Decor Stockmannin joulupallot

Käväisin pikavisiitillä Stockmannilla enkä päässyt sieltä ulos ilman ostoksia, tietenkään. 🙂

Valkoisia jouluvaloja menin ostamaan, mutta niitä ei valitettavasti enää ollut jäljellä. Lohdutukseksi ostin muutaman koristeellisen joulupallon kokoelmani jatkoksi. <3

5093e6dcc98c7e5714000095.jpg

5093e6d8c98c7e2a2200003c.jpg

5093e6d3c98c7ed876000012.jpg

5093e6cfc98c7ec916000017.jpg

5093e6cac98c7e571400008b.jpg

5093e6c5c98c7ee56f0000e9.jpg

5093e6c6c98c7ed87600000d.jpg

Joulupalloja oli jos jonkinlaisia, todella vaikea oli valikoida omia lemppareita. Valkoiset kimaltavat jättikävyt jäivät vielä toistaiseksi kauppaan, mutta saatan napata ne mukaani ensi kerralla. 🙂

Kävin muuten Prismassakin etsimässä valkoisia led-jouluvaloja, mutta sielläkin myytiin ei-oota. Höh, olisi vaan pitänyt viime kerralla ne ostaa eikä jättää myöhempään. Nyt saatan jäädä kokonaan ilman. Anttila on viimeinen toivoni ja sinne suuntaankin ensi viikolla, ellei nettikaupasta löydy. 

Huomiseen muruset!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Decor Stockmannin joulupallot

 1. Tuo Stockan jouluosasto on petollinen, tosin selvisin eilen sieltä ilman ostoksia 🙂 Mielestäni viime jouluna oli kyllä enemmän itseäni miellyttäviä palloja. Nuo viimeisen kuvan alarivin reunimmaiset on lempparit &hearts;<br />
  <br />
  Hauskaa viikonloppua!

  1. Oona: Viime jouluna oli kyllä ihan mahtavia palloja, pakko myöntää. 🙂 Kaikkia joulukoristeita ei ole vielä kai myyntiin laitettu, joten tiedä sitten tuleeko sieltä vielä hienompia… 🙂 itäkeskuksen Stockalla oli viimevuotisiakin myynnissä muuten, ne on vaan piilotettuna alahyllyille kun niitä on niin vähäsen. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinne myös! &hearts;

 2. Tiedän niin sen tuneet, kun pääsee sinne Stockan jouluosastolle. Aivan kuin olisi karkkikaupassa!:) Siellä käynti on muodostunut jokavuotiseksi perinteeksi;)<br />
  <br />
  Meillä onkin suurin osa joulupalloista ostettu Stockmannilta, juuri harmaita, valkoisia ja lasipalloja. Kaikki aivan ihania!:)<br />
  <br />
  Oikein mukavaa viikonloppua sinne!:)

  1. minttu: Tuo oli loistava kuvaus, aikuinen Stockmannin jouluhyllyillä on kyllä hauka näky. 🙂 MInäkin siellä muiden mammojen kanssa kilpaa kruisailin rattailla hyllyväleissä tonkimässa aarteita. =D Onneksi ovat laittaneet ostoskorit siihen osastolle valmiiksi, niin saa helposti poimittua palloja… pientä kilpailuakin oli havaittavissa… HIHIHIII ;)<br />
   <br />
   Ihan hullua touhua kyllä. :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

  1. LittleB: Nuo pallot oli 3,50-4,50 kappale. Lisäksi siellä oli niitä ihania jättipalloja jotka on 6,90-9,90 kpl. Valmiit pallopakkaukset on 7,90-14,90 väliltä. <br />
   <br />
   Näiden pallojen halkaisija on noin 8cm. 🙂

 3. Mää en uskalla edes mennä sinne koristeosastolle. <br />
  Aivan liikaa kaikkea ihanaa ja kimaltelevaa! 🙂

  1. Janita: Niin on, minä sekoan siellä jola ikinen vuosi. 🙂 Nytkin olisin ilomielin kantanut kotiin vaikka koko kaupan, mutta onneksi oli kiire enkä ehtinyt enempää vatvomaan. 🙂 Ja voi apuva, siellä on tekokukkia, valko-hopeisia… osa on Sian ja osa Stockan omia ja melkein meinasin napata muutaman niitäkin mukaan. Ne jäi kyllä mieltä kaihertamaan ja voi olla että minun on sunnuntaina mentävä ne hakemaan. Mies jo nauroi, että joululahjoja ei tarvikaan sitten ostaa kun tämä rouva-kokelas laittaa kaikki rahat haisemaan pelkästään koristeisiin… HIHIHIIII 😉

 4. Kävin sitten minäkin. ja kotiudun kolmen erilaiset koristeiden kanssa :)<br />
  Jääpuikkoja vihreetä, sieni turkoosi ja sit en malttanut olla ottamatta pinkkejä tytölle. Nyt pitäisi sitten ostaa pikkukuusi tytölle mihin saa pallot laittaa. Onkohan jossain halvemmalla kun stockalla?

  1. Outi: HIh, sie nappasit ne jääpuikot. 🙂 Ne pinkit pallot on aivan ihanat, hypistelin niitä vimmatusti mutta jätin ottamatta vaikka mieli teki. 🙂 <br />
   <br />
   Mites olisi se Stockan verkkokaupassa myynnissä oleva pikkukuusi? Se on 45cm korkea ja olisi esim Lack-pöydän päällä tosi hieno. HInta 17,95 eli ei lainkaan paha. 🙂 Anttilassa on 60cm korkea 29,90, tota Anttilan kokoa ja hintaa löytyy myös Prismasta ja Tiimarista. Se Stockan kuusi on minusta suloinen ja juuri sopiva pienelle koristeltavaksi, harkitsen sitä meidän Avalle myös, sillä mahtuisi Bestån päälle myös leveyden puolesta.. 🙂

 5. Heippa!<br />
  <br />
  Täällä yksi &quot;hiljainen lukijasi&quot;, en ole ennen tainnut kommenttia jättää, vaikka luen blogiasi päivittäin – ja pidän siitä ihan hurjasti! Kaikki muut suosikkiblogini ovat ns. lastenvaateblogeja, mutta pidän tästä sun blogista jostain syystä aivan mielettömästi. <br />
  <br />
  Olen saanut täältä paljon vinkkejä paitsi sisustukseen niin ennen kaikkea kodin järjestelyyn ja tavaroiden karsimiseen! Tänään taas vein hirveät tavaraa roskikseen ja autoon huomista kirppisreissua varten. Ihanaa, kun oma koti alkaa näyttää kivalta, vaikka asummekin vanhassa vuokra-asunnossa, jossa etenkin keittiö ja kylppäri ovat ei-niin-kauniita. ;)<br />
  <br />
  Meillä on samanikäinen tyttö, joka luonnollisesti levittelee tavaroitaan pitkin päivää ympäri asuntoa, mutta kun kaikella on paikkansa ja lelujakin maltillisesti (osa jemmassa kaapin kätköissä ;)), niin nekin saa helposti kerättyä päivän päätteeksi.<br />
  <br />
  Minä olen myös mieletön joulu-fani, vaikka talvea muuten melkeinpä inhoan. Rakastan ehkä eniten just joulukuusen koristelua. Miehen kanssa käydäänkin kovaa kädenvääntöä usein siitä. 😉 Mies kun haluaisi laittaa punaisia, vihreitä ja mahdollisimman sekalaisia koristeita ja minä tahtoisin pitäytyä ihanassa kimallus-maailmassa valkoisen ja hopean seassa. 🙂 Itse kävin myös Stockalla kurkkimassa uusia ihanuuksia, ja ajattelinkin mennä vielä uudestaan tytön kanssa ja antaa hänen valita yhden mieleisen koristeen kuuseen. (toivottavasti ei valitse mitään punaista tai vihreää 😉 😀 ) Siitä voisi tulla vaikka uusi jouluperinne, joka vuosi saisi tyttö valita uuden.<br />
  <br />
  Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi, kiitos kauniista blogistasi!

  1. N: Kiitos ihanainen kun jätit kommenttia! &hearts; &hearts; &hearts; Ja kaunis kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; Menin ihan sanattomaksi, sillä kaikista tärkeintä itselleni on se että blogini ilostuttaa teitä lukijoita. &hearts; &hearts; &hearts; Te lukijat annette minulle niin paljon, että ette arvaakaan kuinka monesti itken ilon kyyneliä täällä kotona. :`) <br />
   <br />
   Ihanaa, että olet viihtynyt höpötyksieni parissa ja minulle on kunnia saada olla yksi lemppariblogeistasi! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus* Joulujuttuja tulee varmasti vielä tuhat, huomenna heti seuraavaksi, sillä hain tänään H&amp;M:n paketin ja koko sisältö on totaalisen upea ja kaunis. 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi myös!<br />
   Ja kiitos vielä kerran! 🙂

 6. Mie täällä taas… Kun siitä eilisestä pallo probleemasta on nyt selvitty niin seuraava olisi nuo siun silkkiverhot. Miten hoidat niitä? Pesetkö itse? Vai pesulassa? Itseäni mietityttää sellainen kun verhot roikkuvat lattialla niin mites karvapallot, jotka väkisinkin haluaa hypätä verhoihin vaikka kuinka imuroisi joka päivä. Ja postaa pliis nopeesti niistä henkkamaukan bling blingeistä!

  1. Nina: Meillä verhot on noin 1-2cm irti lattiasta, koiran vuoksi. 🙂 Karvapalloja tai pölyä ei verhoissa ole ollut. Tyttö on muutamaan verhoon saanut pienen tahran aikaan, mutta ne olen putsannut veteen kostutetulla mikrokuituliinalla varovasti. Tähän mennessä tahrat on lähteneet. 🙂 Niille eo vesipesua suositella ollenkaan, joten käytännössä pesula on ainoa vaihtoehto. Minä kuitenkin riskillä pesin käsin kaksi saman sarjan silkkistä tyynynpäällistä ja nille ei käynyt mitään, paitsi että ovat nyt puhtaita. 🙂 Saatan myöhemmin kokeilla pestä itse yhden verhon ja katsoa mitä sille tapahtuu, mutta pesula on kyllä käytännössä kai se suositus kuitenkin, hihii :)<br />
   <br />
   Silkille on olemassa omat pesuaineet ihan kotikäyttöönkin, voisin etsiä netistä ohjeet ja kokeilla pestä itse. Teen vaikka sitten postauksen siitä miten kävi. :)<br />
   <br />
   Tänään postailen H&amp;M:n blingeistä. 🙂 Ne pitkulaiset valkoiset tyynynpäälliset timantteineen ovat noudettavissa ensi viikolla, mutta kaikki muut tulivat. Ne hopeiset paljettityynyt on aivan ihanat! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *