Shoppailua Huutonetissä ja Cittarissa

Ostin Huutonetistä kaksi Riviera Maisonin jalallista tarjoilualustaa ja kävin hakemassa ne tänään postista. Samalla tuli eksyttyä myös Citymarkettiin, jonka kynttiläosasto on oma paheeni. 🙂

Metallinen alunen pääsi olohuoneeseen kynttiläalustaksi ja uudet Bolsiuksen kynttilät löysin yllätysyllätys Cittarista. 🙂 Niiden metallinhohtoinen harmaanruskea värisävy on täydellinen meidän seinien kanssa.

5097ae05c98c7eef72000006.jpg

5097ae05c98c7e8d63000004.jpg

Janina Fry (ent. Frostell) on laajentanut oman Janina F-mallistonsa myös kodintuotteisiin ja niitä hipelöinkin ikuisuuden. Mukaani tarttui kaksi kappaletta ruututikattuja koristetyynynpäällisiä koossa 45x45cm. Materiaali 100% polyesteriä, mutta pinta näyttää ja tuntuu silkiltä. Värisävy on sama taitettu valkoinen, kuin meidän Villa Stockmannin silkkiverhoissa ja päiväpeitteessä. Janina F -mallisto on myynnissä yksinoikeudella Citymarketeissa kautta maan.

5097ae10c98c7e455900009e.jpg

5097ae09c98c7e5a0c0000b5.jpg

Sisätyynyjä olisin tarvinnut myös, mutta niitä en löytänyt Cittarista. Huomenna olen menossa joka tapauksessa pienelle ostospyrähdykselle, joten siihen asti saavat päälliset odottaa käyttöönottoa. 🙂

Kuvaan teille huomenna myös sen toisen Riviera Maisonin Huutis-ostoni, joka päätyi makkariin. 🙂

Huomiseen siis!

17 kommenttia “Shoppailua Huutonetissä ja Cittarissa

 1. Ihanan värisiä kynttilöitä ♥ Täytyykin ens kauppa reissulla tutkailla 😉 JA edellisen postauksen kuvat oli niin ihanat ♥ Tosi kivaa että olette saaneet kahdenkeskistä aikaa =)

  1. Sari: Nuo kynttilät hyppäsivät hyllystä verkkokalvolleni enkä voinut jättää niitä ostamatta. 🙂 Citymarketin kynttiläosasto on kyllä vaarallinen paikka minulle, ruokaa menin ostamaan ja neljä kynttilää sekä tyynynpäälliset tarttuivat mukaan. Hihii :)<br />
   <br />
   Tuo yhden illan aikuistenvapaa tuli kyllä tarpeeseen, tuli naurettua niin paljon että vatsalihakset on vieläkin kipeät. Tosin sihijuomalla lienee vaikutusta asiaan, koska nauroimme aikalailla kaikelle ja koko ajan. =D

 2. Sulla käy aina niin hyvä tuuri noiden huutistuotteiden kanssa ;)<br />
  Tyynyliinat näyttää tosi kivoilta, ei vaan taida oikee sopii meille kun ei oo samanväristä päiväpeittoa tms.. Paljonko noilla oli hintaa? 🙂

  1. Jennifer: Mä olen huutiskyylä, hihii 🙂 Minulla on useampi hakusana-vahti rullaamassa ja saan sähköpostia jos tuotteita tulee niillä hakusanoilla myyntiin. Minulla on myös muutama vakkarimyyjä, joiden myyntikohteita seuraan viikottain. Ja muutenkin tykkään seikkailla Huutiksessa ja etsiä sieltä tuottaita joita halajan. Kertaakaan en ole vielä joutunut pettymään *koputan puuta huijareiden varalta* ;)<br />
   <br />
   Janina F-sarjan päällinen maksoi 9,90 / kpl, ja niitä oli myös mustia ja punaisia. Kuviointeja oli kolmea, raitaa, ruutua ja kirjottu lehti. Kaikki olivat aivan ihania, mutta tuollaista ruututikattua olen jo harkinnut aikaisemmin. 🙂

  2. No ei ihmekkään sitte 🙂 Mulla on kans ne muutamat tietyt jutut mitä aina katson huutiksesta, tällä hetkellä aika huonolla menestyksellä :/

  3. Jennifer: Aika vähän on viime aikoina ollut mitään speciaali-kivaa myynnissä, eilen ostin sieltä yhdet ballerinat ensi kesää (ja bon jovia) varten ja muutama perusvaate olisi tarjolla, mutten tiedä onko niille tarvetta juurikaan. Sisustuspuolella on hieman köyhää… Toivottavasti myyntikohteita tulee paljon paljon lisää loppuvuoden aikana, ettei koko kaupanteko lässähdä huutiksessa. 🙂

 3. Rakastan RM tuotteita ja kivasti olet laittanut kynttilöitä. Kiva kuulla tuosta uudesta Janina F sarjasta, täytyy itsekin tutkailla kun käy joskus Prismassa.

  1. Maria G: Minä myös! &hearts; Varsinkin metalliset RM:n tuotteet on omia kuolauksen kohteitani ja niitä voisin hamstrata vaikka kuinka. :)<br />
   <br />
   Janina F-sarjaa myy vain Citymarket, yksinoikeudella ainakin toistaiseksi. 🙂 Prismassa on kyllä heidän oma merkki House, josta löytyy myös todella kivoja tyynynpäällisiä. &hearts;

 4. Hei!<br />
  <br />
  Olen hiljattain alkanut lukemaan blogiasi. Kuvat ja kotisi tyyli ovat tosi ihania! Ainoa pitkä miinus tulee luettavuudesta. Ihan näin lukijana toivoisin, että kirjoittaisit &quot;aikuismaisemmin&quot;; voisit vältellä hymiöitä sekä sydämiä, joita näytät viljelevän runsaasti. Myös lauserakenteita voisit jalostaa ja kiinnittää niihin enemmän huomiota. Blogisi taso voisi nousta huomattavasti näiden pienten nyanssien korjaamisen myötä, sillä nyt – kauniista kuvista huolimatta – kokonaisuus jää jotenkin keskeneräisen oloiseksi. Tämä ainakin minulla vaikuttaa siihen, että katson vain kuvat, enkä lue tekstiäsi ollenkaan.<br />
  <br />
  Tsemppiä ja kimaltavaa syksyä! 🙂

  1. Erika P: Kiitos rakentavasta palautteestasi! :)<br />
   <br />
   Ymmärrän pointtisi ja minusta esitit asian erinomaisesti ja ytimekkäästi. Kiitos siitä! Minä kuitenkin ihmisenä olen tälläinen hassuttelija, joka tulee puhekielestäni hyvin selkeästi esille. Olen yrittänyt tuoda saman fiiliksen myös tekstiini. :)<br />
   <br />
   En edes yritä (enkä halua) lähteä asialinjalle tai olla sisustuslehtityylinen ammattikirjoittaja, vaan nimenomaan sellainen kuin oikeastikin olen. En ole super asiallinen ihminen, hillitty tai hallittu vaan nimenomaan rempeä ja leikkisä. Yritän tuoda oman persoonani esille sellaisena kuin se oikeastikin on, virheineen päivineen enkä pyri millään muotoa täydellisyyteen. Ymmärrän että äidinkielisesti vaativat lukijat eivät välttämättä tahdo lukea blogiani ja se on minulle ihan ok. Kuvat kuitenkin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja kuvat ovatkin 80% koko blogini sisällöstä. :)<br />
   <br />
   Toki jos tahtoisin muuttaa blogini suunnan ammattimaiseen, se onnistuisi. Se ei kuitenkaan palvelisi enää omia tarpeitani itseilmaisuus, mikä johtaisi siihen että bloggaaminen ei ehkä olisi enää niin mielekästä.<br />
   <br />
   Vilkkaan pikkutytön äitinä ei ole kovinkaan paljoa aikaa oikolukemiseen, jonka vuoksi virheitä sattuu myös vahingossa. Osa virheistä on kuitenkin tahallisia (sanamuunnokset) ja tuotu suoraan omasta puhekielestäni, joka on sekoitus eri murteita. <br />
   <br />
   Täysin kieliopillisesti oikein kirjoitetuista, asialinjaisista blogeista minun mielestäni puuttuu tietynlainen aitous ja kirjoittajan sielunelämään ei pääse lainkaan sisälle. Se ei toki kaikkia kiinnosta, mutta itselläni mielenkiinto lukijana ei ole kovin suuri. Blogeissa myös kirjoittaja kiinnostaa minua persoonana. :)<br />
   <br />
   Blogini on vilpitön, ystävällinen ja leikkisä – kuten minäkin. Blogini on osa minua, enkä miellä sitä työksi jossa suoritus on oltava parasta A-luokkaa. Tahdon säilyttää rennon ja elämäniloisen otteen myös jatkossa. Haluan kuitenkin kiittää sinua tästä kehittävästä palautteesta, nämä ovat aina hyödyksi kun tarkastelee tilannetta isossa mittakaavassa. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista syksyn aikaa! &hearts;

  2. En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt uudehkona lukijanasi haluan sen tehdä. Yksi isoista blogisi viehätyksistä on juuri tapasi, jolla ilmaiset itsesi, se antaa juurikin sellaisen mukavan persoonallisen kuvan ja on sinunnäköisesi. Mikäli kirjoittaisit täysin asiakieltä ilman hymiötä, sydämiä ja yms., häviäisi blogistasi jotain oleellista persoonallisuutta, jonka vuoksa jaksaa ja haluaa tulla katsomaan uudestaankin. (Toki kuvat ovat myös tärkeät sitä en kiellä, mutta niistähän ei nyt ollut niinkään puhe.) <br />
   <br />
   Arvostan kovasti myös sitä, että vastaat kaikille kommentoijille ja ystävällisesti myös sellaisiinkin kommentteihin, jotka eivät aina ole niin kivoja. Lisäksi teet paljon toivepostauksia, olet valmis näkemään vaivaa lukijoidesi vuoksi, se on iso asia.<br />
   <br />
   Eli älä vaan kadota persoonasi kivaa iloista pirskahtelua ja lämminhenkisyyttä kieliopin kustannuksella! 🙂

  3. Pauliina: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Minusta vuorovaikutus lukijoiden kanssa on suuri osa koko blogin viehätystä. Minusta on mukavaa jutustella teidän kanssa, oli aihe mikä hyvänsä. 🙂 En edes tiedä, miten osaisin tulla toimeen ilman blogiani ja teidän kivoja kommenttejanne. :)<br />
   <br />
   Erikalla oli kyllä hyvä pointti, on selkeämpää lukea ilman turhaa sananvääntelyä ja hymiöitä. Itse kuitenkin olen tälläinen puliseva ja naurava höpöttäjä, enkä taida muuksi muuttuakaan tämän elämän aikana. =D Jo alussa tein sen päätöksen, että blogini tulee olemaan minun näköinen ja makuinen, hyvin rehellinen ja aito, konstailematon, iloinen ja ystävällinen. Varsinkin jos olen todella innoissani ja ilahtunut jostakin, sorrun helposti hymiöiden ja verbaalisen tuuletuksen (wihii, jippii, jee… =D) liikakäyttöön. Siihen voisin ehkä hieman käyttää hienosäätöä, myönnän. 🙂 Mutta kokonaan tuollaiset lapsenomaiset hihittelyt ja naurunaamat eivät blogistani poistu, se on oikeastikin suuri osa minua. :)<br />
   <br />
   Sinä olet Pauliina aina niin ihana! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; *halaus* &hearts;

  4. Moi taas!<br />
   <br />
   Kiva, että kommenttini herätti keskustelua. Ja tosiaan komppaan Pauliinaa siinä, että osaat ottaa palautteen juuri niin kuin se pitääkin: pilke silmäkulmassa. Ja ihan totta sekin, että asiatyyli veisi pohjaa persoonallisuudelta, mikä on monessa blogissa juuri se kantava voima.<br />
   <br />
   Ihan hyvin Miia perustelit käyttämäsi tyylin. Sait minut &quot;ylipuhuttua&quot;; mitäs sitä turhaan tekemään jotain sellaista, mikä ei nappaa. Eli, jos haluat kirjoitella pirskahtelevasti, niin anna mennä! 😀 Perustelen aiemmin esittämää kantaani sillä, että – kuten arvata saattaa – minä olen sanojen ja tekstien kanssa tekemisissä. Vieläpä hyvin painavan ja virallisen asiatekstin, jota kirjoittelen päivät pääksytysten. Siksi silmäni ei ole tottunut tällaiseen normaaliin, iloiseen, pulppuavaan ja intohimoiseen kirjoitustapaan 🙂

  5. Erika P: Minusta on ihana kuulla, että osasin ilmaista oman pointtini järkevästi. :)<br />
   <br />
   Itsekin olen jonkin verran työkseni kirjoittanut asiatekstiä, joka on varsin puuduttavaa hommaa. Virheisiin tarttuu samantien ja ne oikein hyppäävät silmille. 🙂 Oman blogini suhteen otteeni on rento ja melko vauhdikaskin, kirjoitan suoraan sydämestäni ja suoraan ajatuksenjuoksuni mukaisesti sen kummemmin miettimättä. :)<br />
   <br />
   Luen paljon blogeja, monenlaisia ja eri aiheista kertovia. Osa niistä on kirjoitettu virheettömällä äidinkielellä. Niiden blogien osalta toivoisin joskus jotain tajunnanräjäyttävää irtiottoa ja heittäytymistä tekstin osalta, se antaisi niin paljon enemmän sisältöä tekstiin. Samalla oppisi tuntemaan kirjoittajaakin paremmin. 🙂 Toki meitä on monenlaisia ihmisiä ja osa on luonnossakin hyvin konservatiivisia ja hillittyjä. :)<br />
   <br />
   Minusta tälläisen henkilökohtaisen blogin kirjoittamisessa ei kannata olla liian varovainen ja pelätä epäonnistumista, vaan rohkeasti tuoda itsensä esille mahdollisimman realistisesti. Minulle on monesti sanottu ikävään sävyyn, kun tekstini on ollut lukijan sen hetkiseen tunnetilaan sopimaton (yleensä liian iloinen tai hersyvä =D), mutta siitä ei pidä säikähtää. Meillä kaikilla on erilaisia tarpeita ja minä tyydytän omani kirjoittamalla tätä rakasta blogiani teille ihanille lukijoille ja itselleni, omalla tyylilläni. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle Erika tästä avoimesta keskustelusta ja kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Tästä hyvästä annan sinulle oikein ison virtuaalisen halauksen! 🙂 *halaus*

 5. Moikka!<br />
  Viiveellä tähän postaukseen, mutta kyselenpä kuitenkin noista huutamistasi RM:n jalallisista &quot;tarjottimista&quot; tai mitä ne nyt onkaan… Minkä kokoisia ne on ja kuuluiko niihin ns. lasikupua? Mitä maksoit niistä? Eikös sulla ole sellainen korkeajalkainen coolerikin? Se on tosi ihana, mistä oot sen ostanut ja mitä maksoit? RM:t on ihania! 🙂 Mukavaa joulunodotusta teille!!<br />
  t. Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *