Valkoinen joulukuusi – raporttia ja arvostelua :)

Tilasin Anttilan nettikaupasta valkoisen tekokuusen ja se saapui toissapäivänä. Tuotekuvassa kuusi oli todella muhkea ja kaunis ja melko skeptisesti suhtauduin siihen. Photoshop on tätä päivää ja monesti esineet näyttävät luonnossa hieman toisenlaiselta. 🙂

508d16aac98c7eab34000056.jpg

Kuusi ei todellisuudessa ihan vastaa sitä kuvaa, joka Anttilan sivuilla oli. Sen osasin arvatakin, enkä sen vuoksi pettynyt. Kuusi on kuitenkin minusta tosi kiva ja yllättävän tuuhea. Valkoiset “neulaset” kimaltavat valmiiksi hieman ja se luo fiiliksen lumesta kuusen oksilla. Muutamissa oksissa oli liimaa tai sen tapaista mönjää, josta minua varoiteltiinkin jo kommentiboksin puolella aikaisemmassa kuusi-postauksessani. Leikkasin ne osuudet kylmästi saksilla pois ja ihan siisti lopputulos tuli. Ylimmässä oksaosassa ja latvassa on hieman jotain violettia väriä, muovi on ikäänkuin värjääntynyt. Sitä ei saa pois millään, mutta onneksi vivahdus on niin himmeä, että menkööt tällä kertaa. Valkoisten “neulasten” joukkoon oli eksynyt vihreitä haituvia ja ne nyppäsin pois myös. Yleinen arvosana tästä kuusesta on noin 7,5-8/10. 🙂

508d16b7c98c7e0f7000007f.jpg

Kuusen kasaamiseen meni 1,5 tuntia kaikkine oksien oikomisineen, kannattaa siis varautua isoon työmäärään. Minä tosin yritin parhaani mukaan hifistellä ja saada kuusesta mahdollisimman tuuhean ja aidon näköisen. Kuusta on vaikea saada suoraan, koska jalka on melkoisen rimpula verrattuna tämän korkean kuusen omaan painoon. Nytkin se on vinossa, mutta en jaksanut enempää säheltää sen kanssa. 🙂

508d16aac98c7e0f70000074.jpg

Koristelin kuusen ihan teitä varten, jotta saatte paremman käsityksen kuusen ulkomuodosta varsinaisessa käytössä. Ilman koristeita se on hieman valju ja tylsä. HIH 🙂 Nuo isot joulupalot painavat melkoisen paljon, mutta oksat jaksavat oikein hyvin kannatella niitä. Tähän kuuseen uskaltaa siis laittaa hieman suurempiakin koristeita ja valoja. Ja vaikka kuusi on vaikea säätää suoraan tuon rimpulajalan vuoksi, on se silti tukeva eikä huoju juurikaan. 🙂

508d16b2c98c7e5978000060.jpg

Kuusen valkoinen sävy on todellakin puhdas valkoinen. Se on hieman valkoisempi kuin mikään muu meillä, mutta jos sitä ei laita ihan kiinni kalusteisiin tai mattoon, niin eroa ei kovin selvästi huomaa (tai ainakaan siihen ei kiinnitä huomiota). Meidän Riviera Maisonin puiset joulukoristeet (tähdet ja kuuset) ovat aivan liian kellertävät kuuseen ripustettuna, valkoisten ero on kuin yöllä ja päivällä. Sen vuoksi niitä ei tulla näkemään kuusessa tänäkään jouluna. Täytyy miettiä niille toinen paikka. Snif. 🙂

508d16bdc98c7e1f0400004f.jpg

Kuusen mitoista on minulta kysytty ja lupasin pikimmiten tehdä tämän postauksen teille mittoineen päivineen. Korkeutta kuusella on ilmoitettu 210cm, tarkistusmittaus antoi lukemaksi 211cm, joten se pitää hyvin paikkansa. Halkaisijasta ei ollut tuotetiedoissa lainkaan mainintaa ja itsekin epäröin, että mahtuuko tämä kuusi meille alkuunkaan. Mittasin alaoksien halkaisijan leveimmästä kohtaa ja se on 143cm. Tässä mitassa voi varmaankin olla jonkin verran heittoa suuntaan tai toiseen, koska oksia voi taivutella. Minä taivutin kaikkia oksia hieman myös alaviistoon, jotta sain mahdollisimman hyvin piilotettua tuon kuusen tukirangan. Se on onneksi päällystetty samalla valkoisella “neulas-hötöllä”, joten se katoaa hyvin tuonne oksien väliin. 

508d16aec98c7e613c000042.jpg

Olen ihan tyytyväinen tähän kuuseen ja toivon että se palvelee meitä vuosia eteenpäin. <3 Joulua odotellessa…. 🙂

Kiinnostuneet voivat kurkata kuusen tarkempia tietoja NetAnttilan tuotesivulta (Klik!)

Me lähdetään nyt reippailemaan tuonne kirpakkaan ulkoilmaan koko perheen voimin. 🙂

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

53 kommenttia “Valkoinen joulukuusi – raporttia ja arvostelua :)

 1. Kaunis kuusi! Meilläkin valkoinen tulossa jo toiseksi jouluksi enkä aio vaihtaa enää vihreeseen 🙂

  1. Anna-Maija: valkoinen kuusi on minustakin täydellinen valinta. &hearts; &hearts; &hearts; Tosin tykkään kyllä vihreästäkin kuusesta, kun sen koristelee valkoisella ja hopealla. Aito kuusi on muuten hyvä valinta, mutta ainakaan toistaiseksi en itse jaksa sitä neulasten varistelua, mikä on hyvin yleistä näissä jalostetuissa kuusissa joita kaupunkialueilla myydään. 🙂

 2. Huokaus &hearts; Tuo kuusi on kyllä mielettömän upea!! Kiitos noista mitoista, on se todella leveä, harmi kun valikoimassa ei ole 180-185 cm korkeaa vaihtoehtoa ollenkaan, tuolle kuusella ei ole meillä tarpeeksi tilaa, eikä se näytä hyvälle jos on liian täyteen ahdettu. Löysinkin netistä meille sopivamman kokoisen kuusen, toivottavasti se oni yhtä nätti kuin tuo teidän kuusi.

  1. t: harmi kun ei löytynyt tästä kuusesta teille oikeaa kokoa. Tuleeko teille kuitenkin valkoinen kuusi vai vihreä?? Vihreää tekokuusta katselin myös, mutta ne mitä löysin olivat värisävyltään niin luonnottomia, että valkoinen oli ainoa vaihtoehto meille. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista sunnuntaita! &hearts;

  2. Valkoinen 180 cm korkea kuusi tulee, odottelen sitä jo ehkä huomiseksi. Kuvassa näytti ainakin hyvälle, mutta niin kuin totesit tuossa aiemmin, kuvat eivät aina täysin vastaa todellisuutta… (tilasin kuusen ulkomailta)

  3. t: Toivotaan, että kuusi on ihana ja mahdollisimman lähellä tuotekuvaa. 🙂 Mistä tilasit kuusen, kysyn minäkin? 🙂 Noin 180cm korkuisia kuusi en ole onnistunut löytämään vielä mistään ja minun siskolla olisi sellaiselle tarve myös, kuten Jennallakin. 🙂

  4. Tässä linkki kuusen esittelyvideoon<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.youtube.com/watch?v=81Gikyod4-I&feature=player_embedded&quot; target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=81Gikyod4-I&feature=player_embedded</a><br />
   ja tässä linkki kuusia myyvään nettikauppaan:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.muovikuusi.nl&quot; target="_blank">http://www.muovikuusi.nl</a><br />
   Kuusi ei kimalla niin hienosti kuin Anttilan kuusi, mutta kokovaihtoehtoja ja malleja on aika kivasti.<br />
   Toivottavasti tästä oli apua:)

  5. t: Kävin katsomassa heidän valikoimaa ja siellä oli ihania kuusia. &hearts; &hearts; &hearts; Vinkkaankin samantien siskolle, että käy katsomassa tuolta itselleen kuusen. 🙂 Kiitos sinulle ihana t! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Aivan UPEA! 🙂 Meillä ei ole ollut joulukuusta moneen moneen vuoteen, koska se ei vain yksinkertaisesti mahdu kotiimme. Höh. Kelpuuttaisin tuon valkoisen kuusen koska tahansa, sen verran upea ilmestys on ♥

  1. Dreamer: Tuosta meitin kuusesta olisi saatavana myös pöytäversio 60cm korkeana… Se voisi olla kiva vaihtoehto, kun se mahtuu hyvin myös tason / lipaston päälle. 🙂 Ei tarvitsisi olla kokonaan ilman… HIH 🙂

 4. En ole aiemmin erityisemmin pitänyt muista kuin aidoista kuusista tai vihreistä tekokuusista, mutta tuo valkoinen ei näytä pahalta. Itseasiassa se näyttää aika hyvältä. Meillä ei ole kuin sellainen pieni pöytäkuusi, mutta tänä jouluna meille mahtuisi oikean kokoinen kuusi. Pitäisköhän meillekkin laittaa valkoinen kuusi. =D

  1. Torkkuja: Meillä oli pieni valkoinen kuusi muutama vuosi takaperin ja sekään ei olut niin kiva kuin tämä uusi iso kuusemme. &hearts; Luulen, että valkoisten kuusien menekki on kasvanut vuosien varrella, samoin kuin laatuvaatimukset ja nyt näitä tuuheampia muovikuusiakin on saatavissa. 🙂 <br />
   <br />
   En tiedä uskallanko suositella noin hurjaa repäisyä, mutta kenties voisitte harkita pienempää valkoista pöytäkuusta?? Se olisi tosi kaunis vaikka lipaston päällä, hopeisilla palloilla ja pienillä led-valoilla koristeltuna. &hearts; &hearts; &hearts; Tänä vuonna on muuten saatavissa myös valkoisia jouluvaloja, joiden valosävy on valkoinen. Stockmannilla näin sellaisen ja muistaakseni se on sama mitä NetAnttilakin myy. Meni heti ostolistalleni. HIH 🙂

  2. Tuoksua tuossa muovisessa ei ole, mutta toisaalta ei ole sotkuakaan. =D Mies ei vaan oikein lämmennyt… &quot;ehdottomasti aito kuusi&quot;. Saa nähdä muuttuuko mieli, kun mietitään miten saadaan roudattua se autolla kotiin siten että neulasetkin on tallella. Aika tylsä olis koristella pelkkää risua. 😉 Tuostapa tuli mieleen, että pitää ostaa oikeita kuusen koristeita, koska meillä tosiaan aina ollut sellanen pikkanen kuusi kun ollaan oltu Joulut melkein aina pois kotoa.

  3. Torkkuja: Nyt kun aloittaa lämmittelyn niin kenties ensi vuonna mies suhtautuu jo myönteisemmin. 🙂 Näin oli meilläkin, mies viime jouluna vastusti tekokuusta ja lopulta jätimme hankkimatta kuusen kokonaan. Nyt hän kuitenkin otti ihan hyvin tekokuusen vastaan eikä ole edes puhunut aidosta kuusesta enää. :)<br />
   <br />
   Mie meinasin hankkia jouluntuoksuisia kynttilöitä, ja ainakin Partylitella on kuusen tuoksuisia, joita Tiina tuolla alempana suosittelee. &hearts; &hearts; &hearts; Saa tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla sitten, hihii 😉

 5. Kaunis kuusi ja koristeet ovat myös tosi kauniita. Mistä koristeet ovat peräisin? Olisin myös kysynyt, että viekö kuusi paljon tilaa, kun sen laittaa kasaan?

  1. SuviK: Kiitoksia! &hearts; Koristeet ovat suurimmalti osin viime vuotisia. Isot hopeiset pallot ostin perjantaina Stockmannilta, ne ovat uusia. Hopeiset tähdet ja tähtikuvioidut pallot ostin viime vuonna Prismasta ja niitä on molempia on valikoimassa tänäkin jouluna.<br />
   <br />
   Kuusi tuli pitkulaisessa pahvipakkausessa jossa kantokahva. Pituutta sillä on 150cm ja leveyttä noin 40cm. Kuusi mahtuu siis ihmeellisen pieneen tilaan kasattuna. 🙂

 6. Oih, täydellinen &hearts; Meille ei tänä vuonna tule kuusta, koska vietämme joulun muualla mutta koristelen asunnon kyllä 🙂 Mieli kyllä tekisi ostaa valkoinen tekokuusi..

  1. Jennifer: Miten olisi pieni valkoinen pöytäkuusi, 60cm korkea?? Näin sen Anttilassa esillä koristeltuna ja se on aivan ihana! &hearts; &hearts; Se olisi minusta hyvä kompromissi saada hieman joulua kotiin, edullisesti ja pienellä vaivalla. 🙂 Sen saa lisäksi säilöttyä hyvin pieneen tilaan ja monivuotisena sitä voisi käyttää vuodesta toiseen… Voisi sitten ensi vuonna miettiä uudelleen, onko valkoinen iso kuusi vielä ajankohtainen vai onko maku muuttunut sen suhteen. HIH 🙂

  2. Jennifer: Tämä meidän kuusi on ainakin kaunis ja melko tuuheakin. 🙂 Anttiloissa on näitä esilläkin, jos tahdot vielä päästä hypistelemään sitä ennen ostopäätöksen tekoa. <br />
   <br />
   T vinkkasi tuossa ylempänä toisesta netiikaupasta, josta saa myös ihania kuusia, sellainen kuin <a rel="external nofollow" href="http://www.muovikuusi.nl.&quot; target="_blank">www.muovikuusi.nl.</a> Kokovaihtoehtoja oli useita ja hintakin varsin kohdillaan. 🙂

  3. Täytyy käydä anttilassa sekä nettisivulla katsomassa :)<br />
   Avopuoliso ei oikeen lämmennyt valkoselle kuuselle, ainakaan ilmeen perusteella kun äsken näytin kuvan.. 😀

  4. Jennifer: Lämmittele ideaa rauhassa ja ensi vuonna sitten uusi yritys. 😉 Ja Tiina vinkkasi loistavan idean siihen kuusentuoksu ongelmaan, eli Partyliten (tai jonkin muun) kuusentuoksuisia kynttilöitä palamaan ja voila, joulu on valmis tuoksuineen päivineen. Hih. :)<br />
   <br />
   Aito kuusi on kyllä ihana myös, varsinkin jos sen koristelee hopeisilla ja valkoisilla koristeilla. Riviera maisonin joulukuuset on aina niin kauniita… &hearts; &hearts; &hearts; Joten aidon kuusen hankkiminen ei missään nimessä ole lainkaan huonovalinta. :)<br />

 7. En ole aikaisemmin oikein tiennyt, miten suhtautua valkoiseen kuuseen, mutta tämän postauksen myötä olen kyllä ihan myyty! Saattaa siis olla, että alan itsekin salaa haaveilemaan…<br />
  <br />
  Aivan ihastuttavalta kuusi näyttää! Koristeet näyttää niin näteiltä, kuin pienet timantit siellä täällä. &hearts;

 8. Onpa kaunis kuusi! Tuon voisin ottaa meillekin. 🙂 Ja ihana, kun jaksoit kasata ja koristella sen ihan vain meitä varten, vaikka iso homma tuossa on ollut! Hienoa työtä ja tunnelmallinen koristelu. &hearts;

  1. Jenni: teitä varten sen laitoin kuvauskuntoon, mutta nyt en millään raaski purkaa ja pakata sitä pois. HIH 🙂 On ehkä hieman aikaista koristella joulua kotiin tässä mittakaavassa lokakuun puolella. Mutta kun mie en millään halua sitä viedä poiskaan… =D<br />
   <br />
   No, olkoot se tuossa esillä ainakin huomiseen asti. 🙂

 9. Voi Miia, kylläpä meillä kävi ajatukset yhteen tänään! Päivällä juuri kovasti mietin tätä valkoista joulukuusta ja sitten tosiaan tein tuon oman joulu-postauksen. Juttelimme puolisonkin kanssa millaista joulua koristelun suhteen tänne uuteen kotiin nyt tehdään ja olimme vähän mietteliäitä tuon muovikuusen suhteen. Nyt sitten tämä sinun postaus &quot;avasi silmät&quot;, aivan supermahtavaa että teit näin tarkan selosteen siitä millainen tuo valkoinen kuusi on. Tämän tiedon perusteella mekin alamme kääntymään valkoisen kuusen puoleen. Kiitos Miia jälleen kerran superhyvästä postauksesta! &hearts; &hearts;

  1. Pöppis: Kiitos aivan ihanasta kommentistasi!!! &hearts; &hearts; &hearts; Tuo kuusi on minusta tosi kiva ja hintaankin nähden ihan ok. Odotukset olivat tietysti kovat, koska tuotekuva oli niin hieno. En kuitenkaan varsinaisesti pettynyt, koska osasin odottaa, että kuusi ei näytä livenä ihan yhtä upealta kuin tuotekuvassa. 🙂 Useisiin muihin valkoisiin kuusiin verrattuna tämä on kuitenkin tuuhea ja kaunis, kimaltavista havuista extra plussaa. 🙂 Jos valkoista kuusta harkitsette, niin tämä on kyllä hyvä valinta. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teille!! &hearts; &hearts; &hearts;

 10. Onpa se hieno! Meillä on ihan vihreä, markketista ostettu tavallinen joulukuusi. Sen pakkauskuvassa kuusi oli tuhottoman tuuhea, mutta todellisuus ei vastaa vähääkään kuvaa.

  1. Kirpparikeiju: Todellisuus aika harvoin vastaa tuotekuvia, ainakaan jos on puhe tekokuusista. 🙂 Ei tämä meidänkään kuusi ollut ihan sitä mitä kuva lupasi, mutta tarpeeksi tuuhea nyt kuitenkin. 🙂 <br />
   <br />
   Oletko jo ehtinyt miettimään joulun sisustusvärejä? Vihreässä kuusessa valkoinen ja hopea on mielettömän kaunis yhdistelmä. Kuolaan joka vuosi Riviera Maisonin koristeita ja joulukuusta… &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teille! &hearts; &hearts;

 11. OIH!! Ihan mielettömän upea VALKONEN kuusi!!! &hearts; &hearts; &hearts; Oli siinä liimaklönttejä tai muuta 🙂 Upea! Tahtoo kans!! 😀 Laitoin jo viime viikolla ostoskorriinki asteen pienemmän mutta sitte muistin, että meän kisut jyrsii tekokuusia, kerran oli pikkunen tekokuusi..joten meille on pakko tulla oikia kuusi, ettei niillä mee mahhaan muovia…Mitäpä sitä ei tekis omien &quot;lasten&quot; takia &hearts; plaah, vihreä mutta onneksi aito kuusi tulossa 😀 Noh, pääasia että kuusi tullee 🙂 Täytyy koristella se valkosilla ja hoppeisilla koristeilla 🙂 En oo YHTÄÄN katteellinen teän upeasta kuusesta 😀 :D<br />
  Mutta ihan mielettömän UPEA blingbling-kuusi tuo teän &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  Ainiin, maalaa ne RM koristeet valkoseksi tai hoppeisiksi niin saat niistä koristeet kuuseen :)<br />
  Ihanaa alkavaa viikkoa ja haleja &hearts;

  1. Meän Satu: Ihania teitin kisut! &hearts; &hearts; meillä tuo koiran-ketale taas napostelee oikeita havunneuloja ja muutenkin tykkää järsiä kuusen jalkaa. 🙂 Pari vuotta sitten mies toi kauppareissulta aidon kuusen mukanaan ja voi elämän kevät mikä sotku ja siivo kun molemmat koirat oli sen kimpussa alvariinsa. 🙂 Se kuusi oli vielä jotain B-laatua ja alkoi tiputtelemaan neulasia heti kotiin tuotua vaikka oli kylpyhuoneessa ohjeiden mukaan sulamassa. Viikon päästä eli joulupäivänä oli jo pakko viedä se roskikseen kun se oli ihan kaljuuntunut ja surullisen näköinen. 🙂 Ja auts, niitä neulasia oli sängyssä ja pyyhkeissä ja pesukoneessa ja hiuksissa ja joka paikassa. Täällä kaupungissa joutuu turvautumaan tori-kuusiin ja ne aika usein huonolaatuisia, ja hintakin hirvittää kun yli satasen saa siitä lystistä pulittaa. Tekokuusi onkin meille (ainkin toistaiseksi) parempi valinta ja toivottavasti tuo valkoinen kuusi on kunnossa vielä ensi joulunakin. :)<br />
   <br />
   Blongiä ei voi olla liikaa minun mielestä kun joulusta puhutaan. 🙂 Ajattelin koristella meidän kodin ihan överiin asti ja sitten uudenvuoden jälkeen riisua kaikki blingit pois ja talteen. Saas nähdä millainen peilisali tästä meidän luukusta tulloo, hih =D<br />
   <br />
   Mukavaa alkavaa viikkoa teille myös ja kisuille halit minulta! &hearts; &hearts; &hearts;

 12. ..niin, siis meille ois tullu tuo sama kuusi mutta kokona ois ollu tuo 150cm, jos siis ois voinu tilata :)<br />
  Noh, kuolaan siis täällä tuota teän upeaa kuusta 😀 Ihan mielettömän upea kyllä on! &hearts; Ei voi muutaku huokailla ja ihastella 😀 ja koristeekki on just ku tehty tuohon &hearts; Mielettömän ihana kuusi &hearts;

  1. Meän Satu: Sinun täytyy laittaa miulle sitte kuvia teidän aidosta kuusesta niin mie pääsen vuorostaan kuolaamaan sitä! &hearts; &hearts; &hearts; Kumpa voisi sitä kuusentuoksua pullottaa ja pistää postiin, se on nimittäin niin huumaava että itku tulee kun ajatteleekin… :`)

 13. Meillä on tuo sama Anttilan kuusi 150 senttisenä. Hankittu v.2010. En ole katunut hetkeäkään! &hearts; Ja hopeiset koristeet ollaan laitettu molempina jouluina, kun kuusi ollut käytössä. Hyvän valinnan teit!=) Voi kun saiskin jo laittaa kuusen esille. &hearts;

  1. Jemina: Ihana kuulla että teillä on kuusi pysynyt hyvänä jo monta joulua! &hearts; &hearts; &hearts; Itse en raaskisi nyt laittaa tuota kuusta pois, kun sen kovalla vaivalla kasasin esille ja koristelinkin vielä pikaisesti. 🙂 Pakko kai se kuitenkin on, ettei joulufiilis häviä ennen joulua, vaikken kyllä usko kun olen joulufani. HIH :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja kohta alkavaa uutta viikkoa! &hearts;

 14. Sait tunnustuksen mun blogissa 🙂 Oli pakko tää sun ihana blogi laittaa, vaikka en olekaan varma, täyttikö vaatimukset! Ja toi kuusi on UPEA! Meille ei vaan kuulemma tekokuusta oteta… Toivottavasti toi mies sitten siivoaakin sen oikean kuusen jäljiltä 😀

  1. Jossu: Kaunis kiitos ihanasta tunnustuksesta! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   meillä mies on vannottanut aidon kuusen perään vuosia ja nyt vasta on hyväksynyt tekokuusenkin vaihtoehdoksi. 🙂 Meillä on ollut tekokuusi joskus ja se oli tosi surkea rimpula, miehelle jäi sen aneemisuudesta kai traumat tai jotain, hih :)<br />
   <br />
   Tota uutta kuusta kuitenkin kehui ja ihan iloisesti otti sen vastaankin, vaikka ensin naureskeli sille kun ehdotin että tilataan se. 🙂 Pikkuhiljaa ne ukkelitkin lämpiää… Tshihii 😉

 15. Se on nätti! Voi hitsit, arvaas tekeekö munkin nyt mieli avata tuo olohuoneen nurkassa pönöttävä laatikko! 😀

  1. LittleB: Avaa ihmeessä, tai tee ainakin minikurkkaus pakettiin sisälle. 🙂 Tulispa se joulu jo…. en jaksaisi odottaa enää yhtään. Hihii 🙂

 16. Mä olen myyty! Meillä ollut monta vuotta jo muovikuusi vihreänä, mutta olen haaveillut valkoisesta. Ja nyt on asia varma, että uuteen taloon tulee valkoinen! Todella kaunis kuusi!

  1. Tarja: Valkoinen kuusi on kyllä sellainen katseenvangitsija, ettei toista ole. 🙂 Koristeetkin tulevat ihan eritavalla esille valkoisesta kuusesta. Ja sain vinkin, että kuusentuoksua jos kaipailee, niin tuoksukynttilöillä sen saa luotua. Partyliten kuusi-kynttilä on aidon tuoksuinen. &hearts; &hearts; &hearts;

 17. Voi että tuo valkoinen kuusi näyttää kauniilta. Itsekkin tekis todella kovasti mieli ostaa tuollainen. Harmi kun ostin viimevuonna uudet lamput kuuseen ja ne on vihreäjohtoiset. Niitä ei oikein voi valkoiseen kuuseen laittaa. Jos ostaisin tuollaisen kuusen niin sitten pitäisi taas ostaa uudet valotkin :((<br />
  Aidosta kuusesta tulee kyllä todella hyvä tuoksu mutta laitoin tänään ihan kokeeksi partyliten luminenkuusi tuikun palamaan ja siitä tosiaan tulee sellainen kuusen tuoksu joten niitä vain palamaan jos hankkii tekokuusen. Sillätavalla saa molemmat ilot itselleen.<br />
  Todelliseen harkintaan tuo valkoisen kuusen hankita kyllä nyt jää.<br />
  On tuo kuusi sen verran kauniin näköinen ♥

  1. Tiina: Voisiko sitä vihreää johtoa jotenkin tuunata? Esim kierittää siihen ympärille sellaista valkoista ohutta teippiä, jota voi johtoihin laittaa (en muista tarkkaa nimeä, mutta saa esim Prisman rauta-osastolta)… <br />
   <br />
   Itse suunnittelin laittavani meidän kuuseen valkoiset led-jouluvalot, maksavat noin 10 euroa. Eivät tosin ole monivuotiset välttämättä, mutta hinta on edullinen ja ne valot ovat ihanan huomaamattomat ja luovat upean tunnelmavalaistuksen kuuseen… &hearts; &hearts; &hearts; Ja tätä led-valoa voi joulun jälkeen hyödyntää vaikka lyhdyssä tai lasisessa majlakossa tunnelmanluojana ja kynttilän korvikkeena. :)<br />
   <br />
   Kiitos vinkistä tuon tuoksukynttilän suhteen! Laitankin samantien sen ostoslistalleni! &hearts;

 18. Ihana kuusi ja koristeet. Mistä nuo isot hopeiset pallot ovat? Osaatko kertoa mistä saisi jouluvaloja, joissa valkoinen johto? 🙂

  1. Wenla: Hopeiset isot pallot on ostettu Stockmannilta hetki sitten. 🙂 Valkoisella johdolla olevia valosarjoja myy ainakin Stockmann, Prisma ja Anttila. Stockmannilla oli aivan ihana valkoinen pieni led-valosarja, jonka valosävykin oli valkoinen. En muista merkkiä valitettavasti, mutta luulen sen olevan sama kuin esim NetAnttilassa myytävä led-valosarja valkoinen. 🙂

 19. Kiitos tästä postauksesta, nyt uskalsin tilata tuon Anttilan joulukuusen! Oon sitä jo tovin kattellu netistä ja kuvastosta mutta tosiaan ajattelin et se vaan näyttää kivalta kuvissa mut livenä ei. Nyt lähti tilaus Anttilan suuntaan ja täksi jouluksi saamme valkoisen joulukuusen 🙂

  1. Mascha: Kuvat on usein niin muokattuja, ettei tiedä mitä odottaa kun paketin aukaisee. 🙂 Tuo Anttilan kuusi on kuitenkin tosi kiva ja kun taivuttaa oksia myös hieman alaviistoon niin siitä tulee tuuhea. Ei ihan yhtä muhkea kuin mallikuvassa, mutta muhkea kuitenkin. :)<br />
   <br />
   valkoisen metallijalan ympärille ajattelin jouluksi kietaista juuttikangasta tai muuta vastaavaa. Sillä saa myös jalkaosuuden kauniiksi ja piiloon. :)<br />
   <br />
   Ihanaa aurinkoista päivää! &hearts;

  1. Virpi S: Ei ole minun myynti-ilmoitukseni tuo. Kyseinen myyjä on jo pitkään myynyt valkoista kuusta minun kuvilla, Huutonetin ylläpitoon on asiasta ilmoitettu. 🙂

 20. Mä oisin halunnut semmosen vähän &quot;harvemman&quot; kuusen Clas Ohlsonilta niin tietenkin ne oli nyt loppuneet kun en sitä viimeksi ostanut. Tosin ajattelin joskus marraskuulla että on liian aikaista ostaa. Nyt siellä oli enää tuuheita kuusia jäljellä ja sellaista en olisi halunnut vaikka varmaan kiva sekin. Clas Ohlsonilla kumpikin kuusi maksoi n. 50e.<br />
  <br />
  Kävin myös Kodin1 jossa oli minikuusia ja sitten ilmeisesti tuota samaa kuusta, mutta jotenkin sen hinta ei tällä kertaa oikein sovi budjetille. Kuvien perusteella näyttää kuitenkin kivalta :).<br />
  <br />
  Mulla on vihreä minikuusi, mutta haluaisin tällä kertaa &quot;normaalin&quot; kokoisen kuusen, joku 150cm voisi olla jo kiva, itse kun oon 160cm. Toki voi olla pidempikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *