H&M tilaukseni saapui- paljettia ja kimallusta yllinkyllin

Kävin eilen noutamassa H&M:n tilaukseni, joka sisälsi paljetti-tyynynpäällisiä, kaitaliinan sekä muutaman säilytyskorin. Paketin sisältö oli varsin positiivinen yllätys jälleen kerran, varsinkin tyynynpäällisten osalta.

Tuo ensimmäinen vasemmalla on uusin tyynynpäällinen. Sen paljetit on ommeltu kankaaseen sekalaisessa järjestyksessä, toisin kuin vanhempien päällisten joiden paljetit ovat kauniisti riveissä pysty- tai vaakasuunnassa. Tämän vuoksi uusi päällinen myös kimaltaa enemmän. <3

5094de4bc98c7e4b6a000043.jpg

Alla lähikuvia, joista myös erottaa hyvin tuon paljettien asettelutavan. Uusi tyynynpäällinen on aivan ihana ja näpyttelin lisätilaukseen vielä kaksi niitä lisää. <3

5094de46c98c7e880c000011.jpg

5094de3cc98c7ea44200007d.jpg

5094de41c98c7e880c00000c.jpg

5094de4fc98c7e1162000015.jpg

Tilasin myös kaitaliinan tuosta samasta paljettisarjasta. Se on myös kaunis ja kimaltava, mutta hieman liru. Ohut kangas on vaikea saada suoraan ja se vaatisi melkeinpä kanttinauhan ompelemisen reunoihin, jotta se onnistuisi. En tahtoisi palauttaa tuota kaitaliinaa, mutten ole varma tuleeko ryhdyttyä ompeluspuuhiin koskaan. Tätä harkitsen vielä. 🙂

5094de37c98c7ecb2c000068.jpg

5094de37c98c7e2519000093.jpg

Tytölle tilasin muutaman säilytyspussukan, kaksi valkoista joissa timantteja ja yhden hopeisen kimallepussukan. Niiden pieni koko yllätti, mutta käyttöön ne tulevat kuitenkin. Sopivat muuten täydellisesti siihen tytön itse tuunaamaan A-kirjaimeen. 🙂

5094de54c98c7e4b6a000048.jpg

5094de59c98c7e4b6a00004d.jpg

5094de5ec98c7ecb2c000086.jpg

5094de62c98c7e25190000c1.jpg

Tuosta hopeisesta pussukasta irtoaa jonkin verran kimalteita, meillä on nassut ja kädet täynnä sitä. 🙂 Ja tytön päänahassakin näkyy olevan… =D Tätä en suosittele hankkimaan ihan pienille muksuille tai ruokasäilytykseen. Muuten se on kyllä hieno ja monikäyttöinen. 🙂

Valkoiset pitkulaiset timantti-tyynynpäälliset tulevat jälkitoimituksena ja niiden pitäisi olla minulla ensi viikolla. Jos ovat yhtään samannäköiset kuin nuo pienet valkoiset pussukat, niin pökrään ilosta. 🙂

Mukavaa lauantaita kaikille!

19 kommenttia “H&M tilaukseni saapui- paljettia ja kimallusta yllinkyllin

 1. Ihania tyynyjä ♥ Nuo sopisivat kyllä meidän uuteen mattoon 🙂 Tosi kiva juttu että H&amp;M aikoinaan laajensi valikoimaa sisustustuotteisiin. Edullisia &amp; kauniita juttuja. Minä olen juuri sisustanut toisen pojan huonetta H&amp;M:n tuotteilla.

  1. Pikku hiiri: Niin sopisikin, teillä on se ihana hopean hohtoinen nukkamatto… &hearts; &hearts; &hearts; H&amp;M Homea odottelin aikoinaan saapuvaksi ja oli se kyllä riemun paikka, kun ekan tilaukseni tein. 🙂 Varinkin tälläiset kausijutut on hyvä ostaa sieltä ja muksujen sisustusjutskat, koska ne ei kuitenkaan ikuisesti kestä tai sitten niihin kyllästyy. 🙂 H&amp;M:n pellavalakanoita on myös kehuttu paljon, niitä voisin kokeilla keväällä…

 2. Meillekkin tuli juuri eilen h&amp;m paketti josta löytyi paljetti tyynynpäälliset ja nuo ihanat timantti pussukat. Osa ihanuuksista tulee meillekkin jälkitoimituksena…jotkut vasta tammikuussa!! :/

  1. sifia: Eikös kimallakin upeasti nuo paljetti-päälliset? 🙂 Todellista blingiä kyllä ja tse hullaannuin ihan totaalisesti. 🙂 Ompas kyllä pitkä toimitusaika, itselläni on myös ne isopaljettiset päälliset tilauksessa (meiltä jo yksi pari löytyy) ja ne toimitetaan vasta helmikuussa. No, hyvää jaksaa odottaa eix ni? 🙂

  2. Joo, hyvää jaksaa odottaa. Mulle pitäis tulla sellanen hopeinen ihana kannellinen purkki tammikuussa. Toivottattavasti tulee kans, kun joskus on sattunut niin, että tuote onkin mystisesti myyty loppuun vaikka tilauksessa ollut jo heti tuotteen tultua myymälään. Nuo tyynyt oli kyllä ihanat!!! Poika rakastui niihin kans täysin…on ihan tykästynyt kaikkeen kiiltävään! =D

  3. sifia: Minulle on myös käynyt pari kertaa niin, että tuote ei koskaan tulekaan vaan on loppuun myyty. Toivotaan että sinulle tulee se hopeinen purkki. :)<br />
   <br />
   Meillä neiti on myös ihan hullaantunut kimallukseen ja kiiltäviin esineisiin. Taitaa olla muksut tulleet äiteihinsä. 🙂

 3. No jo on bling-blingiä! ;D Kauniisti kimaltelevat. &hearts; Huomaan näin joulun lähestyessä, että alan tsekkailemaan kahta kauheammin kaikkea kiiltelevää; niin sisustusjutuissa kuin vaatteissakin! Ehkä meissä kaikissa asuu pieni harakka, jota kaikki kimalteleva vetää puoleensa.. ;D

  1. Janina: Ne kimaltavat todella paljon, livenä potenssiin 10 kun vertaa kuviin. 🙂 Luulen että jokaisessa naisessa asustaa pieni harakka, minulla se on suuri. Thihii. 🙂 Ja varsinkin joulun olen aina mieltänyt sellaiseksi kimallusjuhlaksi paljetteineen ja glittereineen. &hearts; Ja eikös ne parhaat Tiffanyn timantitkin saada aina jouluisin, ainakin elokuvien mukaan. 🙂

 4. Minunkin piti tehdä tilaus netissä, mutta luottokorttini tiedot varastettiin ja se jouduttiin sulkemaan. Jäi sitten tilaus tekemättä. Mutta kaikeksi onneksi tänne Kuopioon avattiin H&amp;M Home liike tällä viikolla, ja sain kaikki tuotteet kerralla ja vielä hypistelyt ennen ostopäätöstä 🙂 Niin voisitko esitellä teidän Philippin herätyskelloa vähän tarkemmin. Olen mietiskelemässä miehelleni ensimmäistä isänpäivälahjaa ja tuote kiinnostaisi. En huomannut että olisi aiempaa postausta aiheesta. Olen vähän epäilevä, kun vaikuttaa kovin pieneltä (halkaisija 5cm).

  1. Petra: No voehan piip, sanon minä. 🙁 Mutta onni onnettomuudessa, kun saitte sinne oman H&amp;M Homen myymälän. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Voin esitellä sen meidän mini kellon, tosin tyttö rikkoi sen eikä se enää toimi. 🙂 Se on pieni, mahtuu minun kämmenelle, mutta on silti todella ihana ja toimiva kapistus. :)<br />
   <br />
   Meillä se on valkoisena eli ns. naisten Donatella versio, miehille on samanlainen mustana, nimi muistaakseni Giorgio. 🙂 Molemman sopii kyllä sekä että, vaikka nimet antaakin ymmärtää että ne olisi sukupuolisesti suuntautuneita. :)<br />
   <br />
   Kuvaan kellon sinulle huomenna. 🙂

 5. Nuo bling bling tyynyt vois raikastaa meidän makkaria. Tulis vähän särmää kaiken neutraalin keskelle. Äh juuri kun aattelin, että en osta mitään ylimäärästä vähään aikaan. =D Nuo sopisi kivasti <br />
  kristallikruunun pariksi.

  1. Torkkuja: Kristallikruunun kanssa nuo ovat ihan täydelliset. 🙂 Tilaa ja kokeile, voihan ne sitten palauttaa jos tuntuu että ne ei ole tarpeeksi kivat. 🙂 Luulen että tykkäisit niistä kyllä… 🙂

 6. Heippa ! Sain tänään oman HM tilaukseni ja ei voi muuta sano kun että nää paljetti tyynyt on aivan upeat ! Ja myös nämä valkoiset pitkät tyynynpäälliset (samaa sarjaa kuin nuo pienet säilytys korit) on upeat, sopivat mielestäni tosi hyvin yhteen 🙂 Tuovat vähän yleellisyyttä. Tilasin noita palvetti tabletteja ja olin kyllä itsekkin niihin vähän pettynyt kun olivat niin ohuet :/ Päätin kuitenkin pitää ne ja ne näyttävät ihan hyviltä valkoisella lipastolla lasilevyn päällä 🙂 IHANAA PERJANTAITA MIIA ! 🙂

 7. Hei, pystytkö laittamaan mulle sähköpostilla tuon sun uusimman tyynyn tilausnumeron? Kiitos, jos viitsit. (Olettaisin, että sulta vielä lähetyslista löytyy, kun on noin tuore tilaus kuitenkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *