Vain muutama ankea valokuva…

Voi tätä pimeyttä… huoh. Kuvista tulee niin hämäriä. Yritin muokata kuvia yli tunnin, mutta en saanut niistä kovin kummoisia. Tunnelmavalaistusta ei voi kuvata ollenkaan ja valaisunsäädöillä saa aikaan ylivalottuneita otoksia. Enkä muista että vuosi sitten olisi ollut ihan näin vaikea saada edes kohtuullisesti onnistuneita otoksia. Lieneekö syynä oman vaativuustason kasvu vai lumeton ja synkkä marraskuu… Onneksi hädässä ystävä tunnetaan ja pyysin tutultani lainaksi “lampun”, jota valokuvausstudioissakin käytetään. Huomenna sen kenties lainaan saan, tosin vain päiväksi. 🙂 Täytyykin räpsiä kuvia varastoon valmiiksi. 

Nyt vain muutama ankea kuva keittiöstä ja loput meidän kotikuvat sitten huomenna, toivottavasti ne näyttävät UPEILTA! 🙂

50ae4a5ac98c7e8e1600006b.jpg

50ae4a4dc98c7ebe63000028.jpg

50ae4a58c98c7ea86d000020.jpg

50ae4a50c98c7e4450000030.jpg

50ae4a5bc98c7e094b000057.jpg

50ae4a55c98c7ebe63000032.jpg

50ae4a4bc98c7ec17400004a.jpg

Ruokapöydän vieressä roikkuu edelleen valaisin väärässä kohtaa, emme ole miehen kanssa saaneet vieläkään aikaiseksi vaihtaa sen paikkaa. Se vaatii kahden ihmisen kädet ja kahdet tikkaat, jotta valaisimen paikka saadaan korjattua… Liian hankalaa… Hihi 🙂

Pitemmittä puheitta, viettäkäähän kiva ilta ja huomenna sitten uusi yritys ja toivottavasti erinomaisilla kuvilla höystettynä. 🙂

5 kommenttia “Vain muutama ankea valokuva…

 1. Teille saattais sopia semmonen melkein valkoinen laminaatti! Aika paljon ilme muuttuis, nykyinen lattia tekee kodistanne lämpöisen oloisen 🙂 Mutta millähän tavoin tunnelma muuttuisi eri sävyllä hmm.. 🙂

  1. jAsmiN: Niin sopisi! ♥ ♥ ♥ Muutamia mallipalojakin olen jo tilaillut ja niitä sovitellut. Myös parketin maalaaminen valkoiseksi olisi mahtavaa, mutta hajuhaitan takia toistaikseksi ainakin mahdotonta. 🙂 Tuo 10-vuotta vanha ja kellastunut tammiparketti on aivan kamalan näköinen, yih. 🙂

 2. Heipsan taas,<br />
  <br />
  Voi että mä jaksan ihastella sun tarmoa vaihdella järjestystä ja miettiä tavaroiden paikkoja jatkuvasti. Kauniin kokonaisuuden olet taas luonut! :)<br />
  <br />
  En tiedä tykkäätkö sinä teidän parketista, mutta meillä samanlainen tammiparketti ja voi että mua ärsyttää se… Pistää joka kuvassa pahasti silmään. Haluisin niin jotain vaaleampaa! Lattiaremontti vaan on niin tylsää lasten kanssa ja kun kämpässä asutaan… Mihin hitsiin ne kaikki tavarat siirtää uuden lattian tieltä, saatikka hionnan ja lakkauksen ajaksi?<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa sinne, kaimaseni!

  1. Kuvitelmia: Järjestyksen vaihtelu on minusta niin kivaa puuhaa, on ihana sovitella kalusteita ja tavaroita uusille paikoille. Tosin nyt on ollut hieman kiirettä ilmassa työprojektin ilmaannuttua loppuvuodeksi, mutta viikonloppuisin on sitten kahta kauheammin draivia ja energiaa kaikkeen sisustamiseen. :)<br />
   <br />
   Mie VIHAAN meidän kamalaa, keltaista parkettia. YÖK! 🙂 Sisustus kärsii kyllä suuresti, kun tuo lattia on täysin kokonaisuudesta irrallinen ja vielä noin hirveän sävyinenkin. 🙂 Uusi lattia on haaveissa, vain se lopullinen valinta sen suhteen puuttuu edelleen… Ja evakko-koti rempan ajaksi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa murunen! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *