Joululahjatoiveeni

Sain White Crystal Silver-blogin Marialta kivan haasteen, jossa listataan omia joululahjatoiveita. Tämän haasteen teen kieli poskella ja nimenomaan haaveillen, sillä listasta tuli melko pitkä ja arvokas. 🙂

Kokeilin Stockmannin verkkokaupan uutta lahjalista-toimintoa, jossa omat toivomukset voi jakaa eteenpäin joulupukille esim. sähköpostin tai Facebookin kautta. Onkohan pukki muuten jo siirtynyt digitaalisen median käyttäjäksi?? 😉

50a60d55c98c7ec37c000007.jpg

50a60d52c98c7e177c000039.jpg

50a60d50c98c7e051c00005b.jpg

50a60d50c98c7e983f000002.jpg

Näistä tuotteista vastaanottaisin minkä tahansa koska hyvänsä, ja jos kotimme olisi suurempi niin vaikka kaikki. 🙂 Todellisia lahjatoivomuksia minulla on kuitenkin vain yksi, viikonloppun mittainen miniloma oman mussun kanssa. <3 <3

Haastan seuraavat blogit vastaanottamaan joululahjatoivomus-haasteen:

Outi – Hyypiön Elämää

J – OmaDeco by J

Jen – Casa Volmari

Suffeliini – HOME White Star

S – A SECRET TROVE of Luxury

Hyvää viikonloppua kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Joululahjatoiveeni

  1. Petra: Kiitokset vinkistä, siellä näyttikin Alessi olevan -10%. :)<br />
   <br />
   Tuo Nuvem-sarja on näyttävä, ehkä liiankin koukeroinen omaan makuuni, mutta ehdottomasti harkinnan arvoinen edullisen hintansa vuoksi. :)<br />
   <br />
   Kiitos Petra sinulle! Alankin kahlaamaan läpi tuota Alessi-valikoimaa. 🙂

 1. Moi Miia!<br />
  <br />
  Kerrohan vinkkejäsi Beståkaappien pystyssä pysymiseen 🙂 Meillä samoja kaappeja, eikä millään raaskisi porata seinään kiinni, sillä täällä vaihtuu järjestys säännöllisin väliajoin. Meillä siis ollut ainainen ongelma näiden 138 cm korkeiden beståjen kanssa kun tuppaavat kaatua päälle jos molemmat painavat korkeakiiltovalkoiset ovat auki… Lueskellut blogiasi ja huomannut kuinka monessa kohtaa beståja teillä olet jom käyttänyt mm. eteisen kaapppi, eikä vaikuttaisi että se on seinässä kiinni… joten kerrohan taikasi :)<br />
  <br />
  Blogisi on muuten VAU!! 🙂

  1. Anne: Onko kaappien sisällä olevat tavarat tasapainossa? Tosin sillä ei pitäisi olla vaikutusta, koska meilläkin on viinit hieman poikittain kaapissa ja paino jakautuu etureunaan valtaosin… Hmmmm. Millaiset jalat teidän Beståissa on? Meillä ei kaapit huoju ollenkaan vaikka molemmat ovet avaisi samanaikaisesti. Meillä on kaikissa Beståissä se metallinen jalusta, jossa myös poikittaiset tukipalkit, ei siis pelkkiä jalkoja. Se olisi ilmeisin syy huojumisen eroihin, tosin en tiedä onko teillä juuri samat jalustat kuin meilläkin. <br />
   <br />
   60cm levyinen kaappi voi olla hieman huterampi verrattuna 120cm leveään yhtenäiseen kaappiin. Leveämmässä kaapissa m¨paino jakautuu pituuteen verrattuna tasaisemmin. <br />
   <br />
   Yksi vaihtoehto voisi vielä olla epätasapaino, eli jos lattia on vähänkään vinossa (kuten meillä on seinän vierusta vähän) voi kaappi olla aavistuksen kalteva. Silloin kannattaa säätää niitä jalkoja (niiden pohjassa pitäisi olla sellainen pöyrivä muovipala, kuten keittiön sokkelijaloissakin). Nostakaa kaappien etummaisia jalkoja hieman, silloin kaappi suuntaa painopistettä taaemmas ja tuolla voisi kenties ehkäistä sen, että kaappi notkuu eteenpäin kun molemmat ovet avaa. :)<br />
   <br />
   Muita vinkkejä en keksi, toivottavasti näistä jokin auttaisi. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta! Vinkeistä oli apua 🙂 Meillä on sama kehikko jalustana, mutta tuo varmaankin muuten pitää ihan paikkaansa, että lattia ei taida olla ihan suora… Täytyy vielä siis säädellä kehikon jalkoja, ja täsmäyttää tavarat taka-alalle 🙂

  3. Anne: Pistä mies nojaamaan kaappia vasten, niin että etummaiset jalat nousevat hieman ja pyörittele ne säätöpalikat pitemmiksi. 🙂 Luulen että jo sillä kaappi tulee tukevammaksi, eikä enää kippaa eteenpäin ovia avattaessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *