Sisustus uusiksi… :)

No niinhän siinä kävi, että vaikka millaisia yhdistelmiä somistuksen osalta kokeilin, ei mikään toiminut kovinkaan hyvin. Mielikuva oli sitten kuitenkin täysin erilainen kuin todellisuus, joten pakko oli keksiä keittiöseinälle jokin muu kaluste kuin se matala BoConceptin taso. 🙂

50a3d5f9c98c7e8c45000010.jpg

Torkkuja ehdotti minulle, että laittaisin “baarikaappi”-Bestån tuohon hyllyjen alle. Ensin tyrmäsin ajatuksen täysin, mutta päätin lopulta kokeilla tätäkin vaihtoehtoa. Onhan se ehkä aavistuksen liian korkea, mutta tykkään kuitenkin kovasti tästä variaatiosta. Korkeamman kaapin vuoksi onnistui myös laittaa nuo Ikean Dioder-led valot tuonne hyllyille. Niiden johto on nimittäin liian lyhyt, jotta olisi ilman jatkojohtoa ylettynyt pistokkeeseen. 🙂 Kiitokset siis Torkkujalle mainiosta ehdotuksesta!!! <3

50a3d596c98c7e4838000048.jpg

Hyllyjen osalta fiilaus jää huomiselle. Kuvasin teille kuitenkin lähikuvaa tuosta ihanasta tunnelmasta, jonka led-valaistus luo. <3 <3 <3

50a3d591c98c7e1648000015.jpg

50a3d58dc98c7e8c4500000b.jpg

Kaapin siirtämisen seurauksena piti tietysti uudelleenjärjestellä myös olohuone. Nyt onkin voimat veks ja hirmuinen väsy. 🙂

Kivaa iltaa teille kaikille ja kiitokset edelliseen postaukseen tulleista vinkeistä ja ideoista! <3<3

Huomenna jatketaan!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

29 kommenttia “Sisustus uusiksi… :)

 1. No siellähän on myllätty menemään koko huusholli! Voi sinä energinen nainen 🙂 Hyvältä näyttää!<br />
  Noi ledinauhat on kyllä tosi kivat! Mulla on noi makkarissa sängyn yläpuolella hyllyssä, aivan ihanat tunnelmavalot 🙂

  1. LittleB: Oli kyllä sellainen viuhahdus kun siirsin tavaroita ja kalusteita ees taas. :)<br />
   <br />
   Meillä oli myös sängynpäällä, suoraan päädyssä kiinni, mutta nyt otin ne tuohon seinähyllyille. Täytyy hankkia niitä kaksi settiä lisää, että saan laitettua myös makkariin takaisin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

 2. Ihana tunnelmavalaistus. Meillä on myös juuri laitettu vastaavia valoja mm. Sängynpäätyyn, meillä mies on tekemisissä ledivalojen kanssa työssään niin keksin yhtäkkiä että tuo kotiinkin niitä 🙂 ps. Vastaava divaani on ollut nyt käytössä ja ihana on. Ainut miinus maksimissaan että vähän luostaa lattialla tasksepäin jos siihen vauhdilla joku menee, mut se on pientä:)

  1. Jonsku: Nuo led-listat on ihan huippuja. 🙂 Varsinkin makuuhuoneessa ne tuo hotellimaisen fiiliksen. &hearts;<br />
   <br />
   Ihana kuulla että olet tykännyt divaanista. 🙂 Se on meillä nykyään riidan arvoinen istumapaikka, kun kaikki tahtoisi siinä istuksia. 🙂 Paljaalla lattialla se liukuu hieman jos siihen ryntää tai kävelee päin (kuten mie teen lähes päivittäin), mutta matolla ei onneksi luisu lainkaan. <br />
   <br />
   Kivaa iltaa! &hearts; &hearts;

 3. Voi Miia, sinä olet pistänyt taas tuulemaan, voi nättiys sentään kuinka kaunista! &hearts; Led valojen tunnelma välittyy kyllä tänne saakka.

  1. By J: Juupsis, menin kuin myrskyn merkki täällä pitkin huushollia, kun siirtelin kalusteita ja tavaroita ees sun taas. 🙂 Nuo led valot on tosi kauniin sävyiset ja tykkään niiden pehmeästä valosta. 🙂 Niitä onkin ostoslistalla, jotta saisin samaa tunnelmaa myös tytön huoneeseen. Toimii erinomaisesti yövalona nimittäin. 🙂

 4. Heip,<br />
  <br />
  musta toi on ehkä vähän too &quot;crowded&quot; ja aika raskas tuon korkean kaapin myötä.<br />
  <br />
  Mitä jos laittas vaan ton shampanja-coolerin- kukkineen siihen tai sitten lattiakynttelikön??<br />
  <br />
  Tai kääntäisi tuon IHANAN lepotuolin &quot;ihan&quot; ikkunan viereen, että jäis vähän noiden hyllyjen alle ja sitten pikku &quot;pöytä&quot; siihen oikeelle puolelle! :))))<br />
  <br />
  ANYWAYS, mukavaa iltaa 🙂

  1. Love: Kaappi on hieman liian korkea, optimaalisin korkeus olisi noin 100cm. Silloin siihen mahtuisi myös pöytävalaisin ja kukat saisi olla maljakossa rauhassa, kun tuo meidän pikkuneiti ei yltäisi siihen. :)<br />
   <br />
   Suunnittelin Bestå-ohjelmalla jo uutta kaappiviritelmää, mutta en ihan vielä onnistunut ideoinnissani. Juuri ennen nukkumaan menoa saan yleensä parhaimmat ahaa-elämykset, joten toivottavasti huomenna olen täynnä uusia ideoita ja visioita. :)<br />
   <br />
   Lepotuoli on niin pitkä, että jos sen laittaa ikkunan myötäisesti, se ulottuu seinästä kaappiin asti. Muuten idea on loistava. :)<br />
   <br />
   Kiitos kivoista ehdotuksista, laitan ne hautomoon. Hihii :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

  2. HIH! en tiedä ymmärsitkö mitä tarkoitin tai ymmärsinkö minä mitä tarkoitit 🙂 ..mutta ajattelin siis että koko Bestå- kaappi POIS tuosta nurkkauksesta!!! Jäljelle jää siis tuoli, pikku pöytä sekä shampanja-cooler-kukka. Tuoli vain &quot;suoristetaan&quot; samansuuntaiseksi kun ikkuna, pöytä toiselle puolelle ( coolerin viereen ) …Tai tuoli jää vinoon ja pikku- pöytä siirretään seinän viereen ikkunan vierestä…<br />
   <br />
   no nää on mun höpsöjä ideoita :):)<br />
   <br />

  3. Love: Ymmärsin niin, että kaappi kokonaan pois ja pienempi pöytä siihen tilalle. Tuoli käännetään saman suuntaisesti kuin ikkuna, luulin että lähelle ikkunaa. 🙂 Tuo tila on tosi pieni, ikkunaseinän leveys noin 2m ja se kaappiseinä 180cm. Ruokapöytä tuoleineen on keittiön kaapeista noin 160cm päässä, eli tosi lähellä. :)<br />
   <br />
   Kokeilen huomenna sinun ideaa, koska tahdon tietää miltä se näyttää. 🙂

 5. Kaunista. Se on kummallista kun järjestät yhden paikan vaikkapa vaan nurkan, niin kaikki muutkin huoneet saa huutia samalla. Toi tamtam on muuten tosi kaunis!

  1. Jenna: Meillä on niin pieni koti ja melko vähän kalusteita, että kun yhden muutoksen tekee, siitä lähtee domino-ilmiö liikkeelle. 🙂 Toisaalta hyvä että onkin pieni koti, koska muutokset saa äkkiä tehtyä, tunti pari ja se on siinä. :)<br />
   <br />
   Tuo Tam on huippu, yksi parhaista ostoksistani ikinä. &hearts;

 6. Pakko sanoa että teillä on siis niin niin niiiin niiiiin kaunis koti.. Käyn joka päivä vain ihastelemassa kuviasi… itse olen täysin saman henkinen ja meillä on olohuoneen sisustus nyt uudistumassa.. teidän seinät näyttää hyvän harmaalta kuvista, niin saisinko kysäistä millä maalilla olette seinät maalanneet?

  1. tsl: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Maalisävy on Tikkurilan X487, nimi Laasti. Se on harmaan beige, ihanan pehmeä ja täyteläinen sävy. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Suosittelen valitsemaan mattapintaisen maalin (esim Tikkurilan Harmony), siinä sen pehmeys tulee kauneimmin esille. &hearts;

 7. Täällä on näemmä taas laitettu tuulemaan! Sinulla tuntuu olevan ihanasti energiaa! &hearts; Liikenisiköhän siitä hitunen tännekin päin, kun tuntuu, että syksy masentaa. :/ <br />
  <br />
  Ihana uusi järjestys! Nuo led-valot on piste iin päälle!

  1. Nyt teillä on tuollainen luxus James Bond baarinurkkaus. &quot;Can I offer you something to drink?&quot; &quot;shaken not stirred&quot; =)

  2. Cinnabaria: Aina välillä minua puraisee joko hillitön sisustuskärpänen ja vimmainen siivousitikka. 🙂 Minä lähetän täältä sinulle muutaman ötömölliäisen puraisemaan sinuakin. :)<br />
   <br />
   Tuo on aika kiva kyllä, ja ne valot ilta-aikaan on puhdasta rakkautta! &hearts; &hearts; &hearts;

  3. Torkkuja: Tsihihiii, kyllä sie vitsin murjaisit! 🙂 Tuo on ihan huippu ja nauran täällä vedet silmissä. 😀 Vielä puuttuu se Bond tuosta löhötuolista, voisin sille antaa hieman terapiaa ja drinksuja. 😉

 8. Minä ehdottomasti vaihtaisin takaisin BoConceptin tason! Mielestäni tuolla Bestålla tuo tila tulee kovin tukkonaiseksi ja ihana divaani ei tule oikeuksiinsa. Jättäisin tasolle vain oikealle sen lampun ja kaveriksi ehkä muutama Iittalan Kivi-lyhty tmv.. Ja ottaisin ainakin korkeammat lasit Lack-hyllyltä pois, tai vaihtaisin ne ylähyllylle matalampien lasien päälle.. Mutta nämä ovat vain mun näkemyksiä, tärkeintähän on mikä sun omissa silmissä näyttää hyvältä ja missä itse viihdyt!!:))

  1. Maapu: BoConceptin taso löysi kivan paikan olkkarin puolelta, mutta mietiskelin että vaihtaisin tuon 138cm korkean kaapin matalampaan 74cm korkeaan versioon. HUomenna voisin sitä kokeilla… Lasit otinkon jo pois tuosta keskivälistä, itseasiassa laitoin ne takaisin kaappiin nyt ainakin toistaiseksi. 🙂

 9. Heips! Meilki on noita dioder valoja, mutta sijoituspaikkaa niille en ole vielä keksinyt. Kivalta näyttää tolleen hyllyjä valaisemassa. Voi että tota sun nurkkausta ja tuota tamtamia, siis niin ihanaa! &hearts; Mun on ihan pakko kans saada tollanen krominen tamtam, palorannan liike on mun kotikaupungissa, että mahdollisuus on hankkia samanlainen jos vain on varallisuutta 🙂

  1. H: Seinähyllyllä ne on tosi kivat ja sopivat moneen muuhunkin paikkaan, esim sängynpäätyyn, keittiön yläkaappien päälle / yläsokkelin reunaan, peilin ympärille, sohvan alle… <br />
   <br />
   Tuo krominen Tami on ihan mieletön livenä, yksi omista lempparikalusteistani. &hearts; &hearts; &hearts; Paloranta on yksi minun suosikkinettikaupoistani, välimatka on sen verran pitkä että en ole ikinä käynyt heidän kivijalkamyymälässään, mutta nettipuolella ainakin palvelu on pelannut erinomaisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *