Stockmannin joulu on saapunut – myös nettikauppaan

Stockmannille on saapunut joulu! <3 Myymälät pullistelevat joulukoristeita, kynttilöitä, valoja… ja nyt on myös verkkokaupan puolelle saatu osa ihastuttavista tuotteista.

50939a6cc98c7e1073000017.jpg

Minä näppäilin tilauksen heti sisään ja oma suosikkini on tuo ensimmäisen kuvan pattereilla toimiva valkoinen led-valoköynnös. Kuvakollaasista jäi tilaamatta ainoastaan valkoinen pöytäkuusi ja tuo korkea kynttelikkö, kaikki muut klikkasin kotimatkalle. 🙂

Stockmannin verkkokaupan jouluosastolle pääset suoraan TÄSTÄ

Valikoimassa on myös paljon muuta ihanaa, kuten kultaisia ja pastellinsävyisiä koristeita, kymmenittäin joulutähtiä ikkunaan ripustettavaksi sekä kuuluisat blogipallot (eli Pauli-serkun valopallot)… Stockmannilta olen joka vuosi ostanut joulukoristeita ja heidän valikoimansa varsinkin koristeiden osalta on parasta A-luokkaa. 🙂

Käykäähän kurkkaamassa ainakin tuo valkoinen led-valoköynnös, jonka valosävykin on valkoinen! <3 <3 <3

http://stockmann.com/joulu

Ps. Toimitusmaksu postiin 0 euroa ja kotiinkuljetus 10 euroa 17.12.2012 asti!!!

Ihanaa viikonloppua! <3

*postaus sisältää mainoslinkin!*

EDIT!

Stockmannin virallinen jouluosaston avaus on tulevana sunnuntaina.

5093f06ec98c7ec91600002b.jpg

Tämän lisäksi kanta-asiakas tarjouksena kaikki jouluvalot ja keittiötekstiilit -20%

5093f09ac98c7e2a22000051.jpg

16 kommenttia “Stockmannin joulu on saapunut – myös nettikauppaan

 1. Joo… pitää klikkailla palleroita ostoskoriin kunhan vaan osaisi päättää, että minkälaisia…….<br />
  <br />
  Mulla se mopo karkasi käsistä kun kävin eilen prismassa. En voinut olla haalimatta kaikkea hopeisia kuusenkoristeita ostoskärriin. Nyt vaan on tuon stockmannin kanssa harkinnassa, että ostaisiko valkeita, kirkkaita vai lisää hopeisia koristeita valkoiseen joulukuuseen… hmm.. siinäpä pulma ;)<br />
  <br />
  Ne jääpuikko koristeet himottaisi, mutta niitä oli tällä hetkellä vain vihreitä. Viime vuonna niitä oli valkeitakin, liekkö niitä tulisi myöhemmin myyntiin…. tosin kun postarit on ilmaiset niin sama olisi tilata nyt mitä haluaa ja sitten myöhemmin tilata uudelleen, jos niitä jääpuikkoja tulisi erivärisenä.<br />
  <br />
  Ja miekin haluun tollasen valoköynnöksen myös =)

  1. Nina: Tiedän tuon tunteen, itse sekoilen aina joulunaikaan kaupoissa joista Stockmann ja Prisma on pahimmat. 🙂 Stockmannin pallot ovat paksumpaa muovia ja viimeistellympiä kuin Prisman joten siksi yritän suosia stockmannia pallohankinoissa. Ne NetAnttilasta hetki sitten tilaamani pallot ovat tosi pieniä ja aika huonolaatuisia joten saivat lähteä takaisin. Nyt laitoin tilaukseen pääasiassa noita koristeltuja vaaleanhopeisia palloja ja yhden paketin niitä isompia valkoisia kimallepalloja. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuon valkoisen led-köynnöksen saatan taiteilla myös kuuseen, tosin sitä oli myös hopeisena saatavana. Muutamia valkoisia palloja sinne hopeisten joukkoon tasapainottamaan, se on minun mottoni kuusen koristelussa. :)<br />
   <br />
   Jääpuikkoja en myymälässäkään nähnyt kuin vihreinä, joten tulevat varmaankin jälkijunassa, olen aika varma että niitä kuitenkin on tulossa. Itsekin niitä halajan. 🙂

 2. Kiitos vinkkauksesta, lähtee mullakin kyllä pallotilaus heti 🙂 Vaikkakin mopo saattoi jo tänään vähän karata Tiimarissa josta löysin lastin viime vuotisia koristeita alehintaan… 😀

  1. LittleB: HIh, minä kuljen silmät kiinni Tiimarin ohi. 🙂 Nuo Stockmannin pallot on niin kauniita, etten voi vastustaa niitä ollenkaan. Ajattelin tehdä osasta pallukoista sellaisen pöytä koristeen johon liitän valkoisen led-valosarjan myös. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Niitä ei verkkokaupassa vielä ollut, joten täytyy suunnistaa kaupasta ne ostamaan ennen kuin ovat loppu. Tuota valokyönnöstä saa myös hopeisena ja sekin minua kaihertaa, täytyneen ehkä tilata sellainenkin… Apuva sentään, stockmann on mun kiro kyllä kerta kaikkiaan. 🙂

  2. Mäkin ostin osan koristeista käytettäväksi muualla kuin kuusessa. Saas nähdä mitä noista askartelen paskartelen vielä ja saa nähdä täytyykö hakea lisääkin, hintaa kun oli huima 1€ esim. pallolaatikoilla.. Ja tietty valosarjakin täytyy vielä saada ja ja ja ja jaaa…. Olohuoneessa kun on kulta tehostevärinä niin halusin kultaisia koristeita kun taas kuuseen tulee vaan valkoista ja hopeaa.<br />
   <br />
   Mä oon niiiin täpinöissäni 😀 Huomaa etten ole muutamaan vuoteen joulua viettänyt/ kotiin laittanut. Nyt on sit intoa ehkä vähän liikaakin 😀

  3. LittleB: Itselläni mielessä että olisin tehnyt kauneimmista palloista sellaisen ripustettavan viirinauhan… 🙂 Ja kattauksessa ajattelin myös käyttää palloja ja valoköynnöstä (kun se toimii pattereilla eikä ole johtoja lainkaan =D). 🙂 Tuolla stockalla on muutama mielettömän upea kultainen pallopaketti, aijaijai… teille se sopisi hyvin. Meillä kun ei ole kultaa ole niin en keksi sille käyttöä, ellen sitten osta varastoon valmiiksi tulevia jouluja varten… =D<br />
   <br />
   Minä olen intopiukeena joka joulu, hiihiii 🙂 Ihan parasta huvia ja hyvänmielen touhua. 🙂

  1. Live&amp;Home: No älä! 🙂 Niitä on useampaakin kokoa ja mallia ja kynttilän sammuttajakin samaa sarjaa… Ja ne blingit…. &hearts; &hearts; &hearts; Omg! =D

  2. Rakas Joulupukki….. MÄÄÄ niiiiin tahdon tollasen! :D<br />
   (hitsin vitsi kun kaikkea ei vaan voi saada)

 3. Kiitos Miia, stocka ei tänäkään vuonna petä. Mistään en ole löytänyt turkooseja joulukoristeita mutta tuolla oli yksi jääpuikkokoriste siinä värissä. Meen Jumboon tänään niin käyn vilasemassa löytyisikö sieltä niitä!

  1. Outi: Ei petä, onneksi ja valitettavasti. 🙂 JOulussa parasta on Stockan joulukoristeet, hih. 🙂 Mutta lieveilmiönä lompakon tyhjeneminen. Olin varannut 200 euroa joulun koristuksiin mukaan luettuna kuusi, ja se on ylitetty ja pahasti. 🙂 Onneksi ne anttilasta tilaamani pallot oli niin pieniä että ne sai lähteä surutta takaisin. Mutta tuonne Stockalle onkin sitten rahaa palanut sievoinen summa ja loppua ei näy. Täytyy varmaan alkaa karttamaan koko kauppaa… paitsi että tytölle sieltä muutaman paketin ostan pukinkonttiin (Prinsessan kampaussetin esim. =D). <br />
   <br />
   Stockalla ainakin Itiksessa on turkooseja kimalluspalloja ja koristeita, joten…. Sie tuut ihan hulluksi sitten siellä, varo vaan. HIHII 🙂

 4. Nonni, täällä mä vaan klikkailen ostoskoriini tavaraa. Siellä on jo pöytäkuusi, valoköynnös ja Paulin valot. Kääks.

  1. Outi: Hihii, mulla kutkuttelee myös Paulin valopallot, ne on ostoskoriin tallennettuna valmiiksi ja nyt arvon entten tentten teelika mentten että tilaanko ne vai en. 🙂 Hinta on hyvä ja tiedän että mua kaduttaa jos en nyt niitä osta… HItsi, pakko kai se on minunkin saada palanen Paulia kotiin. 🙂

  2. No pitäähän teilläkin nyt PAULIT olla :)<br />
   Mä ostin ne lastenhuoneen yövaloksi. Onpa ainakin hieno, ei ole jokakaverilla samanlaista yövaloa!

  3. Outi: Niin pitää! 🙂 Otitko minkä värisenä teidän Paulit??<br />
   <br />
   Yövalona se onkin ihan huippu, näppäilenkin samantien sen valkoisen setin tilaukseen tytön univaloksi. Kiitos vinkistä! &hearts;

  4. Meinasin ottaa samanlaisen mikä mulla jo on, harmaa-keltainen. Mutta olin nyt kaukaa viisas ja otin tytön lempiväriä lilaa missä on myös harmahtavia palluroita. Tämä: <a rel="external nofollow" href="https://imaging.stockmann.com/web/020/201/367/052/6/F_33bf1ed025737baa7307c45020f5c6c547f7fadd/0202013670526_1.jpg?width=769&height=1026&quot; target="_blank">https://imaging.stockmann.com/web/020/201/367/052/6/F_33bf1ed025737baa7307c45020f5c6c547f7fadd/0202013670526_1.jpg?width=769&height=1026</a><br />
   En sitten tiedä olisiko se värittömämpi passannut paremmin mutta kun se lastenhuone meillä on aika värioksennus jo muutenkin.<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *