Sisustushaaveilua ostoslistan muodossa, Top 6

Tykkään tehdä erilaisia listoja, joista sisustusaiheisen ostoslistan teko on kaikista kivointa puuhaa. 🙂 

Kävin omaa listaani taas läpi ja tässä uusin versio tärkeysjärjestyksessään:

1. Ikuinen kestohaaveiluni kohde – Barcelona-tuoli ja rahi, valkoista nahkaa. Minulla on pieni alkupääoma valmiina säästössä tätä ihanaista tuolia varten. Voisinkin ottaa tästä itselleni ihan kunnon haasteen vastaan ja pyrkiä samaan summan kasaan ennen ensi vuoden joulua. 🙂

50883692c98c7e4c77000002.jpg

2. Kylie at Home– sarjan tekstiilit makuuhuoneeseen. Riemusta kiljuen kelpuuttaisin nuo neljä alla olevaa sarjaa, jos niitä vain sattuisi olemaan tarjolla. 🙂

508836a6c98c7ea527000040.jpg

3. Valantin korkeakiiltovalkoinen Ruutu-sarjan ruokapöytä. Tästä olen haaveillut vuosia ja jatkan haaveilua. Samaan kategoriaan kuuluu Kaanin valkoista nahkaa olevat Jazz-tuolit, joista en löytänyt hyvää kuvaa kollaasia varten.

5088369ec98c7e976800001d.jpg

4. Tarvitsisin ikkunoihimme lisätäydennystä kahdesta Villa Stockmannin valkoisesta silkiverhosta. Keittiön ikkunassa on nyt kaksi verhoa ja hieman runsaanpaa lookkia kaipailisin. Nyt verhojen välisä on rako, joka häiritsee… 🙂

50883699c98c7e9768000018.jpg

5. Olohuoneemme kaipailee isoa nukkamattoa ja olen ihastunut erityisesti Vallilan Operetti-nukkamattoon sen pumpulin pehmoisen materiaalin vuoksi <3 Edelliseen avautumis-postaukseeni viitaten, uudet matot ovat niin paljon stressivapaampi vaihtoehto… Huokaus. 🙂

50883968c98c7e531f0000ab.jpg

6. Andrew Martin ja hullun hauskan veikeät kalusteet. Esim kuvassa olevat Aakkos-sivupöydät olisi ihanat. <3 <3 <3 Pöytiä myydään yksittäin ja ääkkösiä lukuunottamatta valikoimasta löytyy kaikkia kirjaimia ja jopa numeroita. 🙂

508836a1c98c7e7416000015.jpg

Näiden lisäksi ostoslistallani on muutamia pienempiä juttuja, kuten turkistorkku, kimaltavia koristetyynynpäällisiä, kynttilöitä ja muuta pikkutavaraa…

Haaveilu on kyllä ihanaa puuhaa… <3 <3 <3 <3 Ensi yönä näen varmasti kauniita unia, etenkin Barcelona-tuolista ja Kylien liinavaatteista. <3 <3 <3

Ihanaa iltaa kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

30 kommenttia “Sisustushaaveilua ostoslistan muodossa, Top 6

 1. Ihania haaveita! Ja ihania kuvia; millä ohjelmalla oot tehnyt? Mulla Picasa tökkii ja kaipaisin vaihtelua kollaasien tekoon 🙂

  1. J: Minulla on Picasa tökkinyt aina, en tiedä syytä. :)<br />
   <br />
   Teen kaikki kollaasini ja bannerini Microsoftin Word-ohjelmalla. 🙂 Todella vaikeaa on välillä, ohjelma kun ei ole tarkoitettu tälläiseen kuvamuokkailuun. <br />
   <br />
   Joskus liityin Picasto-nimiseen kollaasipalveluun, mutta se on kadonnut kokonaan. Edes google ei sitä enää löydä. Muita en oikein tiedä… wordilla menen itse kun sen olen oppinut handlaamaan vaikkakin sillä puuhastelusta menee ikä ja terveys. 🙂

 2. Mäkin haaveilen tuosta Barcelonasta, mutta mulle kelpais semmonen halvempi kopiokin.=) Tuo on niin älyttömän kallis!<br />
  <br />
  Ihania nuo muutkin sun haaveet! =)

  1. Jemina: Se kopio on lähes identtinen ja myöskin italialaisesta nahasta tehty, joten tuolina se on huippu laadukas eikä kyllä kalpene ollenkaan aidon rinnalla. Itse yritän säästää tuohon aitoon, mutta jos tuntuu tiukalta niin saatan itsekin hankkia kopion. 🙂

  2. Osaatko sanoa, mistä kopio-Barcelonan voisi ostaa? Meille ollaan ostamassa niitä 2 kpl, jos niitä oikeasti saa aidolla nahalla ja ruostumattomilla jaloilla. Saako myös rahiosia kopioina? <br />
   <br />
   Kaksi aitoa tuolia ilman jalkaraheja kustantaisi lähes 16 000 eur, joten se on mielestäni istuimista liikaa. Kannattaisiko ostaa mustat vai valkoiset? Ne tulisivat mustan (yöks, jossakin valaistuksessa näyttää tummanruskealta, hyi!) nahkasohvan kavereiksi. Muu sisustus on pääasiassa valkoista/vaaleaa.

  3. VK: Huutonetissä on myynnissä ruotsalaisen toimittajan kautta, hinnat on liikkuneet noin parissa sadassa. Itse harkitsen parhaillaan uskaltaisinko huutaa sieltä… :)<br />
   <br />
   Nopealla googletuksella löysin tämän:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://designsisustus.com/prestashop3/10-barcelona-tuoli-valkoinen.html&quot; target="_blank">http://designsisustus.com/prestashop3/10-barcelona-tuoli-valkoinen.html</a><br />
   <br />
   Vastaavanlaisia nettikauppoja olen löytänyt ennenkin mutta nyt en löytänyt muuta. :)<br />
   <br />
   Itse ottaisin valkoiset, koska ne on raikkaat ja ajattomat eivätkä pienennä tilaa. Valkoinen myös sopii kaiken kanssa, varsinkin jos kun teillä on muutakin valkoista jo valmiina. &hearts; Voisihan valkoiseen tuoliin laittaa mustan koristetyynyn tehosteeksi ja sitomaan sitä kokonaisuuteen… Eli minulta ääni valkoiselle. 🙂

  4. Kiitos vastauksestasi! Googlella löytyy muutamia myymälöitä Suomesta ja useita ulkomailta, mutta joissakin ei ollut mahdollisuutta ostaa ja kuljetuttaa tuotteita kotiin, joten se karsii jo monta vaihtoehtoa pois. <br />
   <br />
   Tuota huutiksen ruotsalaista myyjää kävin tsekkaamassa myös, mutta sillä oli vasta pari kauppaa takana, tosin positiivisia kyllä, mutta minusta se on vielä aika vähän kertomaan, millainen myyjä on kyseessä. Voi siis olla, etten uskalla huutaa tuolia huuto.netistä, vaan etsin jonkun myymälän, josta ostan.

  5. VK: Itsekin suhtaudun hyvin epäilevästi tuohon huutismyyjään, kun on vasta kaksi arvostelua takana, vaikka kauppaa ilmeisesti onkin tehnyt. Jään harkitsemaan ja katson millaista palautetta saa tulevaisuudessa. :)<br />
   <br />
   Jos löydät hyvän paikan, niin tulisin tosi iloiseksi jos vinkkaisit siitä minullekin. Yritän säästää alkuperäiseen, mutta kasassa on vasta 20% ja matka on pitkä ja kivinen. En tiedä löytyykö minusta tarpeeksi kurinalaisuutta, jotta saan tarvittavan summan kasaan… No yritetään kumminkin. 🙂

 3. Haaveilu on parasta &hearts;&hearts; Aivan mielettömät noi aakkos -sivupöydät! 🙂 ..muuten pyörähdin tänään Jumbossa ja ilokseni Stockmannille mennessäni näin kimalletta, valkoista, hopeaa, blingiä, valoja etc. Joulu kausi alkaa sielläkin! &hearts;&hearts;

  1. Piia: Aakkos-pöytät on tosi hienot minustakin! &hearts; &hearts; Tykkään muutenkin Andrew Martinin jutuista tosi paljon. Ihanan erilaisia ja hieman rokahtavia erikoisuuksia. :)<br />
   <br />
   O ou, pakko syöksyä huomenna katsomaan valikoima Stockalle. &hearts; &hearts; &hearts; Tätä hetkeä olen ODOTTANUT!!! 🙂 Kiitos sinulle ihana Piia! &hearts; Pusupusupusu-halihalihali &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Noi Kylie at home -sarjan petivaatteet houkuttelis kovasti. Oon vaan ymmärtänyt, että niitä ei oikeen ole mistään saatavilla?

  1. Jen: jos asut Helsingissä, niin sisustus Aadassa on joitain tuotteita saatavilla. Lennolin sivuilta löytyy jälleenmyyntipaikat, mutta netin kautta ei toimita kukaan. Tosi vaikea on löytää mistään kokonaista sarjaa, aina puuttuu joitain kappaleita. Ulkomaisista nettikapoista Next myy Kylieta ja toimittaa ymmärtääkseni myös suomeen. Itse en ole vielä uskaltautunut tilaamaan sieltä mitään. 🙂

 5. Aikas ihanuuksia sulla listoilla! Pitääpä joku päivä yrittää itekin listailla omia unelmia 🙂 <br />
  Meidän äitillä on muuten just tuo Ruutu-pöytä ja Kaanin tuolit, taitavat tosin vaan olla kangasverhoilulla :)<br />
  <br />
  Ja hei, kollaasien teosta! Picmonkey on tällä hetkellä mun suosikki, suosittelen kokeileen, tosi helppo käyttöinenkin. Tässä joku aika sitten tein helpot ohjeetkin kollaasin tekemiseen sillä: <a rel="external nofollow" href="http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/09/maailman-helpoin-kollaasi.html&quot; target="_blank">http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/09/maailman-helpoin-kollaasi.html</a&gt;

  1. LittleB: Sinun äitillä on hyvä maku! &hearts; &hearts; &hearts; Mun unelmat! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Käynkin heti tutustumassa tuohon kollaasipalveluun. Tattis muruseni! &hearts; &hearts;

 6. Eikä!! Tää on jo huvittavaa, että kuinka sama maku meillä on! Mä juuri viime viikolla viimeksi kyselin noiden aakkospöytien perään. Vihdoin sain niille myös hinnan ja vslitettavasti tulin siihen tulokseen et ne jää multa hommaamatta :(Rakastan niitä, mutta samalla hinnalla saan etelänreissun karibialle 😉 Samoin Kylien petivaatteet tilauksessa englannista 🙂

  1. suvi: Aakkos-pöytien hinta on aika suolainen, hih 🙂 Mutta olisi tuollainen kyllä niin ihana. &hearts; &hearts;&hearts; Varsinkin S-kirjain on minun mieleen, sinulle sopisi muuten tosi hyvin. =D<br />
   <br />
   Ai vitsit, kohta sinulla Kylieta makkarissa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Jos muistat ja viitsit, niin olisi ihana kuulla millaiset ne on livenä, laatu, sävy yms. Minun joulupukin toivekirjeeseen laitoin Kylien sequin-sarjan juttuja… saa nähdä mitä mieltä pukki on. HIH 🙂

  2. S- kirjainta mietin tai E niin kuin Erinkin olis aikas ihana 😉 Pitäis kyllä saada vaan lottovoitto ennen tuota tai sitten alkaa menestyä viimeisen päälle hyvin tässä sisustusmaailmassa… Kaikki ylimääräinen on mun kohdalla aina laitettava matkustamiseen 🙂 Siitä puheenollen… Gambian matka varattu 😉

  3. suvi: Aivan ihana idea olisi myös kerätä kaikki neljä kirjainta ERIN-nimestä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ai vitsin vitsi, pieni irtiotto etelän lämpöön kyllä minuakin nyt huokuttelisi. 🙂 Saisi jättää hetkeksi Suomen pölyt taakseen ja relata. Koska olette menossa reissuun?? 🙂

  4. 18.1 lähdetään kolmen pariskunnan voimin 🙂 Ihanaa kun saa olla niin kahdestaan &hearts;, kuin kaikki naiset yhdessä ja miehet yhdessä, tai sitten kaikki kaikki yhdessä 😉 <br />
   <br />
   Voi että mua huvitti ja hekotin ihan ääneenkin äskeistä postausta, missä löysit HenkkaMaukasta taas samat tyynyt meikäläisen kanssa… Pitää olla muutama päivä käymättä tääl sun blogissa 😉 No ei vaan! Täällä on aina kiva vierailla, ja niin kotoisaa kun löytyy samoja jutuja täältä omasta kodista ;D

  5. suvi: Ihana reissu teille on tulossa! &hearts; &hearts;&hearts; Ja parhaimpaan aikaan menette, kun joulut ja uudet vuodet on vietetty eikä muuta odoteltavaa oikein ole kuin huhtikuu ja kevät. 🙂 <br />
   <br />
   Hih, nuo henkan tyynyt on aivan ihanat &hearts; &hearts; Ei ihme että sinullakin niitä on. Oletko jo tehnyt tilauksen näistä joulujutuista? Mie arvaan, että ainakin tuo valkoinen timanttityyny voisi olla sinunkin valintasi.. HIH 🙂

 7. Huomenia! Pakko oli tulla nopsaan kommentoimaan, kun itselläkin tuo valkoinen Barcelona kutkuttelee mieltä ja nyt olisi ajankohtaista nojatuoli hankkia. Kylläkin tuosta versiosta kopio. 🙂 Mietin vain, että mitenhän nahka kestää valkoisena? Jääkö farkuista tai muista jälkiä ja näin kahden pojan äitinä mietityttää, että pysyyhän se sitten myös valkoisena. 😀 Toisena vaihtoehtona meillä on Splitback Innovationilta ja se on tekstiilinahkaa, joka hylkii likaa ja kosteutta. Kuulostaa siis vähän liian hyvältä. Mutta Barcelona on Barcelona.

  1. H: Kopio-tuolinkin nahka on aitoa, joten se kestää varmasti käyttöä tosi hyvin. Nahansuoja-aineella kannattaa sitä suojata puolivuosittain ja tahrat puhdistaa tuoreeltaan. Mitään muuta se ei vaadi, eli on helpohoitoinen. :)<br />
   <br />
   Ymmärsin että maailmalla ainakin myös kopio-tuoliin annetaan takuuaika, joten voisin uskoa että tuolipaketti sisältää ohjeet tuolin hoitoon. :)<br />
   <br />
   Itse olen ehdottomasti nahan kannalla, se on paljon pitkäikäisempi ja helppohoitoisempi kuin kangasverhoilu. Vaikka kangas olisi suojattu hyvin jo tehdasvaiheessa, sen käyttöikä on silti lyhyempi kuin aidon nahan (tai ainakin siistinä pysymisen aika). 🙂 Minulta ääni Barcelonalle siis! &hearts;&hearts; &hearts;

 8. Moi Miia<br />
  <br />
  Suosittelen rohkeasti tilaamaan Kylietä ulkomailta mikäli luottokortti sinulta löytyy. Jos et saa tavaraasi niin saat ainakin luottokorttifirmalta varmuudella rahasi takaisin. <br />
  <br />
  Kiitti mukavasta blogista, vaikka en itse ole ihan noin valkoisen fani, mutta kivoja vinkkejä meidän skandinaaviseen sisustukseen on sinulta saatu :).

  1. Anni: Tuolta Nexiltä olen harkinnut tilaavani, olen lukenut paljon hyviä kokemuksia heidän toimituksestaan. 🙂 Tosin jooulupukin kirjeeseen laitoin muutaman osan Kylien Sequin-sarjasta, joten odottelen varmaankin jouluun asti ennen kuin teen tilauksia. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Inspiraatiota ja vinkkejä ammennan itsekin monenlaisista blogeista, vaikka tyyli ei olisi täysin omani. Minusta on hienoa yhdistellä erilaisia juttuja ja toisaalta pääsen ihailemaan monia kauniita asioita blogien kautta ja tarve niiden hankkimiseen omaan kotiin ei ole niin suuri (esimRiviera Maisonin country style). Tämä on olut joskus ongelmani sisustuksessa, kun tykkään niin monesta eri tyylistä ja olen napannut juttuja sieltä täältä, ilman että kokonaisuuden suuret linjatkaan ovat olleet kunnossa siinä vaiheessa. 🙂 Silli salaattiahan siitä on tullut. =D<br />
   <br />
   Nyt olen keskittynyt fokusoimaan itseni tähän omaan tyyliin ja olemaan rönsyilemättä sinne tänne, ainakin toistaiseksi. :)<br />
   <br />
   IHanaa päivää sinulle Anni! &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Tuo Valannin pöytä on ihana. Haaveilin ja kuljin hiplaamassa sitä kun muutettiin uuteen kotiiin, mutta mies tyrmäsi pöydän liian isona, Ei kuulemma halunnut, että menee ruokailutila liian ahtaaksi.

  1. Sandy: Meillekään ei mahdu tähän nykyiseen kotiimme tuo neliön muotoinen ruokapöytä, mutta haaveissani se on joskus omistaa, edelleen. &hearts; &hearts; &hearts; Seuraavaan kotiin ajattelin puhkoa vaikka seiniä pois, jotta saan mahtumaan tuon unelman sinne. Mies tosin voi olla erimieltä, mutta eiköhän siinäkin asiass päästä kompromissiin. HIH 🙂

 10. Hei, minulla olisi myynnissä 6 kpl alle vuoden käytössä olleita valkoisia nahkaverhoiltuja Kaanin tuoleja. Jos olisit kiinnostunut toteuttamaan yhden unelmasi.. 😉

 11. Terve, <br />
  <br />
  Vaikka olen aina ollut hyvin kiinnostunut estetiikasta, en seuraa sisutusblogeja, saati muitakaan lifestyle-blogeja niihin liittyvän pinnallisen mielikuvan vuoksi. En myöskään seuraa mitään muitakaan naisten sisutusmedioita, olenhan mies. En itseasiassa koskaan ole kirjoittanut mihinkään blogiinkaan mitään viestiä, MUTTA:<br />
  <br />
  Jokin aika sitten kuitenkin ajauduin Googlen kuvahaun seurauksena blogisi johonkin juttuun, ja pidin sitä kuvittelemanani blogihöttönä, enkä syventynyt sen enempää. Ajauduin myöhemmin uudestaan kuvahaun tuloksena myöhemmin kirjoittamaasi blogijuttuun, ja pistin merkille muuttunutta tyyliä sisutuksessasi. <br />
  <br />
  Syvennyin hiukan kirjoituksiisi, ja metsästin päivityksistäsi sen käännekohdan tyylimuutoksellesi. Totesin itselleni käyneeni ja käyväni samankaltaista kehitystä tai &quot;valaistumista&quot; sisutusfilosofian suhteen. Ja oikeastaan kaiken elämään liittyvän estetiikan – ja sen myötä koko elämänfilosofian suhteen. En ole aiemmin törmännyt tietoisesti vastaavaan ajattelutapaan. Ystäväpiirissäni (niissä jotka kiinnittävät huomioita sisustukseen) joko sisustetaan mahdollisimman kalliin näköisesti tai sitten toinen puoli on taas näitä elämäntapahippejä, jotka tietoisesti tekevät kaikesta mahdollisimman kuormalavamaista.<br />
  <br />
  Itse arvostan suuresti korkeaa designia, aitoa otetta ja tietynlaista konstailemattomuutta. Arvostan sitä että sisutuksessa silmä lepää, että voisin vain tuijottaa sen täydellistä harmoniaa. Mutta toisaalta arvostan myös ettei sisustus kerjää liikaa huomiota osakseen, tai ole olevinaan jotain. Sitä on vähän vaikea pukea sanoiksi, mutta olen käynyt sen suhteen jonkinnäköistä murrosta läpi. Vaikka olen visuaalisesti lahjakas, olen joutunut pohtimaan hankintojani todella tarkkaan. Hankintojen miettimistä on monimutkaistanut se, että niitä on juurikin tullut vavisuttamaan syvemmät kysymykset elämästä ja arvoista. Olen muutenkin kokenut ristiriitaisia ajatuksia pinnalliseksi mielletyn estetiikan ja elämiseen liittyvien pyrkimysteni välillä.<br />
  <br />
  Lisäksi tietty estetiikasta myöskin pitävä, mutta sitä ehkä pintapuolisemmin tarkasteleva avovaimoni horjuttaa aika ajoin ajatuksenkulkuani. Onneksi kuitenkin hänellä on aina täysi luotto ollut esteettisen silmääni, ja lopputulos onkin aina vakuuttanut häntä. Tosin visiointivaiheissani kritiikkiä tulee ja joudun usein yksinäni päämäärätietoisesti pitämään pintani.<br />
  <br />
  Noh, mutta asiani oikeastaan koskee tuota Barcelona-tuolia, jota olen vilpittömästi ihaillut ja himoinnut parikymmentä vuotta pikkupojasta lähtien, ja aion sen vielä hankkia. Se on minulle ajattomuuden esi-isä, ja mieleni tekisi väittää ettei sen statusarvolla ole mitään vaikutusta asiaan. Mutta kaipa mä senkin oon jostain miami vicen villasta aikanani bongannut… Huomasin että sinäkin olet jossain vaiheessa kuolannut sitä. Ja niin sitä varmaan aika moni muukin kuolaa, mutta se ei ole oleellista.<br />
  <br />
  En tiedä oletko jo jossain vaiheessa asiasta kirjoittanut, mutta minua kiinnostaisi tietää että onko barcelona tuolille enään sijaa nykyisessä sisutustyylissäsi, tai -filosofiassasi? Varmasti arvostat sitä klassikkoa juu, mutta tarkoitan että koetko itse sen tuolin edustavan jotain sellaista, jolle ei ole enää sijaa nykyisessä sisustuslinjassasi/elämänfilososfiassasi?<br />
  <br />
  Sori tämä pitkä alustus, mutta olisi hienoa kuulla nykyinen mielipiteesi barcelona tuolista, kun jaat niin paljon samankaltaisia ajatuksia sisustamisen lähtökohdista.<br />
  <br />
  Kiitos jokatapauksessa kun olet tuonut mielenkiintoisia, terveitä ja aitoja näkökulmia sisustamiseen.

 12. Mieskin sisustaa: Kiitos kommentistasi, tälläinen aavistuksen syvällisempi ajattelu on erittäin virkistävää ja löysin kommentistasi monta yhtäläisyyttä. 🙂 <br />
  <br />
  Osasit mielestäni pukea hienosti sanoiksi tuon kohdan, jossa kerroit että arvostat laatua, designia sekä kokonaisuuden harmoniaa, mutta haluat silti sisustuksen olevan sen verran maanläheinen ettei se ovesta sisään astuessa huuda ns. &quot;ylisisustamista&quot;. Tämä on oman sisustusfilosofiani ydin – löytää kultainen keskitie designin, sisustustyylin sekä käytönnönläheisyyden väliltä. 🙂 <br />
  <br />
  Olen todella kiinnostunut designin historiasta ja mitä enemmän olen hakenut tietoa, sen enemmän olen alkanut ymmärtämään suunnittelijaa ja hänen kädentaitojaan designin taustalla. Olen tajunnut että joskus ne yksinkertaisimmat muodot ovat olleet suurimpia haasteita, erityisesti 1900-luvun alkupuolella jolloin kalustevalmistus oli pääsääntöisesti käsityötä, eikä koneellistaminen ollut vielä vallannut markkinoita. Tämä on saanut minut arvostamaan yksinkertaisia ja selkeitä klassikkokalusteita entistäkin enemmän, niiden taustalla on todellinen ideologia ja niiden arvoaseman soisin säilyvän ikuisesti (nykyisestä uustuotannosta ja helposta saatavuudesta huolimatta). &hearts;<br />
  <br />
  Barcelona-tuoli on yksi pitkäikäisimmistä haaveistani, taisinkohan olla ehkä 12-vuotias kun aikoinaan itse näin kyseisen tuolin (tietämättä sen designarvoa) ja sellaisen halusin. 🙂 Äitini ei ihan lämmennyt ajatukselle… 😀 <br />
  Barcelona-tuoli edustaa minulle ajattomuutta ja klassisuutta, samoin kuin Arne Jacobsenin Egg, Louis Poulsenin AJ-malliston valaisimet sekä Nils Strinningin String System -sarja. Niiden viehätys on alkuperäisyydessä, loppuunsa asti hiotuissa yksityiskohdissa ja siinä tunteessa että omistaa jotakin aidosti klassista ja arvostettua. Nykyiseen sisustukseeni Barcelona tuoli saattaisi olla liian &quot;juhlava&quot;, tyylini on nykyisin sen verran pelkistettyä, mutta siitäkin huolimatta haaveiluni tuolista on jatkunut. 🙂 Jos voittaisin lauantaina lotossa, ostaisin kuitenkin todennäköisemmin Jacobsenin Egg-tuolin, sellaisen aidosti vanhan ja patinoituneen konjakinruskean nahkaisen. &hearts; &hearts; &hearts; Se on viime aikoina ollut enemmän mielessäni ja hieman syrjäyttänyt Barcelonan kaipuutani, johtuen luultavimmin nykysisustukseeni paremmin sopivasta muotokielestä. 🙂 Barcelonalla on kuitenkin aina paikka sydämessäni! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *