Enemmän keittiömäisyyttä

Innostuin lukijani ehdotuksesta kokeilemaan isompaa ja leveämpää kaappikokonaisuutta keittiöseinustalle. Näin joulun aikaan (missä se lumi viipyy?) keittiö on muutenkin isossa osassa ja kodin sydän. Näin loppuvuodesta on myös kiva tuoda tunnelmaa esineillä ja sisustuksemme onkin ollut aina hieman runsaampi. Keväisin minuun iskee aina raivausvimma ja silloin palataan taas vähäeleisyyteen myös sisustusesineiden osalta. 🙂

Tässä kuitenkin eilisillan sisustusmuutos, jossa siirsin olohuoneesta yhden kapeamman kaapin tuohon olemassa olevan rinnalle. 🙂

50ace08fc98c7e837c000008.jpg

50ace08fc98c7e6e02000007.jpg

50ace091c98c7e6e0200000c.jpg

50ace094c98c7e837c00000d.jpg

Hyllyille palasivat Riviera Maisonin jalalliset lasit ja niiden lisäksi ylähyllyä somistaa nyt Casa Stockmannin coctail-lasit. Niiden lasipinta heijastaa kauniisti led-listan luomaa valoa. <3 Valokuvakehyksiin tulostan Ceasar-salaatin ohjeen sekä jonkin muun keittiöaiheisen tekstin. 

Joulukuusen suunnittelin ottavani esiin ensi viikolla ja samalla suurin osa joulupalloista siirtyy koristamaan sitä. Sisustusesineistöä on meillä aika vähän ja olenkin kuumeisesti miettinyt mitä ihanaa hyllyille keksisin. Tahtoisin pitää nuo korkeimmat RM:n lasit esillä, mutta jotain muutakin se kaipaisi. Pieni ideantynkä on kuitenkin keksitty ja mahdollisesti joudun tekemään muutaman ostoksen… 🙂 Olohuoneen osalta meillä vallitsee kamala kaaos. En ehtinyt sitä eilen saamaan kuntoon ja tämä päivä on mennyt muutamia työasioita hoidellessa.

Työstä puheenollen, vastaanotin pienen pestin loppuvuodelle ja postauksien ilmestymisajankohta on varmaankin hetken aikaa iltapainotteinen. 🙂 Myös kommentteihin vastaaminen on hieman hidastunut, joten entisestä poiketen voi lähiaikoina mennä useampi tunti ennenkuin kommenttinne ja vastaus siihen ilmestyy. <3 <3 <3

Menipä taas höpötykseksi tämä postaus. 🙂 Huomenna luvassa isompi kotipostaus, olohuonetta, keittiötä ja hieman makuuhuonettakin luvassa siis. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! <3

EDIT! Kommentointityökalu on päivitetty ja kommenttien jättäminen onnistuu taas normaaliin tapaan! Pahoittelut pienestä tauosta! <3

15 kommenttia “Enemmän keittiömäisyyttä

 1. Heiii, milloin teet postauksen teidän wc/kylppäri/saunaosastolta, vai onko se mennyt ohitse? <br />
  <br />
  Luen blogiasi päivittäin, ihanaa silmänruokaa &hearts;

  1. E: En ole vielä tehnyt postausta, kun meidän kylppäri on karmeassa kunnossa kuivaustelineineen yms. 🙂 Teen sen viimeistään viikonloppuna, ihan sinua varten! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos murunen! &hearts; &hearts; Ja ihanaa iltaa! &hearts;

 2. Hienon näköistä, niin kuin aina 🙂 Nuo valot hyllyissä varsinkin on tosi kivat. Mulla olis sulle eräs kysymys: oletko suojannut teidän nahkasohvan jollain nahansuoja-aineella, ja toimiiko tosiaan se Magic stone-puhdistuskivi (vai mikä sen nimi nyt olikaan) hyvin nahkaan? Muistelen, että olet joskus kertonut putsaavasi sillä sohvan. Mä inspiroiduin teidän kodin kauniista sisustuksesta ja rohkaistuin sun näkemyksestä, jonka mukaan valkea nahka sopii koira- ja lapsiperheeseen, ja tänään meille saapui uusi ruokailuryhmä, johon kuuluu valkoisella nahalla verhoillut tuolit. Olen ihan täpinöissäni tuoleista (ne on samanlaiset kuin ne Kaanin tuolit, joissa on nostokahva vaikka ei siis ole Kaanin valmistamat), ja haluaisin saada ne pysymään kauniin valkoisina 🙂 Joten putsausvinkit otetaan kiitollisena vastaan. Ja onnea työhommiin!

  1. Anna: nahkasohvan olen putsannut sekä Universal Stonen puhdistusaineella että Softcaren nahanputsausaineella. Suojauksen teen aina Softcaren nahansuojavahalla, joka on mehilöisvahaa (purkki). <br />
   <br />
   Suosittelen ostamaan ensi alkuun sen Softcaren nahanhoitosetin, johon kuuluu sekä putsari että suojarasva. Käytä putsaamiseen pehmeää valkoista liinaa (itselläni sinin mikrokuituliinoja). <br />
   Tämmöinen paketti siis kyseessä ja sitä saa marketeista ja huokalukaupoista:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=587098&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020100&categoryId=3020104&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=587098&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020100&categoryId=3020104</a&gt;

  2. Anna: Niin ja unohtui, eli kostuta liina kevyesti ja hankaa puhdistusainetta purkista liinaa, sitten pyörivin liikkein käyt läpi teidän tuolit. Lopuksi huuhtele liina puhtaaksi ja pyyhi vielä kertaalleen, jotta pesuaine lähtee pois. Anna kuivahtaa hetki. Tämän jälkeen valkoisella (tai muulla väriä päästämättömällä) liinalla tai sukalla levität suojavahan kevyesti tuoleihin ja annat kuivahtaa vähintään muutaman tunnin. Itse suojaan aina yötä vasten, jolloin hoitovoide saa imeytyä rauhassa yön yli. :)<br />
   <br />
   Tuo suojavoide ei lähde pesussa pois, joten itse levitä sitä aina vanhalla valkoisella puhtaalla sukalla. Suojauksen teen sohvallemme noin 2 kertaa vuodessa. 🙂

  1. Jenny: Alussa se oli hyvin voimakas ja minulla oli käytössä vain kolme tikkua. Lisäsin niitä pikkuhiljaa ja käytössä oli lopulta kaikki tikut (noin 15 kpl). :)<br />
   <br />
   Tuoksuna tuo Amarena ei ole ihan minun lemppareita, hieman liian feminiininen ja kukkaisellinen. Kävin Stockmannilla nuuskimassa muitakin Linareja ja ainakin Senta oli sellainen ihana, neutraali ja lämmin. Oceano-tuoksua on paljon kehuttu ja se on myydyimpiä Linareja, omaan makuuni se on liian sporttinen ja raikas. :)<br />
   <br />
   Nettikaupasta nuo Linarit ovatkin kadonneet jostain syystä, lieneekö myyty loppuun vai mitä, mutta myymälöistä pitäisi löytyä (ainakin Helsingin keskustasta). 🙂

  1. Heedu: Tulossa on… kuvia olen jo napsinut, mutta valaistus on niin huono, että yritän kuvata osan niistä uudestaan vielä. Postaus ilmestyy tuossa noin klo 17 aikaan, kun neljän jälkeen pääsen kunnolla takaisin koneen ääreen. 🙂 Komisen tuntia siis vielä about… :)<br />
   <br />
   Kuvia on sitten PAAALJON! Hihii 🙂

 3. Luin jo alkuosasta viestiketjua, että olit antanut hyviä vinkkejä nahkasohvan puhdistamiseen. Miten olet saanut pidettyä ruokapyödän valkoiset chik-tuolit hyväkuntoisina?<br />
  <br />
  Huomasin muuten tänään, että H&amp;M:lle on taas saapunut valkoisia kristallikoristeisia kaitaliinoja eli samaa sarjaa kuin tilaamasi tyynynpäälliset. Laitoin itse heti bling bling tilauksen menemään. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *