Korkeakiiltovalkoiset Lack-hyllyt makuuhuoneeseen

Tein jo ennen makuuhuoneen remonttia suunnitelman vaatesäilytyksestä, jossa on käytetty Ikean Bestå-kaappeja sekä Lack-hyllyjä sulassa sovussa. Vaikka tahdonkin säilyttää vaatteemme piilossa ovien takana, olisi ihana saada muutamat kengät ja laukut kauniisti esille. 🙂

Eilen illalla tein viimein päätöksen, että suunnitelmani laitetaan toteutukseen ja kokeilin tilauksen tekoa Ikeasta. Ostoskoriin klikkasin 3kpl valkoisia kiiltäviä Lack-hyllyjä 110cm pituisena. Ikea toimittaa alle 30kg paketit (ja mittojen puitteissa olevat, mm. max pit. 150cm) Matkahuollon kautta lähimpään toimipisteeseen, joka minun tapauksessani lienee lähikauppa. Hinta toimitukselle on 14,95, joka on melkoisen tyyris, mutta autottomana jäisi muuten hyllyt hakematta. 🙂

5098c052c98c7e9037000009.jpg 

Tälläistä olisi luvassa ensi viikolla… eli kolmen hyllyn kiinnitys olemassa olevaan Bestå-kokonaisuuteemme. 

5098c1bcc98c7e0b04000005.jpg

5098c1bcc98c7e7a3c000004.jpg

Hyllyille on tarkoitus laittaa muutamat korkkarit ja laukut sekä pienempää rompetta. 🙂

Matalan Bestå-kaapin päälle jätän tarpeeksi tilaa, jotta siihen mahtuu pöytävalaisin. Pöytävalaisin vielä uupuu ja Roomlightin Melbournea etsin edelleen. Nyt voisi olla jo korkea aika vaihtaa Plan B:hen… 🙂

Kirpaksakkaa tiistaita kaikille! <3

Ps. Olettekos menossa ensi kesänä Tampereelle Bon Jovin konserttiin??? Mies onnistui nappaamaan meille ja ystäväpariskunnalle liput, joten Bon Jovi – Here we come, again! <3 <3 <3

12 kommenttia “Korkeakiiltovalkoiset Lack-hyllyt makuuhuoneeseen

 1. Noi Ikean postikulut on kamalat kyllä, kerran olen jotain tilannut – vähän tylsää kun meillä ei ole Ikeaa lähimainkaan. :P<br />
  <br />
  Vai BonJovi, heh..en ole koskaan mikään fani ollut. Isosisko kuunteli kyllä kun olin ihan pikkutyttö. 🙂

  1. Pieni Lintu: Niin on, nuo hyllyt vielä ymmärrän, että postarit on 15 euroa, mutta isompien tuotteiden osalta satanen on jo aivan liikaa. Luulisi myynnin kasvavan bielä entuudestaan, kun laskisivat toimitusmaksun kohtiuulliselle tasolle joka on noin 40 euroa max. 🙂 <br />
   <br />
   Minun sisko oli aikoinaan kova fani myös ja itse tykkäsin kanssa lapsena. 🙂 Mies on ihan jättihirmu fani ja oma fanituksenikin on kasvanut vuosien varrella. Me ollaan miehen kanssa käyty katsomassa jo kaksi edellistäkin keikkaa (2008 ja 2011) yhdessä. Mies tosin on kai nähnyt kaikki keikat vuodesta -92 alkaen. :)<br />
   <br />
   Richie Samboralla on ihan mieletön ääni (se kitaristi) ja rumpali Tico Torres näyttää ihan minun isältä. 🙂

  1. Marie: jeee, mahtavaa! &hearts; &hearts; &hearts; Me oltiin myös viime kerralla. Ihan mieletön fiilis vaikka vettä satoi kuin saavista ja herra Jon satutti polvensa. 🙂

 2. Olen seurannut sun blogia jo tovin ja nyt ajattelin jättää ihan kommenttiakin. Sulla on niin hyvä sisustusmaku ja tosi kivasti aina suunnitelmissasi otat lukijat huomioon näyttämällä piirustuksia, kertomalla tarkat tuotetiedot, koot yms. Voi sitten itsekin tarvittaessa hankkia samat. Teidän tv-kaappi systeemiä olen monesti miettinyt ostavani meillekin… Beståta muutama jo löytyykin. :)<br />
  <br />
  Ja Bon jovi… Totta maar keikalle. Sain hankittua mulle ja miehelle Diamond circlen liput! 🙂

  1. Kuvitelmia: Kiitos ihanainen kommentistasi! &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Jippii, meillä myös Diamond Circle-liput, seisomapaikoilla. Onko teillä kanssa vei meettekö istumaan? 🙂

 3. Mulla on samaiset hyllyt, eri värisenä tosin, pukeutumishuoneen (!!) seinällä<br />
  korkkareita varten 🙂 Hyvin toimii!

  1. janita: Lack-hyllyistä on kyllä moneksi. 🙂 odotan innolla että pääsen noutamaan Ikean tilaukseni lähikaupasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *