Piensisustamista suurella sydämellä ♥

Pientä ja suurta muutosta on tapahtunut tänään sisustusrintamalla. Järjestys olohuoneessa pyörähti ympäri ja miehen kanssa yritimme keksiä kuuselle tarpeeksi tilavaa paikkaa. Olkkariin olisi myös tulossa yksi ihana tuoli tilapäismajoitukseen ja sillekin pitäisi keksiä paikka valmiiksi. Huh, kovaa työtä kyllä tämä kerrostalokodin sisustaminen välillä, mutta onneksi oli mies apuna tällä kertaa ideoimassa ja toteuttamassa. 🙂

Sain tytön nukkumaan hetki sitten, enkä viitsi valokuvata salaman kanssa, kun se räpsyy niin pahasti. En ollut tajunnut tuota asiaa, höh, ja herää vielä tuo neiti-näpsäkkä sen seurauksena… 🙂 Kuvailin kuitenkin jo aikaisemmin keittiönurkkaa, jossa nyt matala ja korkea Bestå-kaappi rintarinnan. 

Tältä näytti aluksi – korkeat lyhdyt ja maljakko eivät minusta sopineet yhteen eikä balanssi muutenkaan ole toimiva.

50ba599ac98c7e2407000007.jpg

50ba5999c98c7e6b33000002.jpg

50ba599cc98c7e240700000c.jpg

Seinälle on ilmestynyt Riviera Maisonin koukku, joka oli aiemmin makuuhuoneen puolella. Tuohon koukkuun ajattelin ripustaa Riviera Maisonin valokuvakehyksen, jossa iso ripustuslenkki (jos sellaisen jostain löydän). 

50ba59a4c98c7e5530000007.jpg

Kokeilin myös tätä hieman paremmin tasapainossa olevaa yhdistelmää, jossa valaisin jää keskelle ja pikkuesineet reunoille. Tuo olikin ihan ok, mutta ehkä hieman liian täyden oloinen.

50ba59a1c98c7e9a5c00000c.jpg

50ba59a6c98c7e9a5c000011.jpg

50ba599ec98c7e9022000007.jpg

Lopulta päädyin siirtämään nuo juolupallot pois tasolta ja jättämään vain valaisimen ja maljakon. Tällä combolla mennään siihen saakka, kunnes SisustusSatiinin paketti saapuu. Tuohon tasolle on nimittäin nyt tulossa ne Lene Bjerren pöytävalaisimen jalat Pentikin Sofie-varjostimilla (lue postaus TÄÄLTÄ!).

50ba59a8c98c7e9a5c000016.jpg

Seinähyllyillä olevien tavaroiden suhteen teen hieman karsintaa ja uudelleenjärjestelyä maanantaina. Silloin saapuu pari postipakettia, joissa sisältönä mm. keittiöaiheisia juttuja… 😉

Loppuun vielä yksi kuva laajemmasta mittakaavasta. Näitä tulossa lisää huomenna. 🙂

50ba59abc98c7e9022000011.jpg 

Kivaa lauantai-iltaa kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Piensisustamista suurella sydämellä ♥

 1. Kivoja ideoita. Tulisipa se paketti pian 🙂 en malta olla näkemättä millainen valaisin ja varjostin on yhdessä, olivat sen verran UPEAT! ♥ Järjestyksen vaihtaminen on ihanaa puuhaa, meilläkin vaihtuu aika usein kun olen helpostik yllästyvää sorttia 😀

  1. Jenna: MInusta on kivaa puuhaa vaihdella järjestystä. 🙂 Samalla saa uudistettua koko kodin ilmeen, ilman että kalusteita tarvitsee uusia tai vaihtaa. Vaihtelunhaluisena ihmisenä järkkä muuttuu meillä monta kertaa vuodessa. :D<br />
   <br />
   Ennen joulua pitäisi SisustusSatiinin puketti saapua, heillä pitäisi olla kuorma itsenäisyyspäivän jälkeisellä viikolla, joten peukut pystyyn että se saapuu ajallaan. 🙂

 2. Ai että kun sulla on aina niin ihania kuvia 🙂 pidän hirmuisesti. Itsekin haluaisin valkoisen sisustuksen, mutta on jotenkin niin vaikea päästä siihen 😀 toisaalta minulle riittää tällä hetkellä kuviesi ihailu 🙂 tykkään 🙂 samoin meillä järjestys vaihtuu usein, mutta nyt olohuoneessa sitä hankaloittaa seinälle kiinnitetyt taulut ja pikkukaiuttimet

  1. Lisli: Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; Meillä on valkaistettu kotia pikku hiljaa vuosien saatossa. Musta sohva ja harmaat matot vaihtuivat valkoisiin vuonna 2010, ruokapöytä ja tuolit pähkinä-valkoisesta koko valkoiseen vuotta myöhemmin. Valkoisia Bestå-kaappeja on osteltu vuosien saatossa pikku hiljaa ja valkoisia silkkiverhoja olen keräillyt jo yli kolme vuotta. &hearts; &hearts; &hearts; Vielä on paljon työtä unelmakotiin, mutta hiljaa hyvä tulee. Lattian, keittiön ja kylpyhuoneen kaapit kun uusisi niin sitten oltaisi aika lähellä sitä unelmaa. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Itse olen välttänyt seinään kiinnitettäviä juttuja juuri sen vuoksi, että se sitoo liikaa. Ei pysty samalla tavalla vaihtelemaan järjestystä kuin aikaisemmin. Nyt olen kuitenkin innostunut kiiltävän valkoisista seinähyllyistä niin kovasti, että keittiön puolellekin ne levittäytyivät. 🙂

 3. Komppaan Jennaa, ihailen tuota inspiraatiosi määrää eri sisustusideoiden suhteen! Hienolle näyttää, kuten aina &hearts;

  1. t: Hih, kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Olen aina ollut tämmöinen järjestyksenvaihtelija. Kotona asuessani saatoin vaihtaa meillä olohuoneen järjestyksen sillä aikaa kun äitini oli kauppareissussa. Äiskä ei aina ollut niin iloinen tosin. 😀

 4. SisustusSatiini onkin ihana kauppa! Liike sijaitseekin täällä Jyväskylässä.<br />
  <br />
  Heh, minä en oikeastaan koskaan vaihda järjestystä. Pienesineetkin pönöttävät samoilla paikoilla. Jotain muutoksia sentään teen vuodenaikojen mukaan, mutta en isompia. No, mulla ei olisikaan kauheasti bloggausaiheita 😉

  1. SanMa: SisustusSatiini on aivan ihana kauppa! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Minusta olisi ihanaa jos olisin vaikka vuoden tyytyväinen yhteen järjestykseen, mutta ei. 🙂 Minun on ihan pakko päästä &quot;uudistamaan&quot; kotia ainakin pari-neljä kertaa vuodessa. Saan aina näitä minun ahaa-elämyksiäni enkä voi muuta kuin toteuttaa ne ja katsoa onko toteutus yhtä hieno kuin mielikuvani. 🙂

 5. Aivan ihana koti! Kuulin eilen mieheltäsi tästä ja sain aivan uutta intoa oman kodin sisustamiseen, etenkin kun uusi asuntokin on hakusessa. Onko sulla jotain tiettyjä liikkeitä josta löydät noita ihania valaisimia ja kynttilän jalkoja?

  1. Jenny: Kaunis kiitos sinulle Jenny! &hearts; &hearts; &hearts; Tykkään tehdä ostoksia verkkokauppojen kautta ja yksi suosikkini ylitse muiden on Stockmann. Heillä on laaja valikoima kaikenlaista. Myös metalliset Riviera Maisonin tuotteet ovat lemppareitani. Niitä ostan yleensä huutonetistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *