Georg Jensen – skandinaavista muotoilua

Muistan jo vuosia sitten, ensimmäisessä ikiomassa kodissa asuessani, kiinnittäneeni huomiota Georg Jensenin tuotteisiin ja erityisesti Verner Pantonin suunnittelemiin tarjottimiin. Tarjotin oli hopeaa ja muistutti sulanutta tinaa. Tuollaiset design-tuotteet olivat täysin suljettuja vaihtoehtoja omaan silloiseen budjettiini, mutta koskaan en unohtanut niitä. 🙂

Edelleen tänä päivänä haaveilen lukuisista Georg Jensenin tuotteista ja mm. Alfredo-sarjan suola- ja pippurimyllyistä sekä Masterpieces-sarjan kannuista ja maljakoista. Huomasin Stockmannin laajentaneen omaa Georg Jensen-valikoimaansa ja keräsin teille kollaasin näistä kauniin eleganteista ja aikaakestävistä designklassikoista.

50adf844c98c7eb25a000031.jpg

50adfad4c98c7e7656000028.jpg

50adfad5c98c7ea37a000007.jpg

50adfadec98c7eb25a000040.jpg

50adfadac98c7e7656000032.jpg

50adfad7c98c7ea37a00000c.jpg

Tuotteet valmistetaan pääasiassa teräksestä ja lasista ja skandinaavinen kädenjälki näkyy muotoilussa vahvasti. Rakastan tälläisiä yksinkertaisia elementtejä, joista silti huokuu ylellisyys ja pitkään harkittu vahva design. Ylläolevista tuotteista tahtoisin itselleni joka ikisen, mutta sydäntäni lähimpänä on edelleen ne samat esineet, Alfredo suola- ja pippurimyllyt, Panton “car crash”-tarjotin / kulho sekä Masterpiece-sarjan kannu, joka uupuu kollaasista. 

Nämä ovat myös täydellisiä lahjavaihtoehtoja, jotka sopivat niin valmistujaisiin, häälahjoiksi, tupaantuliaisiin, jouluun… Ja ovat varmasti katseenkestävät ja ajattomat myös kymmenien vuosien kuluttua. <3 <3 <3

Stockmannin Georg Jensen-kokoelmaan pääset tutustumaan TÄSTÄ!

Touhukasta torstaita kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkin!*

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Georg Jensen – skandinaavista muotoilua

  1. Rakastuin noihin kynttilänjalkoihin, I-H-A-N-A-T!<br />
    <br />
    Muutenkin nuo esineiden muodot menevät jotenkin sulavasti, tosi kauniita kaikki. En kyllä raaskisi varmaan koskaan tilata noita, mutta ainahan saa haaveilla 🙂

  2. Ostin juuri tuon Moneyphantin ristiäislahjaksi veljenpojalleni, mielestäni todella ajaton lahja koska tätä voi hyvin katsella vielä aikuisiällä! Kiva vaihtoehto kaikelle vauva krääsälle 🙂 (mikä on kyllä myös super suloista, mutta eiköhän sitä kaikki aina saa riittävästi muutenkin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *