Eteiskuvia ja peiliseinää

Kuumehoureissani kuvasin teille meidän eteistä, jossa on tapahtunut tänään miehen avustuksella pieni muutos (väärillä asetuksilla tietysti, joten kuvat ovat varsin vinkeitä). 😀

Eteisen peillien edessä oli vielä hetki sitten jääkaappi ja pakastin, mutta nyt ne on siirretty sivuun odottamaan uutta kotia. Sain kuvattua teille eteistilaa hieman laajemmasta kuvakulmasta, älkää antako salamasta tulleiden heijastumien häiritä. 😀

50c0bcfcc98c7eff39000022.jpg

50c0bcfac98c7e49130000a0.jpg

50c0bcfac98c7e1a280000a5.jpg

50c0bcfec98c7ec349000058.jpg

Kylmäkoneille etsimme parhaillaan (ja kuumeisesti) uutta kotia, toivottavasti löytyisi pian. 🙂 Induktiolieden (lattiamalli) kanssa on vähän niin ja näin, se on tosi hyvä eikä sitä raaskisi vaihtaa, mutta toiveissa olisi valkoinen kalusteuuni ja erillinen valkoinen induktiotaso uuteen keittiöön. Mielen astianpesukoneen pidämme ainakin toistaiseksi. Se on helppo myöhemminkin korvata kalusteovellisella mallilla, jos tahtoo.

Mutta pikkuhiljaa lähtee taas remppahommelit käyntiin (ja ihmeen nopeasti unohtui edellisen rempan aiheuttama remppaähky ja kiukku). 🙂

Me jatketaan miehen kanssa ideointia ja fiilistelyä uuden keittiön suhteen ja kokkaillaan samalla epäperinteikkään itsenäisyyspäivämäisesti nacho-cheddar-jauheliha-tomaattimössö-mättöä uunipellillä. 😀

Kivaa iltaa kaikille ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

19 kommenttia “Eteiskuvia ja peiliseinää

 1. Tyylikkäältä näyttää teidän eteistila. Innolla odotan teidän keittiöremppa kuvia. <br />
  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

   1. Minna: Mutta teillä on se täydellinen lattia jota mie kuolaan! &hearts; &hearts; &hearts; Tehdään vaihto, ota sie puolet meidän eteisestä ja mie pulet teidän eteisestä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
    <br />
    Mies tuossa tuumasi, että kyl se uusi köökki tarttee nyt saada ja tekijäkin on jo valmiina. 😀 Enää on vaan aikataulukysymys ja vanhojen koneiden myynti tehtävänä. Ja jotta saadaan päivässä uusi keittiötehtyä, niin hankitaan kaikki osat jo ennakkoon valmiiksi ja kasataan ne, ennen kuin aletaan purkaa vanhaa pois. Näin näkee heti, jos osia puuttuu tai ovat muuten epäsopivia. Tehtiin kyllä niin hyvä suunnitelma ja otettiin huomioon aivan kaikki mahdollinen ja mahdotonkin mikä voi mennä vikaan. Kaikelle on backup ja vielä senkin jälkeen toinen backup. 🙂

    1. Mun piti tähän sanoo et meilläki on kehykset tyhjinä. Johtuen kylläkin siitä että en kelpuuta kaikkia kuvia niihin, minusta jokainen kuva ei pääse oikeuteen kehyksessä, ja on kauniimpi ilman 😀 sitä oikeaa kuvaa aina odotellessa….

    2. Jennifer: Minustakin kehykset on tosi kauniita ilman kuvia! &hearts; &hearts; Meillä oli tosi pitkään just niin, kun tulostin oli risa ja oikeastaan tykkäsinkin kehyksistä enemmän kuvattomina. :)<br />
     <br />
     Eteisen oven viereiseen kehykseen en ole vielä saanut tulostettua mitään, joten niissä ei ole kuvia, mutta muissa on tällä hetkellä. On vaan vaikea kuvailla kotia tänne blogiin, kun mies ei halua täällä esiintyä, edes valokuvan muodossa ja kuvien retusointi on aika työlästä puuhaa, jotta niistä saa siistin näköiset. Siksi laitan jatkossa nuo pahvit kuvien eteen, joten kuvattomia kehyksiä näkyy täällä jatkossakin. Eteisen matalalle tasolle laitoin ne pahvit eilen, enkä ole niitä vieläkään ottanut pois. 😀 Täytyy varmaan hankkia miehen kuvien tilalle tekstikortit, niin ei tarvitse aina säheltää niiden kanssa. 😉

    3. Jenna: Minäkin olen aika ronkeli ja muokkasin monta kuukautta meidän kuvia, jotta sain niiden sävyt sopimaan seinämaalin kanssa. 😀 En halunnut perus mustavalkoista, enkä liian oranssiin taittavaa seepiaa, joten vaalensin ja sävytin niitä loputtomalta tuntuvan ajan. 😀

   2. Pöh ja höh 🙂 Maali lähtee irti lattiasta laatoina, joten meille tulee eteiseen muovimatto laminaattikuviolla, samoin köökki, takkahuone/ruokailuhuone laminaatilla ja olkkari laminaatilla!!!! Kaikki tulee olemaan mahdollisimman valkoista ja luonnollisen näköistä 🙂 &hearts; Ketuiks siis meni maalaus, en suosittele enää kenellekkään betoluxia, ihan kakkaa ja ei pysy se että köökissä yksikin kahviläntti lattialla–&gt;maali imee kaiken ja keltainen läntti on valmis, YÄÄÄÄÄÄHHHHH! Eli lakkaa päälle vaan pirusti, jos tahtoo että kestää, tosin lakka luo keltaisen kontrastin silti vaikka on kirkasta, niin kävi rappusten kanssa!

   3. Minna: No voehan… 🙁 Tuosta olen joskus kuullutkin että lakkapinta saattaa kellastuttaa maalisävyn, mutta tosi kurjaa että maali on huono kaikissa tiloissa. :(<br />
    <br />
    Nyt on monelle laminaattimerkille tullut kiiltävääkin valkoista tarjolle, joten se voisi olla vaihtoehtona myös keittiöön, se ei ainakaan ota väriä itseensä kiinni, jos tippuu kaffet tai ruoat lattialle. Ja sie näit vielä niin paljon vaivaakin maalauksen eteen ja tässä lopputulos. 🙁 Tosi kurja fiilis teidän puolesta. Iso halaus sinulle Minsku! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. H: &hearts; &hearts; &hearts; Mieheltä lentelikin varsin villejä ideoita, eikä ne ollut lainkaan huonoja. 😀 Söin itseni ähkyyn, mutta kaipa se on sallittua näin itsenäisyyspäivän kunniaksi ahtaakin napa täyteen mättöä, nam. 🙂

 2. Upeita kuvia, mutta miksi noissa kynttilänjaloissa roikkuu jotkut laput ja miksi noissa valokuvakehyksissa ei ole mitään kuvia? <br />
  Ovatko nämä kuvat otettu ainoastaa blogia varten vai onko tavarat muutenkin samallatavoin? <br />
  nim. Utelias

  1. Marru: En jaksanut retusoida kehyksissä olevia kuvia, joten laitoin nuo alkuperäiset pahvit kuvien eteen kuvauksen ajaksi (tosin en ole ottanut vielä pois). 🙂 En ole edes kiinnittänyt huomiota kynttiläjalkojen lappuihin, vaikkakin nyt kun katson niitä ne on aika ihana juuttinaruineen päivinee. ;)<br />
   <br />
   Kuvat on tietysti otettu blogia varten, mutta kyllä meillä on aina tälläistä. 😀

 3. Mä oon alusta lähtie kuolannut tota peiliseinää :):) Missä teidän takit ja kengät on ?<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; ihanaa päivää &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  ps. milloinhan joulukuusi löytää paikkansa? tonttu oli tuonut tänne paketin pikku-rinsessalle 😉 😉

  1. Love: &hearts; &hearts; &hearts; peiliseinä kasvatti tilantuntua tosi paljon ja tykkään kovasti. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kengät on oven vieressä olevassa kaapissa, samoin asusteet. Takit on pystynaulakossa tuossa eteisen pienen ikkunan edessä. 🙂 Minulla on vain yksi takki, tytöllä yksi toppapuku ja miehellä kaksi takkia, joista toinen on yleensä päällä. Naulakossa on siis vain kolme juttua roikkumassa kerrallaan ja loput on vaatekaapeissa makkareissa. :)<br />
   <br />
   Joulukuusi on tarkoitus tänään hakea varastosta, saatan sen saada koristeltuakin tämän päivän aikana. 🙂 OIh… iiik! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ihana olet! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *