Lauantai-illan romantiikkaa ♥

Saimme pitkästä aikaa lauantaina vapaaillan, kun tyttö meni tädilleen yökylään. Sillä aikaa kun minä olin koiran kanssa iltalenkillä, oli mies tehnyt pienen yllätyksen minua varten. 🙂

Hän oli kokannut lemppariruokaani, pastaa ja tomaattista ricotta-kastiketta ja kattanut pöydän kauniisti. Hän on kyllä hyvin seurannut puuhailujani täällä kotona, koska oli joulupallotkin löytänyt ja asetellut ne tosi kivasti osaksi kattausta. <3 

509774b6c98c7e880a00000b.jpg

509774d0c98c7e8b0a00001e.jpg

509774c3c98c7e860a000010.jpg

509774bfc98c7e870a000008.jpg

509774bbc98c7e8a0a000016.jpg

509774ccc98c7e860a00001b.jpg

509774b6c98c7e8b0a000004.jpg

509774c8c98c7e8a0a000025.jpg

Ruoka oli makoisaa kuten aina ja seura maailman parasta! <3 Pieni irtiotto muutaman sihijuoma-lasillisen kera sai olon rentoutuneeksi ja ilta oli hyvin nauruntäyteinen. 🙂 Muistui hyvin taas mieleen, miksi olemme miehen kanssa hyvä tiimi ja miksi meillä on yleensä aina hauskaa yhdessä…. Voi niitä aikoja. =D

Naurettiin maha kippurassa sille Scandicin tv-mainokselle, jossa pariskunta istuu sängyllä ja fiilis on vaivaantunut – “tuhannen päiväkoti-aamun jälkeen…”. 🙂 Pitää ihan paikkansa, että kun elämä pyörii pääasiallisesti lapsen aikataulujen ja tarpeiden mukaan, helposti unohtaa itsensä ja varsinkin parisuhteensa. Pariskunta-loma olisikin aika ihana ja se taitaa olla minun ainoa joululahjatoivomukseni tänä jouluna. 🙂 

Kaiken kiireen ja väsymyksen keskellä on ihan parhautta saada tälläinen romanttinen vastaanotto, kun tulee likomärkänä koiran kanssa lenkiltä kotiin. <3 <3 <3 

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

15 kommenttia “Lauantai-illan romantiikkaa ♥

 1. Näyttää ja kuulostaa ihanalta 🙂 <br />
  Mullakin on samantyyppinen joululahjatoivomus. Sen näkee sitten, onnistutaanko 🙂

  1. Maanvaiva: Toivottavasti pukki on sitä mieltä että olemme olleet kilttinä. 😉 Tuo olisi nimittäin aivan huikea lahja, romanttinen miniloma kahdelle. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Voi ihanaista =) &hearts;<br />
  Oma mieheni on niin maalaisjuntti ettei sen pienessä mielessä varmaankaa ole edes käynyt tuollaisen järjestäminen mulle 😉 Heh :DDD (tai mistä sitä tietääpi). Josko joulupukkikin toisi tänne päin jotakin luksusta parisuhteen puolelta 🙂 Joten nyt täytyy sanoa että kade olen teidän lauantai-illasta 😉 <br />
  Tuo on kyllä totista totta, että lasten kanssa tuo parisuhde puoli jää vähän niinkuin varjoon. Mutta silloin on hyvä välillä ottaa pieni irtiotto ja palauttaa mieleen mihin silloin joskus toisessa rakastui 😉 Näin jaksaa taas :)<br />
  <br />
  Ihana kuulla, että teillä oli ihana ilta &hearts;<br />
  <br />

  1. Live &amp; Home: Meillä mies on niin paljon töissä ja harratamassa, että yhteistä aikaa ei oikein järjesty. Ja toisaalta itse olen iltaisin niin väsy, etten ihmeitä jaksaisikaan. 🙂 Siksi tälläinen rento koti-ilta kahden kesken on ihan unelmien täyttymys. Nyt jaksaa taas puurtaa ja pakertaa tavallisen arjen keskellä sinne jouluun ja jouluvapaisiin asti. :)<br />
   <br />
   Ei se minunkaan mies ole kovin usein tälläisiä ylläreitä järkkäillyt, hihii. 🙂 Kyllä se sinunkin murunen sieltä vielä repäisee joku kerta ja vie sinun jalat alta (taas). 😉

 3. Voi mikä ihana mies ja ihana ilta &hearts; &hearts; Lucky you! :)<br />
  Toivottavasti tontut kuulee sun toivomuksen 🙂

  1. LittleB: &hearts; <br />
   Toivotaan että tonttuset olisivat myötämielisiä ja pitävät minuu kilttinä, tuo olisi aivan huippu ihana joululahja nimittäin ja juuri sellainen mistä haaveilen. &hearts; &hearts; &hearts; *peukut ja varpaat ristiin* 😉

 4. Voi miten romanttista &hearts; Aivan ihana on tuo asetelma pöydällä, lasimalja ja kynttilät, kertoisitko mistä olet ne löytänyt? 🙂

  1. Henna: &hearts;<br />
   <br />
   Lasimalja on Villa Stockmannin ja heidän nettikaupastaan aikoinaan sen tilasin. Sitä taitaa nytkin olla valikoimassa, piensisustus puolella. :)<br />
   <br />
   Kynttilöistä kaksi on ostettu Citymarketista ja ovat Feelings-sarjaa, ja yksi on Amanda B:n kynttilä. Lisäsin Cittarin kynttilöihin tuon korun, ne otin amanda B:n kynttilöistä jotka on poltettu jo kohta loppuun. 🙂

 5. Oi mikä ihana mies &hearts; Todella ihana kattaus, ihana tunnelma! …oi josoa oisin saanut olla mukanaaaaaa… 🙂

 6. Olen jäänyt koukkuun blogiisi. Tykkään samasta tyylistä. Kotinne on niin kaunis ja kaikki tuntuu täydelliseltä. Ei voi kuin ihailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *