Kotikuvia ja uutta järjestystä

No niin, saimpas kuvattua. 🙂 Ikkunoista paistoi ihana, hieman punertava aurinko suoraan sisälle ja vaikka kuvausvalo ei ollut otollisin, niin kuvista tuli suhteellisen onnistuneita tällä kertaa. Nyt onkin luvassa varsinainen kuvakavalkaadi ja isompia kuva-alueitakin. 🙂

50bb4f62c98c7e9955000025.jpg

50bb4f4fc98c7ecc1600002c.jpg

50bb4f4cc98c7edd11000060.jpg

50bb4f48c98c7e043b00002f.jpg

50bb4f64c98c7e3721000060.jpg

50bb4f5dc98c7ecc16000040.jpg

50bb4f57c98c7e3821000065.jpg

50bb4f46c98c7ea22c000013.jpg

50bb4f4ac98c7e997e00003c.jpg

50bb4f52c98c7ecc16000031.jpg

50bb4f5ac98c7e043b000043.jpg

50bb4f5fc98c7edd11000074.jpg

50bb4f55c98c7edd1100006a.jpg

Kalusteiden paikat saavat loppuvuoden pysyä näin, mutta huomenna menee pikkuesineiden osalta järjestykset uusiksi. Olohuoneen kaappien päällä olevat tavarat ei ole nyt mitenkään harkitusti sommiteltu, vaan lätkäisty sinne kun muualta en löytänyt hyvää paikkaa. Eteistä kuvasinkin teille hetki sitten ja se on edelleen samanlainen, mikään ei siellä ole muuttunut. 🙂

Ja paljastetaan sen verran jo etukäteen, että saamme lainaksi ihka aidon valkoisen Barcelona-tuolin, joka tulee tuohon sohvan ja ruokapöydän väliin. Huih, hieman jännittää noin kallista tuolia lainailla, mutta lupasin pitää sen uudenveroisessa kunnossa ja varjella henkeni kaupalla. 🙂 Jos tuoli löytää paikkansa ja rakastumme siihen palavasti, niin harkitsemme miehen kanssa, jos sellaisen ostaisimme ikiomaksi. Katsotaan ja harkitaan… tuhat kertaa tuhat kertaa. 🙂

Kirpsakkaa sunnuntaita kaikille! <3

32 kommenttia “Kotikuvia ja uutta järjestystä

 1. Teillä on tosi kaunis ja tunnelmallinen koti. Värimaailma on minun makuun ja kalusteet miellyttää silmää. Kokonnaisuus on upea! &hearts;

 2. Harmoninen ja kaunis koti teillä. Kyllä sulla on silmää sisustaa. Saanko kysyä onko sulla jokin sisustusalan koulutus vai ootko ns. itseoppinut?

  1. Miasa: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; Ei ole minulla koulutusta vaan ihan omaksi huvikseni sisustelen. 😀

 3. Mä tykkään olohuoneen järjestyksestä ihan hirmusti noin. Tuo paljon enemmän tilantuntua kuin että kaapit olisivat tuossa sohvan paikalla :)<br />
  Ja ihanan harmonisesti olet onnistunut laittamaan nuo sohvapöydät, vaikka ovatkin erikokoisia!! 🙂

  1. Heidi: Mietin hetken että miten sohva sopii tuohon, kun se seinätarra on niin ylhäällä. Mutta ihan kivan näköinen tuosta tuli ja tarrakin on linjassa seinälamppujen kanssa. :)<br />
   <br />
   Tykkään kyllä kovasti ja on minusta paremman näköistä, kun eteisestä katsottuna ei ole enää kaappeja molemmin puolin vessan- ja makkarin oviaukkoja. 🙂

 4. Järjestys on mun mielestä parempi noin, kun kaikki Beståt ei ole &quot;samalla&quot; seinustalla, vaan sohva on hyvin vastapainona noille sun bloginurkkauksen Beståille. Tykkään &hearts; Ja oon aivan rakastunut tuohon isoon lattiakynttelikköön!

  1. Jossu: Minusta myös. &hearts; Kynttelikkö on pitkäaikainen haaveeni jonka löysin Sapiran nettikaupasta Hyypiön Elämää-blogin Outin vinkkaamana. &hearts; Olen Outille ikuisesti kiitollinen. 🙂

 5. Teidän koti näyttää kerrassaan ihanalta! (huokailua). Värimaailma on juuri sitä mitä itsekin tavoittelen. Kaikki on niin keskenään sopivaa ja huolella mietitty. Oikein ihanaa ensimmäistä adventtia ja tunnelmallista joulunodotusta.

  1. Marja K: Kiitos kauniista sanoistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa (minuutin päästä) alkavaa uutta viikkoa ja tunnelmallista joulunodotusta! &hearts;

 6. Hei, Sattumalta löysin blogisi ja kerrassaan kauniita kuvia on! Mutta raottaisitko kuvilla myös uutta keittiötäsi? Yritin etsiä remontoidun keittiösi kuvia blogistasi, mutta en onnistunut löytämään. Itsellä myös raksatun kodin sisustaminen kesken, hyviä vinkkejä saan kuvistasi. Kiitos!

  1. Jaana: &hearts;<br />
   <br />
   Meidän keittiö on vielä toistaiseksi vanha romu, remonttia siirrettiin reilusti ja nyt makustelemme miehen kanssa tulevaisuuden suunnitelmia ja millainen keittiö lopulta tulisi (omaan käyttöön vai myyntiä ajatellen). 🙂

 7. Wau!! Upean valon sait kyllä kuviin! Päädyin muuten silloin tähän samaan sävyyn seiniin ja se on kyllä NIIIIN upea!!! Varsinkin valkoista vasten mitä teillä onkin enemmän. Wautsi wau, ei muuta 🙂

  1. Sofia: &hearts; &hearts; Tuo laastin sävy on ihan parasta mitä olla saattaa. Sopii monen värin kanssa yhdistettynä, mutta erityisesti valkoisen kanssa se paljastaa parhaat puolensa. &hearts; &hearts;

 8. Sohva sopii tosiaan paljon paremmin tuolle seinälle. Upeaa kuten aina! &hearts;<br />
  <br />
  P.S. Olen toivonut joulupukilta tuota Tam Tamia. Toivottavasti olen ollut tarpeeksi kiltti. 😉

  1. Jemina: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihana toivomus onkin! &hearts; Toivotaan että pukki on myötämielinen ja kiltti lahjoja antaessaan. 😉

  1. A: Ihana A! &hearts; &hearts; &hearts; Älä suotta, mie nippaan sitä kateutta takaisin, jos se tulee sinuu nippailemaan. :)<br />
   <br />
   Kovasti on hommia tehty kodin eteen ja nyt se vastaa viimein omaa visiotani. Tosin pientä fiksailua olisi edelleen tehtävänä (kuten keittiöremppaa, lattian vaihtoa ja muuta tuollaista pientä ;)), mutta enää ei ole sitä samaa keskeneräisyyden tunnetta, joka aikaisemmin vaivasi. Moni tavaraunelmani on viimein toteutunut ja mietinkin viimeksi tänään päivällä, että mitähän sitä sitten keksisi kun oma koti alkaa olemaan valmiin puolella. 🙂 Täytyneen mennä häiriköimään kavereita ja perheenjäseniä ja sisustaa heillä sitten. 🙂

 9. Hyvältä näyttää! Kerrotko vielä mikä ton seinän maalin sävy on? Moneenkö kertaan piti maalata? Mietin vaan, et meillä on tumma maali seinässä, et tarviikohan monta pohjamaalikerrosta valkoisella ennen lopullista maalipintaa.

  1. Ellu: Kiitoksia! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Maalisävy on Tikkurilan X487 (nimi laasti). Minä maalasin yksi-kaksi kertaa pohjamaalilla, joka oli myös sävytetty valmiiksi tuolla X487:llä (Tikkurilan Siroplast 2 on paras ja peittävin pohjamaali) ja pintamaalilla 1-2 kertaa mahdollinen paikkamaalaus siveltimellä töpöttelemällä. Ikkunaseiniin laitoin vain yhden pohjan- ja yhden pintamaalin. Muut seinät saivat kaksi pohjamaalikerrosta ja näistä puoleen tuli kaksi pintamaalikerrosta (lopuissa vain yksi pintakerros). <br />
   <br />
   Tuo Siroplast2 pohjamaali on todella hyvä ja edullinen maali, 9L iso purkki sävytettynä maksoi noin 34 euroa ja näitä meni meillä kaksi pönttöä (eli 18L). Maalasin runsaalla kerroksella, jotta seinäpinnat tasoittuivat hyvin, eikä kallista pintamaalia tarvinnut laittaa niin paljon. :)<br />
   <br />
   Sinuna laittaisin kaksi kerrosta sävytettyä pohjamaalia ja jos sävy tasoittuu, niin yksikin pintamaalikerros riittää jo hyvään lopputulokseen. :)<br />
   <br />

  1. Nina: Saat muuttaa! &hearts; Kaupan päälle saat karvaturrin ja leveästi nukkuvan miehen. Hihii 😉

 10. Tosi onnistunut järjestyksen muutos! Sohvaseinä ja bloginurkkaus on paljon avoimempi ja raikkaampi. 🙂 Teillä on niin kaunista. &hearts;

 11. Meinaatteko tehdä lattiallenne jotain? Se on ainut joka riitelee upean sisustuksenne kanssa, jos sen vaihtaisi vaaleampaan niin olisi hieno loppusilaus upeaan sisustukseen! Olet taitava sisustaja 🙂 hyvää joulua!

  1. Mimimi: Lattian kanssa olemme painineet jo tovin. Eka ja paras vaihtoehto olisi ollut vaihtaa tuo kellastunut tammiparketti antiikkipetsattuun hieman harmahtavaan lankkuparkettiin, mutta sitä ei voi tehdä. Se täytyy liimata kiinni betoniin ja sitä ennen tasoittaa lattia uudella betonikerroksella, eikä lupia tuollaiseen heru. Uuden perusparketin vaihto vanhan tilalle on jotenkin hölmöä, koska vanha lattia on kuitenkin ihan ok kunnossa. Ei raaskisi hyvää lattiaa pelkän värin vuoksi uusia. Laminaattia suunnittelimme tuohon vanhan parketin päälle, mutta sekään ei ajatuksena innosta. En tiedä mitä lattialle lopulta tehdään, voisiko vaihtoehto olla hionta ja sävytys… meidän parketti on tehdaslakattu, joten sen kanssa saa olla varovainen ettei hio liikaa, muttei liian vähänkään. :)<br />
   <br />
   Kiitoksia kauniista sanoistasi ja ihanaa joulunodotusta sinulle myös! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *