Uusi yritys, kuvia olohuoneesta :)

Keskityin eilisiltana kuvaussäätöjen opiskeluun, taas vaihteeksi. 🙂 Pääsin taas hieman paremmin kärryille tuosta Olympuksen kamerastani, vaikkakaan en ole kuvien laatuun edelleenkään tyytyväinen. Kiitos kaikille teille, jotka annoitte minulle kuvausneuvoja. 🙂

Kuvista tuli hieman onnistuneempia kuin viime kerralla, mutta pitkä matka on vielä edessä… 🙂

50965f71c98c7e8626000060.jpg

50965f6cc98c7e9c2e000066.jpg

50965f68c98c7e872600006c.jpg

50965f64c98c7e6d44000043.jpg

50965f75c98c7e806e000070.jpg

50965f5bc98c7e8826000060.jpg

50965f60c98c7e8926000090.jpg

Harkitsen vakavasti siirtymistä Olympuksesta Canoniin, joten suosituksia Canonin kameroista ja objekteista otetaan vastaan. 🙂 Tavoitteena on löytää sellainen kamera, jonka säätömahdollisuudet ovat laajat  ja monipuoliset ja objektipuolella tärkeintä olisi saada kuvattua mahdollisimman laajoja kuva-alueita (kalansilmä?) sekä hyviä lähiotoksia (ruokakuvien tasoisia mieluusti =D). Toki tiedän että hyvä laitteisto ei yksinään tee kenestäkään hyvää kuvaajaa tai onnistuneita kuvia, mutta uskon olevani kohtuullinen kuvaaja, kehittymistäkin on havaittavissa kuvien laadussa ja intoa riittää vaikka muille jakaa… 🙂

Sisko tuo onneksi oman Nikonin järkkärinsä lainaan tänään, joten pääsen vuorostaan kokeilemaan taitojani sen parissa. Objekteistakin löytyy jos jonkinlaista, joten seuraavan parin päivän aikana saattaa kuvatkin olla toisenlaisia. 😉

Nyt on lähdettävä kauppareissuun hakemaan maitoa ja kahvia, ennen kuin kahvihammasta alkaa liikaa kolottaa. 🙂 Viettäkäähän ihana sunnuntai-päivä! <3

10 kommenttia “Uusi yritys, kuvia olohuoneesta :)

 1. Aivan ihanan näköistä 🙂 Mistä olet löytänyt tuon maljakon ja nuo hopeiset oksat? Nuo Ikean kaapit ovat hienot! Onko mahdollista, että joskus tekisit postausta niistä, mitä tarvitsee ostaa Ikealta, että saa tuollaisen kasaan? 🙂

  1. Henna: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Lasinen korkea maljakko sekä käppyräoksat on molemmat ostettu Stockmannilta. Maljakko on Stockmannin omaa CASA-sarjaa ja 50cm korkea. Oksat ovat olleet alunperin harmahtavan ruskeat, mutta spray-maalasin ne hopeiseksi noin vuosi sitten. <br />
   <br />
   Tottahan toki voin tehdä Bestå-postauksen olkkarin kaapeista. 🙂 Ensiviikolla voisin sellaisen teille väkertää. 🙂

 2. Ihania kuvia, teillä on niin kaunis olohuone! ♥<br />
  <br />
  Askossa on nyt muuten kanta-asiakaspäivät (jonka olet jo ehkä huomannutkin) ja esim. Tupla Kupla -ulkovalaisin on vain 959€! Sinähän tykkäsit tuplista? 😉 Ostakaas sieltä semmonen teille joululahjaksi partsille. =D

  1. Lina: &hearts; Mie olen ehtinyt ensi kesää varten suunnittelemaan uusia kalustehankintoja, kulmasohvaa yms. 🙂 Ei taida mahtua meidän pikkupartsille nuin iso lamppu, harmi. Kun olisi se oma iso piha ja katettu terassi niin heti menisin juoksujalkaa ostamaan tuon ulkokäyttöön soveltuvat tupliksen. &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

  1. dada: Ei ole blogia minun siskolla. 🙂 Mutta tykkää valokuvaamisesta ja siksi hänellä on hyvät pelit ja vehkeet. 🙂

 3. Tiedustelisin minkä kokoinen tuo teidän upea sisustustarra on? 🙂 Wallstylen sivuilla näyttää olevan vaihtoehdot 500 x 320 mm ja 800 x 510 mm. Ja mikä väri, valkoinen, harmaa..? Tuo on juuri hyvän kokoinen ja erottuu laastin värisestä seinästä hyvin, harkitsen vakavasti saman tarran hankkimista tulevaan kotiimme. Kiitoksia muutenkin mahtavasta blogista, olen saanut täältä niin paljon inspiraatiota uuden kodin sisustamiseen! 🙂

  1. Eimii: Tuo on se isompi tarra, eli kokoa 800x510mm. Väri on valkoinen (matta, ei kiiltävä). :)<br />
   <br />
   Minusta valkoinen tarra tulee todella pehmeästi esiin laastin-sävyisestä seinästä, varsinkin mattapintaisena se näyttää, että olisi sabluunalla maslattu siihen. :)<br />
   <br />
   Kiitoksia kivasta kommentistasi! Piristit aamuani! 🙂

  1. Tuija: Kokonaisuus on leveydeltään yhteensä 3 metriä, 2kpl kaksi ovista 120cm kaappia ja 1kpl 60cm yksi ovinen kaappi. 🙂 Korkeutta on 128cm 10cm jalusta, syvyys 40cm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *