Janina F-malliston tyynynpäälliset

Sain eilen ostettua 45x45cm kokoiset sisätyynyt ja uudet Janina F-malliston koristetyynynpäälliset pääsivät käyttöön. Niille löytyi paikka meidän sängyltä ja ne sopivatkin erinomaisesti meidän makuuhuoneen tekstiilien kanssa.

509a1f08c98c7e610d00013b.jpg

Materiaali on 100% polyesteriä, vaikkakin pinta näyttää ja tuntuu oikealta silkiltä. Valkoisen sävy taittaa aavistuksen lämpimään, kuten myös muut tekstiilimme. Päällistä on saatavana tämän taitetun valkoisen lisäksi myös mustana ja punaisena. Pintakuviointia on kolmea – ruutu, raita ja kaunis kirjottu lehtikuvio.

509a1f10c98c7ebb46000002.jpg

509a1f08c98c7e987400000f.jpg

509a1f0cc98c7e2043000025.jpg

Janina F-mallistosta löytyy myös monta muuta ihanaa tuotetta, kuten torkkupeittoa ja keittiötekstiilejä. Valkoinen tekoturkistorkku olisi ihana, mutta toistaiseksi jätin sen vielä kauppaan. Näissä tuotteissa on parasta edullinen hinta ja näyttävä ulkonäkö, luxusta pikkurahalla siis. 🙂

Janina F-mallisto on yksinoikeudella myynnissä Citymarketeissa kautta maan. Käykäähän siis samalla kurkkaamassa tuotevalikoima Cittarin kodinosastolla, kun käytte ruokaostoksilla. 🙂

Aurinkoista päivää kaikille!

12 kommenttia “Janina F-malliston tyynynpäälliset

 1. Mistä oot löytänyt 45cm x 45cm tyynyt? Löysin Ellokselta ihanan tyynynpäällisen, joka oli kyseistä kokoa, mutta jätin tilaamatta, koska en ole löytänyt tuota kokoa olevia tyynyjä. Jos sen laittaa 40cm x 40cm olevan tyynyn päälle, niin jää löysäksi ja on ruman näköinen. Täytyykin muuten käydä kurkkaamassa Cittarissa tuota Janina F-mallistoa. Oon itsekin haaveillut tekoturkistorkusta, mutta kaikki löytämäni varteenotettavat vaihtoehdot ovat olleet liian kalliita tällä hetkellä hankittavaksi :(… Nyt täytyy jatkaa opparin viimeistelyä, jotta voin oikeasti joskus maksaa kalliimmastakin torrkupeitosta 🙂 Ihanaa päivää sulle Miia! ♥

  1. Jossu: Stockmannilta löysin. 🙂 Täyte on höyhentä ja tyynyt on ihanan muhkeita vuodesta toiseen. <br />
   <br />
   Janina F:n tekoturkistorkku maksoi muístaakseni 39,90 euroa, eli on edullinen sekin. Hemtexistä löytyy myös edullisesti, mutta valkoista ei tainnut tänä vuonna olla valikoimassa. Hopeinen ja ruskea löytyy ainakin heiltä. 🙂

  2. En kyllä ainakaan Stockmannin nettikaupasta löydä sen kokoisia tyynyjä… Täytyykin ottaa asiaksi, kun seuraavan kerran pääsen jossakin Stockmannille 🙂 Stockan nettikaupasta tuli tosin äsken tilattua se sinunkin hehkuttama valkoinen led-valoköynnös, toivottavasti tulisi pian!

  3. Jossu: Nettikaupassa ei ole tuota sisätyynyä tällä hetkellä, mutta myymälöistä löytyy. 🙂 H&amp;M:n höyhentäytetyyny on myös hyvä vaihtoehto, se ei ole niin muhkea joten päällisen sisään mahtuu oikein hyvin 50x50cm kokoinen tyyny. :)<br />
   <br />
   Se valoköynös on aivan ihana! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Nätit tyynyt, on juuri kun teille vartavasten tehty &hearts; &hearts; Tykkään!!! Mulla on tulossa kohta korvista pihalle nuo tähdet täällä kotona, taidanpa myös vähentää niitä, mutta en kokonaan poista 🙂 Jotenkin haluisin paljon selkeämpää linjaa ei tekstejä tai tähtiä tekstiileissä 😉 Mukavaa viikonlopun odotusta muru &hearts;

  1. Minna: Tähti on minun lempparikuvio vieläkin, mutta viime joulun hurja tähtimäärä sai minut kyllästymään siihen hetkellisesti. 🙂 Laita osa tähtitekstiilestä myyntiin huutonettiin, niistä on kivempi hankkiutua eroon kun saa hieman vaihtorahaa takaisin päin. HIhii 🙂 Eikä harmita niin paljoa luopuminen. <br />
   <br />
   Ihanaa viikonlopun odotusta sinulle myös murmeliinani! &hearts; &hearts;

 3. Kiitos Miia vinkistä sisätyynyjen suhteen! Pääsin tänään käymään Kuopiossa H&amp;M Homessa ja ostin sieltä sen 50x50cm tyynyn ja se sopii täydellisesti meidän 45x45cm olevaan Finlaysonin Aappa-tyynynpäälliseen 🙂 Ihanaa viikonloppua sulle! &hearts;

  1. Jossu: Loistava juttu! 🙂 Höyhentäytteinen tyyny pysyy tosi paljon paremmassa kunnossa ja säilyttää muhkeutensa vuosia verrattuna kuitutäytteiseen tyynyyn, joten siksi suosin itse höyheniä. Hyvä että H&amp;M:ltä löytyi 50x50cm kokoista tyynyä. Meilläkin on muutama ja ovat pysyneet uudenveroisessa kunnossa vaikka niillä on nukuttu päikkäreitäkin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

  1. ansku: Hih, ole hyvä! 🙂 Nuo tyynynpäälliset on aivan ihanat ja ne on minun lempparit nykyään. Siekin tykkäät niistä ihan varmasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *