne jouluhulinaa katselemaan. Varsinkin New York olisi mahtava nähdä jouluasussaan. Lieneekö villitykseni peräisin Yksin Kotona 2- leffasta, jota veivasin pienenä alvariinsa vhs:ltä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa ja alkavaa uutta viikkoa! &hearts;

 9. Juu, kyllä se kuusi on yhtä muhkee kuin tuossa kuvassa, kunhan vaan taivuttelet jokaisen oksan erikseen. Itsekin ajattelin tilata noita joulupalloja, kunnes huomasin, että ne on todella pieniä kooltaan… pitää vissiin käydä ihan kaupoissa kiertelemässä ja ostaa sieltä joulupallot. Prismaan olivat juuri lauantaina laittelemassa joulukoristeita, kun ihan pikkuisen sinne hyllyjen väliin kurkistin… En vaan uskaltanut kovin lähelle vielä mennä, ettei ostoskärryt olisi olleet täynnä joulukoristeita =) Ehkä marraskuun alussa sitten….

  1. Nina: Nuo Anttilan pallot ovat vain 3cm halkaisijalla, eli tosi minejä. 🙂 Prismassa oli isompia, olisiko ne 6cm kokoisia??? :)<br />
   <br />
   Meidän Prismaan oli tullut myös joulukoristeita vaikka kuinka, ja osa on aivan ihania. Suosittelen kurkkaamaan valikoiman. HIH 🙂

 10. Mekin tuon tilasimme. Mutta lähti samantien paluupostissa takaisin. Ei ollut noin tuuhea ja lisäksi monta oksaa oli sotkettu keltaiseksi kuivuneella liimalla. Toivottavasti te saatte paremman kappaleen.<br />
  <br />
  Ihanaa loppuviikkoa!

  1. Vekarus: Voi eiiii, keltaista liimaa???? Whaaat??? Kylläpäs oli tyhmä juttu, ei ihme että palautitte. Toivottavasti meidän kuusi on kunnossa ja tuuhea, sen verran on arvokaskin etten B-laatua hyväksy. :)<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! &hearts; &hearts;

 11. Hei, upea kuusi, onkohan se miten leveä? Sitten kun olet laittanut sen esille niin voitko mitata sen leveyden? mulla oli jo viime jouluna hopea-valkoinen teema, edellis vuonna oli kultainen ja sitä ennen punaista useamman vuoden , kyllä joulutunnelma on vaan ihanaa, paistelin jo torttujakin viikonloppuna, tosin omenahillolla :)<br />
  Aurinkoa viikkoosi!

  1. t: Kuusen alaoksien leveydestä ei ole tietoa. Mittaan sen samantien kun saan kuusen kasattua ja oksat oijottua. 🙂 Oih, namnam, piparit ja tortut tuoksuukin vielä niin hyvältä… Pitää varmaan itsekin ottaa varaslähtö ja pitää oman perheen&quot;pikkujoulut&quot;. Pääsen paistamaan piparkaakkeleita. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinulle myös t! &hearts;

 12. Meillä viime vuonna ja tänäkin vuonna joulukuusen korvaa muutama tuollainen pyramidi! On tosi kivat mun mielestä 🙂

  1. aNo: Nuo pyramidit on todella kauniita ja ideana tuo on aivan loistava. &hearts; &hearts; Höh, kun en itse keksinyt sitä ja menin jo tilaamaan ison kuusen. Meille ei kuusen lisäksi ehkä mahdu ollenkaan nuita ihanuuksia, täytyy vähän mallata kun kuusi saapuu, jääkö tilaa pyramideille mihinkään. 🙂 Olisi ihana saada edes yksi pieni pyramidi…<br />
   <br />
   Mukavaa maanantai-iltaa! &hearts;

 13. Hei valkoinen kuusi on löytynyt sinnekin! Mäkin löysin omani! Pitää käydä tällä tai ensi viikolla hakemassa se kotiin. Jeeee 😀 Postailen siitä sitten 😉

  1. LittleB: Juu, viimeinkin. 🙂 Tai no muutaman vuoden tauon jälkeen, hih 🙂 <br />
   <br />
   Meillä oli joskus aikoinaan valkoinen, 150cm korkuinen muovikuusi. Se oli tosi harva ja aika rumakin. Lopulta oksista irtosi niitä muovihavuja ja se päätyi roskikseen. Toivottavasti tämä uusi kuusi on sellainen ihanan muhkea ja tuuhea, samalainen kuin tuotekuvassa. Olen valmiina syöksymään blogiisi heti paikalla, kun saat postauksen tehtyä!!! 🙂

 14. Tähtilyhty näytti minunkin silmääni tosi kivalta!!!<br />
  Meillä on net.anttilasta ostettu valkoinen kuusi, meidän versio ei ole kyllä noin tuuhea kun tuossa mainoskuvassa. Mutta mun silmääni tosi ihana, tulee nyt kolmatta joulua käyttöön ja en vaihtaisi pois. Kartio odottaa myös esilleottoa.. jee ihana joulu on kohta ja kohta saa laittaa valoja ja koristeita ympäri taloa!!!

  1. Outi: Tuo tähtivalaisin olisi ollut tosi kiva, mutta J tuossa ylempänä kertoi, että se on ohutta kovamuovia ja helposti hajoaavaa sorttia. Meille en raaski sitä ostaa, koska oletettavaa on, että se hajoaa yhdestä kolahduksesta, ellei ole jo valmiiksi pirstaleina ostettaessa. 🙁 <br />
   <br />
   Valkoinen kuusi on parhaimmillaan niin kaunis, että henkeä salpaa. 🙂 Täytyy toivoa, että tuo tämän vuoden malli, jonka tilasin on edes puoliksi noin tuuhea kuin mallikuvassa. :)<br />
   <br />
   Jippii, koht on joulu. &hearts; &hearts; &hearts; Itse ajattelin nautiskella joulusesongista hieman pitempään ja koristella kotiamme jo marraskuun lopulla. Koko rahan edestä joulufiilistä siis. :)<br />
   <br />
   Ihanaa tiistaita sinulle Outi! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Kävin katsomassa blogistani jouluotsikon alta että meikäläinen on asetellut ekat joulukoristeet viimevuonna marraskuun 17. päivä..hih… joulukuusikin kun on niin nätti, muistaakseni senkin asettelin paikoilleensa marraskuun puolella :)<br />
   Käy katsomassa sieltä, miltä Anttilan kuusi näyttää.

  3. Outi: Hih, blogi on ihan paras paikka, voi hyvin käydä lunttamassa mitä tulikaan vuosi takaperin tehtyä. 🙂 mie tulen samantien katsomaan siun kuusta…hetko vaan niin olen siel. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *