Toivepostaus – Esittelyssä koriste-esineet

Minulta toivottiin postausta, jossa esittelisin meidän kaikki tämän hetkiset koriste-esineemme. Siispä tuumasta toimeen. 🙂

50a203c3c98c7ed576000095.jpg

 • Korkeat kynttilänjalat Perfect Home, tilattu sisustuskutsujen kautta PH:n edustajalta
 • Together-sisustustarra Wallstyle.fi

50a2037cc98c7e7a58000074.jpg

 • Kynttilälyhty AmandaB
 • Valkoiset kynttilät metallisella riipuksella AmandaB

50a2039cc98c7ed576000076.jpg

 • Metallinen tarjotin / alusta Riviera Maison, ostettu Huutonetistä
 • Metallinhohtoiset kynttilät Bolsius, ostopaikka Citymarket
 • Valokuvakehys kromi Villa Stockmann

50a203d3c98c7eb426000046.jpg

 • Korkea maljakko (kork. 50cm) CASA Stockmann
 • Koristehiekka, Pentik ja Prisma
 • Käppyräoksat (pähkinäpuuta), spraymaalattu kromimaalilla, ostopaikka Stockmann
 • Joulupallot Stockmann
 • Kiillotettua terästä olevat maljakot Philippi, ostopaikka Stockmann

50a203b6c98c7ee449000027.jpg

 • Pöytäradio korkeakiiltovalkoinen Tivoli Audio Model 1

50a203bac98c7ebe0700003f.jpg

 • Huonetuoksu Linari Amarena, ostopaikka Stockmann

50a20397c98c7e687700009e.jpg

 • Koristetyynynpäälliset H&M
 • Sisätyynyt höyhentäytteellä CASA Stockmann ja H&M

50a203b2c98c7ed57600007b.jpg

 • Sampanjacooleri Roomlight, ostopaikka Asko

50a20b4dc98c7ee505000005.jpg

 • Korkea lattiakynttilikkö Sapira.fi
 • Hopeiset antiikkikynttilät AmandaB

50a20381c98c7eb25d00007c.jpg

 • Pieni lyhty Tiimarista
 • Keskikokoinen ja iso lyhty Prismasta
 • Pallokynttilät Feelings-sarjaa, ostopaikka Citymarket
 • Pöytäkynttilä Rainbow, ostopaikka Prisma

50a2037cc98c7ed57600006c.jpg

 • Säilytyslaatikot pahvia, ostopaikka SisustusSydän.
 • Itse tuunattu (maalattu valkoisella ja lisätty Riviera Maisonin kankaista koristenauhaa) 

50a203a5c98c7e68770000ae.jpg

 • Seinäkello CASA Stockmann

50a2038fc98c7ea148000048.jpg

 • Rottinkikori Riviera Maison

50a20bdfc98c7eeb05000009.jpg

 • Koristetyynynpäällinen Janina F, ostopaikka Citymarket
 • Sisätyyny höyhentäytteellä CASA Stockmann

50a2038ac98c7e4a44000024.jpg

 • Jalallinen sampanjacooleri kukkaruukkuna, Riviera Maison

50a20386c98c7eb426000028.jpg

 • Teräskori Alessi, ostopaikka Stockmann
 • Sitruspuserrin Alessi, ostopaikka Stockmann

50a203a0c98c7e68770000a9.jpg

 • Yrttiruukut Eva Solo, ostopaikka Stockmann

50a203aec98c7e68770000b8.jpg

 • Iittalan Vitriini-rasia kirkas lasi, ostopaikka Anttila

50a20392c98c7ed576000071.jpg

 • Monen monta valokuvakehystä, kaikki Stockmannilta

50a203aac98c7ea148000059.jpg

 • Taskukokoinen herätyskello Philippi, ostopaikka Stockmann

Tässä oli lähes kaikki koriste-esineemme, ainoastaan Iittalan Aalto-teräsvadit ja -maljakot sekä kaksi Villa Stockmannin silkkistä koristetyynynpäällistä puuttuvat esittelystä. Ne ovat tällä hetkellä kaapissa, kuten myös Eva Solon yrttiruukut. Tytön huoneessa on lisäksi muutama yksittäinen sisustusesine, joita en kuvannut (puukirjaimet AVA, soittorasia ja nalleja). 

Valokuvista saattaa monelle tulla vaikutelma, että kotimme on entiseen verrattuna täynnä tavaraa ja sisustusesineitä on tasot pullollaan. Esineiden määrä ei kuitenkaan ole kovin suuri ja jokaisella on oma paikkansa ja merkityksensä. Ne tulevat hyvin esille neutraalien kalusteiden ja värien joukosta ja saavat arvoisensa huomion. 🙂

Hillitty, hallittu ja ryhmitelty on mottoni, mitä tulee piensisustamiseen. 🙂

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

31 kommenttia “Toivepostaus – Esittelyssä koriste-esineet

 1. Todella kaunista. Ihania tyylikkäitä esineitä. Teidän koti on jo lähes täydellinen, että välillä mietin mitä voit enää sinne keksiä uutta :)<br />
  Mulla on aikalailla sama maku kuin sulla ja pikkuhiljaa yritän saada kodista tehtyä yhtä &quot;täydellistä&quot; :)<br />
  whitedreamhome.blogspot.fi

  1. A: Kaunis kiitos kehuista! &hearts; &hearts; &hearts; Hihii. 🙂 *punastelen*<br />
   <br />
   Kävin heti kurkkamassa blogiasi ja ehdottomasti jään seuraamaan sinun juttuja. Teidän sängynpääty on aivan huikea! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista ja kivaa päivää sinulle A! &hearts;

 2. Aika vähänhän noita kuitenkin on kun vertaa meille. Mulla on kaikenlaista pikku käppyrämaljakkoa ja purkkia purnukkaa ja vaikka vähennän niin vähän ajan päästä ostan taas uuden purkin. Hmm Pikkurasiat taitaa olla minun yksi pahe. =D

  1. Torkkuja: minun pahe on kromatut, kiiltävät teräksiset esineen. 🙂 Onneksi en ole jokaista vastaantullutta tavaraa kantanut kotiin, on ollut kyllä itsekurin kanssa kamppailua hetkittäin. Hih 🙂

  1. Hanna: Ei ole. 😉 Valokuvakehys -kuvat ovat vanhoja, koska makuuhuoneen valaistus oli niin huono etten saanut hyviä kuvia. Tosin yli puolet kehyksissä olevista kuvista olisin joka tapauksessa retusoinut, koska mies ei tahdo esiintyä nassullaan täällä blogissa. :)<br />
   <br />
   Eteisen kehys on uusi ja siihen en ole vielä ehtinyt suunnittelemaan täytettä. 🙂

 3. Kysymys hieman topicin ulkopuolelta 😉 Mutta seinänne ovat upean väriset! Muistatko yhtään minkä toimittajan maali ja sävy on kyseessä 🙂

 4. Kaikkea ihanaa.:) Meillä päin en ole nähnyt myynnissä hopeisia pitkiä kynttilöitä, kullan värisiä kyllä ja kaikkia muitakin värejä… Hyvältä näyttävät upeassa kynttilänjalassa. Pitäisi varmaan tilata meillekin muutama kimallustyyny, kun ne vaan näyttävät niin ihanille.:) <br />
  <br />
  Haluaisitko uuden toivepostausaiheen? Olen yrittänyt selvittää, mikä on Ikea Malm -sarjan valkoinen sävy? Onko se oikeasti valkoinen ja mihin se taittaa? Se postausidea oli, että tekisit postauksen Ikean valkoisista huonekaluista, kun teillä on niitä Beståjakin. Ne ainakin näyttävät puhtaan valkoisille. Olisin hankkimassa ehkä pari Malm-lipastoa, mutta kun en yhtään tiedä, onko se valkoinen oikeasti valkoinen ja onko se lipasto edes hyvä… Vai kannattaisiko sittenkin hankkia Bestå…. Malm-lipastossa ei taida olla maali kovin kiiltävää.

  1. VK: Oletko Tiimarista vielä katsonut hopeisia pitkiä kynttilöitä? Siellä olen nähnyt niitä itse viikko sitten. 🙂 AmandaB:n nettikaupasta voi myös tilata, jos ei muualta löydy. :)<br />
   <br />
   Malm-sarjan valkoinen sävy on sama kuin Lack-sarjassa ja meidän Mongstad-seinäpeileissä, eli ei ihan paperin valkoinen mutta ei kermakaan. Tuo on hyvin yleinen valkoisen sävy kalusteissa, muissakin kuin Ikean. 🙂 Postausta varten minun pitäisi päästä Ikeaan paikan päälle mallailemaan pahvisten värilastujen kanssa, ja se on minulle autottomalle aika hankalan matkan päässä. <br />
   <br />
   Beståsta voi rakentaa myös lipaston, kun ostaa esim sen 120cm leveän ja 46cm korkean hylly-runkon (kaappi siis) ja siihen ovien tilalle laatikot etulevyillä. Hinta on Malmia arvokkaampi, mutta myös kestävämpi. Malm-sarjan laatikonpohjat alkaa roikkua parissa vuodessa ja nopeamminkin jos niissä säilyttää painavia esineitä, kuten kirjoja tai papereita. Voisi tuo Bestå siksi olla aika hyvä ratkaisu myös laatikosto-mallisena. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta. Se oli ihan kattava vastaus. En halua meille mitään keltaiseen taittavaa valkoista. Kuvailu ei vastaa laatuvaatimusta, joten Malm-sarja taitaa jäädä väliin. Bestå voisi olla yksi vaihtoehto tai sitten monta kertaa kalliimpi Iskun valmistama kotimainen sarja, joka on ulkonäöltään samannäköinen kuin Malm, mutta myydään koottuna ja vaikuttaa jykevältä. Tarvitsisin noin 90-100 cm korkeaa lipastoa 2 kpl tai yksi leveä. <br />
   <br />
   En ole käynyt pitkään aikaan Tiimarissa, joten sieltä en edes keksinyt käydä katsomassa hopeisia pitkiä kynttilöitä. Pitääpä poiketa Tiimarissa seuraavalla ostosreissulla. Kiitos vinkistä!

  3. VK: Tuo Malm on tosiaan hieman lämpimän sävyinen, ihan aavistuksen kellertävämpi kuin Bestån runkoväri. Mutta menee kyllä valkoisesta ihan sekin. 🙂 Keksin juuri, että voisin tehdä sinulle värivertailu postauksen meidän omista kalusteista vertaamalla niitä A-4 paperiin. Siitä saisi hyvän käsityksen sävyerosta. :)<br />
   <br />
   Kaikista valkoisin kaluste meillä on ruokapöytä ja tuunamani pitkulainen matala BoConceptin taso, ne ovat asteen verran kylmempää valkoista kuin Beståt ja nahkatuolimme. Väriero on kuitenkin pieni, ettei sitä huomaa oikeastaan lainkaan ja toisaalta pieni vaihtelu on myös ihan hyvä ja tuo eloisuutta, kunhan pysytään samoissa skaaloissa niiden kanssa. :)<br />
   <br />
   Suosittelen kurkkaamaan myös Citymarketin kynttiläosaston, ellet sinnekin jo ehtinyt. Meidän Cittarissa on aika laajalti erilaisia antiikkikynttilöitä, hopeistakin olen nähnyt mutta viime kerralla ne oli loppu. 🙂

 5. Hei Miia…Olen jo toista vuotta seurannut sinun ihanaa ja inspiroivaa blogia. Ajattelin nyt rohkaistua ja kiittää kivoista kuvista ja lukuelämyksistä. Sinulla on myös taito löytää edullisia ja kivoja sisustustavaroita kaupoista ja netistä, olen monta kivaa asiaa poiminut omaan kotiin. Minä olen kyllä sitä mieltä, että sinä tarvitset ehdottomasti &quot;ison kartanon&quot; jossa kaikki sinun inspiraatiosi ja luovuutesi tulisi esille:) sitä odotellen… nautin myös jatkossa sinun kivoista jutuistasi ja todella kauniista kuvista. Lämmintä joulunodotusta ja kaikkea hyvää sinulle ja sinun ihanalle perheellesi. T. Saaga

  1. Saaga: Kiitos aivan ihanasta ja lämminhenkisestä kommentistasi! &hearts; &hearts; *halaus sinulle Saaga* :)<br />
   <br />
   Sellainen iso kartano olisi kyllä ihan mahtava, mutta luulen ettei minusta kartanon rouvaa tule kyllä tämän elämän aikana. HIH 🙂 Isommasta kodista haaveilen kyllä ja varmasti myöhemmässä vaiheessa vaihto suurempaan tuleekin ajankohtaiseksi. Siihen asti sisustelen tätä meidän pikkuista luukkua ja yritän tehdä maailman kauneimman ja parhaimman kodin meille. En tosin tiedä kuinka sitten aikanaan tästä raaskii luopua. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista joulunodotusta ja loppuvuotta 2012! &hearts;

 6. Voisin huolia kotiini nuo kaikki ihanuudet &hearts; Nuo PH:n kynttilänjalat tahtois kovasti meillekin kotiutua mutta harmikseni täällä päin ei edustajia ole. Pöh.

  1. Salla: &hearts;<br />
   <br />
   PH:lta voi mielestäni tilata myös Itellan kautta tarvittaessa, sitä voisi kysäistä. 🙂 Tuollaisia korkeita jalallisia lyhtyjä en ole muualla nähnyt ja itsekin reilun vuoden niistä haaveilin ennen kuin sitten päätin kutsut järjestää ja samalla selvisi että niitä voi tilata myös ilman kutsuja. 🙂

  1. Katja P: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Lattiamallinen kynttilänjalka on keikkunut ostoslistallani vuodesta 2007 asti ja olen ikionnellinen kun nyt sellaisen omistan. Hyypiön Elämää-blogin Outi minulle vinkkasi että Sapira sitä myy ja kiljuin riemusta kun sain paketin kotiin. 🙂 Olin ihan kamala häirikkö kun sinne Sapiraankin vielä erikseen soittelin ja varmistin että tilaus meni perille ja kynttilänjalkaa oli saatavilla. Ja toimitusajastakin soitin vielä erikseen… HIH 🙂

 7. Minusta sulla on varsin maltillinen määrä koristeita kotona! Itekin yritän pitää koristeissa maltillista linjaa, mutta jos kuvailisin meiltä kotoa kaikki koristeet, siitä tulis varmaan nelisataaosainen postaussarja. Kukaan ei jaksais seurata.

  1. Kirpparikeiju: Minul on tää yksi sisään yksi ulos taktiikka aika hyvin hallussa. 😉 Hahmottelin tätä uutta sisustuslinjaa kesällä jo ja senkin vuoksi myin ja annoin aika paljon tavaraa pois uuden tieltä. Huomenna tulee itseasiassa lisää tästä aiheesta, koska jäljellä olevat seinähyllyt saivat uuden paikan. 🙂 Hihii.

  2. Kirparikeiju: Kiitoksia murunen! &hearts; &hearts; Kirkkaalle Bourgielle olisi kyllä paikka, mutta taidan ihastella sitä sinun kotona ainakin toistaiseksi. 🙂

  1. Hannele: Bolsiuksen kynttilöitä myy ymmärtääkseni lähes kaikki marketit (Anttilat, Tarjoustalo, Citymarket, S-market, Prisma). Toivottavasti löytyy! 🙂

 8. Eikö noista HM tyynynpäällisistä ole enää myynnissä tuota keskimmäistä? En ainakaan nettisivuilla nähnyt. Lähteekö siitä ensimmäisestä hileitä sohvalle?

  1. E: Tuo keskimmäinen on ostettu kesäalesta, eikä sitä saa tällähetkellä. Siinä on paljetit ommeltu pystysuoriin riveihin, mutta muuten on samanlainen kuin tuo uusin ensimmäisenä oleva tyynynpäällinen. Meillä ei ole irronut ainuttakaan paljettia, joten pysyvät oikein hyvin kiinni. 🙂

  1. Hipi: Tottahan toki! 🙂 <br />
   <br />
   Sohvapöydät ovat molemmat NetAnttilasta. Isompi on nimeltään Scala sohvapöytä ja pienempi Scala lamppupöytä. Niitä löytyy edelleen valikoimasta, huonekaluosastolta pöydät-kohdasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *