Roomlight – superlöytö ♥

Etsin eilen illalla netistä kaikenlaista kaunista, lähinnä metallisia esineitä ja merkeiltä kuten Riviera Maison, Lene Bjerre, Andrew Martin yms. Päädyin sattuman kautta Roomlightin nettisivulle ja herran jestas millaisia tuotteita heillä onkaan….

Roomlight valaisimet - Sisustusinspiraatio

Roomlight – Ylellinen valaisinvalikoima

Roomlight on maahantuojayritys, joka ainakaan toistaiseksi ei toimita tuotteitaan suoraan kuluttajille. Heidän valikoimaansa löytyy onneksi suurimmista tavarataloista (Stockmann, Sokos, Anttilat) ja muutamista pienemmistä sisustusliikkeistä. Nyt minulla alkaakin armoton tuotemetsästys, sillä niiden hinta on varsin kilpailukykyinen.

En voinut vastustaa kollaasien tekoa, joten tässä teillekin kuolattavaksi Roomlightin valikoimaa! 🙂 Oih ja voih näitä pöytävalaisimia, varsinkin tuo ylemmän kuvan Melbourne on juuri sitä mitä valaisimelta toivoisinkin. Samoin alla olevan kuvan kaikki vaihtoehdot, jotka ovat hätkähdyttävän samanlaisia kuin Riviera Maisonilla.

Roomlight valaisimet - Sisustusinspiraatio
Roomlight valaisimet - Sisustusinspiraatio
Roomlight lyhdyt - Sisustusinspiraatio
Roomlight kynttilät - Sisustusinspiraatio
Roomlight - mustavalkoinen sisustusinspiraatio

Mustaa, valkoista ja hopeaa

Valaisimien lisäksi heidän edustuksestaan löytyy vaikka mitä ihanaa, esim. Riverdalen tuotteita, jotka saavat aina sukat pyörimään allekirjoittaneen jaloissa. Mustavalkoisella sisustaville löysin monta mieletöntä juttua, ja tiedän ainakin yhden tuttavan, jotka taatusti rakastuu tuohon rusettityynyyn.

Harmi kun tuotteita ei pääse ostamaan suoraan heidän kauttaan… Heti olisin näpytellyt tuon Melbourne-valaisimen kotivatkalle. Nyt vaan täytyy lähteä kaupunkikierrokselle etsimään mistä mahtaisi tuota kyseistä lamppendaalia löytää… Jälleenmyyjätietoja ei nimittäin löytynyt, joten arvailuksi menee. 🙂

Ihanaa päivää kaikille!

Kuvat: Roomlight


Comments are closed.