Toivepostaus – Meidän Bestå-kaapit pala palalta

Ikean Bestå-sarjan kalusteet ovat suuressa osassa meidän sisustusta. Jokaisesta huoneesta, kylpyhuonetta lukuunottamatta, löytyy kyseisen sarjan kaappeja. Sarjan tuotteet ja osat taipuvat moneen käyttötarkoitukseen ja niiden yhdistelymahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tässä postauksessa olen listannut kaikki meidän Beståt, käyttäen apuna Ikean Bestå- suunnitteluohjelmaa.

Olohuoneesta löytyy Beståja kahdesta kohtaa, on ns. viihdekeskuskombo ja baarikaappi-nurkkaus. Viihdekeskukseen on ovien taakse piilotettu mm. tv, hifi-laitteet, elokuva- ja cd-kokoelmat sekä paperi-tavara, kuten laitteiden käyttöohjeet.

509cd3cbc98c7eb150000040.jpg

509cd3cac98c7e8853000024.jpg

509cd3cec98c7eb150000045.jpg

509cd6d0c98c7efc7200007c.jpg

Kaksi alla olevaa kuvaa ovat jo aikaa sitten otetut, mutta tv-kaapin sisältö ei ole muuttunut mihinkään vuosien varrella. Tv-kaapin (Bestå Boas) alaosaan kuuluisi kaksi vetolaatikkoa, mutta ne jätimme laittamatta, koska korvasimme laatikot koko kaapin peittävillä Bestå Tofta-ovilla. Saranapaikat ovat onneksi valmiina, joten porakonetta ei tarvita lainkaan. EDIT! UUSISSA BOAS KAAPEISSA EI ILMEISESTI OLE ENÄÄ VALMIINA SARANAN PAIKKOJA, JOTEN RUUVIN REIÄT TÄYTYY TEHDÄ ITSE!

Ovien mukana tulee 90-astetta aukeavat saranat, jotka vaihdoin kokonaan aukeviin saranoihin (ne otin meidän kylpyhuoneen kaapista :D). 

509cd743c98c7eb666000012.jpg

509cd743c98c7efc72000081.jpg

Tässä muu sisältö tuosta isosta olohuoneen kokonaisuudesta. Leffoja, cd-levyjä, asiapapereita, käyttöohjeita, lautapelejä ja muuta pientä sekalaista.

509cd848c98c7e0767000029.jpg

509cd847c98c7ef911000039.jpg

Olohuoneessa on tuon ison kaappikokonaisuuden lisäksi yksinään nököttävä 120cm leveä Bestå-kaappi, joka kätkee sisäänsä mm. viinit ja jalalliset lasit. 

509cd908c98c7eba79000033.jpg

509cd907c98c7ea337000061.jpg

509cd90bc98c7ea337000066.jpg

Baarikaapiksi ristitty kaappi on sohvan vieressä tuomassa korkeusvaihtelua sisustukseen. TuplaKuplan pöytävalaisin pääsee siinä oikeuksiinsa ja valaisee kauniisti tilan. Valo ei myöskään häikäise sohvalla istujaa, koska tulee epäsuorasti yläviistosta.

509cd968c98c7eba79000038.jpg

509cd968c98c7e5463000007.jpg

Tytön huoneessa on kaksi erillistä kaappia ja ne on aseteltu molemmin puolin sänkyä. Korkeammassa kaapissa on tytön vaatteet ja muutamia harvoin leikkiin kelpaavia leluja. Matalassa kaapissa on tytön kirjat ja lelut, joilla leikki ahkerammin.

509cda79c98c7eba7900003d.jpg

509cda79c98c7e076700003b.jpg

509cda7dc98c7e1c7a000016.jpg

509cdac0c98c7e546300000c.jpg

509cdac5c98c7e5463000011.jpg

509cdac0c98c7e885300005a.jpg

Meidän aikuisten makuuhuoneessa on vaatesäilytys ratkaistu pelkillä Bestå-kaapeilla, joihin voi lisäosina valita esim vaatetankoa yms. vaatteille ja kengille soveltuvia vaihtoehtoja.

509cdb44c98c7e8622000059.jpg

509cdb44c98c7e5463000016.jpg

509cdb48c98c7e862200005e.jpg

Makuuhuoneeseen on tulossa ensi viikolla kolme Ikean korkeakiiltovalkoista Lack-seinähyllyä. Hyllyt laitan tuon matalan kaapin päälle ja niihin ajattelin asetella kauneimmat korkkarini ja laukkuni (joita on peräti kaksi kappaletta :D). 

509cdd44c98c7eba79000051.jpg

509cdba3c98c7efc720000b3.jpg

509cdb9fc98c7ea33700008b.jpg

509cdba7c98c7e8622000069.jpg

509cdb9fc98c7e0767000055.jpg

Näiden lisäksi meiltä löytyy yksi 60cm leveä Bestå-kaappi keittiöstä uunin vierestä, johon jäi tyhjä kolo kun purimme osan kiinteistä keittiökaapeistamme pois. Bestå sai sisäänsä meidän astiat, joiden vähäinen määrä on meille ja meidän tarpeisiin täysin riittävä. 🙂

509cdfe5c98c7e885300007f.jpg

Jos innostuit suunnittelemaan itsellesi omanlaisen kokonaisuuden, Ikean Bestå-suunnitteluohjelman löydät alta!

http://www.ikea.com/ms/fi_FI/rooms_ideas/planner_besta/index.html

Huh, olipas iso postaus. Toivottavasti jaksatte lukea ja toivottavasti tästä on monelle teistä iloa ja apua. 🙂

Mukavaa, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille! <3

48 kommenttia “Toivepostaus – Meidän Bestå-kaapit pala palalta

  1. Marii: Ei ole enää. 🙂 Nuo ovat vanhempia kuvia, ajalta jolloin odoteltiin tulostimen korjausta, emmekä saaneet tulostettua kuvia kehyksiin. Melkein vuosi meni, että tulostin tulostaa kunnollista jälkeä eikä töhrää väriä pitkin poikin. Nyt niissä on siis kuvat, mutta osaan aion laittaa jatkossa tuon Villa Stockmann-teksti pahvin eteen valokuvattaessa tai retusoida kuvan söhröiseksi, koska mies ei tahdo kasvoillaan esiintyä blogissa. Myös muutama tytön kuva joutuu saman käsittelyn eteen. 🙂

 1. Ei voi kun ihailla teillä tota tavaroiden vähyyttä, etenkin vaatekaapit on niin siistit ja samoin astioitakaan ei oo ziljoonaatriljoonaa erilaista kippoa, kappoa ja kuppia, joita ei ees ikinä käytä.<br />
  Ai oisko meillä just tommosta, et joka paikka tursuaa kaikenlaista käyttämätöntä, mutta ah niin ehkä joskus (NOT!) tarpeellista….<br />
  Plääh, mä en ala, tuu meille siivoo :D<br />
  <br />
  Tee taas niitä siivouspostauksia, ne on kivoja, inspiroi itseäkin 🙂

  1. Mirri: Tavaraa olen karsinut vuosien varrella aivan älyttömän määrän. 🙂 Ja vaikka uuttakin tulee hankittua, pyrin miettimään niille sijoituspaikat valmiiksi ja välttämään kausitavaraa, joka pitää säilöä suurimmaksi osaksi vuodesta kaapin kätköön (joulukoristeita lukuunottamatta jotka mahtuu yhteen isompaan säilytysboksiin kuusi). Meillä on astiat kahdeksalle ruokailijalle eli kaikkea on kahdeksan – matala lautanen, leipälautanen, kulho, asetti / pulla-kakkulautanen, kahvikuppi, juomalasi. Aterimia on tusina. Tarjoilukulhoja on kaksi ja laakeita alustoja kaksi. Näistäkään emme käytä kaikkia edes kuukausittain. 🙂 Kattiloita on kolme, josta jääkaapissa on aina yleensä yksi (ed. päivän ruokaa) ja paistinpannuja yksi. Uunivuokia on kaksi, pieni ja iso. <br />
   <br />
   Emme tee oikeastaan koskaan jälkiruokia tai makeita syötäviä kotona, joten emme tarvitse leipomisvälineitä. Piparimuottina käytämme tarvittaessa vesilaseja. 🙂 Kermanpursotukseen teen erillisen pursottimen pelkästä leivinpaperista, jos sitä joskus tarvitsee. Uunivuoan voiteluun käytän yleensä kahvin suodatinpussia (kuiva ja käyttämätön). Olen äidiltä oppinut tälläistä luovuutta, kun meillä ei ollut hienoja vimpaimia ja vempaimia kotona vaan piti pärjätä sillä mitä on ja olla kekseliäs. :)<br />
   <br />
   Voisin huomenna tehdä siivouspostauksen, sillä meillä olisi siivouspäivä sopivasti luvassa. :)<br />
   <br />
   Mukavaa perjantaita sinulle Mirri! &hearts;

 2. Kaikki on niin ihanasti järjestyksessä! &hearts; Tuon järjestyksen avain on varmaan juuri se, että turhasta rojusta hankkiuduttu eroon. Esim. tuo astiakaappi…ihanan selkeä. Harva varmaan tarvii niin paljon kippoja ja kuppeja kuin useilta (mm allekirjoittaneelta) keittiön kaapeista löytyy. =)

  1. Torkkuja: Vähällä tulee toimeen oikein hyvin ja jos on kekseliäs niin saa pienestä taiottua näyttävänkin kattauksen tarpeen vaatiessa. 🙂 Minusta on parasta suhteuttaa keittiökaappien sisus omiin tarpeisiin. Meille riittää vähäinen astiamäärä, sillä isoja kutsuja emme järjestä kovinkaan usein. Niihin voi tarvittaessa hankkia vaikka kertiksetkin, kuten minä tein kun järkkäsin elokuussa sisustuskutsut vajaalle parille kymmenelle ihmiselle. 🙂 Lähivuosina ei ole tiedossa noin isoja kotipippaloita. :)<br />
   <br />
   Emme myöskään ole himokokkaajia tai leipojia, meidän ruoanlaitto on hyvin simppeliä peruskotiruokaa eikä montaa kattilaa ja pannua tarvita. Ruokaharrastaja taasen tarvitseekin jo kaikenlaista. :)<br />
   <br />
   Oma haaveeni olisi, että meidän koko omaisuus mahtuisi yhteen kuorma-autoon kalusteineen päivineen. Sohva vie ison osan siitä, mutta uskon että tuo on mahdollista jo nyt, jos karsii verkkovarastossa olevia tavaroita vähän. 🙂

 3. MOII,<br />
  <br />
  ihanaa viikonloppua sinulle. <br />
  <br />
  Mainitsin sinut blogissani Lyhdyn merkeissä :):) Oli niin ihanat nuo sinun hopeiset lyhdyt, että jäi kummittelemaan mieleen ja nyt sitten moinen omassa kodissa koristaa!! 🙂

  1. Love: Hih, ihana juttu! &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Mukavaa ja kivaa viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Totaalisesti off-topic, mutta hankintalistallani on ollut jo pitkän tovin nuo V&amp;B New Waven pienemmät kulhot syviksi lautasiksi. Stockan sivuilla seikkailtuani en tuntunut löytävän niitä ollenkaan, vain suuria (25 x 25cm) kulhoja ja pari muuta ei-niin-kivaa keittokulhoa. Onko sinulla antaa viisasta vinkkiä, mistä moiset kulhot saisin? 🙂

  1. Janika: Stockmannin verkkokaupasta se on näköjään loppunut, mutta myymälöistä löytyy varmasti. :)<br />
   <br />
   En tiedä missäpäin asustat, mutta nettikaupoista en löytänyt tuota 6dl kulhoa. Kodin1:sen myymälöistä niitä saa, mutta nettipuolelta ei. Alla linkki:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=297110&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3010000&compartmentId=3010100&categoryId=3130409&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=297110&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3010000&compartmentId=3010100&categoryId=3130409</a><br />
   <br />
   Samoin Sokos mielestäni myi New wave-sarjaa. <br />
   <br />
   Stockmannille on varmasti tulossa niitä lisää tuonne nettikaupan puolelle, mutta jos niillä on akuutti tarve niin suosittelen visiittiä Kodin1:seen, Sokokseen tai Stockmannille. 🙂

 5. Mä niin odotan sitä päivää kun mulla on (ensin valkoisen sohvan jälkeen..) varaa ostaa tuo tv-kaluste ja siihen ovet! Toisi niin paljon enemmän &quot;järjestyksennäköä&quot; ja selkeyttä meidänkin sotkuisen näköiseen olkkarin! :)<br />
  <br />
  Hyvää joulun odotusta!

  1. Viivi: Tuo on kyllä ihan paras tv-tasoratkaisu kun töllön saa tarvittaessa piiloonkin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta sinne myös! &hearts;

 6. Nykyisessä bestå boås kaapissa ei ole noita saranoiden paikkoja… iihan vaan btw jos jollakulla on sama ajatus tehdä tuo kokonaisuus…

  1. vanilla: Ou nou, MIKSI IKEA MIKSI????? 🙁 Viime viikolla tuttuni osti Vantaan ikeasta valkoisen Boaksen ja siinä oli vielä reiät alias hyllyn paikat saranoiden kiinnitystä varten. Voi kettu maaria sanon minä. ÄRGH! <br />
   <br />
   Kiitos kun tulit kertomaan, lisäänkin heti tuohon tekstiin mainoinnan että reikiä ei ehkä enää ole tai ainakaan kohta tule olemaan. 🙁

 7. Kiitos tästä postauksestasi. Itselläni on tv-taso ja eteisessä pieni hyllykkö bestå sarjaa. Haaveilen olkkariin lisää bestå kalustoa. Bestå tasoihin saa nykyään lasilevyn tasojen päälle. On kyllä hienon näköinen korkeakiiltoisten ovien kanssa. Onko teillä eteisessä bestå kaappeja? Mikä niiden korkeus on? Ainakin jossain vaiheessa oli? Vaihtelet järjestystä niin usein, että olen jo sekaisin 🙂 Harkitsen sellaista tasoa olkkariin ja siihen lasilevyä päälle.<br />
  <br />
  Olkkarini sisustus on tällä hetkellä ärsyttävässä vaiheessa. Parista pyökin värisestä kalusteesta pitäisi päästä eroon että saisin yhtenäisemmän ilmeen. Kalusteet ovat tällä hetkellä eri paria. Blääh…

  1. Tittelityy: Se valkoinen lasilevy on ihan mahtava, mutta aina loppuunmyyty kun olen asioinut Ikeassa. Nyyh. 🙂 Ostoslistalla kuitenkin keikkuu edelleen ja seuraavalla kerralla taas yritän napata mukaani niitä kun Ikeassa visiteeraan. :)<br />
   <br />
   Eteisessä on ollut yleensä tuo matalin Bestå-korkeus eli jalustan kanssa 74cm on sillä korkeutta. Ja luit melkein minun ajatukset sillä aikaisemmin päivällä tein muutamia muutoksia meidän eteisessä ja siirtelin jääkaappia ja pakastinta ympäri kotia, jotta saisin ulko-oven viereen taas laskutason pitkästä aikaa. 🙂 Lopputulos on aika kiva ja postailen siitä huomenna. 🙂 Eteisessä siis yksi tuollainen 74cm korkea Bestå parhaillaan. :)<br />
   <br />
   Onko teillä mahdollisuutta vielä niitä pyökkisiä kalusteita tilapäisesti vaikka varastoon? Saisit heti selkeytettyä tilan ja jouluksi kotia kuntoon. Ja voisihan harkita, jos ne (tai toisen niistä) päällystäisi valkoisella DC-fixillä. Sen saa kuitenkin halutessaan pois, jos tahtoo myöhemmin myydä kalusteet. 🙂

 8. Hei! En yleensä kommentoi (sorry!) vaikka olen ennenkin blogiasi lukenut mutta nyt on ihan pakko! On kertakaikkiaan hieno tuo teidän kotinne, juuri meikäläisen makuun! Ja hienosti olet osannut käyttää Bestå- kaapistoja! Ihanan valkoista ja puhdasta, todella kaunista olematta silti liian kliinistä. Voisit tulla meillekin sisustelemaan 🙂

  1. Mari: Ihana olet! &hearts; Kaunis kiitos että jätit kommentin! :)<br />
   <br />
   Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle Mari! &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Niinpä :/ käytiin miehen kanssa vielä viime kuussa ikeassa katsomassa mallikappaletta, siinä oli ne reiät. Ostettiin toista kautta 2 kk vanha boås kaappi, oli tarkoitus laittaa siihen ovet mutta siinä ei noita reikiä ole… 🙁 tai sit meillä on joku viallinen, reiätön kappale :D<br />
  <br />

  1. vanilla: No höh, Ikealla on kyllä tapana muokkailla kalusteita aina silloin tällöin ja Beståssakin on vuosien varrella tapahtunut yhtä jos toista. Nuo reiät olivat alkuperäisessä kaapin käyttötarkoituksessa minusta täysin turhat, mutta ovien laittamisen kannalta välttämättömät. Mitähän se Ikea nyt meinaan sitten, onko reikiä enää vai ei??? 🙂 Äkkiä ne kyllä siihen saa laitettua, ihan käsipelilläkin ruuvimeisselin ja teräväkärkisen ruuvin kanssa, mutta silti. Taidankin kysyä tuota asiaa Ikeasta, jos saisin vastauksen tuohon. 🙂

 10. Tämähän tuli kuin tilauksesta, sillä pian on luvassa reissu Ikeaan ja juuri mietinkin noita teidän kaappeja. 🙂 Oliko tuo Avan huoneessa oleva matala kaappi jossain vaiheessa eteisen peilien alla?

  1. Marija: Hih, mainiota! 🙂 Avan huoneessa oleva matalampi kaappi oli toinen niistä eteisessä olleista. 🙂 Siinä peilien edessä kaksi tuollaista vierekkäin, jolloin kokonaispituus 240cm.

 11. Kiitos tästä postauksesta!! Auttaa varmasti meidänkin Bestå kalusteiden suunnittelussa!! 🙂 <br />
  <br />
  Minäkin sain vihdoin Bon Jovin keikkaliput varattua!!! Nyt en malta odottaa toukokuuta! &hearts;

  1. sifia: Bestå on kyllä loistava sarja ja suunnitteluohjelmasta vielä erikoisplussaa ja papukaijamerkki. :)<br />
   <br />
   Jippiiiiii! &hearts; &hearts; &hearts; Hieno juttu! 🙂 Menisipä aika nopeasti ja olisi toukokuu, malttamaton olen minäkin. 🙂

  1. Marija: Kaappien runko on mattavalkoinen, eikä sitä saa kiiltävänä. Ovet ovat korkeakiiltovalkoiset (bestå tofta). Tason päälle on erikseen ostettavissa valkoinen lasilevy, joka tekee myös päälikannesta kiiltävän näköisen. 🙂

 12. Beståsta on kyllä moneksi. 🙂 Itsellä ostoslistalla keikkuu se edelleenkin, tarkoitus on ostaa se matalampi taso. Sopii paremmin tähän pieneen kotiini ja toimii telkkarialustana paremmin kuin korkeampi. Tuo nykyinen eteispenkkini (hih) on suurin piirtein saman korkuinen ja sen olen käytössä hyvän korkuiseksi havainnut.

  1. Irina: meinasitko sitä ihan matalaa? 38cm? Vai tuota 64cm puolikorkeaa versiota mitä meiltäkin löytyy? 🙂 Ne sopii molemmat sinun kotiin tosi hyvin, ja se ihan matala voisi olla aika ihana myös. Siitä voisi rakentaa vaikka sellaisen BoConcept-tyylisen kaksitasoisen ratkaisun, jossa se ihan matala toimii toisesta päästä se korkeamman jalkana ja toiseen päähän ostaisi siihen korkeaan joko 38cm korkuiset jalat tai laittaisi seinään kiinni. 🙂

  2. 38 senttisen ajattelin hankkia, siihen jaloille tulee noin 10 cm lisää korkeutta jolloin televisio olisi suunnilleen samalla korkeudella kuin nytkin. 🙂

  3. Irina: Sounds like a plan! 🙂 Ja se valkoinen lasilevy siihen päälle vielä, niin kokonaisuus on täydellinen! &hearts;

 13. bestå kaapit on ihan omia suosikkeja! Yksi asia on kuitenkin askarruttanut, osaisitkohan sie auttaa? Pysyykö kaapit pystyssä jos ne eivät ole ruuvattu seinään kiinni? Jos avataan molemmat ovet kerrallaan auki? Lähinnä mietin noita 138cm korkeita kaappeja (jalustan kanssa) kahdella ovella. <br />
  Itse en haluis ruuvauksia seinään tehdä kun tuppaa tuo mieli muuttumaan järjestyksen suhteen hyvinkin useasti 🙂

  1. Tiina: Suositushan aina on, että n ruuvattaisi kiinni seinään, mutta me ei olla ruuvattu koskaan. 🙂 Kaappi pysyy oikein hyvin pystyssä eikä huoju, vaikka molemmat ovet olisivat auki. Voit siis huoletta ostaa tuollaisen kaapin. 🙂

 14. Olemme myös pohtineet hankkia samanlaisen bestå boås kaapin Ikeasta kiiltovalkosilla ovilla tv:tä varten kuin te. Jäikö teilläkin pieni rako rungon ja ovien väliin vai mahtaako tämäkin olla jokin mallimuutos? Kiitos etukäteen ja kiitos kivasta blogista!

  1. Nina: Meillä on myös se pieni rakonen siinä. 🙂 Molemmin puolin olisi hyvä laittaa toiset kaapit niin sitten se on piilossa. Itseäni se rakonen ei hirveästi säiritse, sillä se näkyy vain sivusta. Mahtuisiko teillekin esim 60cm leveät kaapit molemmin puolin sitö tv-kaappia?

 15. Kiitos nopeasta vastauksesta Miia! Täytyy pohia, jos saisimme yhden 60cm kaapin mahtumaan 🙂 Tai sitten makustella, haittaako tuo rako ollenkaan. Samalle sivulle pitäisi mahtua vielä ruokapöytä, joten voi siksi tehdä tiukkaa. Portaaliin on tullut paljon lisää tosi kiiinnostavia ja inspiroivia blogeja! Tykkään 🙂

 16. Olipa kiva, kun löysin googlaamalla tämän postauksen. Itsekin aion hankkia Bestå-kaapin, mutta nyt virisi ajatus myös tv-tason vaihtamisesta. Onkos kellään tietoa, että toimiiko kaukosäädin oven takana olevaan digiboxiin vai pitääkö boxi laittaa näkyville päälle? Nykyisin se BoConceptin tason lasioven takana, joten on siisti.

  1. sari: Kaukosäädin ei toimi oven läpi, mutta erillisellä pienellä vastaanottimella tuon ongelman saa ratkaistua. Mm. Clas Ohlsonilla myydään sellaisia pieniä bokseja, joka kytketään kiinni laitteeseen (digiboksi, tv yms) ja se toimii signaalin siirtäjänä. Pienen boksin saa jemmattua vaikka kaapin alle tai muualle piiloon. 🙂

 17. Olen etsinyt ajatonta säilytysjärjestelmää, joka sopii moniin erilaisiin tiloihin. Taisin nyt löytää sellaisen. Kiitos postauksestasi, joka demosi hienosti, mihin kaikkeen Bestå taipuukaan!

  1. Suvi: Beståsta on moneksi. 🙂 Kaikkia postauksessani näkyviä sisusteita ei ole enää saatavana, kuten esim vaatetankoa, mutta niitä löytää huutonestista ja tori.fistä edullisesti. 🙂

 18. Ilmeisesti Bestå-sarja on uudistunut enemmänkin, sillä enää ei ole saatavilla 68 cm korkeempia oviakaan. Myöskään mitään kuvissa olevia sisusteita ei ikeassa enää myydä. Harmi.

  1. tanja: Bestå-sarjaa on uudistettu radikaalisti ja montaakaan vanhaa osaa ei ole enää tuotannossa. 🙁 Viinilasi- ja pullotelineet sekä vaatenaulakko poistuivat jo pari vuotta sitten, nyt ei enää saa edes Toftan korkeakiiltoisia oviakaan. :(<br />
   <br />
   Jonkin verran näitä vanhoja hyviä osia myydään kirppareilla, esim Huutonet ja tori.fi kannattaa kurkistaa läpi. &hearts;

 19. Heippa! Onko teillä pysyneet ovien saranat tv-kaapissa hyvin kiinni? Meillä on molemminpuolin saranat käytössä alkaneet heilua ja viimeisimpänä toisen oven alempi sarana rysähti irti. Mieheni on tätä yrittänyt korjailla, mutta eipä se ovi oikein tahdo pysyä kuin muutaman kuukauden maks. paikallaan, jolloin joutuu uudestaan säätämään saranoiden kanssa. Harmi juttu, kun vastaavaa ei oikein mistään löydy

  1. Heidi: Tv-kaappi oli meillä käytössä kolmisen vuotta ja sinä aikana saranat eivät löystyneet. Olin tosin vaihtanut ne Bestån omat saranat kokonaan aukeaviin Blumin saranoihin, joten en siksi osaa sanoa oikein mitään tuohon asiaan. Muiden Bestå-kaappien saranat ovat edelleen hyvässä kunnossa, vanha matala tasokokonaisuus on siskolla ja viimeksi eilen avasin sen oven ja kunnossa tuntui kaikinpuolin olevan. 🙂

  1. Tiina: Makuuhuoneen Bestån ovina oli Bestå Tofta -korkeakiiltovalkoinen täyskorkea ovimalli jota ei ole enää aikoihin valmistettu. Tosi harmi että IKEA on supistanut Bestå-sarjaa niin paljon, ennen siihen löytyi kaikenlaisia ovia ja lisävarusteitakin. 🙁 Tori.fistä tai huutonetistä voisi löytää tuota kyseistä ovimallia, kannattaa kurkata… tai laitella vaikkapa Facebookissa Ikea-kirppisryhmään ilmoitus että haluaisit ostaa tuollaisen / tuollaisia ovia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *