Koristetyynyt ja ripaus H&M joulusesonkia

Koristetyynyistämme kysytään usein, joten ajattelin tehdä niistä oman pienen postauksen. 🙂

Tällä hetkellä olkkaristamme löytyy neljä koristetyynyä, kaksi sohvalta ja kaksi valkoiselta divaanilta omasta lukunurkkauksestasi. Nämä hopeiset paljettityynynpäälliset on hankittu H&M:n nettikaupasta kesällä. Molempia on siis kaksin kappalein.

50891cefc98c7ef02600002b.jpg

Tyynynpäällisen koko on 40x40cm. Sisätyynyt minulta löytyivät jo entuudestaan ja ne ovat kooltaan 45x45cm. Hyvin silti mahtui päälliset tyynyjen päälle, vaikka se olikin melkoista ähellystä. 🙂

Isompaa paljettipäällistä saa edelleen nettikaupasta, tosin toimitus menee ensi vuoden helmikuulle. Pienipaljettinen päällinen tuli hankittua H&M:n kesäalesta puoleen hintaan ja niitä ei tällä hetkellä ole valikoimassa. Voisin kuitenkin uskoa, että tuon tyylistä ilmestyisi joulusesonkiin ja jos näin käy, ajattelin hankkia muutaman niitä lisää. 

Isopaljettisen päällisen löydät TÄSTÄ!

Hih, kävipäs hauskasti… =D Kävin tätä postausta varten sekuntti sitten H&M:n nettikaupassa ja mitäs sinne olikaan ilmestynyt… NO JOULUSESONGIN TUOTTEITA!!! 🙂

Uusia ihania juttuja oli vaikka kuinka, kuten nämä:

50892305c98c7e925f00003c.jpg

Paljettityynynpäällisiä, tabletteja, kaitaliinaa, lautasliinarengasta…. Kodin osaston uutuustuotteet löydät TÄÄLTÄ!

Itse naputtelin samantien (kesken postauksen teon =D) tilauksen sisään sen kummemmin miettimättä ja ostoskoriini päätyi molemmat yllä olevan kollaasin tyynynpäälliset sekä tabletit ja kaitaliina. 🙂 Toivottavasti ovat yhtä kauniita luonnossa, kuin meidän jo olemassa olevat paljettipäälliset. Nekin olivat tuotekuvissa vähemmän kivoja, mutta yllätys oli erittäin positiivinen kun paketin aikoinaan avasin ja päällisiin palavasti rakastuin. <3<3<3

Palatakseni takaisin alkuperäiseen asiaan, tytön huoneesta löytyy useampi koristetyyny.

5089248bc98c7ec728000039.jpg

Tyynyt ovat kaikki ZARA Home Kids-sarjaa ja tilattu Ellokselta. Etualalla oleva putkityyny myytiin valmiiksi sisätyynyn kanssa, loput vain päällisinä ja tilasin niihin erikseen sisätyynyt. Takimmaiset tyynyt ovat kokoa 40x40cm ja etummaiset (flag ja neule) kokoa 30x40cm. Ellos on tällä hetkellä ainoa paikka, josta saa ZARA Homen tuotteita. Toivottavasti saisimme joskus oman kivijalkamyymälän tai ZARAn verkkokaupan tänne Suomen maahan, Elloksen ZARA-valikoima kun on aika suppea. 🙂

Tälläinen postaus tällä kertaa, hih. 🙂 Minä menen takaisin H&M:n nettikauppaan katsomaan olisiko siellä muutakin kivaa lisättäväksi tilaukseeni. 🙂

Mukavaa päivää kaikille! <3

18 kommenttia “Koristetyynyt ja ripaus H&M joulusesonkia

 1. Oi nuo teidän tyynynpäälliset on niin ihanat! &hearts; Ihastelen niitä aina kuvissa, ja varsinkin ku aurigon säteet osuvat niihin ne näyttävät vieläkin ihanemmilta. :)<br />
  <br />
  Kiitoksia vinkistä, pitää itsekin käydä tilaamassa muutama uusi tyynynpäällinen ;)<br />
  Aurinkoista lokakuuta!

  1. Lina: Valossa ne on huikaisevan hienot, sekä auringonvalossa että sähkövalossa. &hearts; &hearts; Toivottavasti tuo uusin paljettityynynpäällinen on myös yhtä ihana. :)<br />
   <br />
   Tunnelmmallista viikkoa sinulle Lina! &hearts;

 2. Olipas hauska sattuma, samaan aikaan samat aiheet. 🙂 Pikkuisen repesin. 😉 Mutta, kun H&amp;M on vain niin kiva pulju. Ja Ellos…

  1. Image: Niimpäs onkin, hih. 🙂 Olen odotellut H&amp;M:n joulujuttuja jo tovin, kun toivoin että valikoimaan ilmestyisi lisää paljettityynyjä. Onneksi niitä tuli, toivottavasti ovat ihania livenä! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Mä tilasin kanssa parit pikkupaljetit ja parit valkoiset bling-blingeillä. Ai, että. kyllä kohta kiiltää. 😀 Teillä ja meillä. Teillä enempi. 😉

  3. Image: Kimallus on &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Milja tuossa vinkkasi että valkoista bling-sarjaa oli myös tabletteja ja kaitaliinoja, mutta ne on nyt loppuunmyyty. Aion huomenna aamulla olla kyttäämässä nettikauppaa seiskan ja kasin välillä, kun sinne ilmestyy palautukset takaisin myyntiin. 🙂

 3. Onpas ihania nuo h&amp;m joulutuotteet &hearts; Minä en ole kauhean jouluihminen mutta nyt kun näkee nooin ihania joulukattauksia ja koristeita niin ei malta odottaa että kaikki saa esille 🙂 <br />
  <br />
  Tota pientä paljettista tyynyä oli muuten 2päivää sit vielä tuolla h&amp;m:n verkkokaupassa hintaan: 4,95euroa. 🙂 Tilasinkin pari kpl! Mutta sillon ei ollut vielä noita joulutuotteita. Joten uusi tilaus lähtee tänään myös. Toivottavasti kerkeää samaan toimitukseen 😉 <br />
  <br />

  1. Anna: Mie tykkään joulusta kovasti ja malttamattomana odottelen joulusesonkia kauppoihin saapuvaksi. 🙂 Paljettityynyjä olen etsiskellyt jo pitempään ja ihanaa että H&amp;M:n niitä on tullut lisää. :)<br />
   <br />
   Sie sait tosi hyvällä hinnalla omat paljettityynyt, toivottavasti tulevat samassa paketissa uuden tilauksen kanssa. 🙂 Itse lisäsin hopeisen säilytyskorin tilaukseeni ja muutamat sisätyynyt uusiin päällisiin. 🙂

 4. Hihi, postauksesi lunasti minulle vähän alle satasen 😀 Olen joskus nähnyt noita valkoisia tyynyn päällisiä, minusta ne näyttävät aivan kuin niiden päällä olisi aamukasteen kauniita vesihelmiä ! &hearts; Tämän ansiosta nyt sain ne 🙂 Harmittamaan jäi kyllä kun tabletit ja kaitaliina samasta sarjasta oli valkoisena loppunut 🙁 Mutta saan sentään tyynyliinat, ihanaa ! &hearts; Ihanaa illan jatkoa ! ü

  1. Milja: ou nou, hihiii. 🙂 Otan vastuun kyllä tuosta. =D<br />
   <br />
   Itse menetin samanmoisen summan ja nyt jännityksellä odotan pakettia saapuvaksi. Voi snif, oliko tabletteja ja kaitaliinojakin valkoisena????? MUN ON PAKKO SAADA SELLAISET!!! Aamulla siis seitsemän ja kahdeksan välissä kyttäämään nettikauppaa, kun näpyttelevät palautukset takaisin myyntiin. Wink! 😉

 5. Voi apua x 2 :)<br />
  1. Ihania uutuuksia &hearts;, kiitos tästä postauksesta, muuten olisi jäänyt ihanat löydöt varmaankin tekemättä ;)<br />
  2. Niinkuin Milja jo aikaisemmin on todennut, postauksen luku tuli hieman kalliiksi (myös tänne suunnalle), mutta mutta, ei noita ihanuuksia pystynyt vastustamaan! ;D

  1. Live &amp; Home: Apuva, hih. 🙂 Myönnän kyllä että tarkoitukseni oli jakaa kaikille tieto H&amp;M:n uusista jutuista, jotta mahdollisimman moni ihanista lukijoistani ehtii poimimaan parhaat päältä, jos niille on tarvetta. 🙂 Itse haikailen tuon valkoisen kimallus-sarjan pöytätabletteja ja kaitaliinaa ja aion olla aamu seiskalta passissa valmiina. H&amp;M:n sivuille näpytellään uudet ja palautuksena palautuneet tuotteet niihin aikoihin myyntiin. 🙂 Kyttäys kannattaa. 🙂

 6. Mä tilasin viime jouluna hm:ltä samaiset valkoset timantti tabletit sekä kaitaliinan, äsken pistin tilausta noista paljettityynyliinoista, jes mäkin saan ne!! &hearts; Valkohopea joulu täälläkin taas tänä vuonna 😉

  1. Jennifer: Iiks, sie saat ne ihanat tabletit ja kaitaliinan &hearts; &hearts;&hearts; Minulta ne on mennyt ihan ohi ja nyt ne on loppuunmyydyt. Aamulla meinaan olla haukkana paikalla, kun palautukset ilmestyvät takaisin myyntiin. Jospa saisin napattua itselleni muutaman tabletin myös. 🙂

 7. Saitko ne valkoiset tabletit ja kaitaliinan? Itse olin aamulla kyttäämässä 7 jälkeen mut ei sinne niitä ilmestynyt… onneksi huomasin vielä lisätä tilaukseeni ihanat lautasliinarenkaat, ne joissa on yksi iso timantti. Muutoin meillä olikin aivan samanlaiset tilaukset, vaikka teinkin tilaukseni ennen kun luin postauksesi. Pakettia odotellessa…..

  1. Nina: Ei niitä ollut… eivät ole varmaan vielä ehtineet takaisin, jos joku on palauttanut. Ne taisi tällä viikolla vasta ilmestyä myyntiin, joten ensi viikolla täytyy kytätä joka aamu, josko niitä tulisi ja varmasti tuleekin. 🙂 Minulla on ne timatti-lautasliinarenkaat ostoslorissa valmiina odottamassa tilauksen tekoa. En viitsi pelkkiä renkaita tilata, vaan odotan jos muutakin ostettavaa ilmaantuisi (kuten ne tabletit ja se kaitaliina joita metsästän). :)<br />
   <br />
   Minulla lähti hopeiset jutut aamulla matkaan ja varmaan ensi viikon lopulla ne voi noutaa. Valkoisten päällisten toimitus on marraskuun alkupuolella vasta. odottavan aika on niiiiin pitkä. 🙂

 8. Hei,<br />
  <br />
  miten saat nuo kuvat tohon yhteen ja samaan kuvaan:)? onko sinulla joku kuvankäsittely ohjelma<br />
  <br />
  T. nuija ;);)

  1. Love: Teen omat kollaasini ihan vaan word-ohjelmalla ja siirrän kuvat sinne ihan vaan vetämällä hiiren kanssa ne. 🙂 Kokoa joutuu pienentämään, jotta ne saa mahtumaan samalle sivulle. Muutan yleensä sen word-tiedoston vaakasuuntaiseksi ja koon suurimmaksi mahdoliseksi, muistaakseni se oli joku US magazine tai joku tollanen sen sivukoon nimi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *