Chilewich Metallic Lace Silver

Löysin keväällä Stockmannilta yhden kimaltavan, metallisen Chilewichin pöytätabletin, mutta jätin sen ostamatta koska niitä ei ollut enempää missään myymälässä jäljellä. Se jäi kuitenkin kummittelemaan ja olen moneen otteeseen soitellut läpi Vepsäläisiä ja Stockmanneja viimeisen vajaan vuoden aikana, löytääkseni niitä. Tuloksetta.

509b6a9fc98c7e585700003a.jpg

Eilen etsin ulkomaisia nettikauppoja, joista tuota kyseistä Metallic Lace-tablettia tai kaitaliinaa löytyisi. Muutama kauppa toimittaisi Suomeen, mutta toimitusmaksu on hurjat 31,85 euroa. Hui. Tallensin ostoskorini varmuuden vuoksi ja päätin, että jos täältä Suomesta ei niitä saa niin ostan sitten kiskurihintaan ne ulkomailta.

Päätin varmuuden vuoksi soittaa vielä Vepsäläiselle ja Stockmannille. Vepsäläinen myi ei oota eikä tuuta. Stockmann sanoi, että kaitaliinat ei kuulu lainkaan heidän valikoimaan ja tablettia ei juuri nyt ole – MUTTA VIIKON KAHDEN KULUTTUA ON!!!! 🙂 Laitoin itselleni ennakkovaraukseen neljä kappaletta tabletteja ja teen niistä kaitaliinan, laittamalla ne yhteen putkeen keskelle pöytää. <3 <3 <3

509b6ad7c98c7e8a53000051.jpg

Tämä Metallic Lace-sarja on livenä aivan huikea, eikä nuo ylläolevat kuvat tee lainkaan oikeutta niiden kauneudelle. Ne kimaltavat ja näyttävät todellakin rautalangasta väännetyiltä, vaikka ovat muovipunosta. Olen saanut näistä aikaan itselleni varsinaisen pakkomielteen ja siksi myin kaikki vanhat Chilewichin tablettini pois. Myyntiin menevät myös tällä hetkellä pöydällämme olevat valkoiset nahannäköiset muovitabletit, heti kun saan noudettua nuo uudet, ihanat, täydelliset, kauniit, säkenöivät, ihanuudet omakseni! <3 <3

509b6adbc98c7e5857000044.jpg

Olen tehnyt tarkemman esittelypostauksen Chilewichin tuotteista viime toukokuussa, jossa kerrotaan enemmän yrityksestä ja yksityiskohdista. Postauksen pääset lukemaan TÄSTÄ!

Tänään meillä on luvassa isänpäivä-valmisteluja, kortin askartelua ja lahjan paketointia. 🙂 Tyttö saa ihan itse väkertää isilleen kortin, innolla odotan mitä kaikkea neitimme keksii. <3

Aurinkoista päivää kaikille! <3

7 kommenttia “Chilewich Metallic Lace Silver

 1. Chilewich tekee aivan ihania tabletteja, harmi vain että hinta on niin suolainen etten ole (vielä) raaskinut ostaa 🙂 onko teillä muuten vielä se Kartellin Masters- tuoli? Olen haaveillut niitä uusiksi ruokapöydän tuoleiksi, ja mietin että millaiset ovat istua… meiltä on aika pitkä matka koeistumaan, joten mietin jos uskaltaisin summanmutikassa tilata käyttökokemusten perusteella 🙂

  1. Meri: HInta on aikamoinen kyllä, mutta kokemuksen kautta voin sanoa että ne myös kestää vuosien yhtäjaksoista käyttöä uudenveroisena. 🙂 <br />
   <br />
   Minä ehdin jo oman Mastersin myymään pois, mutta tuolina se on todella tukeva ja mukava istua. Istuinosa on leveä ja selkänoja tukeva, tuolissa on mukava istua pitempäänkin. Vaikka jalat ovat ohuet, on tuoli silti hyvin jämäkkä eikä huoju tai notku. Masters on Kartellin mukavin tuoli istumiseen, joten voin kyllä suositella niiden ostamista 110%. 🙂

 2. Ne teidän valkoiset tabletit on ihanat! Harmi kun teillä on niitä käsittääkseni vain neljä… Olisin ollut kiinnostunut ostamaan, mutta tarvisin kuusi 🙁 Enkä raaski uutena kuitenkaan ostaa niitä kahta puuttuvaa..

  1. Jossu: Tarkoitat varmaankin valkoisia Chilewichin tabletteja? 🙂 Niitä on vain neljä ja uusi valkoinen Lattice on ohuempi kuin nuo minun vanhemmat.<br />
   <br />
   Nyt meillä on ollut (jo aika pitkään) pöydällä kuusi valkoista muovista tablettia, jotka Tiimarista löysin. Näyttävät nahkaisilta, mutta ovat muovia. Voidaan käyttää molemmin puolin. Ne olisivat kyllä kaupan,vaikkeivat ihan Chilewichin kaltaiset olekaan. 🙂

  2. Juu, niitä juurikin tarkoitin, luulin että niitä olet myymässä 🙂 Eksyin seikkailemaan Chilewichin sivuille ja rakastuin hopeisiin Dahlia tabletteihin &hearts;<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.chilewich.com/product/category/tabletop/dahlia#silver/undefined&quot; target="_blank">http://www.chilewich.com/product/category/tabletop/dahlia#silver/undefined</a><br />
   <br />
   En ollut aikaisemmin kuullut kyseisestä merkistä, mutta onneksi jaoit tätä viisautta 🙂 Ja parasta on se, että siskoni asuu Yhdysvalloissa – tiedän, mitä toivon häneltä joululahjaksi! Eikä tarvitse maksaa mitään kiskurihintaisia toimitusmaksuja Suomeen!

  3. Jossu: Ihanaa että tuotteiden ostaminen onnistuu sinun siskon kautta. 🙂 Ymmärtääkseni ne ovat paljon halvemmatkin siellä kuin täällä. Ja heillä on myös mattoja ja kaikkea ihanaa muuta…. :)<br />
   <br />
   Nuo Dahliat on myös kauniit! &hearts; &hearts; Paljon olisi haluttavaa, mutta itselleni nuo Metallic Lacet on kaikista rakkaimmat. &hearts; &hearts; &hearts; Vielä kun saisi valkoisen pitkän maton kylpyhuoneeseen, niin avot. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *