Pikkuneiti Tähkäpäänä :)

Halloweenin kunniaksi meidän neiti sai leikkiä tähkäpäätä mamman hiuslisäkkeen kanssa. 🙂 Hankin tuon vaalean pidennyksen itselleni kesällä kun olin hetken aikaa blondi. Osa teistä ehkä muistaa pipariksi menneen vaalennusprojektini ja sen seurauksena lisätukka jäi turhaksi. 🙂

Ava kuitenkin tahtoi hassutella tukan kanssa ja hänestä tehtiinkin Disneyn Tähkäpää, mistä tyttö oli aivan innoissaan. 🙂

50954b35c98c7ea44200013d.jpg

50954b3bc98c7ea442000142.jpg

50954b34c98c7e11620000be.jpg

50954b40c98c7ecb2c000156.jpg

Postiluukusta tipahti tänään BR-lelukaupan kuvasto ja neiti onkin tehnyt jo pitkän toivelistan joulupukille. 🙂 Listalla on mm. sininen Tuhkimo-piano, Hevisaurus-kitara ja -mikrofoni, Disney Princess mekkoja (Tuhkimo ja Tähkäpää ainakin kuulemma =D), Prinsessojen korkokenkäsetti, meikkejä, Zhu Zhu Ponyjä (yök, nämä on ärsyttäviä otuksia =D), Muovailuvahaa, leikkikeittiö, Barbien Malibu-talo, Pop Star-Barbie, kampauspää, kävelevä koira ja itkevä nukke… Listaa voisi jatkaa loputtomiin. 🙂

Miehen kanssa suunniteltiin, että tytölle ostettaisi vain muutama lahja tänä jouluna, ehkä neljä. Mummeilta ja sukulaisilta tulee kuitenkin pari pakettia, joten määrällisesti se on minusta ihan riittävä. Muutenkin yritän tuota lelupuolta hieman hillitä, sillä neiti ei jaksa kovin paljoa nytkään kiinnostua omista tavaroistaan, lukuunottamatta Lego Duploja jolla rakentelee päivittäin. Askarteluvälineitä ja muovailuvahaa voisi pukinkontista löytyä ja ehkä se leikkikeittiö… 🙂

Oletteko te jo miettineet joululahjoja lapsillenne? Miten paljon ja millaisia paketteja muksuille on luvassa? 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

31 kommenttia “Pikkuneiti Tähkäpäänä :)

 1. Ihana pikkuinen prinsessa! :)<br />
  Ai, että meikkejä pitäisi saada, tuossa iässä? 😀 Onpas suloista! Aiotteko niitä hänelle ostaa? 🙂

  1. Lina: No juu, meikkejä, hihii 🙂 Varsinkin kun minä en edes meikkaa, niin on tosi hassua. Huulirasva on hänen huulipuna ja Barbie-lehden mukana tuli muovinen leikkimeikkisetti, jotka ei onneksi ole oikeita, eli niistä ei tule väriä =D<br />
   <br />
   Meikit taitaa jäädä vain toiveeksi tällä kertaa. 🙂

 2. Ihana Tähkis!<br />
  Kolmen tytön ( 3 poikaa) äitinä olen huomnnut kuinka tytöt nauttivat pukeutua prinsessaksi ja vaikka miksikä, meillä onkin paljon roolivaatteita, kruunuja, hattuja ja muuta mitä tytöt ovat käyttäneet leikkeihinsä, toki äitin kaapista välillä katoaa huiveja yms. tarpeellista : )<br />
  Joululahjoista, joka vuosi päätän, että ostan vain mieluisimmat/odotetuimmat.. Ja joka vuosi olen hommannut enemmänkin, tosin mitä vanhemmaksi lapset tulee, sitä kalliimmiksi toiveet käy. Ja olen myös huomannut toiveiden vaihtuvan viikottain.. :-/

  1. Sabuska: Meillä on Prinsessa-mekko paketti viime joululta, jossa Tuhkimon, Lumikin, Bellen ja Ruususen toppi ja hame. Ne on olleet niin kovassa käytössä että osa on jo alkanut purkautumaan. Ja ne alkavat käydä pieniksikin jo, joten muutaman uuden mekon voisi hankkia kyllä. 🙂 <br />
   <br />
   meillä on onneksi osa lahjatoiveista todella edullisia, mutta ihan varmasti toivomukset paisuu vuosi vuodelta. Minun veljen tyttö, kohta 6-v, toivoo oikeaa hevosta ja oikeita rumpuja. Muovirummut ei käy. 🙂 Ei taida toiveet toteutua kyllä… Hihii 🙂

  1. moumiu: itselleni ne on kyllä täysin turhat ja tälläkin hetkellä pakattuna silkkipaperiin ja kaappiin, joten miksikäs ei. 🙂 Ne on tilattu Rapunzelilta heinä-elokuussa ja on aitoa kiharaa hiusta.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.rapunzelofsweden.fi/clip-on-pidennykset/rapunzel-original-kihara/613-clip-on-hiustenpidennys-kihara&quot; target="_blank">http://www.rapunzelofsweden.fi/clip-on-pidennykset/rapunzel-original-kihara/613-clip-on-hiustenpidennys-kihara</a><br />
   <br />
   Jos olet kiinnostunut niin laita sähköpostia tulemaan (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). 🙂

 3. Ihana pikku trinsessa &hearts; Muistan itekkin lapsena, kun lelukuvasto tuli, siitä rastitettiin kaikki mitä toivoi pukilta :)<br />
  Miten mulla on mennyt ihan ohi, miten sun vaalennusprojektille kävi? :O

  1. LittleB: Minäkin olin kova ruksimaan toiveita lelukuvastoista. :)<br />
   <br />
   Tukka kärähti pahasti ja meni poikki. Sen seurauksena laitoin kevyellä sävyllä suklaanruskean sävyn ja leikkautin polkkatukan, mitta leukalinjaan asti. 🙂 Nyt alkaa tukka olemaan hyvässä kunnossa ja malli on mun ikisuosikki, eli polkka otsatukalla. 🙂

  2. Ou nou! Tiedän kyllä tunteen kun tukka on pilalla. Viime vuonna näihin aikoihin multa poistettiin teippipidennykset, jotka olikin kivasti syöneet ja nirhanneet oman tukan lähes kokonaan pois 🙁 Itku siinä tuli. Tänään postailinkin mun vaalentumisprojektista ja oman värin kasvatuksesta, tätä tosin tehdään nyt hissun kissun 🙂

  3. LittleB: Hissun kissun olisi minunkin pitänyt aloittaa vaalennus, mutta toisaalta se tuli yllätyksenä sekä minulle että kampaajalle, että tukan oma punapigmentti on niin kovasti kiinni. Hius oli ennen värjäystä osittain täysin värjäämätön (vain latvassa yksi kerros kevytsävytettä) ja oletus oli että se vaalenee suht helposti siihen kammottavaan tipunkeltaiseen vaalennusasteeseen ja -sävyyn. 🙂 Toisin kävi ja tukka oli kinuskin oranssihtava vaikka mitä teki. <br />
   <br />
   Koko vaalennus oli muutenkin ihan pöllön touhua ja oma päähänpistoni, jota en kauaa miettinyt. Näin jälkiviisaana voin todeta, että tyhmästä päästä kärsii koko pää, hiuksia myöten. :)<br />
   <br />
   Sinun tukkailuun toivotan paljon tsemppiä ja kärsivällisyyttä. Hermo meinaan menee pariinkin otteeseen, mutta lopputulos on kärsimisen arvoinen. 🙂

 4. Voi miten suloinen tytön tyllerö! Itsekkin muistan lapsena kuinka ihanaa oli kun joulu lähestyi ja postissa tuli kaikenlaisia lelukuvastoja! 🙂 Meidän tyttö on nyt 1v 5kk ja lelut ei oikein kiinnosta. Kaikista mieluisinta on leikkiä mamman kattiloilla ja vispilöillä, joten ollaan myös mietitty tuota leikki keittiötä. Duplot ovat oikeastaan ainoat lelut millä hän tykkää leikkiä pidempiäkin aikoja. Ollaan miehen kanssa ajateltu ostaa vain muutama lahja tytölle kun hän on kuitenkin niin pieni 🙂 <br />
  <br />
  P.S: Tilasin kanssa heti H&amp;M joulujuttuja kun ne tuli ja aika identtiseltä näytti meidän ostokset! Hih! 🙂

  1. Fanni Pauliina: Oma leikkikeittiö olisi teidän tytölle sitten oiva valinta. 🙂 Se on minusta ihan järkeväkin lelu ja opettaa toiminnallisuutta. 🙂 Meillä myös kokkihommat on alkaneet kiinnostaa, joten tuo leikkikeittiö on kärkisijoilla meilläkin. Leikkiruokaa myös joku paketti ja muovinen astiasarja, jotta nallet ja nuket pääsee syömään. :)<br />
   <br />
   H&amp;M:n joulujutut on tänä vuonna ihmeen ihania, odottelen vielä jos myyntiin tulisi ne valkoiset timanttiset tabletit ja kaitaliina. 🙂

  2. No ne jäi kuule muakin harmittamaan kun olivat loppuneet. Ehkä niitä tulisi vielä lisää ennen joulua 🙂 Toivotaan! <br />
   <br />
   Ja saisi tulla kyllä vielä lisää muitakin joulujuttuja! Viime vuonna sain hankittua aika paljon kaikkea kivaa henkkiksen nettikaupasta kun ne tulivat alennukseen pari viikkoa ennen joulua 🙂 Toivottavasti tänä vuonna käy yhtä hyvä tuuri!<br />
   <br />
   Ootko bongannut mistään joulukuusen valoja vaalealla johdolla? Oon koittanut etsiä, kodin terrastakin kysyin mutta ei ollut. 🙁 Typerät vihreät johdot häiritsivät mua jo viime vuonna..

  3. Fanni Pauliina: Viime vuonna alet alkoivat jo ennen joulua ja uskon että sama juttu on tänäkin vuonna. 🙂 Itse ajattelin hamstrata ainakin kynttilöitä ja ehkä tekstiilejä. :)<br />
   <br />
   En ole löytänyt mistään perinteisiä kynttilävaloja kuuseen, jossa olisi valkoinen johto. Mutta minä laitan omaan kuuseemme led-jouluvalon, joka on valonsävyä myöten valkoinen. netanttilasta laitoin tilaukseen, kun muualta ei enää tunnu löytyvän. Alla linkki:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=754082&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10064&categoryId=10500&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=754082&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10064&categoryId=10500</a&gt;

 5. Herranenaika kuinka kaunis tyttö. Äitiinsä tullut selvästi :)<br />
  Mä oon raaka mutsi, en ite ole koskaan ostanut lapsilleni joululahjoja. Saavat sediltä, serkuilta, tädeiltä ja mummoilta ihan hirmuisesti muutenkin. <br />
  Madde tilasi siitä samaisesta kuvastosta jo lilan prinsessamekon 🙂

  1. Outi: Hih, kiitoksia! &hearts; Mie olin muksuna samannäköinen, mutta tukka oli tummempi ja punaisempi. 🙂 meidän suvussa kaikki tytöt on olleet samiksia, serkkuja myöten. :)<br />
   <br />
   Me ostettiin viime vuonna joululahjoja ihan kamala määrä ja oikein hävetti jälkeenpäin. 🙂 Nyt karsitaan selkeästi pakettien määrää, varsinkin lelujen osalta. Isovanhemmilta ja minun siskoilta saattaa Avalle tulla paketit, joten yhteissaldo jää noin kahdeksaan. Osa on varmasti vaatetta (toivon mukaan ainakin =D) joten leluja tulee maltillinen määrä tänä vuonna. :)<br />
   <br />
   Se lila mekko taitaa olla Tähkäpään mekko, jonka meidänkin neiti &quot;tilasi&quot;. 🙂

  2. Anteeksi tyhmyyteni mutta pakko kysyä, kuka on Tähkäpää?<br />
   Oon ihan ulalla näistä lapsi-jutuista. Nyt kun prinsessakausi alkoi, hyvä että tiiän Lumikin, Tuhkimon, Arielin ja Ruususen 🙂

  3. Outi: Tähkäpää on Disneyn Kaksin Karkuteillä-elokuvan hahmo. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.disney.fi/kaksin-karkuteilla/tahkapaa.jsp&quot; target="_blank">http://www.disney.fi/kaksin-karkuteilla/tahkapaa.jsp</a><br />
   <br />
   IHan huippuleffa, näin aikuisenkin näkökulmasta. 🙂 Ja Maria Ylipää Tähkäpään ääninäyttelijänä on täydellisen ihana ja hassu. &hearts; Pääosamiehen äänenä on muuten Lauri Tähkä. 😉

 6. Ihana pikku Tähkäpää 🙂 <br />
  <br />
  Minä teen minun tyttärelle leikkikeittiön joululahjaksi. Luonnollisesti olen jo aloittanut ja huh hei mikä projekti se onkaan! Mutta ihanaa hommaa, kiva että on tekemistä 🙂 Lisäksi tuota muovailuvahaa ja sormivärejä olisi hankintalistalla 🙂

  1. Liv: Itse tehdyt lahjat ovat parhaita, minulla ei ole taitoa (tai no, kärsivällisyyttä enemminkin) tai tilaa tuunailuun. Meidän toinen mummu on onneksi käsistään todella taitava ja onkin Avalle tehnyt nukkeja ja keijuja. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Muovailuvaha on ihan mahtava, muistan kuinka itsekin pienenä sillä touhusin. Sormiväritkin on muuten hyvä idea, minä nappaan sen sinulta ja laitan omaan listaani tyttöä varten. 🙂

 7. Ihana tähkäpää ♥ Minä olen ajatellut ostaa tyttärelleni Disneyn (Animators Collection) Tähkäpää nuken joululahjaksi. Meillä on jo Lumikki. Se on ihana! Kaapissa on jo piilossa joululahjaksi niitä uusia ihania dublo muffinsseja. Viime jouluna raahasin Lontoosta pienen vaaleanpunaisen (puisen) leikkikeittiön ja joulupukki toi myös ihanat puiset teekupit ja leivostarjottimen. Niitä voin suositella! Olivat Kidkraft ja Le Toy Van merkkisiä. Meidän tyttäret ovat muistaakseni saman ikäisiä?

  1. Pikku hiiri: Duplo Muffinsit olen meinannut ostaa jo pariin kertaan, kun ovat olleet alennuksessa. 🙂 Meillä olisi tarvetta muutamille uusille duploille, kun vanhoilla on leikitty päivittäin, ihan kyllästymiseen asti. 🙂 Meidän tyttö tykkää Disneyn Cars-sarjasta ja olen miettinyt Cars-duplo paketin ostamista.<br />
   <br />
   Kidgraftin leluja olenkin jo kuolannut netistä &hearts; &hearts; &hearts; Meidän neiti tosin päätti että hän tahtoo Tefalin keittiön. :)<br />
   <br />
   Taitaa olla tytön samaa ikäluokkaa – prinsessaa, kokkileikkejä ja duploja. 🙂

 8. Suloinen Tähkäpää! &hearts;<br />
  <br />
  Meillä kanssa innokkaasti selataan lelulehtiä. 🙂 Lahjatoiveena on kitara, mieluiten kuulemma vaaleanpunainen! 😀 Leikkikitara varmasti löytyykin pukin kontista. Itse hankin jo lahjat neidille, meiltä on tulossa Disneyn Animators-sarjan Belle ja pieni muumitalo ja sinne asukkaita. Lisäksi ajattelin nukelle ommella vaatteita pakettiin. Mummit ja kummit pitävät huolen, että leluja tulee ihan kiitettävästi, joten nämä saavat meiltä riittää. :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonlopunjatkoa! &hearts;

  1. Jenni: Tuo Animators-sarja on aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Neiti valitsisi varmaankin Tuhkimon itselleen. 🙂 Muumitalo olisi kiva, mutta siskon tytöltä (joka nyt 16-v) on jäänyt muumilaiva omasta lapsuudestaan ja olen sitä yrittänyt neuvotella meille lainaan. 🙂 Ties vaikka &quot;pukki&quot; eli täti sen paketoisi ja Avalla antaisi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonlopun jatkoa teille myös! &hearts;

 9. Voi ihana Neiti! 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Duplot ovat täälläkin päin Neidin suosikkeja, niihin ei taida kukaan lapsi koskaan kyllästyä, ensin duplot, sitten legot ja sitten tuleekin jo suuremmat palikat vaivaamaan elämään (miehet) ;D<br />
  <br />
  Teilläkin on jos jonkin näköistä tuossa toivomuslistassa (kiitos vinkkilistasta), sama meillä täällä, neidin lista tuntuu olevan loputon… 😀 <br />
  Meillä on ainakin se periaate (yritän myös lapsille opettaa), että lahjat eivät ole tärkeintä joulussa vaan joulun tunnelma, yhdessä olo ja rakkaat ihmiset. &hearts; Jotkin rakkaat ihmiset ovat kylläkin kaukana, mutta silloin ajatuskin riittää 😉 <br />
  <br />
  Mutta mutta, kun tuo joulu on kuitenkin niin tärkeä lapsille, niin saavat meidän lapsetkin paketteja. Miehen kanssa ei montaa pakettia kylläkään lapsille osteta, koska parin vuoden kokemuksen perusteella sukulaistontut ja kummitontut hoitavat joulupukinpuuhia hyvissä määrin 🙂

  1. Live &amp; Home: Hihii, asiaa! 🙂 me yritämme samaa opettaa Avalle, että materia ei ole joulussa tärkeintä vaan yhdessä oleminen ja yhteinen puuhastelu. Meilläkin osa rakkaista asuu kauempana ja yhteistä joulua on vaikea järjestää, mutta ajatus on tärkein ja me varmaankin Avan kanssa soitellaan aaton aattona sukua läpi ja toivotellaan hyvät joulut. :)<br />
   <br />
   Meillä Avalle tulee suvulta muutama paketti, noin 2-4 luulisin. Se on ihan riittävä määrä muistamista vuodelle. :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntaita koko perheellenne! &hearts;

 10. Tulipa mieleen kun kirjoitit tyttösi leikkivän päivittäin dubloilla, että Verkkokauppa.comissa on nyt vihdoinkin saatavilla valkoisia Legon säilytyslaatikoita. Itse sain viime viikolla kaksi isompaa ja kaksi pienempää laatikkoa ja nyt ne on viety varastoon odottelemaan joulua ja ovatpahan siellä piilossa lapsilta. 😉 Niiden sisälle ostan sitten lapsille uusia legoja. Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi ja kiitos upeasta blogistasi!

  1. Johanna: Kiitoksia vinkistä murunen! &hearts; Tämä tuli kuin tilauksesta. :)<br />
   <br />
   Tilasin sieltä valkoisia Lego-laatikoita keväällä (kö se oli, en muista enää =D) ja odotin niitä pari kuukautta saapuvaksi. Peruin lopulta kaupat kun aika venyi ja venyi. 🙂 Täytyy yrittää uudestaan paremmalla menestyksellä. KIITOS! &hearts;<br />
   <br />
   Tunnelmallista ja mukavaa joulunodotusta teidän perheelle! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *