Bon Jovi – fiilistelyä edelliseltä Suomen keikalta

Ihana Bon Jovi saapuu ensi kesänä taas keikalle tänne Suomen kamaralle. Onneksi saatiin sinne liput, vaikka lievää teknistä ongelmaa olikin havaittavissa nettimyynnin puolella.

Olen tänään fiilistellyt keikkakuvia edelliseltä visiitiltä 17.6.2011 ja soittanut meidän Bon Jovi-levykokoelmaa, josta löytyy kaikki pitkäsoitot, kokoelmat sekä suurin osa singleistä (olemme miehen kanssa superfaneja), 😉

Tässä keikkakuvia 2011!

5099458ac98c7e035200013b.jpg

50994554c98c7ece4b0000d3.jpg

50994553c98c7eb22a00008e.jpg

5099457fc98c7e811500003e.jpg

50994563c98c7e027900003a.jpg

50994573c98c7e2571000108.jpg

50994569c98c7e2571000103.jpg

5099455ac98c7eb22a000093.jpg

50994578c98c7e610d0000f3.jpg

Edes kaatosade ei haitannut menoa, eikä liiemmin herra Jon Bongiovin polvivamma, joka sai tämänkin mamman itkemään myötätunnosta irvistelevän tuskaista herraa katsellessa. Onneksi keikka hoitui kunnialla loppuun pienen tauon ja lääkityksen ansiosta. Kovia kundeja ovat! <3 <3 <3

Toivottavasti tuleva keikka on yhtä mahtava (ilman haavereita kiitos! :D) ja ilma aurinkoinen. 🙂

Bon Jovi – Livin´On A Prayer

11 kommenttia “Bon Jovi – fiilistelyä edelliseltä Suomen keikalta

 1. Hei, nyt oli pakko kommentoida, kun samaa asiaa minäkin täällä fiilistelen. Kuvasi ovat mahtavan hyviä. Taisit olla melko lähellä lavaa? Me olimme vähän kauempana. Minulle ja tyttärelle liput hankittuna myös Tampereelle, nyt pitäisi metsästää vielä lentoliput kotisuomeen. 🙂

  1. Sanna P: Bon Jovi 4ever! &hearts; Hihii. :)<br />
   <br />
   Olimme viime kerralla Bon Jovin fanclubin kautta Diamond Circle-alueella eli heti lavan edustalla. Tosin juoksentelimme Jonin perässä kuvaamassa, kun hän harppoi laulamaan siihen Diamondin ja Goldin väliselle lavaosuudelle. Ihan mieletön keikka kaiken kaikkiaan ja odotukset on kovat tulevankin keikan osalta. Ja suomalaisten vastaanotto on jotain ennennäkemättömän hienoa, huuto ja kannustus sekä mukana laulaminen on varmasti koko bändille muistamisen arvoinen seikka. Siksi tulevatkin varmaan näin pian jo takaisin, vaikka keikka-areenakin on paljon pienempi tulevalla keikalla. :)<br />
   <br />
   Riippuen mistä tulette lentäen, niin Blue1:lla on ainakin edulliset hinnat. En tiedä onko ensi kesän lentojen hinta nyt huipussaan, vai saako ne pilkkahintaan kun näin hyvissä ajoin ne ostaa… 🙂 Toivottavasti Bon Jovi on vielä vahvana ja hengissä viiden-kuuden vuoden kuluttua, niin vien tuon omankin tytön keikkailemaan. :)<br />
   <br />
   Ihan mahtava fiilis kun sai liput! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Pakko tulla kommentoimaan, koska täällä on toinen Bon Jovi fani!! Ensi kesän keikalle ei ole lippua, mutta toi Helsingin keikka kesäkuussa 2011!! AAAHHHH!! Ehkä yksi parhaimmista ikinä kokemistani, sade keikan loppu metreillä ei haitannut ollenkaan, melkein paransi vaan tunnelmaa!! Ihana, ihana, ihana!!!

  1. Miasa: Niin oli! &hearts; &hearts; &hearts; Muistatko sen kohdan, kun tuli When we were beautiful-biisi ja sade koveni rumpukompin mukaan? &hearts; Ihan absoluuttinen taivas, ne valot, hirveä sade, maa tärisi kompin mukana ja jengi kiljui ja lauloi mukana niin kovaa että keuhkot huusi hoosiannaa…. &hearts; &hearts; &hearts; Meillä on videokuvaakin olemassa muutama pätkä ja melkein itkua tihrutin kun niitä katselin päivällä ja fiilistelin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Täytyyhän siun lippu saada!!! Äkkiä vaan osallistumaan kaikkiin kilpailuihin, jos pääsisit vaikka tapaamaan bändiläisiä. OMG se olisi ihanaa! &hearts; &hearts;&hearts;

 3. Pakko oli vielä tulla kommentoimaan, että täällä on kanssa fiilistelty koko päivä. Ihan mahtavaa! Ja samaa mieltä, että tuo viime keikka oli kyllä ihan paras, 100 kertaa parempi ainakin kuin 2008 keikka, vaikka silloin sää oli parempi.<br />
  <br />
  Onkohan mitään ideaa missä bändi aikoo yöpyä Tampereelle tullessaan, vai yöpyisivätkö kuitenkin Kämpissä ja sieltä matkaisivat edes takaisin? Näin ei tamperelaisena olis kiva buukata yö samaan hotelliin, jos vaikka sattuis vilauksen bändistä näkemään…

  1. Kuvitelmia: 2008-keikka oli aika vaisu, mutta silloin Jon oli muistaakseni kipeänä. &hearts;<br />
   <br />
   En tiedä yhtään, miten meinaavat majoittautua. Ovat kyllä aika maanläheistä porukkaa ja usein istuvat baareissa ja kävelevät ulkona, joten en ihmettelisi vaikka yöpyisivät Tampereella. Luulen että he valitsisivat sieltä parhaimman hotellin, en tosin tiedä mikä se on. 🙂 Me varattiin huoneet siitä lähimmästä hotellista (keikkapaikkaan nähden), muistaakseni (mies varasi). Olisi kyllä mahtava päästä huikkaamaan bändille moikat, vaikken nyt sentään heidän kaulaan kehtaisikaan kapsahtaa. HIhiii 🙂

 4. Bon Jovin keikka Helsingin jäähallissa (joskus 90 luvulla!) oli elämäni ensimmäinen kokemus live konsertista. Oli kyllä hieno kokemus! Se kiertue oli &quot;Keep the faith&quot; albumin julkaisun jälkeen ja Jon oli niin söpö lyhyessä tukassaan 🙂 Nyt en ole ollut missään konsertissa pitkään aikaan. Viimeksi U2 keikalla pari vuotta sitten.

  1. Pikku hiiri: kasari-Jon on kyllä varsinainen herkku, namnam. &hearts; &hearts; Itse en ole U2:sta koskaan nähnyt livenä, mutta mieli tekisi kyllä. Toivottavasti tulevat vielä keikalle, jos saisin ensi kerralla lipun sinne. Ovat kuulemma huikean hyviä hekin. Whitney Houstonin keikka jäi kaivelemaan, sinne en päässyt myöskään (vaikka sitä kritisoitiinkin ja keikka oli kuulemma vaisu ja huono) ja nyt se ei enää ole mahdollista. Snif. :´(<br />
   <br />
   Konsertit ovat ihanaa viihdettä ja parhaimmillaan keikkakokemus säilyy muistoissa ikuisesti. Bon Jovin viime keikka on yksi tälläinen kokemus, samoin Michael Jacksonin History-kiertueen keikka 90-luvulla jota pääsin katsomaan isosiskon kanssa. &hearts;

 5. Pakko myös kommentoida nyt! Löysin blogisi vasta pari päivää sitten. Tuskailin miehelle että seinät kaatuu päälle, että pakko saada edes sisustettua ja jotain piristystä pimeyteen, kun uutta asuntoa ei löydy. Meillä 4 hengen perhe 77 neliössä, ja lapset tarvis molemmat jo oman huoneen. UNELMANI olis Boknäsin valkoinen hyllystö, josta olen jo monta vuotta puhunut, mutta se on niin pirun kallis. Sitten pyörin netissä ja jäin koukkuun sun blogiin, josta iltani piristyi todella. Sain inspiraation noista Bestå – hyllyistä ja monenlaisista muistakin jutuista! Eli ei oikeastaan paljon Boknäsit kiinnosta nyt enää. Nyt kun luin vielä että olet myös Bon Jovi -fani, niin minusta taisi tulla vakiolukija! Olin myös Diamond Circle alueella 2011 kesänä ja samalla alueella myös ensi keikalla. Fiilistelin viime viikolla töissä kun sain liput fanclubin kautta ja on se vaan niin mahtavaa nähdä taas maailman paras bändi livenä! Olin 2008 raskaana keikalla ja mies ei päästänyt kentälle, vaan jouduin kärvistelemään istumapaikoilla liian kaukana. Silloin päätin ettei koskaan enää ja joka kerta lähelle on päästävä…:-)

  1. Mari: Boknäs on hirmu hintainen, vaikkakin kestää käyttöä kymmeniä vuosia ja siksi on hintansa väärti. &hearts; Bestå on oma suosikkini sen muunneltavuutensa vuoksi, siitä voi rakentaa vaikka millaisia kokonaisuuksia. Sitä voi puolikorkeana (128cm mahdollinen jalusta 10cm) käyttää vaikka huoneen jakajana, niin että laittaa molemmille puolille ja muksuille omat kaapit samaan riviin ja vaikka sängyt takalevyjen kohdille (eli toinen kaappi toiseen suuntaan ja toinen toiseen). Kaappien päälle saa sitten kauniita esineitä ja pöytävalaisimen joka valaisee koko huoneen. :)<br />
   <br />
   Hihii, Bon Jovi on superi! &hearts; &hearts; Me oltiin myös 2088 istumapaikoilla, ihan ok paikat oli muuten mutta suoraan meidän alapuolella oli grilli ja makkarankäristys kojut ja kaikki höyry ja rasva tuli suoraan naamalle. Oltiin siis ekassa penkkirivissä, vähän ennen puoliväliä lavalta päin katsottuna. Mekin päätettiin silloin että jatkossa mennään aina parhaille seisomapaikoille, maksoi mitä maksoi. 🙂 Viime keikka on niin huikea, että oksat pois. &hearts; &hearts; Ainut mikä oli huonosti toteutettu, oli väkimassan poistuminen areenalta, hirveä ryysis ja tunku ja meni melkein 1,5 tuntia että päästiin pois. Onneksi ehdittiin ostamaan sieltä ulkoa vielä pari Bon Jovi paitaa muistoksi!<br />
   <br />
   Olitko 2011 Bon Jovi funclubin kautta?? Kävitkö backstagella kierroksella myös? Jos olit, niin saatettiin sattua samaan jengiin, hihii 🙂

 6. Joo otin liput fanclubin kautta. Ei oltu backstagella silloin, eikä mennä nytkään. Otin vain liput Diamond Circle -alueelle, pääasia että näkee läheltä, siinä oli ihan sairaan hyvä fiilis! Millaista siellä backstagella oli? Kävin lippuja hakiessa päivemmällä silloin jo ostamassa T-paidan, ettei sitten tarvi jonotella enää konsertin jälkeen. Aika hidasta joo oli poistuminen, vaikkei siinä sitten enää mitään väliä ollu, ihan likomärkä kun oli.<br />
  <br />
  Mä oon jo suunnitellu kivan Bestå-kokonaisuuden ja nyt pitäis vaan päästä Ikeaan! 🙂 <br />
  Onko niitä vaikee koota? Meinaan että onnistuisinko yksinkin? Mies ei varmaan innostu yhtään tästä mun vouhottamisesta, ja varmaan jo valmiiksi pesee kätensä kaikenlaisista häneen kohdistuvista odotuksista homman suhteen, joten ajattelin alkaa kokoamaan itse, niin se sitten kuitenkin ehkä säälistä pelastaa, jos näkee ettei tule mitään… 😉 heh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *