Mainoksen voima – I ♥Tory Burch

Jo viime vuoden puolella alkoi muotiblogeissa kova kuhina Tory Burchin balleriinoista. Muistan nähneeni kyseisen merkin balleriinoja yli puolessa lukemistani muoti- ja lifestyleblogeista ja itsekin niitä katsoin sillä silmällä. 🙂 Jätin niiden ostamisen kuitenkin vain haaveilutasolle, sillä lähes 200 euron hinta balleriinoista, olkoonkin aitoa nahkaa, on minusta liian korkea. Minulla balleriinat kestävät ehjänä korkeintaan kaksi kesää ja vuosihinnaksi jaettunakin summa on aika kova. 

509bd63ec98c7efc72000005.jpg

Löysin kuitenkin Huutonetistä useat Tory Burchin kenkulit ja vaikka siellä hintataso keikkuu noin sadassa eurossa (joka on melko paljon sekin), huomasin salakavalasti jo suunnittelevani asukokonaisuutta niiden ympärille. 🙂

Näin se mainonta toimii, vaikka tulosta ei heti syntyisikään. Kun on toistoa toiston perään, samat popot monessa paikassa, monella henkilöllä ja erityisesti kauniiden asukokonaisuuksien kanssa, huomaa näin jälkikäteen tehneensä ostopäätöksen jo aikaa sitten. 🙂 Minäkin ajattelen nyt olevani superonnekas, kun näin edullisesti sain hankittua itselleni “the blogi-balleriinat”. Hihii. 🙂

509bd6cbc98c7ecf45000014.jpg

Mutta siitä huolimatta, että olen mainoksen orja ja ostin kengät vain ulkönäön vuoksi, on pakko hehkuttaa näitä. 🙂 Nahka on aivan ihanan pehmeää, lesti on mukava ja kenkä tukeva jalassa. Pohjan paksuus antaa pitemmän käyttöiän ja kaunis kultainen logo on piste iin päälle. <3 Minulla on ollut vaikka kuinka monet balleriinat elämäni aikana, suurin osa aitoa nahkaa. Ainoastaan Vagabondin balleriinat ovat olleet minun jalalleni hyvät ja mukavat, tosin kengän venyessä se jää liian suureksi ja joudun hankkimaan pienentävän pohjallisen. Tory Burchit yltävät samalle tasolle ja uskon että nämä uutukaiseni kokevat kovaa käyttöä ja kulutusta ensi keväänä ja kesänä. Hintaero uusien Vagabondien ja käytettyjen (mutta uudenveroisten) Toryjen välillä on noin 10 euroa. 🙂

Kuvasin teille pikapikaa ballerinat omissa kintuissani. 🙂

509bd6c4c98c7ecf4500000f.jpg

509bd6c8c98c7ed045000017.jpg

509bd6c4c98c7ee432000006.jpg

Siinä ne on! <3 Minun ikiomat Tory Burchini! <3 <3

Kokoluokitus kiinnosti itseäni kovasti, koska en ole aikaisemmin päässyt edes kokeilemaan kyseisen merkin kenkiä. Kenkäni ovat kokoa US6 eli eur 36. Sisämitta on 23cm, joka vastaa normaalin 36-koon mittaa. Kenkä on normaalilestinen, eli ei kapea muttei kovin leveäkään. Leveämpi kuitenkin kuin esim. H&M:n tai Zaran balleriinat. Jos siellä joku pähkäilee tämän saman asian kanssa, suosittelen valitsemaan oman normaalin koon. Jos jalkasi on puoli-koko, esim 37,5, niin oma suositukseni on että kapealestinen valitsee pienemmän tasakoon 37 ja leveälestinen suuremman tasakoon 38. Ymmärtääkseni ulkomailta voi kuitenkin ostaa näitä balleriinoja myös puolen numeron erotuksilla, joten oman exactin koon valitseminen on mahdollista. 🙂

Ikean tilauksesta tuli tänään viestiä, että paketti on matkalla. Noutopäiväarvio on 13.11 eli ensi viikon tiistai. Toivottavasti pääsen hakemaan paketin silloin ja saisin viikonlopuksi viimeistään makuuhuoneen kuntoon. 🙂

Viettäkäähän kiva ilta! <3

11 kommenttia “Mainoksen voima – I ♥Tory Burch

 1. Niin upeat nämä Tory Burchin baltsut, niin ovat tulevaisuuteni ostoslistalla! Niitä sain kunnian kerran kokeilla ja se vain vahvisti ostopäätöstäni. 🙂

  1. Irina: Nuo on jalassa tosi mukavat, tosin itse en sitä tiennyt kuin vasta tänään kun omiani kokeilin. 🙂 Huutonetissä on aika monet Toryt myynnissä ja suurinosa uutta vastaavassa kunnossa. Niitä kannattaa pitää silmällä tai laittaa vaikka hakuvahti päälle, ellet sitten tilaile suoraan ulkomailta. :)<br />
   <br />
   Mukavaa iltaa! &hearts;

 2. The blogi kengät tosiaan! 😉 Mäkin olen noita ihastellut ja haaveillut, mutta mä taas en tykkää tuosta kultaisesta logosta… Jos olisi hopean värinen niin sitten! Siinäpä sulle ihanat kengät Bonkan keikalle! 😉

  1. Kuvitelmia: Hih, on tosiaankin. 🙂 Mutta on ne kyllä niin ihanat jalassa, että kaikki se hypetys on ollut ihan paikallaankin. :)<br />
   <br />
   Hopeisella logolla näitä saa myös, mutta itse olen niin golden-girl, että ainoa vaihtoehto miulle oli kultainen logo. Sopii myös käsveskoihini ja kelloon tarvittaessa. :)<br />
   <br />
   Bonkan keikalle näitä suunnittelinkin, siellä ne taidan korkata ulkokäyttöön. Toivottavasti ei sada vettä, otan kumpparit varmuuden varaksi mukaan ettei baltsut mene pilalle. 🙂

  2. jatkan: Niin siis Tampereelle otan kumpparit mukaan, en sentään muovikassissa sinne itse keikalle. HIhii 🙂

 3. mulla on noi hopeisella laatalla. yksi kevät ja kesä käyttöä takana ja naarmuja näkyvissä jo, tuo nahka kun on sellaista aika helposti naarmuuntuvaa. mut hyvillä hoitotuotteilla ja etenkin sillä, että viitsii hoitaa!, saa pidettyä pahimmat jäljet kurissa 🙂

  1. S: Nahkakenkä on aika herkkä, jos sitä ei suojaa ja hoida säntillisesti. Minä tein mustalla nahkalankilla jo valmiiksi suojauksen tulevaa kevättä ja kesää odottaen. 🙂 Mustalla lankilla saa naarmutkin aika hyvin häivytettyä, joten jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen testaamaan katoaisivatko ne naarmut tuolla konstilla. 🙂

 4. Hih, mullakin on omat TB-baltsut, mutta mun mielestä ne on aika reilua kokoa, mun kenkulit ShopBopista , se kiiltonahkainen malli kultaisella logolla. Hienot on noi sunkin poposet!

  1. t: oih, ne kiiltonahkaiset olisi niin ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; Onkohan nuissa popoissa materiaalikohtaisia kokoeroja? Tai no, kenkää on kai vaikea arvioida muutenkin kun lestejä ja varpaiden mallejakin on niin montaa sorttia. HIH 🙂 Minulla on itselläni lyhyt ja leveä jalka ja tuo 36 on pituuden puolesta numeroa liian iso, mutta leveyden suhteen juuri sopiva. 🙂 Minulla on semmoinen ankanräpylä. 😀

  2. Sama räpylämallinen jalka mullakin, käytän normaalisti 38-39 kokoa, mutta nämä TB:t on kokoa 7,5, MK-baltsut kokoa 8M ja esim. Stylesnobin baltsut on kokoa 38, mutta esim. jotkut edulliset ballerinat ovat kokoa 39, aika hankalaa silloin kun tilaa kengät nettikaupasta, ei voi koskaan olla varma tuosta koosta, esim. Hunterin kumisaappaat ovat mulla peräti kokoa 40, mutta niihin mahtuu kivasti lämmin turkis pohjallinen sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *