Lennol ja Lumikki

Sain yhteistyön merkeissä valita itselleni Lennolilta jotain pientä ja ihanaa, eikä päätöksen teko ollut vaikea. 🙂 Olin jo ennakkoon aivan rakastunut heidän Lumikki-sarjan tuotteisiin, jossa löytyy torkkupeitto sekä koristetyynyt. Valkoista Lumikki-torkkua ehdinkin jo etsimään itselleni monesta paikasta, mutta tuo valkoinen versio vietiin käsistä. Lennolin verkkokaupassakaan ei sitä ollut enää jäljellä, joten valintani kohdistuikin sitten koristetyynyihin, joita sain heiltä kaksi kappaletta. <3

Kokeilin niitä ensiksi makuuhuoneeseen, jonne ne sopivatkin kauniisti.

50bf5603c98c7eb63700001b.jpg

50bf5600c98c7ea60c000027.jpg

50bf5600c98c7e6459000023.jpg

Petaus jäi kuitenkin kaipaamaan torkkupeittoa, jonka olisin rennosti asetellut sängyn päätyyn. Kokonaisuus olisi ollut täydellisen talvinen ja ylellinen sen torkkupeiton kanssa. <3 <3 <3

Siispä kokeilin tyynyjä myös omalle suosikkipaikalleni, bloginurkkauksen divaanille. <3

50bf560ac98c7e6459000028.jpg

50bf560dc98c7e9c16000049.jpg

50bf5610c98c7e772800000c.jpg

50bf5607c98c7ec01e000066.jpg

Tuossa divaanilla tyynyt ovatkin tosi kivat ja ennen kaikkea super pehmoiset ja mukavat pötköttelyyn. Parhaillaankin kirjoitan tätä postausta divaanilla istuen, yksi tyyny on pään- ja toinen seläntakana. 🙂

Tyynyt näyttävät lähietäisyydeltäkin katsottuna aivan aidolta turkikselta ja materiaali vaikuttaa laadukkaalta. Tyynyjen koko on 49x49cm, joten sopivat hyvin myös päiväunien ottoon. Pumpulin pehmoinen pinta on aivan ihana poskea vasten ja uskon että uni tuleekin aika nopeasti, jos tälläisellä tyynyllä nukkuu. Värisävy on hieman kermaan taittava valkoinen, joka sopii minusta hyvin pörröiselle turkistyynylle. <3

Blogikollegani, Coconut Whiten Padmerine, kirjoitti blogissaan omasta valkoisesta Lumikki-torkustaansillä seurauksella että menetin sydämeni kokonaan Lumikille. Valitettavasti en ehtinyt tuota torkkua  hankkimaan, mutta vararakkaus on jo valmiina, nimittäin Uljas-torkkupeitto. Cride Kristallin Hohtoa-blogista valitsi itselleen tuon kyseisen vaaleanruskean Uljas-torkun, ja ainakin hänen kuvien perusteella se sopisi kauniisti yhteen meidän seinien sävyn kanssa. Hänen postauksen löydät TÄÄLTÄ!

Lumikki-sarjaa ei tällä hetkellä löydy Lennolin verkkokaupasta, mutta vastaavan näköistä Uljas-sarjaa vielä onneksi löytyy muutamia kappaleita. Jos kuitenkin rakastuit juuri Lumikkiin, kuten minä, voit tiedustella sarjan tuotteita lähimmistä jälleenmyyjäliikkeistäsi.

 Lennolin tuotteita löydät heidän oman verkkokaupan lisäksi myös monista sisustustuotteita myyvistä liikeistä ympäri Suomen, lähimmän jälleenmyyjän tiedot voit katsoa TÄÄLTÄ!

Pakkasenraikasta päivää kaikille! <3

*Postaus tehty yhteistyössä Lennol Oy:n kanssa*

12 kommenttia “Lennol ja Lumikki

  1. Pikku hiiri: Uljas on myös niin ihana! Kävinkin jo kuolaamassa sinun kuvia. &hearts; &hearts; &hearts; Onko muuten se Uljaan taustavuori beige?? mallikuvien perusteella se näyttää siltä ja se voisi kauniin kontrastin meidän petaukseen. &hearts; Huomasin että valkoista Uljasta löytyi myös Lennolin omasta verkkokaupasta ja lisäsin sen joululahjatoivelistaani. &hearts; &hearts; &hearts;

 1. Juuri tuollaisia karvatyynynpäällisiä tai sitten neulottuja palmikko- tms. päällisiä olen jo hetken toivonut talveksi sohvalleni ja sängylleni 🙂

  1. Irina: Sinulla on se ihana tekoturkistorkkukin jo valmiina, sen kanssa nuo meidän tyynyt sopisi niin hyvin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Palmikkotuotteita on tänä vuonna näkynytkin paljon, itse ihastuin yhteen paksulla langalla tehtyyn isopalmikkoiseen torkkupeittoon, valkoisena tietysti. &hearts;

 2. Mä niiiin himoitsen noita Lennolin pörröjuttuja. Kuuluvat sarjaan, sitten kun se lottovoitto tulee… 😀

  1. LittleB: Samma här. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Nuo Lennolin tekoturkistuotteet on vielä ihan aidon näköisiäkin, olen muutamaa tuotetta päässyt hypistelmään ja harmittelen joka ilta että en ehtinyt ostamaan Lumikki-torkkua. Snif. Eilenkin olisin niin mielelläni siihen kääriytynyt. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Yhdestä sisustusliikkeestä olin torkun tilaamassa, mutta he soittivat minulle että siinä oli musta tahra. En sitten viitsinyt sitä ostaa, vaikka pienen alennuksen olisin saanut. Olisi pitänyt heti se pesettää nimittäin. Nyt harmittaa sekin. 🙂

  2. No voi pöh 🙁 Ehkä se vielä jostain tulee eteen. Laitankin sulle sähköpostiin yhen vinkin kohta :)<br />
   <br />
   Ja hei nyt on kuvia mun kuusesta 🙂 Sain sen eilen koristeltuakin, nyt vaan vaikuttaa siltä et muutama pallero pitää tilata lisää 🙂

  3. Little B: tattis murunen! &hearts; Huomenna sitten soittelua edessä, pidä peukkuja että Lumikki löytyy! :)<br />
   <br />
   Minulla on ihme kyllä kuusi vieläkin varastossa. Jos vaikka huomenna sen hakisi ja koristelisi… tai ainakin yritän. 🙂

  4. LittleB: Soittelin kolme kertaa sinne mutta eivät vastanneet, lienee joulunalusruuhkaa siellä, höh. Mutta yrtän taas maanantaina uudestaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *